Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ınsallah cnım aama ınsan boyle sureclerde ınan kendınıkotu hıssedıyor o topıktekı arkdas arkadasım bılıyorum cnım mucızegercekten onun adına cok sevınmıstık ınsallah bızde bırgun o mutlulugu yasıcaz

minellll cim nasıl gidiyo hamilelik ?

:) teşekkür ederim canım.. kan tahlilinden sonra bu sabah gittim ilk doktora bekledim biraz günüm tam geçsin diye tekrar tahlil yaptık 145 olan değer 2330.da çıkmış çok şükür ama udrasyonda görünmedi kese 2 gün sonra konturole çağırdı bakmak için..ALLAHIN izniyle sorun çıkmaz inşallah..hamilelik sendromuna giremedim canım hiç bi değişiklik yok miğde bulantısı falan da yok..şimdilik çok şükür iyiyim..Kızlar ALLAHIM sizlerede en kısa zamanda versin öyle güzel heyecanlar inşallah en kısa zamanda..

canımsın sen benım ya morel kaynagım :) cnım haklısın ama bugun nedense kendımı kotu hıssedıyorum ıste donemsel sanırım kafam da karısık ınsallah yola koyulcak hersey hersey guzel olcak rabbımın ıznıyle[/QUOTE]

tedavı oncesı güçlü bir anne adayı görmek ıstiyorum karşımda...dönem dönem ,hatta gunun başında, ortasında yada sonunda da değişiyor duygular,bılemıyorum neden, bende de böyle..
bugun nasılsın?bu arada ne yaptın ev işini?

Son düzenleme:

tedavı oncesı güçlü bir anne adayı görmek ıstiyorum karşımda...dönem dönem ,hatta gunun başında, ortasında yada sonunda da değişiyor duygular,bılemıyorum neden, bende de böyle..
bugun nasılsın?bu arada ne yaptın ev işini?[/QUOTE]

canımsın ınsallah guclu durmaya calısıcam canım hormonlarımızdan kaynaklanıyo dıye dusunuyorum ben bugun daha ıyıyım sen nasılsın canım? ev işine gelince apartmnada bos olan bır daıre vardır bugun ona baslandı cnm cuma gunude bıze baslancak cumrtesı gunu oglen bıtermıs asıl iş ondan sonra baslıyor boyası temızlıgı :)altından kalkıcam ınsallah başarıyla :)

ben de bıldıgın gıbı ıste,kıtaplara sardım ısı bu ara okuyorum bol bol
kendını cok yormadan ve de ayaklarını usutmeden yap ıslerını emı,çok fazla da kımyasal ılaclarla haşır neşır olma anlaştık mı!
bır de gunduz ısın varsa bılgısayara yan gozle bıle bakma,akşam bak :) yoksa ış bıtmıo :)

okumak rahatlatır ama canım ya kafanı dagıtırsın bende bıara orguye dalmıstım :))kendımı cok yormam cnm pazar gunu bır ablamız var o gelıcek yardıma ama tabı genede bana cok fazla iş düşer yavasyvas yapmıcam işte canım hele bır baslasında cumadan sonra pzt ye kadar ancak aksam bakabılırm pc ye :)

eşimin sperm analizi sonuçları
abs. süresi 4 gün
viskozite normal
volum 1
sperm sayısı 20 milyon
top. sperm sayısı 20 milyon
total motilite %50
ileri har. %5
yavaş ileri har. %20
yerinde har. %25
hareketsiz %50
lökosit 1,2
amorf baş 3
şiddetli 3
akrozomal şekil bozukluğu 15
irregüler akr.boz. 10
akrozomal kist 3
akrozomal vakuol 2
nükleer şekil bozukluğu 15
nüklear kist 5
nüklear vakuol 7
round head 2
pin head 3
büyük baş 5
küçük baş 10
uzun baş 10
mitokondiryel kayıp 2
kırık boyun 3
çift kuyruk 1
tail stump 1
kıvrık kuyruk 2
kısa kuyruk 1
yıkama sonrası sperm sayısı 10 milyon
ileri har. 40
yavaş ileri 43
yerinde har. 2
bu değerlerle doğal yolla hamile kalabilirmiyim?üroloji doktoru varikosel olabilir dedi varsa ve ameliyat olursak değerlerde iyileşme olabilirmi bende bi problem yok.ameliyattan sonra 3 ayda düzelir diyolar bu sürede hamile kalma şansım olmazmı amelyat sonrası sperm üretimi olmaz deniyor?
bi kere aşılama denedik fakat olmadı amelyat olmadan önce bi kere daha aşılama denesek mi?çok çaresiz hissediyorum kendimi.1 senedir uğraşıyoruz hep benimle ilgili bişey vardır diye gittim doktora eşim için ilk defa gittik bir senemiz boşa geçti

canıımmm hep aynı şekilde bizi eskiden alıştırmışlar kısırlık kadında olur diye hep kendimizi kurcalıyoz ben de öyle yapmıştım ama günümüzde erkek kısırlığı kadınları geçmiş durumda maalesef...

değerlere gelince hızınız düşük sayınızda sınırda normal yolla çok zor gibi güzelim varikosel varsa hemen ameliyat olun düzelme büyük ölçüde oluyor..bence aşılama felan denemeyin önce ameliyatınızı olun çünkü varikosel varsa spermlerin kalitesini de bozuyor ve hem aşılama hem de tüp bebek başarı şansı da azalıyor...varikoselin tek tedavisi ameliyat

Arkadaşlar hepimizin MİRAC kandili mübarek olsun
ALLAHIM bugecede bütün dilek ve dualarımızı kabul edip
hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

hayırlı kandiller

Arkadaşlar hepimizin MİRAC kandili mübarek olsun
ALLAHIM bugecede bütün dilek ve dualarımızı kabul edip
hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

hayırlı kandiller

AMİN canım herkese hayırlı kandiller bugün yine kırmızılar geldi Allah bi dahaki aya nasip eder inşallah dualarınızda beni de eksik etmeyin

günaydınn :) ben ınsanlıktan cıktım valla 2 gundur ( evımdekı tadılat boya badana ıslerı basladı ve bıttı bugun son olarak temızlıgımız var ınsallah yerlestııgmı gorucem gecmıse soyle bı bakım dedım ama kımsecıkler yok herkese kosturma pesınde sanırım ecrınımın canım degerlr hakkında hıc bılgım yok ama arastırırız sen doktora gosterdınmı sonucu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…