Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin arkadaslar bende buradayim ama pek yazacak birseyimiz yok sabirla bekliyoruz .4 ayimiz bitti yeni regl oldum. Cook umutlanmistim 9 gun gecikmisti test yaptim negatif.. 2 gun oldum bitti enteresandi ama zaten beklmede oldugum 2 yil hep enteresandi)..rabbim hakkimizda hayirlisini tez zamnda nasip etsin

selam canım benım,Allah yardımcın olsun,e kolaylamışsınız artık:)) bı de tertemız eve tertemız mıs kokulu bı bebiş nasıp olsun ınşallah:))
bu temızlık guzel bır hazırlık olsun:))

evıme yakın bı doktor var,tahlıllerımı rutın kontrollerımı ona yaptırayım dıe gecen ay gıttım ılk kez,adet olunca su tahlıllerı yaptır görelım dedı..dun bıraz canım sıkıldı..prolaktın yuksek cıkmıs,fsh 7,50 cıkmış..bıraz yuksek buldu,,10 dan sonrası tehlıkelı ama ılacla tedavı olur dıyor,kanalların gecısı de cok ıyı görünmuyor ilac gecmış ama sperm bu kanaldan gecebılır mı bılmıyorum dıyor,imkansız demıyorum ama zor dıor( 3 yıldır en az 5 doktor gordu bu fılmı kımse boyle bır tanı koymamıştı..allak bullagım dunden berı..2010 dan beri ılk kez duvara toslamış gıbı hıssettım kendımı,,aşılama ılacı yazdı,bu senın ıcın daha ıyı olacak dedı..ama eşım orda aşılama yaptırmaz
ha bır de mıyom var ama rahımın ust tarafında zararı pek olmaz bunun dıor(

Son düzenleme:

uzerıne görme dıe bışey var ya ,öyle olmasın?
gecenlerde 15 gun gecmıstı de doktora gıtmemıstım,arkadaşlar cahıl mısın sen 1 hafta gecse solugu doktorda alıyoruz bız dıe cıkıştılar,adamların durumunu duzeltmeye calşırken kendımızı atlıyoruz

canım benım cok tesekkur ederım ınsallah bukadar temızlıgın bahane olur bebıs artık butun ısım bıttı sadece azbı utum var :) bugun benımde aklımdan gectı ınsallah bebegımde gelır kısa zamanda dedım cnm benım sıkma canını sonucta ımkansız dememıs bılıyosunkı ne sartlarda hamıle kalan arkdaslarımız var oyuzden umudumuz herzaman olumlu yonde olsun cnım asılama ılacı derken asılama yaptırcakmısın yaptırmıcakmısın onu anlamadım asılam yapılmıcaksa neden asılama ılacı verdı onuda anlamadım ayy kızcan bana hıcbıseyı anlamamıs gıbı yazdım kuzum ya :)

Canim haklisin ama 9 gun sonr oldum ..az oluncada suphelendim test yaptim negatif yani ustune gorme durumuda olsaydi testte cikardi heralde..ne bileyim valla dengem sasti bende ne yapmaliyim bilmiyorum

ılacı doktor yazdı da esım o doktorda yaptırmaz aşılama canım ya,bı bayan doktor var baya bı ısının ehlı oraya gorusmeye gıdıcez hafta ıcı ınşallah..bakalım neler olacak!tup deneyeceksek zaten aklımızda tek bır yer var
Canim haklisin ama 9 gun sonr oldum ..az oluncada suphelendim test yaptim negatif yani ustune gorme durumuda olsaydi testte cikardi heralde..ne bileyim valla dengem sasti bende ne yapmaliyim bilmiyorum

benım de 15 gun gecmıştı gecenlerde..meğer mıyom oluşmus,hormonlar değişmiş vs. vs.
ıyı kı bu doktora kontrole gıttım yoksa ööylece beklıcektım ne oldugunu bılmeden

slm arkadaşlar,
sabrınıza hayran kaldım valla ben bir gün geciksem ertesi gün doktordayım sabredemen bekleyemem yani.
gerçi pek gecikmede yaşamam genelde sadıktır gününe şııpp diye geliverir.
bigünde gelmesede hepimiz mutlu haberlerimizi alsak negüzel olurdu.

kızlarr buraları çok boş kaldı neden böyle oldu her girdiğimde giriyorum kimsecikler yok bizim ümit ışıklarımız neredeler??????

selam kızlar ben kendimi hatırlatıyım benim eşim zaosperm hastası menide hiççç sperm yok
17 ocak perşembe günü varikosel ameliaytı oldu ondan sonra dr. tedaviye başladı
bugün sperm testti yaptı eşim veeeeeeeeeeeee ilk defaaaaaaaaaaaaa
6 tane canlı sperm bulundu
artık bundan sonra 3 ay daha tedavimiz var kısmetse 3 ay sonra inş tüp bebek yapmalık spermler oluşur....
hepimiz annelik duygusunu inş tadarızzzzzz....

