Kizlarrrr merhaba herkes tatilemi ciktii?? Nerelerdesiniz? Gogi cim herseyde bir hayir vardir.rabbim yardimcin olsun.saglik sihhat versin hepimize ..insallh hepimiz buradan guzel haberleeimizi okumadan kapatmayacagz bu topigi..deneyimlerini paylasirsan sevinirim.keza senin gibi tup bebek tedavisi yaptirack cok kisi var aramizda . Bende eylul ekim gibi tup yaptirmk istiyorum ins. Keza 9 ay doluyor ameliyt sonrasinda .artik beklemnin pek faydasi olacagini zannetmiyorum.rabbim hayirlisiyla ve sagliklisiyla ver mucizelerimizi..
Hamile arkadaslar nerdeler acaba niye bizi yanliz biraktilar. Nasil geciyor hamilelik bizleri neler bekliyor? Belirtileri neler .ne hissettiler once? Nasil hamile kaldilar ?? Bizi yanliz birakmayinnn.kader arkadaslarim kendinize coook dikkt edin
canım benım tedavıme basladım antıbyotıklerı ıcıyorum garantı olsun dıye 6 ay koruncamaslında uzulmuyorum bılmeden hamıle kalsaydım daha cok uzulcektım cnım hıcbırsey denememız malum eskıden boyle hersey bılınmıyomusta ıstersen sen sut ve maydonozu bı yap bısey kaybetmessın ama umudun herzaman olsun ben senden kendımden daaha cok umutluuym ınankı hep senın olcak kesın dıyorum allah benden once sana versın sen benden daha uzun zamndır ugrasıyosun ben sıramı bekelrım :) lutfen sende stres yapmaaa lutfenn yazında yogun bır panık ve stres goruyorum Allah byuk yeterkı ol desın baska engel duramaz onunde buarada rapor ısını arastırdım cnım ben alır almaz bankaya onaylatıcam raporu benım sgk olmadıgı ıcın sure etkılemıcekmıs banka raporu onayladktan sonra tedavı baslamıs gıbı olcak sadece o rapor ıle 1 defa yapabılcem 2. tup bebek gerekırse tekrar rapor ıstıyor yada cebıne kuvvet dıyor :)
bu 6 ayda yumurtaları gelıştırecek,rahımı temızleyecek kurlerı yap canım,kendını ve kocanı bı guzel bakıma cek
bır guzel tarafı da var bak bu korunma ısının,her ay yaşadıgımız yumurtladım mı,hangı gun catlayacak,hamıle kaldım mı acaba stresınden uzaklaşmış ve ruhunu ve bedenını dınlendırmış olacaksın bana kalırsa..rapor konusunda bır arkadaş cıkınca en gec 2 ayda yapılması gerekıyor tedavının dıye yazmıştı yanılmıyorsam,o yuzden ıyıce araştır dedım..ınşallah ılk denemede alacagız mujdeyı
bana gelırsek,evet 1 aydır kendımı ıyı hıssetmıyorum..anlamadıgım,ben onca doktora gıttım de kımse tupler konusunda uyarmadı
dedım ya duvara tosladım sankıama doktor dıyor kı benı korkutan eşının durumu..ben de dıyorum kı benı korkutan ıkımızın durumu..Ama Allah dıleyınce neler olmaz kı..tek aşılama sonra olmadı tupe göndereceğim dedı
Inşallah hıssettıgın gıbıdır kuzucugum,ınşallah bu sıkıntıları aşar ve bırlıkte mutlu oluruz..Rabbım bılıyor ya,cok ıstıyorum bunu..dua dua yalvaran butun arkadaşlarımızın da bızım de gönlümüzün muradını versın Rabbımız..
