- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Eskiden bende böyle yediğim zaman kendimi iyi hissederdim oh yedim ne güzel yedim diyeDün var ya resmen çöplük gibiydim miyav kendimden iğrendim.
Çörek yedim şekerpare yedim bi sürü baklava yedim yemek olarak da pilav çorba salata et tavuk
Iyy bu ne böyle ya
Amaaa bu sabah yepyeni eski Su olarak kalktım sağlıklı beslenmeme ve sporuma başlayacağım inşallah
Yine yemişsin tost Canım gerçekten çikolata fazla bari kakao oranı yüksek miydiiyi düşünmüşsünşimdilik int sorunumu hallettim ilerde de bi aksilik çıkmaz inşallah haftaya çarsamba bende bildirim yapacagım.
Dünkü menüm:
sabah 09.00 civarı: 1 peynirli tost çay
14.30: çeyrek elma 1 büyük bardak ayran
17.30: 1 dilim kır pidesi
bu saatten sonrasını böyle okuyacaksınız eminim
20.00: stresten ölürken 8 tane bayram çikolatası yedim.
21.00 3 dilim haşlanmış patates bol pul biber ile
tatlım tost konusunda düşüncem şöyle ayrı ayrı 1 kk peynir 2 tt ekmek yiyeceğime onları birleştirip tost yapıyorum. içinde başka bir şey yok yaniYine yemişsin tost Canım gerçekten çikolata fazla bari kakao oranı yüksek miydi
Neyse üzülme bugün fırsatın olursa spor yap Canımtatlım tost konusunda düşüncem şöyle ayrı ayrı 1 kk peynir 2 tt ekmek yiyeceğime onları birleştirip tost yapıyorum. içinde başka bir şey yok yani
çikolatayıda hiç bakmadım küçük bayram şekerleri işte ne kadar iyi olabilirler kipişmanlık kaldı geriye
Sende sorun yok Canım eşimde sorun yemesi sağlıklı değil o hem yedi kışın hem işler yok diye madende çalıştı memleketinde ekmeğini ,kızartmasını ,çikolatasını yemiş memleketinde buraya gelince yemeye devam etti e hareket yok verdiği 15 kg geri almaya başladı normal ben gel derim spor yapıyorum diye Homili gırtlak yersen olmaz bu iş
Günaydın kızlar :) sabah tartıldım 86 kgım çok şükür sadece 500gr falan almışım :) neyse başladım tekrar bakalım :)
Ya jilianı denemiştim bekarken bana çok zor gelmişti nasıl yapıyorsunuz valla maşallah :)
Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız iyi misiniz
Ben kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şimdi bugün bir nebze daha sağlıklı bir kahvaltı yaptım
Tabi sağlıklı dediğim de çörek yedim yine
Sağol tatlım.
Ya kan şekerim düştü hem dün adet de oldum ya da çok fazla yedim her şeyi karıştırdım ondan
Teşekkür ederim canım
Daha öncede ramazanda böyle olmuştu gitmiştik acile iftarı yapmıştım ama şekerim düşük çıkmıştı galiba yine öyle oldu
Yedim canım ilk gün kavurma yedim ikinci günde ciğer yedim:))
Dün var ya resmen çöplük gibiydim miyav kendimden iğrendim.
Çörek yedim şekerpare yedim bi sürü baklava yedim yemek olarak da pilav çorba salata et tavuk
Iyy bu ne böyle ya
Amaaa bu sabah yepyeni eski Su olarak kalktım sağlıklı beslenmeme ve sporuma başlayacağım inşallah
Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdımCanım Bayram'ın 1.günü canlı yayına çıktı Canan Karatay genel kitaplarının açıklamasını yaptı ve Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı bende dün izledim you tubeden
evet öyle telafi etmeye çalışacagım yoksa yapışır kalır üstüme. bir de bu hafta tartılmadım öyle merak ediyorum ki sonucu . bence kesin almışımdır bu çikolatalar yüzündenNeyse üzülme bugün fırsatın olursa spor yap Canım
İnsan spora alışınca bırakamıyor bırakıncada vücüd istiyor işte hem okul stresinide alır ne güzel Canım benim
Yok almamışsındır Canım merak etme bugün yap sporlarıevet öyle telafi etmeye çalışacagım yoksa yapışır kalır üstüme. bir de bu hafta tartılmadım öyle merak ediyorum ki sonucu . bence kesin almışımdır bu çikolatalar yüzünden
Iyiyiz sukur canim dun Evde kalmissin ama o zamani da guzel degerlendirmissin ķuşum bravo sana.
Geçmiş olsun kuzum ne oldu ben kaçırmışımTeşekkür ederim canım
Daha öncede ramazanda böyle olmuştu gitmiştik acile iftarı yapmıştım ama şekerim düşük çıkmıştı galiba yine öyle oldu
Doğru diyorsun buradaki hafif siklet bayanlarımız yapıyor jillianıEsini esimi sismanlari en iyi ben anlarim kilo almak =bilinc kaybı ben oyle bakıyorum olaya yedikce uyusuyorsun /uyustukca yiyorsun..
Bende gectigimiz kış 20 kilo aldim kimin zayiflama hikayesini dinlesem benimkini geçmiyor benimki resmen vahşet
Supersin cokta fazla yememissin o zaman kuzum haftaya eksi olacagina eminim
Jilliani topikteki hafif kilolu tayfasi yapabiliyor canimkulkedisi30 tevafuk55 koza16 su321
Şükür diyelim canim afiyet olsun
Sekerin yukselmis olabilir mi
O zamanda çok şekerli yemiş miydin?
Yarasın canım
Yemek mutluluk vermiyor dimi bende bayramda hic iyi hissetmedim
Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdım
Olsun kuzum bir 10 kg sonra yavaş yavaş Jıllıana da başlarsın Leslie de çok etkiliDoğrudur balım çünkü kadın hop şınav yaparken hop kalkıyor bişilerbana ancak leslie geliyor
Kuzum ben karatay yapamam haftanın 2 günü bulgur yiyorum ondan vazgeçemem meyveyi bol yiyorum yok siz yapın bende kulkedisi karatay yapayımRica ederim Canım artık bir nefer daha yetişti yanlız benkulkedisi30 karataycı olur gibime geliyor 2. Miyavsu
Kiloyla alakası yok yavrum bir hafta inledim resmen. Alışınca rahat oluyor amaEsini esimi sismanlari en iyi ben anlarim kilo almak =bilinc kaybı ben oyle bakıyorum olaya yedikce uyusuyorsun /uyustukca yiyorsun..
Bende gectigimiz kış 20 kilo aldim kimin zayiflama hikayesini dinlesem benimkini geçmiyor benimki resmen vahşet
Supersin cokta fazla yememissin o zaman kuzum haftaya eksi olacagina eminim
Jilliani topikteki hafif kilolu tayfasi yapabiliyor canimkulkedisi30 tevafuk55 koza16 su321
Şükür diyelim canim afiyet olsun
Sekerin yukselmis olabilir mi
O zamanda çok şekerli yemiş miydin?
Yarasın canım
Yemek mutluluk vermiyor dimi bende bayramda hic iyi hissetmedim
Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdım
Kuzum ben karatay yapamam haftanın 2 günü bulgur yiyorum ondan vazgeçemem meyveyi bol yiyorum yok siz yapın bende kulkedisi karatay yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?