Rica ederim Canım çok geçmiş olsunYok canım biz elazığdayız yani elazığın palu ilçesinde annemler elazığda oraya gittiğimde orada da ünv hastanesi var o bölümde vardır eminim sağol
Frambuazlı pasta mı yedin anlayamadım Canım kusura bakmaİyi akşamlar canlar... Bugün güzel bir gündü çocuklar sorun çıkarmadılar okullarında şükür yani küçük oğluşumdan korkuyordum ç problem çıkarmamış..bugünki menüm;
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen bir tere yağında yumurta, iki parça gözleme dkmates salatalık
Ara bir franboğazlı didi
Akşam sebzeli buşhur pilavı, turşu cacık
Didi içecek canim soguk icecek onun frambuazlisini icmis:)Frambuazlı pasta mı yedin anlayamadım Canım kusura bakmaakşamda sadece bulgur pilavı mı yedin çorba yada sebze yemeği yok muydu
Öyle mi İçecek mi vay anam ben pek cahil kalmışım gecen sende birşey yemiştin tatlı sanmıştımDidi içecek canim soguk icecek onun frambuazlisini icmis:)
Öyle mi İçecek mi vay anam ben pek cahil kalmışım gecen sende birşey yemiştin tatlı sanmıştımyeğenlerim olsaydı teyze sende hiçbirşey bilmiyorsun derlerdi aboww
İyi geceler kızlar bugün hava baya yağışlıydı burda elektrikler bir gidip bir geliyordu evin işlerini anca bitirdim.
Bugün ki menüm
06:30
1 kase şehriye çorbası
10:00
1/2 muz
13:00
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
19:30
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
Bugünü çorba günü ilan ediyorumüç ana öğünde de çorba içmişim. Acılı çorbaya da bayılıyorum yahu . Su 1,5 lt içtim
Öğle güzel akşam makarna olmasa daha iyiydi miktarda fazla olmuşIyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Olsun canım bence güzel olmuş sadece seni sisieecek şeyler yemissinİyi geceler kızlar bugün hava baya yağışlıydı burda elektrikler bir gidip bir geliyordu evin işlerini anca bitirdim.
Bugün ki menüm
1 kase şehriye çorbası
1/2 muz
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
Bugünü çorba günü ilan ediyorumüç ana öğünde de çorba içmişim. Acılı çorbaya da bayılıyorum yahu . Su 1,5 lt içtim
yayla çorbası hazır mıydıİyi geceler kızlar bugün hava baya yağışlıydı burda elektrikler bir gidip bir geliyordu evin işlerini anca bitirdim.
Bugün ki menüm
1 kase şehriye çorbası
1/2 muz
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
1 kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
Birşey olmaz korkmayın kurufasulye ve nohuttan bende sabaha haşlayayım bari dükkana gideceğimOlsun canım bence güzel olmuş sadece seni sisieecek şeyler yemissinkuru fasulye nohut falan derken
Hele ben bittim ya kuru fasulye ve nohut kuru fasulyeyi yiyorumda nohut malum şu aşamada yasak bugün Canım kemikli nohut çekmiştiGercekten mercimek yayla sehriye çorbası nohut ve kuru fasulyeevden mi yedin?
Menun güzel beğendim
Ne bileyim işte siz yazdıkça ne bu diyorum acaba yeni bir tatlı mı türedi benim arkadaşda meşhur bir pastane var Türkiye Çapında bir dilim pastaya 35 TL ödedim demiştiBilmemen en iyisi canim zararli sonucta bilsen ne olacak :))
Canım doğruyu söyle sen bugün doydun mu gerçekten kahvaltın eksik akşam salata ve makarna doyurdu mu aç kalma önemli olan o bence bana kızma bak bende kaç gündür yumurta yemiyorum diye kızıyorum kendimeIyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Gercekten mercimek yayla sehriye çorbası nohut ve kuru fasulyeevden mi yedin?
Menun güzel beğendim
10 numara 5 yıldızYok canım sabah evde çorba içtim, öğlen işterimde çıkan yemekler, akşamda arkadaşımdaydım hehe
Olsun canım bence güzel olmuş sadece seni sisieecek şeyler yemissinkuru fasulye nohut falan derken
10 numara 5 yıldızben bayıldım sadece çorbalar bana uygun değil ama sana uygunlar
İşte aç kalmamak önemli harikasın Canım hep böyle devam edersin umarım hadi bakalımEvet canım bugün karnım doydu vallahi yarın tartı günü değil mi? Ben başlangıç kilomu yazarım sabah uyanır uyanmaz aç karnına tartılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?