Günaydın Canım iyi yapmışsın bu arada bu hafta isteyen tartılıyor birde bayramda bir gün serbest Hakkı'mız var Canım sende ona göre kendini toplarsınGünaydın kızlar dün itibariyle telefonumu aldım. Akşam eşimle gezmeye gittik yazmaya fırsat olmadı. Nasılsınız ne var ne yok. Ben buraya da yazmayınca iyice bıraktım :/ inşallah toparlarım yaa
Günaydın canımGünaydın herkese kolay gelsin
Günaydın canımGünaydın herkese kolay gelsin
Ya kendimi tutuyorum tutuyorum sonra bi patlıyorum önüme ne gelirse yiyorum. Kendimden bıktım artık. Doğru 6 bin de çok fazlaymış. Oooof of. Ben de karataya başlayayım o zaman. Başka türlü kurtulamayacagim şekerden.Bende aynı senin gibiydim Canım belirtilerimiz aynı ben endokronoloji doktoruna çıktım buradaki en iyi doktor 1,5 ayda sıra bana geldi kendisi doçent Canım bütün tahlilleri yaptı sonra kendisinin diyetisyenine gönderdi 1.5 sene diyetisyenine gittim veremedim sonra burada araştırırken Karatay ile tanıştım iyiki tanışmışım şimdi hem o doçente hem uzman iki doktora çıkıyorum diyetisyen yerine herşeyim normal daha dün kadın doğuma çıktım fsh değerlerim bile düşmüş sana tavsiyem önce böyle doktora çıkman dediğin formatı biliyorum Canım tek seans 6 bin ve İstanbul'da çok ünlü bir kadın yapıyor bilinç altına inip herşeyi siliyor benim ayrıca takıntım var okb haftada 2-3 gece aynı rüyayı görüp sanki duş altında kalmışım gibi terleyip uyanırım ama o parayı şuan veremem vermemde 1bin -2 bin olurda 6 bin çok fazla
Ben de alacaktım üstüme birşey sonra bu şişko halimle almayayım dedim. Zaten zayıflayınca giyecek kıyafet de çok.Selam kızlar dün öğleden sonra ailecek günü birlik gezmeye gittik. Iki çocukla çok yorucu geçti herkes e bir şeyler aldık. Eve dönerken dikkatimi çekti kendime hiçbir şey almamaisimeşime sitem etme hakkı doğdu banada
Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kayısı
Kahvalti: 1.5 has yumurta kk peynir 3 zeytin ve salatalik
Ara: türk kahvesi yeşil çay
Öğle 13.00: 1 kase mercimek çorbası küçük kase yoğurt
Aksam 21.00: açılı Adana, 3 cigkofte(hazır değildi sanki)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran ve yeşillik
3 litre su
Şu Bim hepimizi batırmış yaMiyav_su canım bende de aynı şeyler oluyor. Şekere başlayınca kendimi durduramıyorum. Şekerli yedikçe canım daha da fazla şeker hamur işi çekiyor. Ama öyle böyle değil. Midem bulandı bile yiyorum. Geçen sene 1 ayda 20kg aldım. Bim den hemen her gün 50 100 liralık abur cubur alır çocuklardan gizli aynı gün bitirirdim. Psikoloğa gittim obsesifsin dedi halbuki alakası yoktu. İnternetten araştırdım şeker bağımlılığı çıktı. Ben de şeker hastası olmaktan korkuyorum. Nasıl kurtuldun bu şekerden? Aklımda şu beyne format atıp belirli yiyecekleri siliyorlarmis ya, o var. Belki pahalı birşey ama benim şeker maliyeti çok daha fazla sanırım. İşe yaradığından emin olsam hiç durmam.
Evet Canım ben ona sadece takıntım için gidersem giderim oda belki vücutun 21 günde şekeri ve unlu gıdaları unutuyor buna inan yapabilirsin dün instgramda bir haber okudun yurtdışında bir kadına hipnoz yöntemi ile beynine tüp mide ameliyatı olduğu söylenmiş tam 30 kg vermişYa kendimi tutuyorum tutuyorum sonra bi patlıyorum önüme ne gelirse yiyorum. Kendimden bıktım artık. Doğru 6 bin de çok fazlaymış. Oooof of. Ben de karataya başlayayım o zaman. Başka türlü kurtulamayacagim şekerden.
Günaydın cimcimem afiyet olsunGünaydınKahvaltıya misafirlerimiz var öğleden sonra da yaşasın temizlik Herkese mutlu günler
Şu Bim hepimizi batırmış yaBen de 8.sınıfta dershaneden her dönüşümde bime girerdim ve ah o fıstık ezmesini alırdım Şimdi yemeyeli 1.5 yıl olmuştur
Şuan kaç kilosun Canım birde seni bebiş var değil mi hamileliklerinde Nasıl beslendinBen de alacaktım üstüme birşey sonra bu şişko halimle almayayım dedim. Zaten zayıflayınca giyecek kıyafet de çok.
Günaydın bayan fındık kurdu işleriniz bitmedi mi dahaGunaydin
Günaydın Canım haklısın şöyle okkalı bir tokat atsaydın yaSelam kızlar dün öğleden sonra ailecek günü birlik gezmeye gittik. Iki çocukla çok yorucu geçti herkes e bir şeyler aldık. Eve dönerken dikkatimi çekti kendime hiçbir şey almamaisimeşime sitem etme hakkı doğdu banada
Menümu vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kayısı
Kahvalti: 1.5 has yumurta kk peynir 3 zeytin ve salatalik
Ara: türk kahvesi yeşil çay
Öğle 13.00: 1 kase mercimek çorbası küçük kase yoğurt
Aksam 21.00: açılı Adana, 3 cigkofte(hazır değildi sanki)
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran ve yeşillik
3 litre su
83 84 kg falanım sanırım. Evet 22 günlük bi bebeğim var. Hamileyken canım pek tatlı istemediği için genelde sağlıklı beslendim. Ama bu aralar yine şeker istiyorum işteŞuan kaç kilosun Canım birde seni bebiş var değil mi hamileliklerinde Nasıl beslendin
Tebrik ederim canım yaa çok sevindim.Eki Görüntüle 1884251 kızlar tartıda bu rakamı gördüm şükür Çarşamba'dan bu yana -1.2 kg vermişim ben yarın kahvaltımı normal şekilde yapıcam akşam yersem yufka ile kavurma olur akşamında koşu yolunda koşarım artık Çarşamba'ya 71 kg görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?