Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet hazırdı malesef. Fasülyenin yanında soğan çok güzel olurdu lakin işyerinde biraz garip olurdu herhalde .. Sen nerde oturuyorsun canım aynı şehirde olsaydık çok güzel olurdu bize yemeğe gelirdin bende hem sana sporda arkadaşlık ederdim. Sen baya aktif spor yapıyorsun maşaallah hayran kaldım sana nazar değmesin

Canım doğrudur ben otelde çalıştım ve orada kuru fasulye çıkınca soğan kesip yiyen bir insandım ben kışın sezon olmadığı için evdeydim dükkan kapalıydı her sabah kahvaltıda 1 diş sarımsak yarım soğan yedim taze karabiberli sonra spor yaptım 6 saat inanır mısın hep hasta olan ben afedersin burnum bile akmadı Canım ben denizlide yaşıyorum keşke olsaydın Canım ya ne güzel olurdu

Asıl sana maşallah bebeğimmm bizde senin gibi azimli olabilsek spor konusunda.. Öyle karın doyurmayla olmuyor hareket olacak
Şimdi eşimle konuşuyorduk spor için bende imkanımız varsa hem yüzme hem ağırlık sporuna devam etmek istiyorum dedim ben çok seviyorum spor yapmayı yapmayınca uyuyamıyorum inanır mısın dün bir foto paylaştım facede arkadaş tanıyamamış yazmış doğruyu söyle bu sen misin diye acayip gaza geldim

Harika bir 3 lü o zamana 65 olMuş olursun ödülün olur

Harika bir 3 lü o zamana 65 olMuş olursun ödülün olur
Olmasan bile sorun değil doktor insülin direncin 5 altında dedisin sabahdan 1 tencere kemikli nohut yanında 1 çuval soğan büyük kavanoz turşu ile kutlamazsam bana da miyav demesinler biliyorsun yaparım dersem yaparım huyum suyum kurusun

Hayir canim senin bildiklerin Karaorman meyveli pastanin ne olduğunu bilmekten daha kıymetli boşver sen onları

Yok canım sabah evde çorba içtim, öğlen işterimde çıkan yemekler, akşamda arkadaşımdaydım hehe

Heh şimdi oldu sizin ev lokanta gibi diyecektim :)) ne is yapıyorsun canim?
Evet canım bugün karnım doydu vallahi yarın tartı günü değil mi? Ben başlangıç kilomu yazarım sabah uyanır uyanmaz aç karnına tartılırım :)

Evet tartı gunu kilo bilfirimini tarti resmiyle ve benim adımı etiketleyerek yapman lazım canım

Ohhh harika bir kutlama yaparsın canim Bilirim:)

Kesinlikle Canım o konuda haklısın

Canim net bi bilgim yok ama sunnet icin ya 3 yasina kadar ya da 7 yasindan sonrayi tavsiye ediyor sanieim uzmanlar. Psikolojisi etkilenmesin diyeymis. Once arastirin isterseniz.

Keşke Canım benim ama benimle hep yola çıkanlar en fazla 1 hafta dayandı canım en uzun Rus arkadaşım dayandı 2 ay geriye kalan 5 kişi yollarda döküldü

Severim yurumeyi ama senin yuruyusler az buz degil kiz 4 5 saat
Normal herkesin dokulmesi

Super valla her seyiyle afiyet sifa olsun canim.

Menumu vereyim
Sabah 6.45: 1 has yumurta yarım salatalık
Ara: sek kahve

Öğle aksam 15.00: 1 kase çorba 1 Baget
1 kase yoğurt
1 lahmacun

Ara olarak Türk Kahvesi
Tarçınlı süt, bitki çayları
2.5 litre su
Afiyet olsun canim. Kahvalti birazcik az olmus ama miden bulanmis olsun bakalim.
Stres yapma canim bosver. MEnun guzel olmus afiyet olsun

Ay didinin frambuazlisi mi cikmis hic haberim yok
Afiyet olsun canim telafi edersin yarin
Iyi akşamlar herkese menümu veriyim öğle iki dilim ekmekle kavurmali yumurta peynir akşam bol salata 5 kaşık makarna
Anam 3 satir menu mu olmus bu
Afiyet olsun canim

Video cok super miyav ya. Tam motivasyonluk gercekten. Gerci bu ablalar epey kas yigini olmus ben o kadar sevmiyorum kadinda ama seven icin tabi on numara
Tam senlik hepsi agirlik calisiyordu

Iyi geceler ben de menumu vereyim.

Sabah
1 peynirli sebzeli zeytinli tost
Sekersiz cay

Ara
Soda
1 tane misirli pirinc patlagi

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurt
Salata

Su cok az oldu yine bildiginiz useniyorum galiba icmeye ya

Bikac gundur cok keyifsizim hicbir sey yapasim yok benim nasil cikilir bu ruh halinden

Şükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diye ben çok seviyorum birazcık kas istiyorum göbişte

Ara öğününü hiç beğenmedim olmamış soda meyveli mi birde pirinç patlağı yemek mi ya saçını yolucam senin birde frambuaz şeyi biliyorsun maşallah ama sağlıklı beslenmeye gelince yok hem ben Sana ne dedim yavaş yavaş haşlanmış yumurtaya alış demedi mi

Şükür geldin fıstığım Nasıl oldu dizin he millet döküldü eşim dalga gecti ne yaptı millete kıyaya tenhaya çekip ne yaptın diye ben çok seviyorum birazcık kas istiyorum göbişte
Bu saatler anca gelebiliyorum ben canim
Dizim daha iyi sukur yururken agrimiyor ama korkuyorum hareket etmeye yine kitir kutur olur diye bayramda durdugum yerde donmeye calisirken bukuluverdi oturuverdim oldugum yere. Dun de yatarken aynisi.olunca korkuyorum biraz

Yaptin mi yoksa bisey

Bak onu yazmayi unutmusum gobiste biraz kas guzel duruyo gercekten. Ama videodaki ablalar kadar bacaklar kollar sirt falan Ben pek hoslanmiyorum

Yaa vurma dur
Yumurta isini denedim canim her turlu bayramda. I ıh olmadi valla yogurtlu salata bile yaptim denedim olmadi kokuyo bana ya
Sodam meyveki degil canim icemiyorum onlari hic tadlari cok kotu. Bak burdan yirtarim gibi sanki he?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…