Çok sağol Canım benim heyecan bastı 68 kg gördüğüm an ben bayılırım artık çünkü toplamda 30 kg vermiş olucağımTebrik ederim canım yaa çok sevindim.
Annen yakın değil mi Canım üzüldüm bebiş çok ufak ya eşin yapamaz mı yemek tatlım bizde et yemeklerini eşim yapar sende ona yaptır hem protein olur bebişe83 84 kg falanım sanırım. Evet 22 günlük bi bebeğim var. Hamileyken canım pek tatlı istemediği için genelde sağlıklı beslendim. Ama bu aralar yine şeker istiyorum iştebi de yemek yapan kadın gelmeyecek bayramda. Abur cubura davetiye işte
İnşallah yakın zamanda verirsin tatlım. Benim daha cooook uzun yolum var.Çok sağol Canım benim heyecan bastı 68 kg gördüğüm an ben bayılırım artık çünkü toplamda 30 kg vermiş olucağım
Annem yakın oturuyor da, doğum yaptığım hafta hacca gitti canım. Bol bol et yeriz dediğin gibi artık. Sebze yemekleri hem zor oluyor hem de hemen bitiyor.Annen yakın değil mi Canım üzüldüm bebiş çok ufak ya eşin yapamaz mı yemek tatlım bizde et yemeklerini eşim yapar sende ona yaptır hem protein olur bebişe
Parçalarım kız seniBende bime gidiyorum seker almaya miyav tirmalayacak beni minik kedi
Yolun uzun olsun boşver yavaş ver bende 1 seneyi geçtim sende geçersin dediğim gibi senin bebiş sütten kesilince endokrin doktoruna görün Canım ama mümkünse doçent yada Prof olsun onkar daha hakim konuya benim doçent yoğun olunca acil durumlarda uzmana çıkıyorum ki o sa buranın diyabet Başkanı Allah kabul etsin sağ salim gelsin annen hacıdan bayramda protein alırsan Abur cubura saldırmazsınİnşallah yakın zamanda verirsin tatlım. Benim daha cooook uzun yolum var.
Annem yakın oturuyor da, doğum yaptığım hafta hacca gitti canım. Bol bol et yeriz dediğin gibi artık. Sebze yemekleri hem zor oluyor hem de hemen bitiyor.
Evet kuzum sanki sade bulgur yoğrulmuş gibiydi ay bi de aciydi :))Günaydın Canım haklısın şöyle okkalı bir tokat atsaydın yamenün güzel çiğ köfteyi yemek yediğin yerde mi yedin ben pek güvenememde neyse yemişsin
Oyyyy maşallah kuzum harika otesisin 27 de göze çarpıyor haniEki Görüntüle 1884251 kızlar tartıda bu rakamı gördüm şükür Çarşamba'dan bu yana -1.2 kg vermişim ben yarın kahvaltımı normal şekilde yapıcam akşam yersem yufka ile kavurma olur akşamında koşu yolunda koşarım artık Çarşamba'ya 71 kg görmek istiyorum
Sağol Canım heyecan doruk da özellikle iri seçtim görgüsüzlük yaptım görün diyeOyyyy maşallah kuzum harika otesisin 27 de göze çarpıyor hani
Hım bayılırım acıya hemde çok öyle böyle değil Meksika nın bir biberi patentli bir biber eşimin arkadaşın yurtdışına gidince ondan alır gelir bizeEvet kuzum sanki sade bulgur yoğrulmuş gibiydi ay bi de aciydi :))
Kuzu bu neyin geri sayı mı ?tevafuk55 30 rakamına gelince topikte Kocaman yazıcam hazırlıklı ol görgüsüzlüğüme ve hasta ruhlu olmama
İşte irade süpersinBenim evimin caddesinde 15 yakın market 2 pideci 3 tane pastane 2 tane Kocaman fırın var şimdi BİM'den geldim ıslak mendil ve hazır su aldım millete baktım hazır yoğurt ,sucuk lokum almışlar kasaya geldim şeker verdiler dedim tüketmiyorum çocuklara verirsiniz dediler dedim yemezler Ada'm şaşkına döndü kasiyer
Ay ayy ayyy süpersiiin çok sevindiimEki Görüntüle 1884251 kızlar tartıda bu rakamı gördüm şükür Çarşamba'dan bu yana -1.2 kg vermişim ben yarın kahvaltımı normal şekilde yapıcam akşam yersem yufka ile kavurma olur akşamında koşu yolunda koşarım artık Çarşamba'ya 71 kg görmek istiyorum
Sagol Cimcimem benimAy ayy ayyy süpersiiin çok sevindiim
Sağol millet dalga geciyor senin yüzünden batarlar diyeİşte irade süpersin
Canım şimdiye kadar verdiğim kilo miktarı 98 kg -71 kg =27 kg verdim şimdiye kadarKuzu bu neyin geri sayı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?