- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Afiyet olsun kuzum.Sagol Canım benim yemiş kadar olduk benim annemlerde kiraladı bahçe ama çok uzak buraya sırf sebze dikdiler hatta koca poşet patlıcan var buzlukta yerde yok kurutmada yaptım yarına patlıcan kebabı yapayım diyorum tüketeyim ki çöpe gitmesin
Kolay gelsin Canım dediklerimi unutmaYarın kadın gelcek temizliğe
Sonra ikramliklari hazırlıycam. Menumu yazmaya uğrarım inşallah opuldunuz gencler
Ben her türlüsünü yerim turşu bile yapıyorumAfiyet olsun kuzum.
ben köz patlıcan dışında yiyemiyorum patlican
Sağlıklıda olsa abartmamak lazım.Az değilde önemli olan sağlıklı yemek yemek bence aç kalmamak lazım sen evet ya neydi metro üstüne magnum o gün tartı sana çoşturmuştu
Unutmam kuzum sagolKolay gelsin Canım dediklerimi unutma
Çok güzel canım menün afiyet olsun.Bugünkü menüm şöyle;
Sabah 1 peynirli tost ve 5 adt zeytin
Öğle 1 kase corba. 1 prş. Yoğurt ve haşlanmış kabak
Ara 1 elma 1 b.ayran
Akşam 1 kase corba 1 kase kıyma 2 yi kabak yoğurt
Ara 1 elma 1 b ayran
Hımm anladım canım geçmiş olsun baktır tabi ihmal etmeİnşallah canım ağzından bal damlıyor :)) bu sabah 81.1 dim. Bugün de dikkat ettim üstelik misafirlikteyim:))
Valla bilmiyorum ki :) Dr kan testinden değil, boğazıma bakıp anlamıştı. 10 yıl önce öğrendim bi daha gitmedim onun için Dr a. Sonra bütün belirtiler azaldı zamanla sonra da bitti. Doğumdan sonra baş dönmem başladı ama. Tekrar baktırmam lazım.
Evet canım o değerlerim normal en son genel tahlillerimi haziranda yaptırmıştımCanımsu321 kan tahlinden bakılıyor t3 ve t4
O zaman acilde kan şekerim ölçülmüştü işte yemek yiyip gitmiştim ama düşük çıkmıştıEsini esimi sismanlari en iyi ben anlarim kilo almak =bilinc kaybı ben oyle bakıyorum olaya yedikce uyusuyorsun /uyustukca yiyorsun..
Bende gectigimiz kış 20 kilo aldim kimin zayiflama hikayesini dinlesem benimkini geçmiyor benimki resmen vahşet
Supersin cokta fazla yememissin o zaman kuzum haftaya eksi olacagina eminim
Jilliani topikteki hafif kilolu tayfasi yapabiliyor canimkulkedisi30 @tevafuk55 @koza16 su321
Şükür diyelim canim afiyet olsun
Sekerin yukselmis olabilir mi
O zamanda çok şekerli yemiş miydin?
Yarasın canım
Yemek mutluluk vermiyor dimi bende bayramda hic iyi hissetmedim
Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdım
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum ne oldu ben kaçırmışım
Bol boolll yürüdüm 2 saat hemideeRahatlamışsındır hafif ye bugün ıhlamur adaçayı iç kendine gelirsin oh bol bol yürü
Demek ki doğru yoldayızEskiden bende böyle yediğim zaman kendimi iyi hissederdim oh yedim ne güzel yedim diyeşimdi bende üst üste saçma şeyler yiyince aynı senin gibi oluyorum. ne yaptım ben çöplük müyüm ? diye
Birden yükselmiyor Canım b12 haftalık yemek listende olucak et ,ciğer ,semizotu,keten tohumuEvet canım o değerlerim normal en son genel tahlillerimi haziranda yaptırmıştım
Benim b12 den oluyo ya halbuki yedim de et ciğer ama
Oh çok iyi bizde şimdi eşimle çıkacağız sonra evde film keyfi yapıcaz bugün animasyon bakmak istiyorumBol boolll yürüdüm 2 saat hemidee
Ve bunların hiç biri benim listemde yokBirden yükselmiyor Canım b12 haftalık yemek listende olucak et ,ciğer ,semizotu,keten tohumu
Çok severim animasyoonnnnOh çok iyi bizde şimdi eşimle çıkacağız sonra evde film keyfi yapıcaz bugün animasyon bakmak istiyorumya turbo Fast yada hayvanların gizli yaşamı
Afiyet olsun Canım çikolata yememişsinBugünkü menüm şöyle;
Sabah 1 peynirli tost ve 5 adt zeytin
Öğle 1 kase corba. 1 prş. Yoğurt ve haşlanmış kabak
Ara 1 elma 1 b.ayran
Akşam 1 kase corba 1 kase kıyma 2 yi kabak yoğurt
Ara 1 elma 1 b ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?