Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar dün itibariyle telefonumu aldım. Akşam eşimle gezmeye gittik yazmaya fırsat olmadı. Nasılsınız ne var ne yok. Ben buraya da yazmayınca iyice bıraktım :/ inşallah toparlarım yaa
Günaydın Canım iyi yapmışsın bu arada bu hafta isteyen tartılıyor birde bayramda bir gün serbest Hakkı'mız var Canım sende ona göre kendini toplarsın

Selam kızlar dün öğleden sonra ailecek günü birlik gezmeye gittik. Iki çocukla çok yorucu geçti herkes e bir şeyler aldık. Eve dönerken dikkatimi çekti kendime hiçbir şey almamaisim eşime sitem etme hakkı doğdu banada
Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kayısı
Kahvalti: 1.5 has yumurta kk peynir 3 zeytin ve salatalik

Ara: türk kahvesi yeşil çay

Öğle 13.00: 1 kase mercimek çorbası küçük kase yoğurt

Aksam 21.00: açılı Adana, 3 cigkofte(hazır değildi sanki)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran ve yeşillik
3 litre su

Ya kendimi tutuyorum tutuyorum sonra bi patlıyorum önüme ne gelirse yiyorum. Kendimden bıktım artık. Doğru 6 bin de çok fazlaymış. Oooof of. Ben de karataya başlayayım o zaman. Başka türlü kurtulamayacagim şekerden.

Ben de alacaktım üstüme birşey sonra bu şişko halimle almayayım dedim. Zaten zayıflayınca giyecek kıyafet de çok.

Şu Bim hepimizi batırmış ya Ben de 8.sınıfta dershaneden her dönüşümde bime girerdim ve ah o fıstık ezmesini alırdım Şimdi yemeyeli 1.5 yıl olmuştur

Evet Canım ben ona sadece takıntım için gidersem giderim oda belki vücutun 21 günde şekeri ve unlu gıdaları unutuyor buna inan yapabilirsin dün instgramda bir haber okudun yurtdışında bir kadına hipnoz yöntemi ile beynine tüp mide ameliyatı olduğu söylenmiş tam 30 kg vermiş

Şu Bim hepimizi batırmış ya Ben de 8.sınıfta dershaneden her dönüşümde bime girerdim ve ah o fıstık ezmesini alırdım Şimdi yemeyeli 1.5 yıl olmuştur
Benim evimin caddesinde 15 yakın market 2 pideci 3 tane pastane 2 tane Kocaman fırın var şimdi BİM'den geldim ıslak mendil ve hazır su aldım millete baktım hazır yoğurt ,sucuk lokum almışlar kasaya geldim şeker verdiler dedim tüketmiyorum çocuklara verirsiniz dediler dedim yemezler Ada'm şaşkına döndü kasiyer

Günaydın Canım haklısın şöyle okkalı bir tokat atsaydın yamenün güzel çiğ köfteyi yemek yediğin yerde mi yedin ben pek güvenememde neyse yemişsin

Şuan kaç kilosun Canım birde seni bebiş var değil mi hamileliklerinde Nasıl beslendin
83 84 kg falanım sanırım. Evet 22 günlük bi bebeğim var. Hamileyken canım pek tatlı istemediği için genelde sağlıklı beslendim. Ama bu aralar yine şeker istiyorum işte bi de yemek yapan kadın gelmeyecek bayramda. Abur cubura davetiye işte

Tebrik ederim canım yaa çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…