Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Annen yakın değil mi Canım üzüldüm bebiş çok ufak ya eşin yapamaz mı yemek tatlım bizde et yemeklerini eşim yapar sende ona yaptır hem protein olur bebişe

Çok sağol Canım benim heyecan bastı 68 kg gördüğüm an ben bayılırım artık çünkü toplamda 30 kg vermiş olucağım
İnşallah yakın zamanda verirsin tatlım. Benim daha cooook uzun yolum var.

Annen yakın değil mi Canım üzüldüm bebiş çok ufak ya eşin yapamaz mı yemek tatlım bizde et yemeklerini eşim yapar sende ona yaptır hem protein olur bebişe
Annem yakın oturuyor da, doğum yaptığım hafta hacca gitti canım. Bol bol et yeriz dediğin gibi artık. Sebze yemekleri hem zor oluyor hem de hemen bitiyor.

Yolun uzun olsun boşver yavaş ver bende 1 seneyi geçtim sende geçersin dediğim gibi senin bebiş sütten kesilince endokrin doktoruna görün Canım ama mümkünse doçent yada Prof olsun onkar daha hakim konuya benim doçent yoğun olunca acil durumlarda uzmana çıkıyorum ki o sa buranın diyabet Başkanı Allah kabul etsin sağ salim gelsin annen hacıdan bayramda protein alırsan Abur cubura saldırmazsın

Günaydın Canım haklısın şöyle okkalı bir tokat atsaydın yamenün güzel çiğ köfteyi yemek yediğin yerde mi yedin ben pek güvenememde neyse yemişsin
Evet kuzum sanki sade bulgur yoğrulmuş gibiydi ay bi de aciydi :))

Oyyyy maşallah kuzum harika otesisin 27 de göze çarpıyor hani

Evet kuzum sanki sade bulgur yoğrulmuş gibiydi ay bi de aciydi :))
Hım bayılırım acıya hemde çok öyle böyle değil Meksika nın bir biberi patentli bir biber eşimin arkadaşın yurtdışına gidince ondan alır gelir bize kuru şekilde bende onu mutfak robotunda toz biber yaparım

İşte irade süpersin

Ay ayy ayyy süpersiiin çok sevindiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…