Ben 60 kiloluk kadinin vucudunu begendim yaEki Görüntüle 1885551
İnşallah zaten artıda çıksam benim için o kadar önemli değil zaten Canım tartıdaki rakam şuan 70 kg ama zaten buradaki çoğu insan gördü beni 60 kg gösteriyorum zaten 38 beden oluyor bana önceki halimden bin şükür allahım tartı değil aynadaki görüntü ilgilendiriyor beni
Et dışında sadece beyaz lahanada var diye biliyorum. B12 eksikliği de vardı bende Dr ömür boyu iğne vermişti. Sonra baktı değerler düzelmiş bıraktık iğneyi.Ve bunların hiç biri benim listemde yok
Kurufasulye ve nohutta yok mudur acaba
Hayirli cumalar canimGünaydın millet hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kavul eylesin inş. Bayramda bitti şimdi diyet zamanı şu bir ayda 4 kilo vermeyi planlıyorum kızlar kararlıyım ben normalde spor yapamıyodum iki aydır şimdi ip atlcam evime gideyim pzartesi başlcam sıkı rejime önümüzdeki ayın on on beşinde 70 görcem yeter
Nasil film tavsiye ediyo musun:)
Benim de işte neredeyse iki ayda bir iki kutu ignesini yaptiriyorum sıkıldım bu iştenEt dışında sadece beyaz lahanada var diye biliyorum. B12 eksikliği de vardı bende Dr ömür boyu iğne vermişti. Sonra baktı değerler düzelmiş bıraktık iğneyi.
Hayırlı cumalar Canım serbest ama sınırlı sayıda ara sıra Canım her zaman şu glisemik indekse bak glisemik indeksi 0-30 arası serbest (doyana kadar yiyoruz ), 30-55 arası ölçülü yiyoruz (nohut ,bulgur vb ), glisemik indeksi 56-70 arası yemiyoruz yada az yiyoruz ,70-100 arası olanları eve bile sokmuyoruz şimdi hurmanın glisemik indeksi 39 yani ölçülü yiyoruzHepinize hayırlı cumalar kizlar
Miyav_su canım nasılsın. Sana birşey soracaktım. Hurma serbestmi canım karatay da
Güzeldi Canım arkasından Madagaskar penguenlerini baktım sevdimNasil film tavsiye ediyo musun:)
Ölçülü derken canım mesela günde1 veya 2 tane yenebilir miHayırlı cumalar Canım serbest ama sınırlı sayıda ara sıra Canım her zaman şu glisemik indekse bak glisemik indeksi 0-30 arası serbest (doyana kadar yiyoruz ), 30-55 arası ölçülü yiyoruz (nohut ,bulgur vb ), glisemik indeksi 56-70 arası yemiyoruz yada az yiyoruz ,70-100 arası olanları eve bile sokmuyoruz şimdi hurmanın glisemik indeksi 39 yani ölçülü yiyoruz
Çok iyi Canım süpersin bende ptesi itibaren tam gaz yola devamGunaydiiinnnn
Ben nerdeyim bilin bakalim
2000 km cik yol katettim:))
Haftada sadece 1-2 fazla olamaz oda senin fazla kilon yok Canım o yüzden sana o şekilde uyar sen zaten 62 kg şuan değil mi en son ki konuşmamızda öyle hatırlıyorum sankiÖlçülü derken canım mesela günde1 veya 2 tane yenebilir mi
Yok canım 58 kiloyum. Çok teşekkür ederim. Bu glisemik indeksi netten mi bakıyorsun. Hangi yiyecek te ne kadar diyeHaftada sadece 1-2 fazla olamaz oda senin fazla kilon yok Canım o yüzden sana o şekilde uyar sen zaten 62 kg şuan değil mi en son ki konuşmamızda öyle hatırlıyorum sanki
Önemli değil Canım ezberledim hayatım ben onları genel şablon olarakYok canım 58 kiloyum. Çok teşekkür ederim. Bu glisemik indeksi netten mi bakıyorsun. Hangi yiyecek te ne kadar diye
İyi Çok şükür. Sabah kontrolü var di hastanede. Doktor bir daha gelmenize gerek yok dedi.herşey yolundaymis.Önemli değil Canım ezberledim hayatım ben onları genel şablon olarakara sıra takıldığımda bakıyorum ben Prof doktor.metin özatanın glisemik indeks kitaplarını okudum çünkü Karatay şeker hastalarını benim gibi olanları hem glisemik indeksi hemde taş devri paleo beslenmesini öneriyor sende bu arada taş gibi olmuşsun yaw ufaklık Nasıl kolu düzeldi mi minoşun
İyi olmasına sevindim rica ederim Canım benim sen başlarsın yine yürüyüşlere o güzel gölün kıyısındaİyi Çok şükür. Sabah kontrolü var di hastanede. Doktor bir daha gelmenize gerek yok dedi.herşey yolundaymis.
Anladım canım çok sağol
Yok tatlım bi tabakta bi dilim börek bi dilim pasta 3-4 kaşık makarna öyleydi tabak.Evet gerçekten menün güzel gitmiş misafirlikte bozulmuş tabak tabak mı yedin Canım börek ve salatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?