umarım çok güzel sonuçlar alırsınız canım dualarım sizlerlebizimde eylülde 3 ayımız dolacak inşallah meleklerimiz gelir evlerimizi şenlendirilerr
mikrocerrahi diil açık güzelim
lazer yöntemi varmı bilmiyorum onu hiç araştırmadım canim
merhabalar kızlar uzunca bir süredir yoktum aranızda bende bir değişiklik yok 7 ay geçti ameliyatın üzerinden dün test yaptırdık sonuç şu sayı 27 milyondan 38 milyona çıkmış ileri hareket %20 den %50 ye çıkmış dr doğal yolla olur diyor. bide kadın doğumla görüşücez gereken neyse yapıcaz tek bildiğim bu süreç insanı cok yoruyor. rabbim hayırlısını versin hepiniz için
Arkadaslar merhaba
Bildiginiz uzere 31 ocakta esim ameliyat olmistu. Uzerinden 7 ay gecmesine ragmen esimin 2 milyon canli spermi sadrce 4milyon oldu ve uroloii doktorumuz beklemeyi onrrdi ama bu bekleyis nekadr surer bi bilgimiz yok tabi ..benim kadin dog doktorumda ister beklrsiniz ister tup denersiniz dedi fakat zaman bizim lehimize ialiyor yakin bi tarihte bende sorun cikmayacaginim garantisi olmadigindan ve bu surecte cok yoruldugumuz icin tup bebegi denemeyi sectik.rabbim basarili bir operasyon olmasi icin yardim eder insallh.bugun itibaroyle tedav basladi...zor bir surec daha beni ve esimi bekliyor rabbim tum sabredenlere yardim etsin insallh
kecı boynuzu kürünü denediniz mi?
merhaba hanımlar. İstanbulda mikrocerrahi yöntem ile Varikosel ameliyatı yapan devlet hastahanesi varmı?? tek taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı özelde maliyeti nekadar? önerileriniz neler?? Teşekkürler..
peki fydası oldu mu
Biz evimize cok yakin olan SGK nin da gectigi ozel bir hastanede ameliyat olduk
Bize dusen pay 950 tl oldu, bi gece kaldik. Cok memnun kaldik.
Dr. Yusuf beydi sanirim ismini hatirlayamafim tam
Benim esim de 1 Mayıs'ta ameliyat olmuştu, yarın yeniden tahlil yaptıracak ama artık tup bebek düşünmeye başladık. Dogal yolla hamilelik ümidimiz kalmadi
Benim esim de 1 Mayıs'ta ameliyat olmuştu, yarın yeniden tahlil yaptıracak ama artık tup bebek düşünmeye başladık. Dogal yolla hamilelik ümidimiz kalmadi
Belki haklısınız ama esim günde iki paket sigara iciyor. İkinci ayda tahlil yaptırdık. Spermlerin %84 ü hareketsizdi, ben esimdeki problemin sadece varikosele bağlı olmadıgını hayat tarzına da bağlı olduğunu düşünüyorumyarınki tahlil sonucuna gore karar vereceğiz.
Problemimiz morfoloji ve hız sanırım. sayı 14 milyona çıkmıştı, toplamda 140 milyondu yeni tahlilde ama morfoloji 1 ve % 84 hareketsiz. Bu arada proseed plus, arginmax evicap, bal polen vs karışım, bal çörekotu tarçın karışım kullanıyor eşim.
6 ay kadar bekleyin diyor doktorlar...bazı değerleri artması yavaş yavaş değerlerin düzeldiğini gösteriyor o zaman...inş yarın güzel sonuç alırsınız...inan bize de umut oluyor...değerlerinizi bizimle de paylaşırsan seviniriz canım...
Sayı 6 milyondan 14 milyona, hız %5 ten %16ya çıktı, morfoloji aynı. Keçiboynuzu pekmezi de kullandık bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?