- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Bencede kaçamak yapmamaya çalış french kendin mi yapıyorsun aferin kız ben yapamıyorum şimdi bu sıcakta kuaföre gitmekte zor gelir yaBayram is coming kizlar. Cikolata falan lazim oluyor is te misafirler icin. Ben araklamam vu cikolatalardan zaten bayramda kacamak yapmamaya calisacagim. Belki uniye gidince bi toblerone gömerim ama bilemiyorum...
French manikurle ugrasiyordum ya ne zor ismis . ama puf noktasini buldum
Valla bizim buranin kuaforleri manikuru frenchi 35 40 diyince is basa dustuBencede kaçamak yapmamaya çalış french kendin mi yapıyorsun aferin kız ben yapamıyorum şimdi bu sıcakta kuaföre gitmekte zor gelir ya
Hasta ruhunu severim kız senintevafuk55 30 rakamına gelince topikte Kocaman yazıcam hazırlıklı ol görgüsüzlüğüme ve hasta ruhlu olmama
Canım şimdiye kadar verdiğim kilo miktarı 98 kg -71 kg =27 kg verdim şimdiye kadar
Oh gez bakalım fındık kurduValla bizim buranin kuaforleri manikuru frenchi 35 40 diyince is basa dustu
Cok kolay ben verecegim size taktikleri
Ama simdi tekne turu yapicigim aksam yazarim
Ispanak çıktı mı Canım afiyet olsun yarın için hafif yemişsin iyi olmuşMenüm
Sabah 1 yumurtadan omlet peynir kızartması 2 dilim ekmek. 5 Zeytin
Öğle 13.00: yumurtalı ıspanak 4 kaşık
4 zeytin 3 çatal peynir
Domates salatalık
Ara olarak 1 avuç çekirdek
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası, Yoğurt
3 litre su bitki çayları
kacamak yapmadan atlatiriz insallah canim bende birinci gunu atlatirsam tamam diyorum:))Tesekkur ederim kuzum bayramın ilk gününde atlattım mı tartı gununu iple cekiyorum
Günaydın kızlar dün itibariyle telefonumu aldım. Akşam eşimle gezmeye gittik yazmaya fırsat olmadı. Nasılsınız ne var ne yok. Ben buraya da yazmayınca iyice bıraktım :/ inşallah toparlarım yaa
Bende aynı senin gibiydim Canım belirtilerimiz aynı ben endokronoloji doktoruna çıktım buradaki en iyi doktor 1,5 ayda sıra bana geldi kendisi doçent Canım bütün tahlilleri yaptı sonra kendisinin diyetisyenine gönderdi 1.5 sene diyetisyenine gittim veremedim sonra burada araştırırken Karatay ile tanıştım iyiki tanışmışım şimdi hem o doçente hem uzman iki doktora çıkıyorum diyetisyen yerine herşeyim normal daha dün kadın doğuma çıktım fsh değerlerim bile düşmüş sana tavsiyem önce böyle doktora çıkman dediğin formatı biliyorum Canım tek seans 6 bin ve İstanbul'da çok ünlü bir kadın yapıyor bilinç altına inip herşeyi siliyor benim ayrıca takıntım var okb haftada 2-3 gece aynı rüyayı görüp sanki duş altında kalmışım gibi terleyip uyanırım ama o parayı şuan veremem vermemde 1bin -2 bin olurda 6 bin çok fazla
Ya kendimi tutuyorum tutuyorum sonra bi patlıyorum önüme ne gelirse yiyorum. Kendimden bıktım artık. Doğru 6 bin de çok fazlaymış. Oooof of. Ben de karataya başlayayım o zaman. Başka türlü kurtulamayacagim şekerden.
GünaydınKahvaltıya misafirlerimiz var öğleden sonra da yaşasın temizlik Herkese mutlu günler
Eki Görüntüle 1884251 kızlar tartıda bu rakamı gördüm şükür Çarşamba'dan bu yana -1.2 kg vermişim ben yarın kahvaltımı normal şekilde yapıcam akşam yersem yufka ile kavurma olur akşamında koşu yolunda koşarım artık Çarşamba'ya 71 kg görmek istiyorum
Ohh gez bakalım millet temizlikten isyanlarda hava atmayayim da demiyorsun hicValla bizim buranin kuaforleri manikuru frenchi 35 40 diyince is basa dustu
Cok kolay ben verecegim size taktikleri
Ama simdi tekne turu yapicigim aksam yazarim
Bugün ki menüm kahvaltımı saat 11.00 de yaptım közlenmiş patlıcan biber salatası yanında avakodolu domates ezmesi limonlu,1 haşlanmış yumurta keten tohumlu ,çörekotlu şekersiz çay akşam saat 20.00 dünden kalma menemen ,zeytinyağlı bamya,salata leptinim saatim 9 saat sürmüş oluyor @puantiyeli_kelebek dvit damlamı aldım
Çok maceralı değilim şuanSagol Cimcimem benimözledim seni ve maceralarını
Sağol Canım teşekkür ederim yarından itibaren senden bomba menüler bekliyorumkacamak yapmadan atlatiriz insallah canim bende birinci gunu atlatirsam tamam diyorum:))
O yuzden yazıyoruz ya iste birseyler bizi engellesin diye cok zoraki olmadan bırakma canim
6bin mi
Cok doğru bir karar vermis olursun canim aramiza katilirsin umarım
Kolay gelsin tatlim bitmiyor bu temizlik
Maşallah sana canim
Ohh gez bakalım millet temizlikten isyanlarda hava atmayayim da demiyorsun hic
Leptinin dibine vurmussun canim Süper afiyet olsun
Ayyy süpermiiiş hadi bakalım en kısa zamanda 30 da gelicekkCanım şimdiye kadar verdiğim kilo miktarı 98 kg -71 kg =27 kg verdim şimdiye kadar
Oh iyi olsun yazın zaten çatır çatır çatladım kıskançlıktanÇok maceralı değilim şuan
Sağol Cimcimem acayip motive oldum birde benimle aynı boyda olan ünlülerin kilosuna ve ölçülerine baktım acayip motive oldumAyyy süpermiiiş hadi bakalım en kısa zamanda 30 da gelicekk
Cidden öyle ya
Kolay gelsin tatlim bitmiyor bu temizlik
Aynen her şey zamanında oluyoOh iyi olsun yazın zaten çatır çatır çatladım kıskançlıktanşimdi okul Zamanı Cimcimem
Onu ben de yapıyorum bazenSağol Cimcimem acayip motive oldum birde benimle aynı boyda olan ünlülerin kilosuna ve ölçülerine baktım acayip motive oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?