Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bursada hangi doktora ameliyat oldunuz?
ayrıca nerede hemşirelik yapıyosunuz?
bende bursalıyımda!

bende deneyelim diyorum ama bilemedim napacamızı..
ozaman gelsin dusunuruz artık.

Nuray szin kac ay oldu?

bende bursalıyımda!

aa tesadüfe bak ne güzel:) bursada ren tıpta prof.dr.güven sevin e ameliyat oldu canm,ben uludağdan mezun oldum gecen yıl, cekırge kalp arıtmıde az bısure calıstım,formasyon alıyodum ayrıca okul ve iş zor oldu neyse sonuç itibarıyle bu yıl kpss den ii bi puan aldım artık sağlık meslek lısesınde öğretmenlk yapıcm ıns cnm atanmayı bekliyorum eylülde ınsallah

anladım güzelim hakkında hayırlısı olur inşallah!
Güven Bey benim eski doktorum
böbrekten uzun yıllar cektim bende!
ordan tanıyorum Güven Beyi biz ilk ona gittik muayneye çok ilgilendi
hatta bize umudumuzu kaybetmememiz için nasihatler verdi
ama nedense daha sonra ameliyatta sizde bir işe yaramaz deyip bizi direkt tüp bebege yönlendirdi ve
çok ilgisiz davrandı sanırım ters bir gününe denk geldik
biz ameliyat diye diretincede çok yüksek bir mebla koydu önümüze bizde karşılayamayınca başka bir doktor arayışına geçtik
Güven Beyin beni birzamanlar yönlendirdigi başka bir ürolog vardı Ruhi Göre ona ameliyat olduk güzelim

bende bursalıyımda!

bu arada biz ameliyattan sonra henüz test yaptırmadık
3aylık süremiz ramazanda doldu ama
eşim ramazanda oruç tuttugu için doktorumuz ramazandan sonra biraz süre geçsin vücut kendine gelsin dedi bizde önümüzdeki ay test yaptırmaya karar verdik canım

hadi sonucları sabırsızlıkla bekliyoruz ozaman:)

anladım canım çok geçmiş olsun,güven bey sperm testını ınceledı sayının ıyı oldugunu ama hızı düzeltmek ıcın amelytın sart oldugunu soyledı guven beyden once sanırım 4 5 doktora daha cıktık hepsı aynı sey soyleyınce bızde guven beye adı ustunde dedık guvendık ve yattık onune artık once allaha snra ona emanetiz bebeklerimiz gelsin ve herşey daha güzel olsun artık inşallah !

umarım çok güzel sonuçlar alırsınız canım dualarım sizlerle bizimde eylülde 3 ayımız dolacak inşallah meleklerimiz gelir evlerimizi şenlendirilerr

merhaba nuray hanım..eşiniz mirocerrahi ile mi amliyt oldu.birde lazerle mi yapılıyor

slm nisancımmm saol bitanem sıcaklarla boğuşuyorum bende az kaldı hayırlısyla ekim başında bekliyoruz kızımızı kısmetse ..adına gelince kararsızıs ama ipek olabilir diye düşünüyoruz bakalım:)) inş tüpe gerek kalmaz nisancım kendi gelir bebeğin üzme kendini allah büyük::) hep dua ediyorum sana ve kızlara :) bana dua et arkadaşım kolaylıkla doğsun kızım ...bende seni çok öpüyorum yine görürşüz nisanım hoşça kal:)

Arkadaslar merhaba
Bildiginiz uzere 31 ocakta esim ameliyat olmistu. Uzerinden 7 ay gecmesine ragmen esimin 2 milyon canli spermi sadrce 4milyon oldu ve uroloii doktorumuz beklemeyi onrrdi ama bu bekleyis nekadr surer bi bilgimiz yok tabi ..benim kadin dog doktorumda ister beklrsiniz ister tup denersiniz dedi fakat zaman bizim lehimize ialiyor yakin bi tarihte bende sorun cikmayacaginim garantisi olmadigindan ve bu surecte cok yoruldugumuz icin tup bebegi denemeyi sectik.rabbim basarili bir operasyon olmasi icin yardim eder insallh.bugun itibaroyle tedav basladi...zor bir surec daha beni ve esimi bekliyor rabbim tum sabredenlere yardim etsin insallh

seçtiğiniz yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun.
inşallah müjdeli haberle dönersiniz :)

merhabalar kızlar uzunca bir süredir yoktum aranızda bende bir değişiklik yok 7 ay geçti ameliyatın üzerinden dün test yaptırdık sonuç şu sayı 27 milyondan 38 milyona çıkmış ileri hareket %20 den %50 ye çıkmış dr doğal yolla olur diyor. bide kadın doğumla görüşücez gereken neyse yapıcaz tek bildiğim bu süreç insanı cok yoruyor. rabbim hayırlısını versin hepiniz için

değerleriniz güzel çıkmış canım inş en yakın zamanda hamile kalırsın...%20 olan değer ameliyat öncesi değerleriniz mi?morfolojiniz kaç canım?

degerleriniz güzel yükselmiş gerçektende ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin

verdiginiz karar hakkınızda hayırlı olur inşallah güzelim
en kısa zamanda kavuşursun bebegine

aynen öyle önce ALLAH'A sonra doktorlara emanetiz
ALLAH'IM hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…