kızlar cok sukur degerim 200 olmus, :) hala inanamıyorum, şimdi kocacıgım bosuna mı ameliyat oldu yani :)
ama kecıboynuzu kuru, proxeed ve arginmax kullanıyordu. bunların faydalı olabilmesi için 3 ay kullanması gerekli idi. ve nitekim 3. ayın sonunda tataaa
ameliyat olmasaydık keske diyoruz bazen kocamla ama olsun diyorum ikinci cocugu daha kolay yaparız:)
kızlar sizlere de bu vitaminleri tavsiye ediyorum. bunların hepsi bitkisel seyler.
inanın amliyattan once de sonra da sürecinizi hızlandıracak.
Allah ım herkese saglık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :)
slm Minel, Allah sağlıkla, keyifli bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. cok sevindim. ocak ayında hamile haberlerini peşisıra vermiştik. umarım senin arkandan diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız.
kızlar cok sukur degerim 200 olmus, :) hala inanamıyorum, şimdi kocacıgım bosuna mı ameliyat oldu yani :)
ama kecıboynuzu kuru, proxeed ve arginmax kullanıyordu. bunların faydalı olabilmesi için 3 ay kullanması gerekli idi. ve nitekim 3. ayın sonunda tataaa
ameliyat olmasaydık keske diyoruz bazen kocamla ama olsun diyorum ikinci cocugu daha kolay yaparız:)
kızlar sizlere de bu vitaminleri tavsiye ediyorum. bunların hepsi bitkisel seyler.
inanın amliyattan once de sonra da sürecinizi hızlandıracak.
Allah ım herkese saglık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin :)
benide listeye eklermisinz esim 30 temmuz 2013 te ameliyat oldu cok yeniyiz hadi hayırlısı arkadaşlar
hoş geldin aramıza güzelim
merhaba hanımlar..burda baya hamiş arkadaşlar varmış,umarım bizede şans getirirsinz diyerek bende geldim:)) eşim ameliyat olalı 2 ay oldu,11 aylık evliliğimiz var,umarım herkes gibi bizimde ailemiz büyüdükçe büyüsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun,sizi takip ediyorum:)herzaman umutla kalmak dileğiyle hanımlar şimdiden tanıştığıma memnun oldum :)
Kıslar ben yine geri geldim.
Biliyorsunuz reglimi 10 gun gecmıstım BHCG degerim 600 lere kadar ulasmıstı ama malesef kimyasal gebelik gecırmısım.
dun aksam kanamam basladı doktora kostum bhcg 200 lere dusmus ve regl ile atılacak dedi.
şükrettim halime dıs gebelik olabilir demişti cunku doktor. onda da tup alınma ihtimali var Allah korusun.
Vrikosel nedeniyle spermlerin kalitesi ve morfolojisi bozuluyor, bu hasarlı haliyle yumurtayı döllediği zaman da kimyasal gebelik meydana cıkıyor..
Eşim 29temmuz da ameliyat oldu, spermler kendini 74 gunde yeniliyormus. en azından bundan sonrası için umutluyum cok sukur.
bizim kuzu ameliyattan önce gelmişti megerse hasarlı sperm döllemiş. olsun saglık olsun..
eşimde cok üzüldü, üzülme hiç dedim cunku eşlerimiz yapabileceklerini yaptılar ameliyat oldular.
Sabırla bekleme sırası bizde. Allah çok büyük, elbet bizim de dogru zamanımız gelecektir.
Ve ALlah okadar büyükki öyle bir duzende yaratmıs ki herseyi, hasarlı spermler sonlandırılmasa özürlü çocuklar meydana gelirmiş.
bunu duyunca çook şükür dedimm, çok şükür..
irtibatı koparmayalım :)
canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun inşallah,hiç üzülme rabbim hayırlısını versin,inşallah önümüzdeki aylarda sğlıklı bir gebelik yaşarsın..ve dediğin gbi herşey bir düzen içinde bazen olmuyor diye üzüldüğümüz şeylerde bu düzenin bir parçası,rabbim sağlıklı olmayacağı için bebek nasip etmiyor belkide bu yüzden herşeyi ona bırakıp hayırlısını dilemekte fayda var.allah bizlere sağlıklı gebelik ve evlatlar versin inş şu mübarek cumada dua edelim birbirimize
Biliyorsunuz reglimi 10 gun gecmıstım BHCG degerim 600 lere kadar ulasmıstı ama malesef kimyasal gebelik gecırmısım.
dun aksam kanamam basladı doktora kostum bhcg 200 lere dusmus ve regl ile atılacak dedi.
şükrettim halime dıs gebelik olabilir demişti cunku doktor. onda da tup alınma ihtimali var Allah korusun.
Vrikosel nedeniyle spermlerin kalitesi ve morfolojisi bozuluyor, bu hasarlı haliyle yumurtayı döllediği zaman da kimyasal gebelik meydana cıkıyor..
Eşim 29temmuz da ameliyat oldu, spermler kendini 74 gunde yeniliyormus. en azından bundan sonrası için umutluyum cok sukur.
bizim kuzu ameliyattan önce gelmişti megerse hasarlı sperm döllemiş. olsun saglık olsun..
eşimde cok üzüldü, üzülme hiç dedim cunku eşlerimiz yapabileceklerini yaptılar ameliyat oldular.
Sabırla bekleme sırası bizde. Allah çok büyük, elbet bizim de dogru zamanımız gelecektir.
Ve ALlah okadar büyükki öyle bir duzende yaratmıs ki herseyi, hasarlı spermler sonlandırılmasa özürlü çocuklar meydana gelirmiş.
Onliyz canımm nasılsınn uzun zmandır gelmiyorum bende :) büyütmüşsün kızçeyi isim buldunuzmu küçük hanıma doğumunn nezaman canım hayırlsı ilee ?çokmu soru sordum nee :))sevgili minell bu güzel haber için çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inş..poyrazmeltemin dediği gibi en son ocak ayında peşpeşe vermiştik hamiş haberlerini:) en son bendim hatta:) allahım burdaki tüm arkadaşlarmıza tez zamanda nasip etsin bu duyguyu inşallah:) bu arada ameliyatı iyiki olmuşsunuz bu ameliyat sadece çocuk olması için değil eşinin sağlıklı olması için de iyiki yapılmış bence sonıuçta varikosel ağrı veren pis kanı barındıran bir hastalık hiç keşke deme o yüzden...tekrar tebrikller sağlıklı bir doğum süreci dilerim:)
amin gercekten canım öyle,
herşer de bi hayır var derler, cok sukur.
dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden
merhaba hanımlar..burda baya hamiş arkadaşlar varmış,umarım bizede şans getirirsinz diyerek bende geldim:)) eşim ameliyat olalı 2 ay oldu,11 aylık evliliğimiz var,umarım herkes gibi bizimde ailemiz büyüdükçe büyüsün hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun,sizi takip ediyorum:)herzaman umutla kalmak dileğiyle hanımlar şimdiden tanıştığıma memnun oldum :)
kızlar benim eşim ameliyat oldu 9 ay önce haziranda tüp bebek denedik negatif sonuçlandı. şimdi idrar testi yaptım 6 tane hepsi pozitif. dün doktoruma gittim keseyi gördük değerimde 3118 çıktı. hatta dün yani hamile olduğumu öğrendiğim gün eşim hidroselden ameliyat oldu bu gün eve çıktık. Allah herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?