Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi akşamlar bugün bayağ yoruldum gezmeler gelen giden bide biraz buzluk için bişiler hazırladık neyse menü veriyim
Sabah 09:30 2 si 1 arada saat 11:00 çok az patatesli yumurtalı omlet yarım domates
Öğlen teyzemlerde çiğ köfte ev yapımı ve etsiz marulla 8-9 tane yemişimdir iki bardak ayran eşliğinde
Bir saat sonrada çay ile küçük tavuk gögsü tatlısı
Akşam yemek yemedim ayranlı çorba küçük kase yedim
Saat on bir gibi buzluk için kızarttığıöız biberden bir tane tattım afiyet olsun :)
Buarada bugün teyzemlerde tartıldım tok karnına kıyafetlerimle normalde iç çamaşırlarımla tartılırım 75.700 geldim aç ve üstsüz 74.800 varımdır diye düşünüyorum

Selam güzeller. Güzel giden günüm malesef misafirliğe gitmemle hüsran oldu. Menumu vereyim uzulerek ve pişmanlıkla...

Sabah domates salatalık peynir az kavurma.
Öğlen sebzeli köfte fırın yemeğinden bi köfte bi kaç dilim patlıcan bi lokma patates.
Akşam patatesli havuçlu haşlama çorbasından bir tabak patatessiz.

Misafirlikte makarna salatası pasta börek kısır

Su çok az spor yok

Evet gerçekten menün güzel gitmiş misafirlikte bozulmuş tabak tabak mı yedin Canım börek ve salatayı

Afiyet olsun Çarşamba'ya 73 kg görürsün Canım

Günaydın millet hayırlı cumalar allahım hepimizin dualarını kavul eylesin inş. Bayramda bitti şimdi diyet zamanı şu bir ayda 4 kilo vermeyi planlıyorum kızlar kararlıyım ben normalde spor yapamıyodum iki aydır şimdi ip atlcam evime gideyim pzartesi başlcam sıkı rejime önümüzdeki ayın on on beşinde 70 görcem yeter

73 değilde tam 74,00 bile bana yetwr bu bayram için yani yazmıştım çünkü sana yediklerimi tamam abartmadım ama yedim sende 70 olursun inş
İnşallah zaten artıda çıksam benim için o kadar önemli değil zaten Canım tartıdaki rakam şuan 70 kg ama zaten buradaki çoğu insan gördü beni 60 kg gösteriyorum zaten 38 beden oluyor bana önceki halimden bin şükür allahım tartı değil aynadaki görüntü ilgilendiriyor beni

Hımm anladım canım geçmiş olsun baktır tabi ihmal etme
Tamam inşallah fırsat bulursam ona da baktırırım

Canım sadece ip atlama ile kalma ip zaten Kardio enerji yakar tamam ama yanında pilates yada jillian yap inan sıkılaşman olur o çok önemli bence benim boyun fıtığım olmasa var ya evde neler neler yaparım

Kızlar bayram geçti ben 3 gündür dikkat ediyorum. Sabah 80.7 çıktım. Karatay in kitaplarını sipariş ettim. Eşim de aidin Salih in kitabını aldı. Okuyalım bakalım. Dünkü menüm
Sabah 3 beyaz 1 tam az tereyagli yumurta
Aksam misafirlikteydim 5 6 çiğ badem 1 sarma et kavurma
Yatmadan 1 2 bardak ayran içtim.
Su 1.5 lt kadar

Spor yapamıyorum acil başlamam lazım.

Canım sadece ip atlama ile kalma ip zaten Kardio enerji yakar tamam ama yanında pilates yada jillian yap inan sıkılaşman olur o çok önemli bence benim boyun fıtığım olmasa var ya evde neler neler yaparım
Geçmiş olsun canım. Bende de var boyun fıtığı. Çok kötü birşey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…