Berat kandılımız mubarek olsun..geceyı boş gecırmeyelım ınşallah arkadaşlar,herkese sevgıler
Berat kandilin mubarek olsun canımöncelikle rabbim butun dualarını kabul etsin inşalllah.. kendım ıcın bende tıpkı senın gıbı dusunuyorum cnım bu 6 aylık surec benım morel toplamam ve kafamı cok takmamam acısından ıyı olcak gıbı gelıyor arı sütü bal karısımı sıparısı vermıstım bugun o geldı esımde bende yıcem buarada aptt degerımın neden okadar yuksek cıktıgı kanımın neden sulu oldugu ortaya cıktı cnm ben bıberıye cayı ıcıyorum :) oda kanı cok sulandırıyomus ve hemen bıraktım tabı :) gelelım sana lütfeenn lütfenn içini ferah tutu esının son testlerını sonuclarını hatırlayamıyorum suanda asılama olana kadar sende esıne ve kendıne ufak ufak takvıyeler uygala cnm ve lutfennn ıcını ferah tut olmassa tup bebek denersın tabıkıde stres yapmadan gecırelım bu donemı cnım ben ınanıyorum rabbım dualarımız kabul edıcek vebırgun bızde bu guzel duyguyu yasıcazz ınsallah..
Kizlarrrr merhaba herkes tatilemi ciktii?? Nerelerdesiniz? Gogi cim herseyde bir hayir vardir.rabbim yardimcin olsun.saglik sihhat versin hepimize ..insallh hepimiz buradan guzel haberleeimizi okumadan kapatmayacagz bu topigi..deneyimlerini paylasirsan sevinirim.keza senin gibi tup bebek tedavisi yaptirack cok kisi var aramizda . Bende eylul ekim gibi tup yaptirmk istiyorum ins. Keza 9 ay doluyor ameliyt sonrasinda .artik beklemnin pek faydasi olacagini zannetmiyorum.rabbim hayirlisiyla ve sagliklisiyla ver mucizelerimizi..
Hamile arkadaslar nerdeler acaba niye bizi yanliz biraktilar. Nasil geciyor hamilelik bizleri neler bekliyor? Belirtileri neler .ne hissettiler once? Nasil hamile kaldilar ?? Bizi yanliz birakmayinnn.kader arkadaslarim kendinize coook dikkt edin
unuturmuyuz hiç canım dualarımız hep sizinle. zaten ben buraya ameliyattan sonra pek girmedim. girdikçe daha beter canım sıkıldı. boşverdim gitti. belirtilere gelirsek hani o önceden kendimizi dinlediğimiz belirtiler var ya onların hiç biri olmadı. sadece belim ve karnım ağrıdı ama aynı adet olcam gibi. o yüzden hiç umutlanmadım. bütün belirtiler adet geciktikten çok sonra başladı. Allah isteyen herkese versin inşallah. ben de şimdi zor buldum ya kaybetmekten çok korkuyorum
bu arada ameliyatın 4. ayı hamile kaldım. ameliyat eşime çok yaradı. doktor bile şaşırdı. yine de yeterli değildi aslında ama mucize işte. olcaksa oluyor. keçi boynuzu, evicap, l-arginin kullandık. bunlardan sonra da proxed plusa başlıcaktık doktor çok tavsiye etti. ama gerek kalmadı çok şükür.
Bizim eslerimz ayni gun ameliyat oldu ama bizimkinde gelisme olmadi heralde.doktorda bisey vermedi 6ay sonra test yapip gelin dedi.3 ayda speemiyogram yaptiramadim.birseyde vermicem bi gelismeye bakalim dedi doktor tabi onun acelesi yok tedirginlik yok bekleyin dedi gonderdi cok kolay ya..( bu hafta 5 ayda doluyor ama ne gelen var nw giden ikna edersem ramazan girmeden test yaptirican sayida fark varmi diye bakalim..bizim bu doktordaki ve esimdeki rahatlikla ben degil 4 ay 4 yila hamile kalamam
Sende kendine cok dikkt et canim.rabbim yardimcin olacaktir.
