- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
güzel dileklerin için teşekkürler canım kk da bazı arkadalarda varikosel ameliyatından 3 ay sonraki testte sıfırı görüp 6 ay veya 1 yıl sonra ameliyatın faydasını görüyor diye okumuştum. bizim 3 ay oldu ameliyat olalı canım yeni tahlil yaptırdık Allah cc sabır dayanma gücü versin bütün dertli arkadaslarımıza ve de bana. ne yapacağımı bilmyom zaten yapmaya suan pek halim yok esim zaten konuyu hiç acmamı istemiyor
Rabbim büyük canım eminim bir zamanı var.Biliyorum elde değil üzülmemek yada yaşadığımızı bir şekilde sorgulamamak ama en güzeli duamızı edip tevekkül etmek.Rabbim en güzel zamanda güzel mucizeler nasip etsin inşaallah dileyen herkese.Eşin konusunda eminim çok üzülüyordur azcık ara ver sende bak ramazana ericez nasipse oruç iftar derken zaman geçicek bakarsın mübarek günlerde mutlu haberlerini alırız.Hiçmi hiç belli olmaz çünkü :)
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun.Ameliyat öncesi ve sonrası değerler ile ilgili geçmiş sayfalarda birçok örnek var.İstersen bir göz gezdir.Ameliyatın etkili olup olmadığı hakkında elbetteki farklı yorumlar var.Bende çok şey okudum.Ancak doktorunuzun önerisiyle ilaç kullanıp sonuç alamamışsınız ve ultrasonda varikosel çıkmış.Bence doktorunuzu dinleyin sadece sperm değeri olarak baktığınızda ameliyatın başarısı değişebilir ama bu aynı zamanda tedavi edilmesi gereken bir sağlık sorunu.Benim eşimde ameliyat oldu henüz bizde ameliyat sonrası test yaptırmadık ama en azından tedavisini oluyor ilacımızı kullanıyoruz.Bundan sonra ne yapılması gerektiğini öğrenmek için test yaptırıcaz önümüzdeki ay.İyileşme oldumu bilemiyorum ama durumumuza uygun olan neyse elimizden geleni yapıcaz.Bence sizde biraz araştırıp karar verin.Allah yardımcınız olsun.
sağol canım...evet araştırma yapıyoruz şuan eşim allah tan olmam demiyor ameliyat, gerçekten bundan kaynaklanıyorsa bian önce olup kurtulsun kendi de rahatlasın...canım ameliyattan önce sizin sayı hızınız ne kadardı?bizim en son yaptırdığımız testte sayı 35 milyon,harketsizlik %80,ileri hızlı %3...her türlü sonuçlara bakıldı prolaktin falan tek neden varikosel olarak görünüyormuş... tahlil yaptırdığınız zaman burda paylaşır mısın canım?merak ediyorum inş etkisini görürsünüz...
sağol canım...evet araştırma yapıyoruz şuan eşim allah tan olmam demiyor ameliyat, gerçekten bundan kaynaklanıyorsa bian önce olup kurtulsun kendi de rahatlasın...canım ameliyattan önce sizin sayı hızınız ne kadardı?bizim en son yaptırdığımız testte sayı 35 milyon,harketsizlik %80,ileri hızlı %3...her türlü sonuçlara bakıldı prolaktin falan tek neden varikosel olarak görünüyormuş... tahlil yaptırdığınız zaman burda paylaşır mısın canım?merak ediyorum inş etkisini görürsünüz...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...sonrasi-yeni-test-sonucumuza-bakar-misiz.html
bu linkte eski ve yeni test sonuçlarımızda var
sıkma canını fazla. hiç beklemediğin bir anda geliyor çünkü. bana da böyle diyenlere inanmazdım. ama gerçekten böyle. zamanı geldiyse oluyor. çok haklısın zor bir süreç.bi gün kuaförde birinden bahsediyorlar. kadın tüp yaptırmış olmamış. 2 tüpü deneyecekmiş. birisi diyor niye zorluyor herkes her şeye sahip olcak diye bişey yokki diyor. sanki ev araba almaktan bahsediyor. annelik herkesin hakkı bence.ama bizim durumumuzdakiler dışında kimse halden anlamaz. o kuafördeki muhabbet nasıl içime oturmuştu o gün. sende çevrene kulak asma. bekleme de her ay olcak mı diye. ben olacağından ümitli değildim o yüzden beklemedim hiç. kendini dinleme belirti var mı diye. ben de adet belirtisi vardı sadece. hani o gebelilk testi vardırya güneşe tutardım eskiden acaba çizgi var mı diye, gider gider bakardım. ama hamile olunca beklemeden pat diye çizgi çıktı.
