- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
yayla çorbası hazır mıydıyanlız kuru fasulye soğansız olmaz birde menüne bayıldım kuru fasulye ve nohut tam protein ve anargonik tuzlar var içinde bilseydim size gelirdim soğanı sumaklar afiyet bal şeker olsun
Sevmiyor msuun nohut barbunya kuru fasülyeyi ben çok severim yahu .
İşte aç kalmamak önemli harikasın Canım hep böyle devam edersin umarım hadi bakalımmaşallah Sana 41 kere maşallah
Canım doğrudur ben otelde çalıştım ve orada kuru fasulye çıkınca soğan kesip yiyen bir insandım benEvet hazırdı malesef. Fasülyenin yanında soğançok güzel olurdu lakin işyerinde biraz garip olurdu herhalde .. Sen nerde oturuyorsun canım aynı şehirde olsaydık çok güzel olurdu bize yemeğe gelirdin bende hem sana sporda arkadaşlık ederdim. Sen baya aktif spor yapıyorsun maşaallah hayran kaldım sana nazar değmesin
Şimdi eşimle konuşuyorduk spor için bende imkanımız varsa hem yüzme hem ağırlık sporuna devam etmek istiyorum dedim ben çok seviyorum spor yapmayı yapmayınca uyuyamıyorum inanır mısın dün bir foto paylaştım facede arkadaş tanıyamamış yazmış doğruyu söyle bu sen misin diyeAsıl sana maşallah bebeğimmm bizde senin gibi azimli olabilsek spor konusunda.. Öyle karın doyurmayla olmuyor hareket olacak
Hele ben bittim ya kuru fasulye ve nohut kuru fasulyeyi yiyorumda nohut malum şu aşamada yasak bugün Canım kemikli nohut çekmiştiyılbaşında yapıcam kemikli nohut yanında sumaklı soğan salatası birde turşu oh
Olmasan bile sorun değil doktor insülin direncin 5 altında dedisin sabahdan 1 tencere kemikli nohut yanında 1 çuval soğan büyük kavanoz turşu ile kutlamazsam bana da miyav demesinlerHarika bir 3 lü o zamana 65 olMuş olursun ödülün olur
Ne bileyim işte siz yazdıkça ne bu diyorum acaba yeni bir tatlı mı türedi benim arkadaşda meşhur bir pastane var Türkiye Çapında bir dilim pastaya 35 TL ödedim demiştiismi kara orman meyvesi pastası tabi ben donup kalmıştım ilk kez adını ve fiyatını öğrenmiştim arkadaşlar onunla değil benimle dalga geçmişlerdi iste bende ayıp sanıyorum bilmenin
Yok canım sabah evde çorba içtim, öğlen işterimde çıkan yemekler, akşamda arkadaşımdaydım hehe
Evet canım bugün karnım doydu vallahi yarın tartı günü değil mi? Ben başlangıç kilomu yazarım sabah uyanır uyanmaz aç karnına tartılırım :)
Olmasan bile sorun değil doktor insülin direncin 5 altında dedisin sabahdan 1 tencere kemikli nohut yanında 1 çuval soğan büyük kavanoz turşu ile kutlamazsam bana da miyav demesinlerbiliyorsun yaparım dersem yaparım huyum suyum kurusun
Kesinlikle Canım o konuda haklısınHayir canim senin bildiklerin Karaorman meyveli pastanin ne olduğunu bilmekten daha kıymetli boşver sen onları
Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?
Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım
Ohhh harika bir kutlama yaparsın canim Bilirim:)
Canim net bi bilgim yok ama sunnet icin ya 3 yasina kadar ya da 7 yasindan sonrayi tavsiye ediyor sanieim uzmanlar. Psikolojisi etkilenmesin diyeymis. Once arastirin isterseniz.2013 doğumlu erkek çocuğu aynı şekilde canım ya ama beni sinir etmeye başladı artık ya sıkıldım bu durumdan kızarak söyledim olmadı, güzellikle söyledim o da olmadı en son işte sünnet artık o da on beş tatilde artık
Keşke Canım benim ama benimle hep yola çıkanlar en fazla 1 hafta dayandı canım en uzun Rus arkadaşım dayandı 2 ay geriye kalan 5 kişi yollarda döküldü
Bende bugün ki menümü yazayım eve gidince yemek hazırlığım olucak sabah saat 10.00:avakodolu domates ezmesi ,sumaklı ,limonlu Kaya tuzlu ,kabak çekirdeği çiğ ,zeytin ,limonlu maydonoz ve salatalık spor öncesi sade Türk kahvesi ,15.00 1 salkım üzüm glisemik indeksi 25 ,yani kaçamak değil yanında maden suyu spor hocam ikram etti akşam 20.00 bulur fırında patlıcan kebabı yanında bol yeşillikli salata 3 litre su tükettim Yatıncaya kadar 4 lt bulur ,yemekten sonra çay ,maden suyu olur en fazla spor olarak 3 saat yürüyüş ,2 saat ağırlık @puantiyeli_kelebek
Afiyet olsun canim. Kahvalti birazcik az olmus ama miden bulanmis olsun bakalim.Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve
Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun
Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su
Stres yapma canim bosver. MEnun guzel olmus afiyet olsunGecmisi okumaya abartmiyorum 30 kez oturup alintilama yapmışımdir iki sayfa geçmeden kapi caliyor is çıkıyor cevap veremedim kimseye kusida bakmayin lutfen kizlar hic boş durmadim bugün cok streslendim son 10 sayfayi hic bilmiyorum
Menü
Sabah
Kiymali yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Öğle
Mercimek koftesi karatay usulü
Aksam
Bulgursuz pirinçsiz kiymali kapuska
Yogurt
Çiğ aycekirdegi
2.5 fazla su
20 dk yürüyüş
Miyav_su
Ay didinin frambuazlisi mi cikmis hic haberim yokİyi akşamlar canlar... Bugün güzel bir gündü çocuklar sorun çıkarmadılar okullarında şükür yani küçük oğluşumdan korkuyordum ç problem çıkarmamış..bugünki menüm;
Sabah 09:30 2 si 1 arada iki tane yulaflı bisküvi
Öğlen bir tere yağında yumurta, iki parça gözleme dkmates salatalık
Ara bir franboğazlı didi
Akşam sebzeli buşhur pilavı, turşu cacık
Anam 3 satir menu mu olmus buIyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Şükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diyeCanim net bibilgim yok ama sunnet icin ya 3 yasina kadar ya da 7 yasindan sonrayi tavsiye ediyor sanieim uzmanlar. Psikolojisi etkilenmesin diyeymis. Once arastirin isterseniz.
Severim yurumeyi ama senin yuruyusler az buz degil kiz 4 5 saat
Normal herkesin dokulmesi
Super valla her seyiyle afiyet sifa olsun canim.
Afiyet olsun canim. Kahvalti birazcik az olmus ama miden bulanmis olsun bakalim.
Stres yapma canim bosver. MEnun guzel olmus afiyet olsun
Ay didinin frambuazlisi mi cikmis hic haberim yok
Afiyet olsun canim telafi edersin yarin
Anam 3 satir menu mu olmus bu
Afiyet olsun canim
Video cok super miyav ya. Tam motivasyonluk gercekten. Gerci bu ablalar epey kas yigini olmus ben o kadar sevmiyorum kadinda ama seven icin tabi on numara
Tam senlik hepsi agirlik calisiyordu
Ara öğününü hiç beğenmedim olmamış soda meyveli mi birde pirinç patlağı yemek mi ya saçını yolucam senin birde frambuaz şeyi biliyorsun maşallah ama sağlıklı beslenmeye gelince yokIyi geceler ben de menumu vereyim.
Sabah
1 peynirli sebzeli zeytinli tost
Sekersiz cay
Ara
Soda
1 tane misirli pirinc patlagi
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurt
Salata
Su cok az oldu yine bildiginiz useniyorum galiba icmeye ya
Bikac gundur cok keyifsizim hicbir sey yapasim yok benim nasil cikilir bu ruh halinden
Bu saatler anca gelebiliyorum ben canimŞükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diyeben çok seviyorum birazcık kas istiyorum göbişte
Yaa vurma durAra öğününü hiç beğenmedim olmamış soda meyveli mi birde pirinç patlağı yemek mi ya saçını yolucam senin birde frambuaz şeyi biliyorsun maşallah ama sağlıklı beslenmeye gelince yokhem ben Sana ne dedim yavaş yavaş haşlanmış yumurtaya alış demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?