Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kremsokola merhaba boylarımız aynı, 61 kiloymuşsunuz yüzünüz Nasıl çökmüş durmuyor değil mi? Teşekkürler
Selam, yok simdiye kadar hic oyle bir yorum almadim ya da kendimi oyle gormedim. Hedef kilom 55, daha once o kilodayken de yuzumun cokuk durdugunu zannetmiyorum=)

Kizlar cok yogunum, okulun kariyer gunleri basladi. Buyuk firmalarla mulakatlarim var, yaz staji ve doktora sonrasi full-time is icin. O nedenle pek giremiyorum kusura bakmayin. Hemen menu paylasayim:

Cumartesi
Sabah: 2 parca fume et, 2 yumurta, badem unlu 2 pankek, 3 kk peynir, domates, sutlu kahve
Aksam: Tavuklu peynirli salata, 3-4 parca patates kizartmasi, 2 bira

Pazar
Sabah: 2 parca fume et, 2 yumurta, badem unlu 2 pankek, 3 kk peynir, domates, sade kahve
Aksam: 2 parca kuzu pirzola, mantarli brokoli, 1 kucuk domates sogus

Bu aksam bi is yemegi var, orda ne servis edilirse onu yiyecegim. Ama fazla bisey yiyebilecegimi zannetmiyorum, cunku Turkiye'den 3 sene once aldigim etegi giyicem ve kendisi 36 beden. Icinde nefes alabilmem bile bi mucize=))

Geçmiş olsun canım spor yaparken çok fazla yüklenme dizine bende ilk zamanlar acemice spor yapıyordum her tarafım ağrıyordu. Mutlaka ısınma ve soğuma hareketleri de yap :)) menün güzel ama çikolata olmamış. Minnacık olması ve sabah yemiş olman hafifletiyr yine de :)))

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.

saatı falan da var kuzum ya yemek hadı kolay ıs de

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar.
Bu sabah yine erken uyandım bir bardak suyumu içtim . Şimdi de 1 kase şehriye çorbamı içiyorum. Herkese bereketli, huzur dolu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Günaydın Canım Sanada güzel sağlıklı bir gün diliyorum

Afiyet olsun Canım bugün mutlaka çık doktora umarım önemli birşey yoktur

Vilma 37 canım nasılsın tatil Nasıl gecti

Bayramın ikinci günü kulaklarını çınlattım.
1 dlm baklava yedim, ondan sonra iflah olmadım.
Başım ağrıdı , uykum geldi ,öğleden sonra 3 saat uyudum, iştahım kabardı, tutamdım deli gibi yedim

vücut tatlıya tepki vermeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…