Ben sadece maden suyu içiyorum zaten gazlı içemiyorum malum başıma neler geldiGazlı icecekleri çok sevmem yakistiklari bazı şeyler vardı pizza gibi mesela onun yanında içerdim ama şimdi pizzayı bile bi dilim yediğinden icecege ihtiyacım olmuyo. Aslında genel olarak içeceklerde aram yoktur. Sodayı da hiç içemem midem bulanır. Meyveli sodalarin zararı bi ara haberberde cikmisti
İyiyim canım benim sen nasılsın , nasıl gidiyo görüşmeyeliEvet kuzum değiştirdim nikimi nasilsin?
Beni bayrama denk geliyor büyük bir kısmı ama okullar açılana kadar bitecek bu yüzden mutluyumAy sorma benimde yarın bitiyor Canım bayramda çekilmiyor
Bende iyiyim kuzum teşekkür ederim. İyi hatta çok iyi gidiyor şükür .İyiyim canım benim sen nasılsın , nasıl gidiyo görüşmeyeli
afiyet olsun Canım sporunda çok güzelİyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah bir dilim ekmek bir sucuklu yumurta bir bardak süt
Ara yarım şeftali ve bir murdum erigi
Aksam 4 sıkım mercimekli köfte ve piyaz ve sogus
Ara sade kahve
Su 2 litre
Spor 45 dk jilyan
SelamlarAz önce babam 2 yıl önceki bir fotoğrafımı attı whatshaptan Elbiseyi deniyorum ama nasılım of of Size bayramda fotoğraf çektirip before-after yapıcam Sizle konuşmayı, burada olmayı özlemişim o yüzden 1 hafta burdayım
Menum söyle; sabah tost ve 1 adt salatalik
Oglede 1 kase corb 1 kase patatessiz sulukofte 2 tt ekmek
Aksam oglenin aynisi 1 tt ekmek
Birazdan bir kase yogurt ya da ayran yaninda meyve yerim
Su simdilik 1.6lt. 1.2 lt eklemek istiyorum ustune tplm. 2.8yaklasik 3 litreyle gunu kpatirim
Spor yok hareketli bi gundu zaten
İyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah bir dilim ekmek bir sucuklu yumurta bir bardak süt
Ara yarım şeftali ve bir murdum erigi
Aksam 4 sıkım mercimekli köfte ve piyaz ve sogus
Ara sade kahve
Su 2 litre
Spor 45 dk jilyan
Size çok alışmışım gerçekten kuzuSelam canım illa fark vardir o zaman kac kiloydun ?bekliyorum fotoyu okullar acilana dek bizimle ol bari sevindim
İyi geceler güzellikİyi geceler fıstıklar
Tesekkur ederim canimcim. Cilyan yaşam biçimi olustuafiyet olsun Canım sporunda çok güzel
Tesekkur ederim kuzum bayramın ilk gününde atlattım mı tartı gununu iple cekiyorumBende yoktum galiba kuzucum o saatte benim sekme acik kalıyor online gibi görünüyorum
Selam canım illa fark vardir o zaman kac kiloydun ?bekliyorum fotoyu okullar acilana dek bizimle ol bari sevindim
Afiyet olsun güzel toparlamissin bugün
Harikasin
İyi geceler kuzum bende yatıyorum çok yorucu bir gündü yarın daha yorucu olacakİyi geceler fıstıklar
İyi geceler kuzum bende yatıyorum çok yorucu bir gündü yarın daha yorucu olacak
Benimde ağırlık sporuTesekkur ederim canimcim. Cilyan yaşam biçimi olustu
Evet Canım ben jelibon Bonibonu çok severdim birde sütlü tatlılar Kazandibi ,sütlaç şerbetli pek sevmezdim arada tulumba yerdim sonra bunları yedikçe midem bulanmaya miden bulandıkca ekmeğe yemeğe saldırmaya başladım derken bende hop tip 2 diyabet birde insülin seviyem 25. Seviyeye çıktı doktorum 25 sonra her an hazırlıklı olmamı insülin iğnesine başlayacağımızı söyledi kadın doğumda yumurtalıklarımda rezervini biticeğinle söyledi diyetisyen ile 1 sene veremedim yanında sporda yaptım olmadı taki burada karataycılar ile tanışıncaya kadar araştırdım okudum şuan Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma soktum ve 26 kg gitti
Bende aynı senin gibiydim Canım belirtilerimiz aynı ben endokronoloji doktoruna çıktım buradaki en iyi doktor 1,5 ayda sıra bana geldi kendisi doçent Canım bütün tahlilleri yaptı sonra kendisinin diyetisyenine gönderdi 1.5 sene diyetisyenine gittim veremedim sonra burada araştırırken Karatay ile tanıştım iyiki tanışmışım şimdi hem o doçente hem uzman iki doktora çıkıyorum diyetisyen yerine herşeyim normal daha dün kadın doğuma çıktım fsh değerlerim bile düşmüş sana tavsiyem önce böyle doktora çıkman dediğin formatı biliyorum Canım tek seans 6 bin ve İstanbul'da çok ünlü bir kadın yapıyor bilinç altına inip herşeyi siliyor benim ayrıca takıntım var okb haftada 2-3 gece aynı rüyayı görüp sanki duş altında kalmışım gibi terleyip uyanırım ama o parayı şuan veremem vermemde 1bin -2 bin olurda 6 bin çok fazlaMiyav_su canım bende de aynı şeyler oluyor. Şekere başlayınca kendimi durduramıyorum. Şekerli yedikçe canım daha da fazla şeker hamur işi çekiyor. Ama öyle böyle değil. Midem bulandı bile yiyorum. Geçen sene 1 ayda 20kg aldım. Bim den hemen her gün 50 100 liralık abur cubur alır çocuklardan gizli aynı gün bitirirdim. Psikoloğa gittim obsesifsin dedi halbuki alakası yoktu. İnternetten araştırdım şeker bağımlılığı çıktı. Ben de şeker hastası olmaktan korkuyorum. Nasıl kurtuldun bu şekerden? Aklımda şu beyne format atıp belirli yiyecekleri siliyorlarmis ya, o var. Belki pahalı birşey ama benim şeker maliyeti çok daha fazla sanırım. İşe yaradığından emin olsam hiç durmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?