İyiyim kuzucum yaa seninle konuşmayı özlemişim çokCanım nasılsın bakalım cimcime
Ben de geldim
İyi olmana sevindim minoşum bende özledim seniİyiyim kuzucum yaa seninle konuşmayı özlemişim çokSen nasılsın, nasıl gidiyor
Merak bekliyorum CimcimemSelamlarAz önce babam 2 yıl önceki bir fotoğrafımı attı whatshaptan Elbiseyi deniyorum ama nasılım of of Size bayramda fotoğraf çektirip before-after yapıcam Sizle konuşmayı, burada olmayı özlemişim o yüzden 1 hafta burdayım
Ben il disinda okuyorum orasi icin ayarlamam gereken seyler vardi nerde is kadinligiHayır ne işi fındık kurdu iş Kadını mı oldun ne oldu ağaç dibine mi yok Canım en fazla altıma salarım fıstığım
Gerçekten mi çok sevindimBen il disinda okuyorum orasi icin ayarlamam gereken seyler vardi nerde is kadinligi
Cok buyuk bi fark olmasada hosuma giden bisey oldu bugun
Elbise ve pantolon aldim 42 beden normalde elbisenin 46ya kadar yolu vardi rahat olmasi icin pantolonlarimda 44bedendir
Cok tesekkurlerGerçekten mi çok sevindimsüpersin hadi bakalım devamı gelsin bayramda fazla kaçamak yok yengeyi enişteyi yemeyi bırak
Ohh süper bende kahve içiyorum şuan afiyet şeker olsunİyi olmana sevindim minoşum bende özledim senineler yaptın anlat bende iyim işte şuan kahve keyfi yapıyorum
Bana göre fark var ama bakalım siz neler diyeceksinizMerak bekliyorum Cimcimem
Gazlı icecekleri çok sevmem yakistiklari bazı şeyler vardı pizza gibi mesela onun yanında içerdim ama şimdi pizzayı bile bi dilim yediğinden icecege ihtiyacım olmuyo. Aslında genel olarak içeceklerde aram yoktur. Sodayı da hiç içemem midem bulanır. Meyveli sodalarin zararı bi ara haberberde cikmistikulkedisi30 gercekten doğruyu söyledin ki ben madensuyunu bile sadece iki marka içiyorum gerisinde nitrat çıktı her ay tarım bakanlığı sitesinde yayınlar geçenlerde et ve yoğurta hileli çıkan ürünleri söylediler ki ben şok burada çok meşhur bir restaurant Eti'nden tek tırnak çıktı biliyor musun sana tavsiyem bulunduğun ilin adı varsa bir bak
Eski niiick trilece-prenses miydiiİyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah bir dilim ekmek bir sucuklu yumurta bir bardak süt
Ara yarım şeftali ve bir murdum erigi
Aksam 4 sıkım mercimekli köfte ve piyaz ve sogus
Ara sade kahve
Su 2 litre
Spor 45 dk jilyan
Evet kuzum değiştirdim nikimi nasilsin?Eski niiick trilece-prenses miydiiAvatardan tanıdım
Ay sorma benimde yarın bitiyor Canım bayramda çekilmiyorBugün regl oldum .. Şimdi spor yapmaya gidiyorum.. Yarın Jıllıan Level 2 ye başlayacağım. Sporum bitince yaptıklarımı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?