Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bayram is coming kizlar. Cikolata falan lazim oluyor is te misafirler icin. Ben araklamam vu cikolatalardan zaten bayramda kacamak yapmamaya calisacagim. Belki uniye gidince bi toblerone gömerim ama bilemiyorum...

French manikurle ugrasiyordum ya ne zor ismis . ama puf noktasini buldum

Bencede kaçamak yapmamaya çalış french kendin mi yapıyorsun aferin kız ben yapamıyorum şimdi bu sıcakta kuaföre gitmekte zor gelir ya

Bencede kaçamak yapmamaya çalış french kendin mi yapıyorsun aferin kız ben yapamıyorum şimdi bu sıcakta kuaföre gitmekte zor gelir ya
Valla bizim buranin kuaforleri manikuru frenchi 35 40 diyince is basa dustu
Cok kolay ben verecegim size taktikleri

Ama simdi tekne turu yapicigim aksam yazarim

Bugün ki menüm kahvaltımı saat 11.00 de yaptım közlenmiş patlıcan biber salatası yanında avakodolu domates ezmesi limonlu,1 haşlanmış yumurta keten tohumlu ,çörekotlu şekersiz çay akşam saat 20.00 dünden kalma menemen ,zeytinyağlı bamya,salata leptinim saatim 9 saat sürmüş oluyor @puantiyeli_kelebek dvit damlamı aldım

Menüm
Sabah 1 yumurtadan omlet peynir kızartması 2 dilim ekmek. 5 Zeytin

Öğle 13.00: yumurtalı ıspanak 4 kaşık
4 zeytin 3 çatal peynir
Domates salatalık

Ara olarak 1 avuç çekirdek
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası, Yoğurt
3 litre su bitki çayları

Ispanak çıktı mı Canım afiyet olsun yarın için hafif yemişsin iyi olmuş

Tesekkur ederim kuzum bayramın ilk gününde atlattım mı tartı gununu iple cekiyorum
kacamak yapmadan atlatiriz insallah canim bende birinci gunu atlatirsam tamam diyorum:))

Günaydın kızlar dün itibariyle telefonumu aldım. Akşam eşimle gezmeye gittik yazmaya fırsat olmadı. Nasılsınız ne var ne yok. Ben buraya da yazmayınca iyice bıraktım :/ inşallah toparlarım yaa

O yuzden yazıyoruz ya iste birseyler bizi engellesin diye cok zoraki olmadan bırakma canim

6bin mi

Cok doğru bir karar vermis olursun canim aramiza katilirsin umarım

Günaydın Kahvaltıya misafirlerimiz var öğleden sonra da yaşasın temizlik Herkese mutlu günler

Kolay gelsin tatlim bitmiyor bu temizlik

Maşallah sana canim
Valla bizim buranin kuaforleri manikuru frenchi 35 40 diyince is basa dustu
Cok kolay ben verecegim size taktikleri

Ama simdi tekne turu yapicigim aksam yazarim
Ohh gez bakalım millet temizlikten isyanlarda hava atmayayim da demiyorsun hic

Leptinin dibine vurmussun canim Süper afiyet olsun

Sağol Canım teşekkür ederim yarından itibaren senden bomba menüler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…