- 8 Ağustos 2013
- 35
- 9
- 48
sende hoşgeldin aramıza güzelim
sorununuz nedir?
kafana takılan şeylerde yardımcı olabiliriz bildiklerimiz kadarıyla
kendine iyi bak
tesekkur ederım nuraycım cevabın için:) yaklasık 4 ay once eşimde sperm sayı morfoloji hız yanı hepsi düşük cıktı malesf bunnla yüzleşmek zor oldu ama snra hemen eşim bursada iyi bir doktora amlyt oldu şimdi iki ayımız geçti bklm onumzdekı ay tekrr test yaptırcgz ınsllah bıraz daha duzelmıs olur,sayımız 18 mılyondu amlyttan snra duşüş oldugunu okudum sizde de oldumu acaba ? bende hemşireyim belki faydam olur takıldıgınız yerlerde
:)) tebrikler... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. mümkünse ameliyattan önceki test ile diğer yaptığınız testlerin sonuçlarını bizimle paylaşır mısınız? bizde kasımda amelyat olduk 9 ay oldu bana umut oldunuz şuanda teşekkür ederim :)
tatlım bizde evleneli 2 yıl 1 ay oldu. 1 yıl korunduk sonra olmadı varikoseli öğrendik hemen ameliyat olduu. ameliyat öncesi ve sonrası değerleri değişmedi ileri hareketli sıfır. bizimki mucize hatta biz bi doktor bulduk ünlü ürolog onunla mailleşiyorduk bizden dna hasar etti istedi hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün öncede onu verdik hattta 6 kasımda doktora randevumuz var. maillerle bize bazi ilaçlar önerdi onları uyguladık çok şükür. biz de kalp atışını duyarsak daha mutlu olacağız inşallah
tatlım bizde evleneli 2 yıl 1 ay oldu. 1 yıl korunduk sonra olmadı varikoseli öğrendik hemen ameliyat olduu. ameliyat öncesi ve sonrası değerleri değişmedi ileri hareketli sıfır. bizimki mucize hatta biz bi doktor bulduk ünlü ürolog onunla mailleşiyorduk bizden dna hasar etti istedi hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün öncede onu verdik hattta 6 kasımda doktora randevumuz var. maillerle bize bazi ilaçlar önerdi onları uyguladık çok şükür. biz de kalp atışını duyarsak daha mutlu olacağız inşallah
canım benim hayırlı olsun...inş allah sağ sağlim kucağına almayaı nasip eder...ameliyat öncesi değerlerinizde ileri hızlı hep mi sfır dı yoksa arada artış oluyor muydu?bizim ileri hareketli de 2 testte sfır diğer iki testte 8.9 falan...hareketlilik önemli olduğu için sfır olup değerleri düzelnen var mı diye çok merak ediyorum bizim de ameliyat olalı 1 ay oldu inş biz de en kısa zamanda güzel haber alırız...
tatlım bizim hala ileri hareketli sıfır morfoloji düşük Allahın takdiri inşallah hüsrana uğramayız
ya ne güzel ileri hız sıfır olsa bile allan'ın takdiri işte ol dedi mi oluyor...bazen eşime şunu diyorum varikosel ameliyatından sonra çok aman aman artışlar olmuyor bazı değerler aynı iken bazı değerlerde biraz artış olduğunu gözlemledim hani ameliyattan önce var olan spermler hasarlı olduğu için hamilelik olmuyor ameliyattan sonra değerler de çok fazala artış olmasa bile o var olan spermler hasarsız hale mi geliyor da hamilelik oluşuyor diyorum...hatta sayısı azalıp hamile kalanları da çok okudum...sizin de öyle mesela ileri hız sıfırken hamilelik olmuş...tebrik ederim tekrardan allah bizimde yüzümüzü inş güldürsün..
arkadaşlarım hep hamileliğin unutarak yaşayın dedi geçen ay öle oldu aslında kendimiz içindi herşey :)
aynen canım ama psikolojik olarak yumurtladığın dönemi bilince bebek için çalışmalar oluyor:))dediğin gibi kendi haline bırakmak lazım...eskiden annelereimiz sanki yumurtladığı günleri mi hesaplıyordu kendiliğinden oluyordu en güzeli kafa rahat oh ne güzel:))
aynen canım ama psikolojik olarak yumurtladığın dönemi bilince bebek için çalışmalar oluyor:))dediğin gibi kendi haline bırakmak lazım...eskiden annelereimiz sanki yumurtladığı günleri mi hesaplıyordu kendiliğinden oluyordu en güzeli kafa rahat oh ne güzel:))
canım nasılsın? nasıl gidiyo? eşin test oldumu ameliyattan sonra?
Bizede doktorumuz 6 ay sonra test yaptirmamiz gerektiginu soyledi
Cok uzun bi sure ya 6 ay
Bugun 20 gun oldu ameliyat olali, hadi insallah tez zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza
Amiiiiinnnnn :)
iyilik canım yok daha yapmadık 1 ayımız bitti 5 ay sonra yaptıracaz inş gerek kalmadan hamile kalırım...senin nasıl gidiyor canım eşin hala ameliyat olmak istemiyor mu?
anladım canım... geçmiş olsun inşallah şifa olsun inşallaaah hemen hamile kalırsın ALLAH yardımcınız olsun...bizim durumlar aynı olmuyo arkadaşım adam ameliyat.. napayım çok inatçı bende ya aşılama yada tüp bebek yaptırttçam 1-2 ay sonra bana haber ver gelişme olursa öptüm senii
inş canım...sizin ameliyat öncesi değerleriniz çok kötü değildi zaten inş en yakın zamanda yine hamile kalırsın...varikosel spermlerin şeklini bozduğu için hamile kalsa bile eşin düşük olur demiş eşime doktor o yüzden varikosel ameliyatından sonra hamile kalmak daha sağlıklı...inş değerlerimize baktırmaya gerek kalmadan en yakın zamanda hamile kalırız...
merhaba kıslar,
bugun ameliyat olalı 21 gun oldu, sımdı eylulun basında yumurtlama gunum var, biz ozamanı da degerlendırsek mı? cunku henuz 72 gun gecmedıgı ıcın hala hasarlı spermler var..
eşim bu ayı boş gecelim denemeyelim diyor cunku daha yenı kimyasal gebelik gecırdım anlatmıstım size..
Siz deniyor musunuz ilk aylarda yoksa 72 gunungecip spermlerin iyileşmesini mi bekleyeceksiniz/bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?