canım anlıyorum seni aynı şeyi bende yaşadım ama ağlama mümkünse dua oku eline bir tesbih al tesbih çekmeni istiyeceğim ayrıca kanaman ne renk çok mu?geliyor
gece yolcuğuuuu(( dur hemen telaş yapma ne belli öyle olduğu sen dinlen hiç iş yapma benimde arkdaşlarım aynı şeyleri yaşadı ama tutundu bebeklerii ..seninde inş allahın izniyle tutunur ne dediki o salak doktorun seninn beceriksizz bu saate kadar nasıl anlayamamışş ters giden şeyler olduğunu ..dua ediyorum canım sanaa yüreğini ferah tutt ne olurrr bebeğin hissediyorr ağlama güçlü ol dua ett allah büyüük arkadaşımm
canım benım sizi bekliyorum bana akıl verin diye. kahverengi akıntı şeklinde geliyor. sorun şu: dün akıntı biraz fazla gelince özel bi hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı rahim kalınlasmıs kese baslangıcı var ama senın adet tarıhınle uyumlu deil dedi. ben en son 7 aralıkta adet oldum yani 6 haftalık olması lazımmıs kese ve bebek görünmeliymiş. betamın kac cıktıgını sordu 449.3 dedim. Allah allah tahlillerin mi karısmıs acaba ben 6 haftalık bir gebelik göremiyorum dedi. gebe olmayabilirmişim ama kan tahlilimin karısması mumkun deil. anlayamıyorum böyle seyler olur mu bilen var mı. az önce tekrar kan verdım bakacaklar betada herhangi bi deişiklik var mı. dün aksamdan beri ağlıyor ve uyuyamıyorum Rabbım güç kuvvet versın
Canım çok geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalış bol bol dua et bu yaşadığın yerleşme kanaması olabilir adetinle uyumsuz olması da geç döllenmeden dolayı olabilir kendini fazla yorma bol bol su iç canım bakalım bhcg değeri kaç çıkacak onda belli olur durum dirayetini kaybetme ne olur ...
canım benım sizi bekliyorum bana akıl verin diye. kahverengi akıntı şeklinde geliyor. sorun şu: dün akıntı biraz fazla gelince özel bi hastaneye gittim. doktor ultrasonda baktı rahim kalınlasmıs kese baslangıcı var ama senın adet tarıhınle uyumlu deil dedi. ben en son 7 aralıkta adet oldum yani 6 haftalık olması lazımmıs kese ve bebek görünmeliymiş. betamın kac cıktıgını sordu 449.3 dedim. Allah allah tahlillerin mi karısmıs acaba ben 6 haftalık bir gebelik göremiyorum dedi. gebe olmayabilirmişim ama kan tahlilimin karısması mumkun deil. anlayamıyorum böyle seyler olur mu bilen var mı. az önce tekrar kan verdım bakacaklar betada herhangi bi deişiklik var mı. dün aksamdan beri ağlıyor ve uyuyamıyorum Rabbım güç kuvvet versın
cnm benim oncelikle sakin ol, beta hcg 1500 olmadan kesenin gorulmesi zor diye biliyorum. kan testini ne zaman yaptırmıştın? 2 gunde değerin 2 katına cıkması gerekiyor.bu durumda testin yapıldığı gunden 4 gun sonra değerin 1500e ulaşacaktır.Dr. karından ultrasonla mı vaginal ultrasonla bakarak mı keseyi goremedi?Ayrıca SATınla uyumlu olmaması gebeliğin sağlıklı olmadığı anlamına da gelmez. lütfen iyi şeyler düşün ve yeni kan değerin cıktığında paylaş konuşalım olur mu?
canlarım bugun beta degerımde yarı yarıya düşüş oldu ve kanamam basladı doktor düşük yapmaya basladıgımı söyledi. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah. önümüzdeki maclara bakıcaz:)
canlarım bugun beta degerımde yarı yarıya düşüş oldu ve kanamam basladı doktor düşük yapmaya basladıgımı söyledi. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah. önümüzdeki maclara bakıcaz:)
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
shsnm .26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ..8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
suveyma .15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 ..
nisann83 ...11 Eylül 2012
Onlyliz ...12Eylül 2012
ayseem .. ...29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 ....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013.sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger)% 9 1.derece varikosel
Neva ..30 Ekim 2012
akmelek 5 Kasım 2012
limoncello .20 Kasım 2012 .
fd_dilek ..5 Ocak 2013 .
cdursun .14 Ocak 2013
AMELİYAT OLACAKLAR
cemrem29 . 17 Ocak 2013
mehel 30 Ocak 2013
canım beni unutmussun 21 ocak yazar mısın
kusura bakma cnm görmemişim.geçmiş olsun cnm.hadi hayırlısı olsun.İnşallah en yakın zamanda gelir meleğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?