- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Selam, yok simdiye kadar hic oyle bir yorum almadim ya da kendimi oyle gormedim. Hedef kilom 55, daha once o kilodayken de yuzumun cokuk durdugunu zannetmiyorum=)kremsokola merhaba boylarımız aynı, 61 kiloymuşsunuz yüzünüz Nasıl çökmüş durmuyor değil mi? Teşekkürler
Selam. Yeni gekdin galiba ben kacirmisim bayramdan dolayi gelemedim de. Hosgeldin :)
Menu cok guzel olmus afiyet olsun
Iyi geceler herkesee.
Menumu vereyim.
Sabah
1 peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
1 tane minik cikolata
Aksam
1,5 kase mercimek corbasi (unsuz yapiyorum ben)
Salata
Yogurt
Su 1 litre
Sporum yine yok. Bugun tekrar biseyler yaptim dizime. Ne oldugunu da anlamiyorum. Doktora gidecegim galiba
Maalesef canım ishal iştahsızlık arada ateş tam gaz. Üzerine bugün kızım da çıkardı ve ishal iştahsızlık halsizlik başladı. Resmen depresyona girdim moralim çöktü
Teşekkür ederim canım yarın doktor a gitmeyi düşünüyorum sorarım inşallah canim.
Bizim kız yumurtayı yine zorla yemiş Kıyamam sana :) afiyet olsun canım menun çok güzel yine.
Bebisin üzerine kızım da eklendi aynı belirtilerle, üzerine kaymak oldu. Birde okul un açılmasına nasıl denk geldi. Rabbim tüm hastalara şifa versin
hıc takmaz kıCanım biz genelde dışarıda yemek yedik hediye olarak ben kol düğmesi almıştım eğer eşin takıyorsa olabilir
saatı falan da var kuzum ya yemek hadı kolay ıs deBen ilk yıldonumumuzde pasta almıştım, masayı kuru gul yapraklarıyla süslemiştim. Yemek yapmıştım işte. Ama benim bebiş vardı ondan böyle oldu. Bebiş yoksa yada bırakabileceğin yer varsa bi yemek ayarla, bi de kullanabileceği bişey mesela saat, merakı varsa tesbih gibi bişey al bence. Erkekler resimmiş şeymiş çok ilgilenmiyor yani ilgilense bile eve asıyorsun kendine yapmış gibi oluyor bence.
aslında aklıma kanvas tablo geldı yada puzzle tablo ama ıste erkek ya sevınır mı bılemedım ben :)Güzel bir aile fotoğrafını byük boy bastırabilirsin
Ya da sizin için özel anlamı olan bir resim , kelime vb. tişört yaptırabilirsin :)
Günaydın Canım Sanada güzel sağlıklı bir gün diliyorumHerkese günaydın, hayırlı sabahlar.
Bu sabah yine erken uyandım bir bardak suyumu içtim . Şimdi de 1 kase şehriye çorbamı içiyorum. Herkese bereketli, huzur dolu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Afiyet olsun Canım bugün mutlaka çık doktora umarım önemli birşey yokturIyi geceler herkesee.
Menumu vereyim.
Sabah
1 peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Zeytin
Cay
1 tane minik cikolata
Aksam
1,5 kase mercimek corbasi (unsuz yapiyorum ben)
Salata
Yogurt
Su 1 litre
Sporum yine yok. Bugun tekrar biseyler yaptim dizime. Ne oldugunu da anlamiyorum. Doktora gidecegim galiba
Kolay gelsin Canımkızlar ıs yerınde kımse kalmadı ızınlı uc kısıyız o yuzden cok gıremıyorum
Canım nasılsın Nasıl geçti bayram
Harikasın Canım benim oh iyi geçmesine sevindim bu arada kitabı okumaya başladın mıBayram güzeldi.
Kalabalık olunca keyifli geçiyor.
Bu sabah tartıldım. -500 gr görünce sevindim :)
Vilma 37 canım nasılsın tatil Nasıl gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?