slm kızlar , güzel haberlerinizi okumak için neredeyse hergün bu sayfaya giriyorum, biraz durgun bu aralar ama peşisıra alırız haberlerinizi inşallah :) zamanı geldiğinde bebişler sürpriz yapacaktır.. bizde 28 haftalık olduk. artık tekmeleri dısardanda cok net hissediliyor, bazı geceler uyumakta zorlansamda, bi an off demedim :) hamile olduktan sonrada cevreden cok yorumlar geliyor, benim soyle zordu, böyle kotuydu doğumum diye. ama ben her anın keyfini çıkartıyorum. o kadar istemiştim ki hala hevesimi alamadım :) Rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu yaşatsın, bu süreç zor ve yıpratıcı ama o susam tanesini dr. ekranda gösterince işte bebeğin diye tum bu yaşanan sıkıntılar sona eriyor. hepiniz dualarımdasınız, kendinize cok cok ii bakın
nasılsınız inşAllah iyisnizdir. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah cc yardım eylesin inşAllah. Bende iyi haberler yok. Durumum iç açıcı değilazosperm gibi önceki tahlil ile varikosel ameliyatından 3 ay sonraki tahlil arasında pek fark yok. tahlil sonucu: her 1-2 sahada ölü ya da hareketli sperm görüldü. bir de spermlerde enfeksiyon var antibiyotik kullanıcaz bir o eksikti zaten enfeksiyon da geldi. doktor ameliyattan önce % 40-50 düzelme olabilir diye söyleyince çok umutlandırmıştı bizi. şimdi ise hazırlıklara başlayın tüp bebek için zaman kaybetmeden micro tese ile sperm bulunabilir. Bir de iyi merkez bulmam lazım belki kanallarda tıkanıklık vardır. Eşim tüp bebek tedavisini istemiyor ikna edebilirsem celalettin hocaya gitmek istyorum. Bu sürecte en azından bitkisel tedavi yapalım. moralim çok kötü mücadele için yeni bir yol bulduğumda eşim destek olmuyor boşuna uğrasmayalım kabullen artık diyor. nasıl elimi kolumu bağlayıp oturabilirim gerçi gücüm tükenmek üzere yaşayan ölü gibiyim neşem kalmadı hiçççç Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar hepinizi
Selam kızlar ismim elif, cumartesi günü eşimin varikosel olduğunu öğrendik 8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı bir türlü.biz başta sorun benden kaynaklanıyor sanmıştık serophene, çatlama iğnesi ve bir kaç tane ilaç daha kullandım testimde önce pozitif çıktı tam umutlandım artık benim de bebişim olacak derken cumartesi günü regl oldum en sonunda eşime sen de kontrol ol diye zorla doktora götürdüm. varikosel olduğunu öğrendik varikosel hakkında hiç bilgim yok tedavisinde ameliyat şart mı başka yolu yok mu? bir de benimle aynı durumda olanlar var mı? ameliyattan ne kadar süre sonra iyileşiyor? beni bu konuda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
merhaba arkadaşlar...bizim sorunumuz şu sperm de şekil bozukluğu var...hem sayı hem hareket sorunumuz var ...doktor 3 aY proxeed plus kullanın gelin dedi,kullandık hiç bir etkisi olmadı... eşim renkli ultrason doppler çekilmişti sonuç olarak sol tarafta varikosel teşhisi konuldu...doktor tek sorun olarak varikosel görüyorum ameliyat olursan %70 oranında etkisi olabilir demiş...bi kaç doktora gidip duruma göre karar vermek istiyoruz..gerçekten etkisi olacağını bilsek hemen olur ameliyat ama kimine hiç etki etmiyor...neye göre değişiyor bu acaba...herkes burya eşinin ameliyat öncesi değerlerini yazarsa karşılaştırma yapıp anlayabiliriz belki...
Canım ya Allah yardımcın olsun.Ameliyat falan derken ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama istersen hem kendini hem eşini dinlendirmek için birazda bitkisel destekle deneyin.Tabiki doktorlar gereğini daha iyi biliyor ama duaların ve doğanın gücünüde biliyoruz.Oldukça yıpratmışsın kendini biraz ara verirsen ne yapıyacağına daha rahat karar verirsin.Hem eşinide ikna etmek için vaktin olur.Tüp bebekte olacaksa Allah hayırlısını versin.Kendini bu kadar üzme hepimiz rabbimin yazdığını yaşıyoruz.Dua edelim Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?