hayıırr neden öyle düşünüyosun? 28 yaş geç bi yaş değilki tam zamanı bence.benim kuzenim 35 yaşında evlendi 3 senedirde çocugu olmuyo şuanda 38 yaşında.o ne yapsın? sakın umutsuzluğa kapılma. 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diyo bi topik var orda bi bayan tam tüp bebek için randevu oluyo adetinin 2. günü gel diyo dr.ama bi türlü adeti gelemiyo ve hamile olduğunu öğreniyo mucize gibi.o mucize bizide bulucak ben inanıyorm.
minellll cim nasıl gidiyo hamilelik ?
hayırlısına yonlendırsın Rabbım senı...kendını rahat hıssetmen ve merkezın başarı oranının yuksek olması onemlı..özellıkle ımsı yontemı ıle daha başarılı sonuçlar elde edılıyor..Allahım ezanlar da okunuyor,ilk seferde müjdeyı verırsın ınşallah..bu yıl hepimiz ıçin guzel olur ınşallahcanım benım ,tup bebekte gercekten önemlı değilmiş,gecen gıttığım doktor da buna ıkna ettı benı..sen yıne bıtkısel şeylerı atlama,özellikle keçiboynuzu pekmezını*
canım benım bende oyle dusunuyorum ama genede ınsan duzelsın ıstıyor nedense en son gorustugum merkez benıde emrıyo dondurulması ıcın ıkna ettı donduralım ılerde kullanılır falan dedı ama asıl sorun ben netlesemedım merkez olayında kafam cok karıstı sımdı 3 merkez var kafamda hepsı ıcın ıyı ve kotu yorumlar yapılıyor hangısnı secıcıegım konsuunda cok karıstı kafam
gercekten senın ıcın daha erken canım sabırsızlanmam cok normal ben 28 yasındayımesım 33 yasında ve artık gercekten cok fazla stres oluyorum duusndukce bazen hıc olmıyacak gıbı gelıyor bazen cok rahat oluyorum duygularımda dengesız yanı yas benı canıı cok sıkıyor yumurta rezervımde dusus olur falan dıye korkuyorum acıkcası tup bebegıde sanırım 1 kere denıyebılcem ınsallah elım bos kalmaz
bak suyuz ıfadesıne..28 yaş nedır kı..bu konuyu konuşmuştuk..bı daha boyle seyler aklından gecmesın..gecen yıl Allahın ıznı ıle Ant.Memorıal da 46 yaşında bır bayan anne oldu :)
hayırlısına yonlendırsın Rabbım senı...kendını rahat hıssetmen ve merkezın başarı oranının yuksek olması onemlı..özellıkle ımsı yontemı ıle daha başarılı sonuçlar elde edılıyor..Allahım ezanlar da okunuyor,ilk seferde müjdeyı verırsın ınşallah..bu yıl hepimiz ıçin guzel olur ınşallah
bak suyuz ıfadesıne..28 yaş nedır kı..bu konuyu konuşmuştuk..bı daha boyle seyler aklından gecmesın..gecen yıl Allahın ıznı ıle Ant.Memorıal da 46 yaşında bır bayan anne oldu :)
canımsın sen benım ya morel kaynagım :) cnım haklısın ama bugun nedense kendımı kotu hıssedıyorum ıste donemsel sanırım kafam da karısık ınsallah yola koyulcak hersey hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle
ameliyat öncesi ve sonrası degerleriniz nasıldı yazabilirmisin?
merhaba kızlar. değerlerimiz linkte yazıyor. ezbere bilmiyorum. bi de a b c yi karşılaştıramadım tam. güzel yükseldi. ama doktor yine yeterli değil demişti. ben de mucizemi buldum. Allah hepinize nasip etsin inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...sonrasi-yeni-test-sonucumuza-bakar-misiz.html[/QUOTE
mehelll uzun zamandan beri giremdimm çok sevindim allah hayırlı etsin yavrunu sağlıkla kucağına al inş :)))allah buradaki bütün arkadaşlarımızıda tez zamanda yavrularına kavuştursunnn!tekrar tebrik ederim arkadaşım öpüyroum
:) teşekkür ederim canım.. kan tahlilinden sonra bu sabah gittim ilk doktora bekledim biraz günüm tam geçsin diye tekrar tahlil yaptık 145 olan değer 2330.da çıkmış çok şükür ama udrasyonda görünmedi kese 2 gün sonra konturole çağırdı bakmak için..ALLAHIN izniyle sorun çıkmaz inşallah..hamilelik sendromuna giremedim canım hiç bi değişiklik yok miğde bulantısı falan da yok..şimdilik çok şükür iyiyim..Kızlar ALLAHIM sizlerede en kısa zamanda versin öyle güzel heyecanlar inşallah en kısa zamanda..[/QUOT
değerlerinin yükselmesi çok güzel :) inşallah çok rahat bi hamilelik geçirirsin mide bulantıların sadece naz yapmak için olsun :) haberlerini paylaş arada bizlerle moral olsun.ii bak kendine :)
canımsın sen benım ya morel kaynagım :) cnım haklısın ama bugun nedense kendımı kotu hıssedıyorum ıste donemsel sanırım kafam da karısık ınsallah yola koyulcak hersey hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle
ben de bıldıgın gıbı ıste,kıtaplara sardım ısı bu ara okuyorum bol bol
kendını cok yormadan ve de ayaklarını usutmeden yap ıslerını emı,çok fazla da kımyasal ılaclarla haşır neşır olma anlaştık mı!
bır de gunduz ısın varsa bılgısayara yan gozle bıle bakma,akşam bak :) yoksa ış bıtmıo :)
eşimin sperm analizi sonuçları
abs. süresi 4 gün
viskozite normal
volum 1
sperm sayısı 20 milyon
top. sperm sayısı 20 milyon
total motilite %50
ileri har. %5
yavaş ileri har. %20
yerinde har. %25
hareketsiz %50
lökosit 1,2
amorf baş 3
şiddetli 3
akrozomal şekil bozukluğu 15
irregüler akr.boz. 10
akrozomal kist 3
akrozomal vakuol 2
nükleer şekil bozukluğu 15
nüklear kist 5
nüklear vakuol 7
round head 2
pin head 3
büyük baş 5
küçük baş 10
uzun baş 10
mitokondiryel kayıp 2
kırık boyun 3
çift kuyruk 1
tail stump 1
kıvrık kuyruk 2
kısa kuyruk 1
yıkama sonrası sperm sayısı 10 milyon
ileri har. 40
yavaş ileri 43
yerinde har. 2
bu değerlerle doğal yolla hamile kalabilirmiyim?üroloji doktoru varikosel olabilir dedi varsa ve ameliyat olursak değerlerde iyileşme olabilirmi bende bi problem yok.ameliyattan sonra 3 ayda düzelir diyolar bu sürede hamile kalma şansım olmazmı amelyat sonrası sperm üretimi olmaz deniyor?
bi kere aşılama denedik fakat olmadı amelyat olmadan önce bi kere daha aşılama denesek mi?çok çaresiz hissediyorum kendimi.1 senedir uğraşıyoruz hep benimle ilgili bişey vardır diye gittim doktora eşim için ilk defa gittik bir senemiz boşa geçti
Arkadaşlar hepimizin MİRAC kandili mübarek olsun
ALLAHIM bugecede bütün dilek ve dualarımızı kabul edip
hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?