Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Eskiden bende böyle yediğim zaman kendimi iyi hissederdim oh yedim ne güzel yedim diye şimdi bende üst üste saçma şeyler yiyince aynı senin gibi oluyorum. ne yaptım ben çöplük müyüm ? diye

Yine yemişsin tost Canım gerçekten çikolata fazla bari kakao oranı yüksek miydi

Yine yemişsin tost Canım gerçekten çikolata fazla bari kakao oranı yüksek miydi
tatlım tost konusunda düşüncem şöyle ayrı ayrı 1 kk peynir 2 tt ekmek yiyeceğime onları birleştirip tost yapıyorum. içinde başka bir şey yok yani

çikolatayıda hiç bakmadım küçük bayram şekerleri işte ne kadar iyi olabilirler ki pişmanlık kaldı geriye

Neyse üzülme bugün fırsatın olursa spor yap Canım

Esini esimi sismanlari en iyi ben anlarim kilo almak =bilinc kaybı ben oyle bakıyorum olaya yedikce uyusuyorsun /uyustukca yiyorsun..
Bende gectigimiz kış 20 kilo aldim kimin zayiflama hikayesini dinlesem benimkini geçmiyor benimki resmen vahşet
Günaydın kızlar :) sabah tartıldım 86 kgım çok şükür sadece 500gr falan almışım :) neyse başladım tekrar bakalım :)

Supersin cokta fazla yememissin o zaman kuzum haftaya eksi olacagina eminim
Ya jilianı denemiştim bekarken bana çok zor gelmişti nasıl yapıyorsunuz valla maşallah :)

Jilliani topikteki hafif kilolu tayfasi yapabiliyor canim kulkedisi30 tevafuk55 koza16 su321

Şükür diyelim canim afiyet olsun

Sağol tatlım.
Ya kan şekerim düştü hem dün adet de oldum ya da çok fazla yedim her şeyi karıştırdım ondan

Sekerin yukselmis olabilir mi
Teşekkür ederim canım
Daha öncede ramazanda böyle olmuştu gitmiştik acile iftarı yapmıştım ama şekerim düşük çıkmıştı galiba yine öyle oldu

O zamanda çok şekerli yemiş miydin?
Yedim canım ilk gün kavurma yedim ikinci günde ciğer yedim:))

Yarasın canım

Yemek mutluluk vermiyor dimi bende bayramda hic iyi hissetmedim
Canım Bayram'ın 1.günü canlı yayına çıktı Canan Karatay genel kitaplarının açıklamasını yaptı ve Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı bende dün izledim you tubeden
Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdım

Doğru diyorsun buradaki hafif siklet bayanlarımız yapıyor jillianı ben canlı sandım

Rica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız ben kulkedisi30 karataycı olur gibime geliyor 2. Miyavsu
Kuzum ben karatay yapamam haftanın 2 günü bulgur yiyorum ondan vazgeçemem meyveyi bol yiyorum yok siz yapın bende kulkedisi karatay yapayım

Kiloyla alakası yok yavrum bir hafta inledim resmen. Alışınca rahat oluyor ama

Canlar o kadar mesgulumki geçmişi okuyamadim. Cumarteside günüm var bende. @puantiyeli_kelebek canım beni pazartesiye kadar izinli yazarmisin.
Dünkü menumu yazayım berbattı. Bugün düzelttim ama şükür.
Sabah 11de kiymalı yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğlen 2 gibi bi kase kısır piyaz domates salatalık biber turşusu
Aksam 8 de sebzeli ciğer sote. Salata ve malesef 2 bardak fanta
bugün 100gr daha almışım bugün dikkat edersem biraz düzelir sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…