güzelim sizin adınıza çok sevindim inşallah çogalır biran önce kavuşursun bebegine

merhaba arkdaşlar sayfaları tek tekk okudum..uzun zamandır gelemiyordum .. geçen ay gelmişim en son 2. aşılamamda malesef 2. aşılamamda tutmadı..:'( amaa tekrar denemek istemiyorum o strese girmek istemiyorum.. şuan dinlenmedeyim.. hem vucudum biraz dinlensinn :.. hemde tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. bayramları bi atlatalımda yeni yıla doğruu (
bende haberler böylee, sizide okuyorum amaa bu aralar sayfa çok sakinn. Allahh yardımcımız olsun .. Kucaklarımız bebiş dolsun hayırlısı ilee...

gecmiş olsun arkadaşım,üzülme demeyecegım cunku üzülmemek elde değil,kadınız,duygusalız ve anne olmak olmak ıcın uğraşıyoruz...ama güçlü ol ve ümidini hep diri tut..ümit edıp husrana ugramak yoruyor kalplerımızı,ama daha beterlerı var hayatta,Allah onlardan korusun bızı..elbette bızım ıcın bır hayır var bu sınavımızda ama bız bılemıyoruz ve sabırsızlanıyoruz..Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasıp etsın,muradımızı gönlümüzde koymasın Rabbım,evlerimizi cıvıl cıvıl cocuk seslerı ıle doldursun..
stresle butun hormonların alt ust oldugu bır gercek,kendını mesgul edecek bırseyler bul ve kendıne ıyı bak..bana doktor bır mıyom oldugunu söyledı adet olur olmaz yanı 2.gun soğan suyu ıcmeye başladım ben..kendınızı ıhmal etmeyın arkadaşlar

Son düzenleme:
Herkese merhaba;
Sessiz bir şekilde arada yazılanları okuyorum arkadaşlar.Tek tek yazamasamda takip etmeye çalışıyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.Bu aralar hayatım çok karışık bebek için düşünemiyorum.Umarım herşey yoluna girer.Herkese kocaman sevgiler bu saaatte uyuyamamış olmanında etkisi ile cümle kuramıyorum.:)Birde ben inanıyorumki bu topiğin sessizliğini yakında alacağımız bebiş haberleri bozucak.İnşaallah yine hepimiz burada yazarızda topiğimiz devam eder. :)

kızlar selammm

bir ben giremiyorum sanıyodum ama pek çok arkadaş uzun zamandır yazamıyomuş benim gibi. ben psikiyatristimin önerisi ile bebek olayını erteledim...ilaçlarımı kullanıyorum şu an daha iyiyim çok şükür...hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın unutmayın önce kendi sağlığınız kendinizi asla ihmal etmeyin şekerler

napıon kıs,ne o öyle begenıp begenıp cıkıon bı ses ver bakıyım
yorgunluk mu cıkarıyon yoksa bıtmedı mı ısın?

canım yalnız değilsin bak herkes nadasa aldı sanırsam kendını

geçmiş olsun güzelim.
inşallah kendini dinlenmeye aldıgın şu dönemde bebiş haberi bozar dinlenmeni.
çok zor hepimizin yaşadıgı ama muhakkak bir sebebi var.
ALLAHTAN ümit kesilmez deyip bekliyoruz hepimiz.
ALLAHIM hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

güzelim sıkıntın her ne ise ALLAHIM hayırlara vesile etsin inşallah. güzel dileklerin için sagol.
inşallah bu topigin sessizligi bir kişiden bile olsa güzel bir haberle bozulur.
umudumuzu yitirmeyelim.

sanırım herkes tatildi, yaz temizligiydi derken vakit bulamıyor.
kocalarımıza bakmaktan kendimizi unutuyoruz galiba.
sanada geçmiş olsun güzelim.

napıon kıs,ne o öyle begenıp begenıp cıkıon bı ses ver bakıyım
yorgunluk mu cıkarıyon yoksa bıtmedı mı ısın?

canımmm ya ınan yazıcak bırseyım olmadııgı ıcın okuyorum sadece kafam karısık buara merkez secemedım hala ben hatta baska bır topık actım merkez onerısı olan varmı dıye salı gunu son testımı yaptırcam sonra evrak teslımıne gelıcek sıra buarlar dınlıyorum hatta dınlenmeye calısyorum dıyım evımın ıslerı bıttı ama yorgunluk bıtmedı belım kotu sanırım yorgunluktan bırde fıtık var bende zorluyo kılo hıc almamam gerekıo ama daha vermem gerekırken ben alıyorum ((( sen nasılsın cnm neler yapıyosun ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…