Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hayır ne işi fındık kurdu iş Kadını mı oldun ne oldu ağaç dibine mi yok Canım en fazla altıma salarım fıstığım

@puantiyeli_kelebek nice yaşlara canım ne güzel artık vücudunu tanıyorsun. Bayramda bende kaçamak yapmayı pek düşünmüyorum sonra bi hafta toplamak zor oluyor

Doğum günü benim degildi kuzum eltimin kizlarinindi tesekkur ederim. Aynen zaten kurban bayrami et cok olacak malum lavas falan cekmez canim tatli desen ben tatlinin gercek bir gida olmadigini ve bana artik zevk vermedigini de anladım. Onuda yemeyi düşünmüyorum iddiali konuşmak beni urkutuyor olsada bayram kacamagi benim icin de iptal canım :)

Bugünki menüm erken ama olsun hastaneye gittiğim için gec oldu arkadaşımda yaptım saat 12.00 : zeytin ,ceviz ,sucuklu omlet ,domates şekersiz çay ve Türk kahvesi akşam yemeği eşim geliceği saat 20.00 : zeytinyağlı domatesli taze bamya ,Menemen ve yeşillik sonra maden suyu ve Türk kahvesi içerim leptinin için 8 saat geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek

Süpersin Canım sende 3. Miyavsu oldu artık mantar gibi türedik

Kadin depara kalkti 8 saat ne kiz
Masallah sana canim simdi degilse bile birgun bende 8 saat calistiracagim şu leptini

Kadin depara kalkti 8 saat ne kiz
Masallah sana canim simdi degilse bile birgun bende 8 saat calistiracagim şu leptini
Ben daha önce 2 saat geçinkince yemeklere saldırırdım inanır mısın işte o tip 2 diyabet obez belirtisi şükür dün arkadaş soruyor yarım saate bir açıktın mı açıktın mı dedim yeter açıkmadım oda şaşırıyor Nasıl açıkmazsın diye bugünde dün tatlı yemedin çikolatLı ekmek kızartma yapayım mı diyor çok kötü kızdım yanlız memleketinden babasının bahçesinden ceviz getirmiş kurtlu çıktı aklıma sen geldin hemen kurtları temizledim hop mideye bir sevindim arkadaşım 2 çocuğu var 56 kg maşallah çok güzel yiyor yakında beni geçersin dedi

Sağol canım 11 de yaptım 4 de yoğurt salatalik ceviz yedim 8 de aksam yemegi okullar açılınca 5 saat yapicam su arayi inşallah :))
Zorlama Canım Zaman'la alışır vücudun şuan bile iyisin maşallah bende bayram sabahı evde yapıcam saat 5 gibi kahvaltıyı annemlerde yapamam çünkü onlar yumurtayı hazır alıyor simit bilmem ne patates reçel bana uygun değil çünkü onlarla bayramlaşır dükkana giderim sonra eve gelince anlatirsın yahedefe yani o gün leptinin 11-12 saati bulmasını sağlamayı düşünüyorum ertesi gün tartıda bakalım rakam kaç çıkacak

İyi akşamlar kızlar şuan yemeğimi hazırladım iftarı bekliyorum valla bizde ne temizlik ne bayram hazırlığı var çünkü bayram akşamı kayın validemlere bayramın ikinci günü de annemlere gidecem evde olmayacağım için bir etkinlik yok iftar menüm domate biber melemen gibi yanına tere yağlı yoğurtlu çorba bir kasede tarhana çorbası hadi az kaldı ezana bana afiyet olsun canlar buarada yarın oruç tutmak çok sevapmış burdan sizlere de söyliyim dedim

Insallah Sen o kiloda oldugunda sagliginda bonusu olacak o yesin bakalim cikolatali ekmek kizartmalarini

Afiyet olsun menun guzel ekmek yok dimi?

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…