Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben sadece maden suyu içiyorum zaten gazlı içemiyorum malum başıma neler geldi

@puantiyeli_kelebek canım bir tek ikimiz mi varız koca topikte

Bende yoktum galiba kuzucum o saatte benim sekme acik kalıyor online gibi görünüyorum

Selam canım illa fark vardir o zaman kac kiloydun ?bekliyorum fotoyu okullar acilana dek bizimle ol bari sevindim

Afiyet olsun güzel toparlamissin bugün
İyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah bir dilim ekmek bir sucuklu yumurta bir bardak süt
Ara yarım şeftali ve bir murdum erigi
Aksam 4 sıkım mercimekli köfte ve piyaz ve sogus
Ara sade kahve
Su 2 litre
Spor 45 dk jilyan

Harikasin

Selam canım illa fark vardir o zaman kac kiloydun ?bekliyorum fotoyu okullar acilana dek bizimle ol bari sevindim
Size çok alışmışım gerçekten kuzu Bilmiyorum ki canım o zamanlar 8.sınıftım sınav dönemi sonrası günde 3 öğün çikolata yediğim zamanlar Ama en az 69-70 varımdır heralde O dönem tartılmıyodum 2014 yılında İlk tartıya ciddi açıdan 2015 Ocak da çıkmışım o da 69.2

Tesekkur ederim kuzum bayramın ilk gününde atlattım mı tartı gununu iple cekiyorum

Miyav_su canım bende de aynı şeyler oluyor. Şekere başlayınca kendimi durduramıyorum. Şekerli yedikçe canım daha da fazla şeker hamur işi çekiyor. Ama öyle böyle değil. Midem bulandı bile yiyorum. Geçen sene 1 ayda 20kg aldım. Bim den hemen her gün 50 100 liralık abur cubur alır çocuklardan gizli aynı gün bitirirdim. Psikoloğa gittim obsesifsin dedi halbuki alakası yoktu. İnternetten araştırdım şeker bağımlılığı çıktı. Ben de şeker hastası olmaktan korkuyorum. Nasıl kurtuldun bu şekerden? Aklımda şu beyne format atıp belirli yiyecekleri siliyorlarmis ya, o var. Belki pahalı birşey ama benim şeker maliyeti çok daha fazla sanırım. İşe yaradığından emin olsam hiç durmam.

Bende aynı senin gibiydim Canım belirtilerimiz aynı ben endokronoloji doktoruna çıktım buradaki en iyi doktor 1,5 ayda sıra bana geldi kendisi doçent Canım bütün tahlilleri yaptı sonra kendisinin diyetisyenine gönderdi 1.5 sene diyetisyenine gittim veremedim sonra burada araştırırken Karatay ile tanıştım iyiki tanışmışım şimdi hem o doçente hem uzman iki doktora çıkıyorum diyetisyen yerine herşeyim normal daha dün kadın doğuma çıktım fsh değerlerim bile düşmüş sana tavsiyem önce böyle doktora çıkman dediğin formatı biliyorum Canım tek seans 6 bin ve İstanbul'da çok ünlü bir kadın yapıyor bilinç altına inip herşeyi siliyor benim ayrıca takıntım var okb haftada 2-3 gece aynı rüyayı görüp sanki duş altında kalmışım gibi terleyip uyanırım ama o parayı şuan veremem vermemde 1bin -2 bin olurda 6 bin çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…