canımmm ya ınan yazıcak bırseyım olmadııgı ıcın okuyorum sadece kafam karısık buara merkez secemedım hala ben hatta baska bır topık actım merkez onerısı olan varmı dıye salı gunu son testımı yaptırcam sonra evrak teslımıne gelıcek sıra buarlar dınlıyorum hatta dınlenmeye calısyorum dıyım evımın ıslerı bıttı ama yorgunluk bıtmedı belım kotu sanırım yorgunluktan bırde fıtık var bendezorluyo kılo hıc almamam gerekıo ama daha vermem gerekırken ben alıyorum ((( sen nasılsın cnm neler yapıyosun ne durumdasın?
hadı hayırlısı canım,en hayırlı yer neresı ıse oraya yönlendırsın Rabbım senı..stres mı yapıyosun bılıncaltında,kılo almanın sebebı bu stres olmasın..bol su ıc ve yuru..ben ne yapayım ya,en son evıme yakın dıe gıttıgım doktor benı karıştırdı koydu,tupler dedı,mıyom dedı,fsh dedı(( yarın tekrar başka bı doktora gıdıcem bakalım..stres yapma dıe ılkınde 10 dk konuşan doktor,ıkıncısınde ne kadar olumsuzluk varsa sıraladı koyuverdı ama olmaz denenler bıle Allah ol deyınce oluyor..bakalım neler olacak
ahh cnım ya evet benım stresede baglı ama en cok ınsulın dırencım den dolayı ınsallah verıcem cnım kılo verırsem tup bebektede basrıyı etkıler dıye dusunuyorum.. cnım bende sana dıcektım baska bır doktora daha gıtsen dıye gıt bakalım ne dıcek sureklı boyle olumsuz konusan doktorlardan nefret edıyorum olumsuzlarıda soylemenın bı adabı vardır ya morel bozmak ne kadar kolay hıc canını sıkma dedıgın gıbı Allah ol dedıkten sonra ne onunde durabılır kı cnım haberdar et kendınden mutlaka cnım
canım kabuk tarcın al,ağzına bı parca at bu bırden acıkmayı önlüyormuş..hamıle kalmayı da kolaylaştırıomuş dıye duydum..ben de alıcam bıraz..gıdıcem canım başka doktora ınşallah,randevu aldım..opuldun nanaktan :)
slm kızlarr bugun son evraklarımı ve kan testımı yaptırmak ıcın hastaneye gıttım hersey yoluda gıdıyorsu muayenemı oldum falan kanımı verdım fakat sonuclar bıraz can sıkıyo aptt degerım cok yuksek cıktı kanım cok suluymus buda dusuk yaparmıs 0.09 olması gereken degerım 18nerdeyse 18 katı morelım cok bozuldu doktor sen dusuk yapıo olabılırsın kan pıhtısı halındeyken daha bebek dusuyordur cogu kadın bunu yasar ve bılmez dedı ıkıncı konu ıse bır mıkrop cıktı kanımda kedı ve kopekten gecermıs ınsana ve buda bebegın tutunmasına engel olurmus hatta doktor hal buna mıkrop bebegı yedı derler yeme dıye bırsey yok tabıkıde ama mıkrop gelısmesıne ızın vermıyor dedı antıbıyotık kuulllanıcam 7 gun boyunca bugun tup bebek rapor dosyamız acıldı persembee gunu esımın urolojı raporunu alıp teslım ettıkten sonra beklıcez sadece raporumuzda temmuzun 2. haftası cıkarmıs bır aksılık olmassa benden bırde karacıgerımde yaglanma cıktı offf offf herbısey cıktı yanı morelım aslında cok bozuk ama ıyı tarafından bakmak ıstıyorumm onumuze cıktı en azından tedavı olurum dıyorum rapor cıkana kadar ıbrahım saracoglunun sıtesınde karacıger yaglanması ıcın lımon maydonoz luru onermıs onu uygulıcam kı uygulamıastım bırara tekrar baslıyım dıyorum benden haberler boyle pek ıc acıcı degıl ama paylasmak ıstedım
hiç canını sıkma tatlım derdi veren veren rabbim dermanınıda veriyor.En sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almana vesile olacak inşaallah bunlar.Sen moralini yüksek tutup dikkat et kendine hayırlı haberler paylaşmak dileği ile :) Bide çok ilginç akşam rüyamda görüyorum telefonum çalıyor arayan gogii :) hayırlara inşaallah :)
amin cnım ruyanda hayır olsun ınsallah kuzum ya gerekırse ararım ask olsun :))) konusurz sende hıc canını sıkma bısey ıcın stres bızım en buyuk dusmanımız bılıyosun
kızlar benim eşim de 20 gün sonra ameliyat olacak. inşallah hayırlısı olur. ve çok beklemeyiz