bizim doktor 3 ayda istemişti. keçiboynuzu yaptın mı? bence bize onunda çok faydası oldu
nasılsın canım neler yapıyon tedavin iyi geçyor inşAllah benim durum ortada hüsran
Sayımız çok düşüktü ama şuan tam hatırlamıyorum.Canım ben aileme geldimde sonuçlar evde.Hakkınızda hayırlı olan olsun canım.Tahlil yaptırdığımızda paylaşıcam.İnşaallah güzel sonuçlar olur.
canım ameliyat sağlık açısından da önemli. eşim çok memnun. değişimi hissediyor. meğerse rahatsız oluyormuş ama fark etmiyormuş.
ameliyattan önce sperm sayımız 3 milyon ameliyat sonrası 28 milyon
ileri hareket önce %25 sonra %39 du
hareketsiz de ameliyat sonrası %4 dü
morfolojimiz ameliyat öncesi 0 dı. ameliyat sonrasını bilmiyoruz çünkü o testte bakılmamış. valla karne almış gibi sevinmiştik. yeterli değildi. ama ben o ay hamile kaldım
güzel dileklerin için sağol canım..dün dayanamadık başka bi doktora gittik o doktor da mutlaka ameliyat olman gerek ya da düzelmez demiş...eşim karar verdi olacam ameliyat gün alalım diyor allah yardımcımız olsun...inş ters etki etmez...
canım ameliyat sağlık açısından da önemli. eşim çok memnun. değişimi hissediyor. meğerse rahatsız oluyormuş ama fark etmiyormuş.
ameliyattan önce sperm sayımız 3 milyon ameliyat sonrası 28 milyon
ileri hareket önce %25 sonra %39 du
hareketsiz de ameliyat sonrası %4 dü
morfolojimiz ameliyat öncesi 0 dı. ameliyat sonrasını bilmiyoruz çünkü o testte bakılmamış. valla karne almış gibi sevinmiştik. yeterli değildi. ama ben o ay hamile kaldım
slm mehelcim ALLAH BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ ameliyattan sonraki ay mı hamile kaldın
ameliyattan sonra ne zaman tekrar test yaptırmak gerekiyor biliyor musun
bugün doktordan geldik canım sonuçları götürdük doktora evet yaptırdık sperm testi ama varikosel ileri boyutta değilmiş o yüzden proxeed diye bir ilaç tavsiye etti 3 ay onu kullanacağız bakalım umarım faydası olurcanım kesinlikle ameliyat olsun. biz faydasını gördük. hem sağlık için de gerekli. ameliyat basit. 1 haftaya kalmaz toparlanır. peki sperm testi yaptırdınız mı?
