Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben 60 kiloluk kadinin vucudunu begendim ya

Hayirli cumalar canim
Aslinda topik olarak spor da yapsak cok iyi olur,
Gunluk 15 dakika bile olsa devamli olan faydalidir

Et dışında sadece beyaz lahanada var diye biliyorum. B12 eksikliği de vardı bende Dr ömür boyu iğne vermişti. Sonra baktı değerler düzelmiş bıraktık iğneyi.
Benim de işte neredeyse iki ayda bir iki kutu ignesini yaptiriyorum sıkıldım bu işten
Beyaz lahanada varsa süper cig olarak salata yapip tuketirim

Hepinize hayırlı cumalar kizlar
Miyav_su canım nasılsın. Sana birşey soracaktım. Hurma serbestmi canım karatay da
Hayırlı cumalar Canım serbest ama sınırlı sayıda ara sıra Canım her zaman şu glisemik indekse bak glisemik indeksi 0-30 arası serbest (doyana kadar yiyoruz ), 30-55 arası ölçülü yiyoruz (nohut ,bulgur vb ), glisemik indeksi 56-70 arası yemiyoruz yada az yiyoruz ,70-100 arası olanları eve bile sokmuyoruz şimdi hurmanın glisemik indeksi 39 yani ölçülü yiyoruz

Ölçülü derken canım mesela günde1 veya 2 tane yenebilir mi

Haftada sadece 1-2 fazla olamaz oda senin fazla kilon yok Canım o yüzden sana o şekilde uyar sen zaten 62 kg şuan değil mi en son ki konuşmamızda öyle hatırlıyorum sanki
Yok canım 58 kiloyum. Çok teşekkür ederim. Bu glisemik indeksi netten mi bakıyorsun. Hangi yiyecek te ne kadar diye

Yok canım 58 kiloyum. Çok teşekkür ederim. Bu glisemik indeksi netten mi bakıyorsun. Hangi yiyecek te ne kadar diye
Önemli değil Canım ezberledim hayatım ben onları genel şablon olarak ara sıra takıldığımda bakıyorum ben Prof doktor.metin özatanın glisemik indeks kitaplarını okudum çünkü Karatay şeker hastalarını benim gibi olanları hem glisemik indeksi hemde taş devri paleo beslenmesini öneriyor sende bu arada taş gibi olmuşsun yaw ufaklık Nasıl kolu düzeldi mi minoşun

İyi Çok şükür. Sabah kontrolü var di hastanede. Doktor bir daha gelmenize gerek yok dedi.herşey yolundaymis.
Anladım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…