Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun aslında menün güzel fanta işi bozmuş Canım kolay gelsin sana misafirlerin gelince dikkat et 1 dilim ye yaptıklarından hoş dikkat edersin sen bu arada kısırıda gördüm

Gecen aynı ben gibiydin Karatay değilde sağlıklı beslenme doğru yöneliyorsun bak sen jillian gibi diyorsun
Ay inşallah dediğin gibi olur. Gorumcemi kızı var 3 yaşına yakın kız 2 bardak ice tea içti ben şok. Oğlumda istedi görünce. Bi bardağı bitiremedi. Ben eve hiç almam. Onların evde eksik olmazmış. İyi bişey yaptığımı anladım. Su gibisi varmı.
Afiyet olsun aslında menün güzel fanta işi bozmuş Canım kolay gelsin sana misafirlerin gelince dikkat et 1 dilim ye yaptıklarından hoş dikkat edersin sen bu arada kısırıda gördüm
Kuzum ciğeri yiyemedim içecek aradı canım yoğurt olsa ayran yapcaktim içmiş bulundum. Kisirda hupletirim ama az yedim gerçekten çünkü begenmedim
kulkedisi30 misafirlerin gelince o gün pembiş tuniğini giy olur mu ne kadar zayıflayıp güzel olduğunu görsünler
Sağol kuzum giyebilir evet aklımda bulunsun.

Bugünki menüm sabah saat 09.00: dünden kalma domates çorbası ,közlenmiş patlıcan ,zeytin (yumurtayı yiyemedim peynirsiz )3 dilim kavun( glisemik indeksi 65 1 tatlı kaşığı toz şekere eşit )şeker yüzünden ayrıca glisemik indekse dikkat ediyorum 50 üstü kaçamaktır zararlıdır ,domates saat 14.00 çiğ kabak çekirdeği 5 saat leptinin akşam saat 20.00 zeytinyağlı kuru fasulye normalde tereyağlı olması lazım antipiyotik yasağı yüzünden yanında kavurmalı siyez bulguru oda 2 kaşık yerim yanında bol salata leptinin için 6 saat geçmiş oluyor @puantiyeli_kelebek sonra yürüyüş

Çok iyi bilinçli olman onda ne kadar çok zararlı maddeler var iyi yapmışsın

Hizli verirsin canim lahusasin o odemi vücudun hizla atmaya hazır yeterki saglikli beslen ben 79 a cok kolay ulasacagina inanıyorum bebekte emiyordur extra 500 kalori de ordan yakiyorsun ohh mis
İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)) bu sabah 81.1 dim. Bugün de dikkat ettim üstelik misafirlikteyim:))

Allah razı olsun canım, guatra bu ts3 4 ten mi bakılıyor
Eğer onlardan bakılıyorsa o değerlerim normal
Valla bilmiyorum ki :) Dr kan testinden değil, boğazıma bakıp anlamıştı. 10 yıl önce öğrendim bi daha gitmedim onun için Dr a. Sonra bütün belirtiler azaldı zamanla sonra da bitti. Doğumdan sonra baş dönmem başladı ama. Tekrar baktırmam lazım.

Canım @su321 kan tahlinden bakılıyor t3 ve t4

Çok iyi bilinçli olman onda ne kadar çok zararlı maddeler var iyi yapmışsın
Evet canım biliyorum. Hele meyve sularının nasıl yapıldığını bilseler kimse almaz biliyormusun. Koyde babamlarin elma ağaçlarının altındaki dökülen elmaları satın almaya gelir meyve suyu sahipleri. Düşünsene yere düşmüş içi kurtlu elmaları diger meyveleri sıkıp iciriyolar bize afiyetle.
Meyve suyumu ve buzlu çayımı kendim yapıyorum evde. Normal demli çaya limon suyu ekliyorum azda şeker dolapta soğutuyorum al sana ice tea. Seftalili istediklerinde de şeftaliyi kaynatiyorum o suyu ekliyorum çaya azda şeker ohh mis.

Mutlaka baktır ihmal etme çok büyük bi hastalık guatr. Benimde doğumdan sonra hasimato oldum. Hiç bisey im yoktu. Değerlerim öyle yükselmişti ki kalp carpintisindan durmayıp kalp doktoruna gittiğimde kan Değerlerimden bildiler. İnsanın tüm düzeninı bozuyor bu hastalik

Bilmez miyim Canım zaten ben hazır ve paketli ürüne karşıyım iyi yapıyorsun afiyet olsun yanlız ben de meyveleri kurtlu olanlardan yiyorum Bilgin olsun bugün öyle sıkıldım ki keşke meyve bahçesi olsada otursam yesem dedim çok şanlısın bu konuda değerini bil

Kuzum kurtlu elmayı yemek farklı elmayı kurduyla beraber sıkmak çok ayrı bişey. Ne kadar yıkanıyor bilemiyorsun hijyen ne durumda bilmiyorsun koruyucu madde falan. Yazdan visnelerimizi seftalilerimizi toplarsiz dalindan. Atarız dipfrize kışın mis gibi meyve suyu.
Gerçekten çok şanslıyız. Kvlerin bahçesinden domates ve patlıcanı da dün attım dipfrize. Fesleğen inden kopartıp kuruttum. Biberindende menemen yapıcam konserve

Bugunki Menumu paylaşayım
Sabah kendim yaptım 1 poaca patates salatası domates salatalık şekersiz çay ardindan sade kahve
Ara 4 lokma kavun
Aksam tavuklu pilav vardı iki kaşık pilava tavuk koydum ayranla yedim. İki tanede biber turşusu vardı
Suyu saymadim 35dk jilyan level2 yaptim

O dediğin doğru kesinlikle Canım oh mis gibi kışın ağız tadı ile sağlıcakla yiyin

Süpersin sporda harika menüde güzel afiyet olsun

Süpersin sporda harika menüde güzel afiyet olsun
Tesekkur ederim canım geçen günlere göre bayaa az yedim
Normal düzenim döndüm şükür. Cumarteside kendi evimde olduğum için az yiyince kimse bişey diyemez yer gibi yaparım zaten hizmet etmekten çok fazla yiyemem zannedersem

Amin kuzum sağol keşke yakın olsaydık beraber yerdik
Sagol Canım benim yemiş kadar olduk benim annemlerde kiraladı bahçe ama çok uzak buraya sırf sebze dikdiler hatta koca poşet patlıcan var buzlukta yerde yok kurutmada yaptım yarına patlıcan kebabı yapayım diyorum tüketeyim ki çöpe gitmesin

Az değilde önemli olan sağlıklı yemek yemek bence aç kalmamak lazım sen evet ya neydi metro üstüne magnum o gün tartı sana çoşturmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…