Slmm kızlarrr nasılsınızzz sizleri çok özledimm ..Ara sıra bakıyorum güzell bir haber duymak içinn olmayınca her defasında size dua ediyorum ..Sizi unuttum sanmayın sakın inanın insan o zor günleri hamile kalsada unutamıyor sizi bizden başka kimse anlayamaz .. eşim bile halen daha soruyor topikte güzel bir haber varmı diye oda sizlere hep dua ediyor sonuçta onlarda bizimle yaşıyor herşeyi ..ümidinizi ne olur kaybetmeyin çokk zor beklemekkk biliyorum ama o güzel haberi aldığınızda kuş gibi hafif hiissedikceksiniz kendinizi allahın izniyle... çevredekii insanlarında imalı sözlerine bakışlarına aldanmayın zaten insanı en çok onlar geriyor boşverinn stres üzüntü yapmayın eşlerinizi suçlu hissetttirmemek için elinizden geleni yapın biz ağlıyoruz belli ediyoruz duygularımızı
ama onlar hep içlerine atıyorlar belli etmiyorlar aslında çok üzülüyorlar bu hayatt ne olucağı belli olmaz insan bebek olmama ihtimalini düşününmek bile istemiyor ya olmazsa diyede aklından çok geçirdiği zamanlar olmuyor değil korkuyor endişeniyor haliyle ..bu zor dönemi eşlerin birbirine destek vermesi çok önemli psikolojik açıdan eşleri birbirine daha çok bağlıyor aslında bu zorluklar o yüzden rabbim ol deyince olurr siz yeterki hep güzel düşünün eşinizede moral olun birgün bebeğinizin olucağına inandırın kendinizi bu sınavdan başarıyla çıkıcaz demeyi ihmal etmeyin birbinize... dediğim gibi karşılıklı destek çok önemli .. güzel Allahım hepiniz için doğru bir zamanda bebeğinizi size yollayacaktır inanın sabır ve dualarla bekleyin kader arkadaşlarım...Bu arada kızlar bende hamileliğimin 7.ayına girdim allahın izniyle ..meleğim hızla büyümeye devam ediyor teyzeleri..onun tekmelerini hissettikçe allahıma hergün şükrediyorum:))allahımm isteyen herkese ,çocuk özlemini çeken herkese nasip etsinn inşallah hep aklımda ve dualarımdasınız ...sizde bana dua edin ne olur sağlıcakla yavrumu kucağıma alayım..güzel haberlerle buluşmak ümidiyle hepinizi kocaman öpüyorum kızlarr görüşmek üzere sevgiyle kalın...
Slmm kızlarrr nasılsınızzz sizleri çok özledimm ..Ara sıra bakıyorum güzell bir haber duymak içinn olmayınca her defasında size dua ediyorum ..Sizi unuttum sanmayın sakın inanın insan o zor günleri hamile kalsada unutamıyor sizi bizden başka kimse anlayamaz .. eşim bile halen daha soruyor topikte güzel bir haber varmı diye oda sizlere hep dua ediyor sonuçta onlarda bizimle yaşıyor herşeyi ..ümidinizi ne olur kaybetmeyin çokk zor beklemekkk biliyorum ama o güzel haberi aldığınızda kuş gibi hafif hiissedikceksiniz kendinizi allahın izniyle... çevredekii insanlarında imalı sözlerine bakışlarına aldanmayın zaten insanı en çok onlar geriyor boşverinn stres üzüntü yapmayın eşlerinizi suçlu hissetttirmemek için elinizden geleni yapın biz ağlıyoruz belli ediyoruz duygularımızı
ama onlar hep içlerine atıyorlar belli etmiyorlar aslında çok üzülüyorlar bu hayatt ne olucağı belli olmaz insan bebek olmama ihtimalini düşününmek bile istemiyor ya olmazsa diyede aklından çok geçirdiği zamanlar olmuyor değil korkuyor endişeniyor haliyle ..bu zor dönemi eşlerin birbirine destek vermesi çok önemli psikolojik açıdan eşleri birbirine daha çok bağlıyor aslında bu zorluklar o yüzden rabbim ol deyince olurr siz yeterki hep güzel düşünün eşinizede moral olun birgün bebeğinizin olucağına inandırın kendinizi bu sınavdan başarıyla çıkıcaz demeyi ihmal etmeyin birbinize... dediğim gibi karşılıklı destek çok önemli .. güzel Allahım hepiniz için doğru bir zamanda bebeğinizi size yollayacaktır inanın sabır ve dualarla bekleyin kader arkadaşlarım...Bu arada kızlar bende hamileliğimin 7.ayına girdim allahın izniyle ..meleğim hızla büyümeye devam ediyor teyzeleri..onun tekmelerini hissettikçe allahıma hergün şükrediyorum:))allahımm isteyen herkese ,çocuk özlemini çeken herkese nasip etsinn inşallah hep aklımda ve dualarımdasınız ...sizde bana dua edin ne olur sağlıcakla yavrumu kucağıma alayım..güzel haberlerle buluşmak ümidiyle hepinizi kocaman öpüyorum kızlarr görüşmek üzere sevgiyle kalın...