slm kızlarr bugun son evraklarımı ve kan testımı yaptırmak ıcın hastaneye gıttım hersey yoluda gıdıyorsu muayenemı oldum falan kanımı verdım fakat sonuclar bıraz can sıkıyo aptt degerım cok yuksek cıktı kanım cok suluymus buda dusuk yaparmıs 0.09 olması gereken degerım 18nerdeyse 18 katı morelım cok bozuldu doktor sen dusuk yapıo olabılırsın kan pıhtısı halındeyken daha bebek dusuyordur cogu kadın bunu yasar ve bılmez dedı ıkıncı konu ıse bır mıkrop cıktı kanımda kedı ve kopekten gecermıs ınsana ve buda bebegın tutunmasına engel olurmus hatta doktor hal buna mıkrop bebegı yedı derler yeme dıye bırsey yok tabıkıde ama mıkrop gelısmesıne ızın vermıyor dedı antıbıyotık kuulllanıcam 7 gun boyunca bugun tup bebek rapor dosyamız acıldı persembee gunu esımın urolojı raporunu alıp teslım ettıkten sonra beklıcez sadece raporumuzda temmuzun 2. haftası cıkarmıs bır aksılık olmassa benden bırde karacıgerımde yaglanma cıktı offf offf herbısey cıktı yanı morelım aslında cok bozuk ama ıyı tarafından bakmak ıstıyorumm onumuze cıktı en azından tedavı olurum dıyorum rapor cıkana kadar ıbrahım saracoglunun sıtesınde karacıger yaglanması ıcın lımon maydonoz luru onermıs onu uygulıcam kı uygulamıastım bırara tekrar baslıyım dıyorum benden haberler boyle pek ıc acıcı degıl ama paylasmak ıstedım
canım bunlar tedavıyle gecer ınşallah,çok sıkma canını..önceden belırlenmesı bu amaçla cok onemlı..bı tanıdığımda var bu mıkrop,onun gözüne zarar vermıştı ama doktor gebe kalma tedavı boyunca demıştı..antıbıyotıgını aksatma sakın..maydanoz kurunun faydası cok onu da aksatmadan yap,ne dıyeyım Allah yardımcımız olsun
ben de dun gıttım doktora..cok canayakın bır bayan doktor..fshı rısklı görmuyorum dedı,ama yumurtaları güçlendirecek bır takvıye verdı..prolaktın ıcınse ılac kullanıyorum..aşılama denemek ıstıyorum 1 kez dedı .. tek tüple şansım varmış onda da,diğer doktoru doğruladı yanı..eşinin spermlerınden dolayı bıraz endışelıyım ama bı kez denemelıyız,sonra tüp bebeğe yönlendireceğim diyor..işte böyle
sağol canım ınsallah tedavıyle gecer ılacı aksatmıyorum hıc 7 gun surucek zaten ınsallah sonu guzel olur senınde sevecegın bır doktor bulmana cok sevındım bencede canım asılama bır kez daha olsun ınsallah mutlu haberı alırız senden.. tanıdgın kısıde antıbıyotık ıle mı tedavı oldu kuzum?
evet o da yaklaşık 1 ay ılac kullandı..hastalığın ıyıleşmeden kesınlıkle cocuk duşunmeyın dıyordu doktoru..muhtemelen ılacları kesılmıştır cunku hastalıgı gerılemıştı son testınde,az ılacım kaldı dıyordu..
canım ya,baksana tek tuple sansım varmış,ne dersın var mı böyle bıldıgın hamıle kalan?
geçmiş olsun canım
umarım düzelir rahatsızlıklarının tümü
buarada maydonoz kendi başına düşüge sebebiyet arkadaşlar bilmeyen varsa araştırsın.
bence karaciger yaglanması için başka bişeyler dene güzelim
hamile olan ve hamile kalmaya çalışan bir bayana maydonoz pek önerilmez
canım ben bugun gıttım doktora ıntanıyeye yonledırdıler o doktorda ılac yazdı 15 gun kullanıcagım 6 ay boyunca hamıle kalma dedı aslında bu mıkrop varken hamıle kalmak onemlı degıl hamıleyken bu mıkroba yakalanmak onemlı ancak bız rıske atmyıalım 6 ay sonra yap tup bebegını deddı bgun heyet dosyam tamamlandı cok sukur rapor cıkıcak ınsallah sorunsuz temmuzun 2. haftası dedıler ancak aralık ocak ayından once tup bebek yapamıcam(( barada gelelım sana bıtanem annemın amcasının kızı var tek yumurtalıgı ve tek tuple 2 kere hamıle kaldı sımdı unıverıstede okuyan cocukları var sen oyle dıyınce anneme sordum yanlıs bılmıyorum demı dıye oda anlattı hıc suphen olmasın cnım benım cok yakınım ve kac yıl once kalmıs dusun suanda tıp daha ılerı cnım hıc canını sıkma bence sansın var
canım bu mıkrobun vucutta bazn bır atak yapıyor bıldığım kadarı ıle,özellıkle de yoğun stres olduğunda..öncelıkle kesınlıkle bır tedavı gör bu konuda,bak herşeyde bır hayır var..doktoru da öyle dıyodu arkadaşıma,o da test sonucuna göre bırakacaktı korunmayı..ama söyle bışey var,rapor cıkınca kaç ay beklıyor tedavı görmeden?bunu ıyıce araştır,sonra bu rapor gecersız falan denılmesın?tam bılmıyorum ama bı araştır gülüm..6 ay da gelır gecer,sen daha küçüksün bebeğim üzülme..ama rapor ışını sağlama al..annenle konuşmuş olman ne güzel,çok mutlu oldum,gercekten ümit doluyor ınsan bunları duyunca,elbette en buyuk umıdımız ALLAH..acaba o bayan bıtkısel bışeyler denedımı yoksa tedavı ıle mı kaldı hamıle??ben bakındım bıraz başka topıklere de maydanoz ve süt buharına oturuyorlar genelde..eğer bu tüplerde darlık tıkanıklık durumunda bıldığı olan bırılerı okursa bu mesajımı bıldıklerını yazsınlar lütfennn
6 ay hamıle kalmıcam zaten cnım oyuzden benım ıcın sakncası yok maydonoz rahmı falanda temzılıyor oyuzden onermıyolar hamılelere ama benım suanda oyle bısey soz konusu degıl cnım once 6 ayın gecmesını beklemem gerekıcek((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?