canım, 1.test...topalm sperm.40,5,hareketlilik%51.1ileri hızlı%8.9,morfoloji%24,1
2.test...toplam sayı15.9,hareketlilik%34,ileri hızlı%0,morfoloji yazmıyor...(ölçülemedi sanırım)
3.test...toplam sayı33milyon,hareketlilik11,5ileri hızlı%o,morfoloji yazmıyor.
4.test...toplam sayı35.1,hareketlilik17,9 ileri hızlı%3.4,morfoloji16
bu şekilde canım bakalım ameliyat etki edecek mi bize...bilgin varsa yorumlar mısın?
slm jonguil, varikosel olunca sperm test değerleride değişken oluyor. bizimde böyleydi, ama ameliyatın başarısına göre hızda da sayıdada artış oluyor. inşallah en kısa sürede sonuç alırsınız.
test yaptıracak arkadaşlar, eğer eşiniz ramazanda oruç tutuyorsa bayram sonrası hemen test yaptırmayın. değerler düşük çıkabilio, maalesef bu spermler buluttan nem kapan misali hassaslar :)
slm jonguil, varikosel olunca sperm test değerleride değişken oluyor. bizimde böyleydi, ama ameliyatın başarısına göre hızda da sayıdada artış oluyor. inşallah en kısa sürede sonuç alırsınız.
test yaptıracak arkadaşlar, eğer eşiniz ramazanda oruç tutuyorsa bayram sonrası hemen test yaptırmayın. değerler düşük çıkabilio, maalesef bu spermler buluttan nem kapan misali hassaslar :)
canım sizin ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı ...geçmiş olsun bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
bizde ileri hız ve morfoloji sorunu vardı canım, daha cok morfoloji ama..
morfoloji 5 di sanırım. sayı da ileri hareketli 32milyondu sanırım.
eşim arginmax, folikasit ve kecıboynuzu kuru içiyor. aaa birde proxeed.
ben bu ilaclarla surecın baya kısalacagını düşünüyorum insallah.
tabiki ALlah ım ol demeden olmaz hıc bisey ama biz elimizden geleniyapoyoruz.
sizde sayılar nasıldı? nekadar oldu ameliyat olalı?
Bizim kullandigimiz ilaclarin hepsi bitkisrl vitaminler.
Dr devam edin dedi. Yalnizz kizlar benim dun regl olmam lazimdi olmadi
Henuz..
Yum gunlerini testlerle belirliyorum ve ozaman iliskioluyor acaba biz ameliyattan once bebisimizi tutturduk mu yoksa diyorum.
Idrar tedtinde cikmadi kan testi icinde bugunde tam arife yaptirsam mi?
Kan vermeyide hic sevmiyorum(
Bi iki gun daha bekliyim en iyisi..
Kafam cok karisik
Kizlar bhcg hormonum 14 cikti reglimi 3 gun gectim
Yarin bidaha yaptiricam, soktayim valla
Kizlar bhcg hormonum 14 cikti reglimi 3 gun gectim
Yarin bidaha yaptiricam, soktayim valla
canım bence yaptırmayın bu tarz topikleri nerdeyese baştan sona okudum kimi 3 ay için bile erken yazmış...mesele bizim doktor 6 ay sonra gelin dedi...6 aya kadar anca düzelirmiş.1 ay erken geldi ama belli de olmaz...ameliyat olduğu zaman spermlerin yenilendiği zamana denk geldiyse değerler belki düzelmiştir...ameliyattan 1 ay sonra hamile kalanlar yenilendiği zaman denk geldi demek...sizin değerleriniz nasıl canım?ameliyat öncesi değerleriniz yani?
Hayırlısı olsun.İnşallah değeriniz katlanır.Rabbim yardımcınız olsun.
inşallah ALLAH gönlüne göre verir güzelim degerlerin yükselir inşallah
inşallah bu gecikme bebekle müjdelenir güzelim
oda tam bir muamma aslında sayı olarak 25-30 milyon çıkıyordu ama kruger 1 idi. üroloji doktorlarının bir tanesi ve kadın doğumcu sonuçlar normal iyi dedi ama ameliyat öngören ürolog beğenmemiş kruger ve ileri hareketlilik zayıf demiş. ultrason sonucunda da varikosel grade 4 çıkınca eşim olayım bari dedi ve oldu bakalım inşallah hayırlısı olur. ozaman bizde 3 ayı bekleyelim 1 ayda gidip moral bozmaya gerek yok dimi.
hayırlısı insallah kızlar, heyecanlandım,
bugun bidaha test edicem ama doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi deger dusukmus cunku
ben bidefa daha kımyasal gebelik gecırmıstım. oyuzden cok kaptırmadım kendımı.
varikosel oldugu muddetce spermlerin kalitesı bozuldugundan gebelıgın kımyasal olma olasılıgı malesef cok yuksek kıslar.
oyuzden ameliyat cok onemli, bizim kuzu ameliyattan önce geldi sasırttı bizi :)
Allah hakkımızda hayırlısını versin, saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın.
canım benim hayırlı olsun inş...inş bi sorun çıkmaz değerlerin artar , ama artmasa bile üzülme canım ameliyat sonrası daha rahat hamile kalırsın baksana ameliyattan önce bile hamile kalabiliyorsun...sizin değerleriniz güzel aslında morfoloji %5 olunca hamilelik oluyor diyorlar...gelişmeler oldukca yazarsın canım...
Bende soktayim degerim 54 olmus :)
Pazar gunu bidaha test ettiricem yukselisteyse ve kalp atislarini duyarsam iste ozaman inanabilicem :)
Allahim cok buyuk yaa coi sukur :)
Bende soktayim degerim 54 olmus :)
Pazar gunu bidaha test ettiricem yukselisteyse ve kalp atislarini duyarsam iste ozaman inanabilicem :)
Allahim cok buyuk yaa coi sukur :)
güzelim durumunda bir degişiklik varmı merakla bekliyoruz hepimiz ALLAH'IMhayırlısını nasip etsin inşallah
kızlar cok sukur degerim 200 olmus, :) hala inanamıyorum, şimdi kocacıgım bosuna mı ameliyat oldu yani :)
ama kecıboynuzu kuru, proxeed ve arginmax kullanıyordu. bunların faydalı olabilmesi için 3 ay kullanması gerekli idi. ve nitekim 3. ayın sonunda tataaa
ameliyat olmasaydık keske diyoruz bazen kocamla ama olsun diyorum ikinci cocugu daha kolay yaparız:)
kızlar sizlere de bu vitaminleri tavsiye ediyorum. bunların hepsi bitkisel seyler.
inanın amliyattan once de sonra da sürecinizi hızlandıracak.
Allah ım herkese saglık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :)
kızlar cok sukur degerim 200 olmus, :) hala inanamıyorum, şimdi kocacıgım bosuna mı ameliyat oldu yani :)
ama kecıboynuzu kuru, proxeed ve arginmax kullanıyordu. bunların faydalı olabilmesi için 3 ay kullanması gerekli idi. ve nitekim 3. ayın sonunda tataaa
ameliyat olmasaydık keske diyoruz bazen kocamla ama olsun diyorum ikinci cocugu daha kolay yaparız:)
kızlar sizlere de bu vitaminleri tavsiye ediyorum. bunların hepsi bitkisel seyler.
inanın amliyattan once de sonra da sürecinizi hızlandıracak.
Allah ım herkese saglık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?