Ben kendi adima sizlere cok darginim..hic sormuyorsunuz..girip bir iki taktik vermiyorsunuz bize..siz bu yollardan gectiniz ben annemle dahi paylasamiyorum derdimi..esim ezilir diye kimselere demiyorum..diyemiyorum..lutfen bizi yanliz birakmayin..
Ben ve biricik esim bu hafta 5 .ayi dolduruyruz ameliyt sonrasi degerleri olcturemedim neyazikki doktor 6. Ay baktir dedi diye goturemedim onuda anliyorim dusuk cikmasindan korkuyor en azindan simdi bir umudu var..hem stres olur yine az cikar diyede bende korkuyorum.aynen dedigin gibi bu tur sorunlar eslerin arasinda ya cok buyuk huzursuzluk yapiyr yada mukemmel bir bag olusuyr bu bizlerin elinde.birbirimize destek olmaliyiz..rabbim hepimizin yard.olsun.esim ilk ogrendiginde bosanalim diye 4-5 ay konusmadi bile benle..rabbim agzimizin tadini bozdurmasin.ama dahada tatlanabilir itirazimiz yok))
Rabbim bebegini saglilla kucagina alip sarmaui ve sicacik kucahina almayi bebek kokusunu icine cekmeyi nasip etsin insallh.darisi tez zamanda basimiza
emhacım slm sitemini anlıyorum güzelim ama ben hamileliğimin 4 ayını çok zor geçirdim hep istifrayla ve yatarak geçti son 2 aydan beri daha iyiyim ama tabi hamilelğinde zorlukları var bu bir gerçek herksin bir olmuyor inşallah birgün allah sizede nasip ederde sizinki kolay geçer..ben ara sıra yinede girdim yazdım sizlere buradaki çoğu arkadaşım beni bilirler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışımdır.ki bu topiği ben kurdum en çokta hamile kalmanızı isteyenlerden biri olarak hep duamdasınız çoğu arkdaş bana msjla sorucaklarını soruyor bende elimden geldğnce seve seve cvp veriyorum burdanda sorablirsiniz herzaman diğer arkadaşlarımla birlikte cevaplarız ...ben hatırlamanız açısından neler yaptığımızı yine yazayım;
biz ilk 3 ay eşime evicap ve klomen kullandık ..bir ay arginmax kullandık ..3 ay keçibounuzu kaynatıp suyunu içtik o bittiktensonra keçiboynuzu özü içtik .ahmet marankinin 2 ay macunu yedirdim.beslenme şeklimiz et ağırlıklı sebze ve meyve şeklindeydi.yağlı yemeklerden uzak durduk.son aydada presedd jeli kullandık onunda faydasını gördüğümüzü düşünüyorum ..4. ayımız dolduğunda hamile kaldığımı öğrendik allahın izniyle:)şimdilik hatırladıklarım bunlar kızlar
inşallah allahım isteyen herkese hepinize meleklerinizi nasip etsinn tez zamanda yollasın ..sormak istedğiniz bir şey olursa herzaman burdayız ve hep dualarımdasınız allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?