Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dogal yolla bence de olur, kecıboynuzu kuru ile daha da arttırabilir degerlerini.
hadi insallah yakın zamanda guzel haberlerini alırız senınde

selam kızlar,
INOFOLIC diye bir ilac cıkmıs, yumurtanın kalitesini arttırıyor ve daha kolay döllenmesini saglıyormus.
insulin direnci için veriliyormus genelde, doktoruma sordum kullanabilirsin dedi.
Ani insulin direnci yukselmelerinde yumun kalitesi bozuluyormus bu da onu dengeliyormus.

doktorunuza danısın bence bir, erkek içinde kecıboynuzu, arginmax ve proxeed.
diyorum. bizim henüz 25 gun oldu ameliyat olalı. su 72 gun bi gecsin bende ınofolic kullanıcam. doktorum suan kullanma, hasarlı spermler iyileştikten sonra kullan dedi.

paylasmak istedim.

kecı boynuzu kürünü denediniz mi?

merhaba hanımlar. İstanbulda mikrocerrahi yöntem ile Varikosel ameliyatı yapan devlet hastahanesi varmı?? tek taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı özelde maliyeti nekadar? önerileriniz neler?? Teşekkürler..

merhaba hanımlar. İstanbulda mikrocerrahi yöntem ile Varikosel ameliyatı yapan devlet hastahanesi varmı?? tek taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı özelde maliyeti nekadar? önerileriniz neler?? Teşekkürler..

Biz evimize cok yakin olan SGK nin da gectigi ozel bir hastanede ameliyat olduk
Bize dusen pay 950 tl oldu, bi gece kaldik. Cok memnun kaldik.
Dr. Yusuf beydi sanirim ismini hatirlayamafim tam

Biz evimize cok yakin olan SGK nin da gectigi ozel bir hastanede ameliyat olduk
Bize dusen pay 950 tl oldu, bi gece kaldik. Cok memnun kaldik.
Dr. Yusuf beydi sanirim ismini hatirlayamafim tam

Hastane ismini yazmamisim
Kozyatagi central hospital da olduk
Dr yusuf temiz operasyonu yapti

Benim esim de 1 Mayıs'ta ameliyat olmuştu, yarın yeniden tahlil yaptıracak ama artık tup bebek düşünmeye başladık. Dogal yolla hamilelik ümidimiz kalmadi

daha yeni canım 3 ay olmuş 6 ay bekleyin diyor doktorlar...inş yarın değerleriniz düzelmiş olur...sizin sorununuz ne canım hareket mi sayı mi?

Benim esim de 1 Mayıs'ta ameliyat olmuştu, yarın yeniden tahlil yaptıracak ama artık tup bebek düşünmeye başladık. Dogal yolla hamilelik ümidimiz kalmadi

canım merhaba.ancak 6 aydan sonra düzeliyo değerler henüz tüp bebek için bence erken.karar tabi ki sizin.

Belki haklısınız ama esim günde iki paket sigara iciyor. İkinci ayda tahlil yaptırdık. Spermlerin %84 ü hareketsizdi, ben esimdeki problemin sadece varikosele bağlı olmadıgını hayat tarzına da bağlı olduğunu düşünüyorum yarınki tahlil sonucuna gore karar vereceğiz.

sigarayı bıraksa iyi olur canım çünkü doktorlar ilk sigarayı soruyorlar...2 paket çok bide...inş. düzelmiş olur değerleriniz...peki 2.ayda yaptırdığınız testinizde diğer değerleriniz nasıldı canım düzelen var mıydı?

Problemimiz morfoloji ve hız sanırım. sayı 14 milyona çıkmıştı, toplamda 140 milyondu yeni tahlilde ama morfoloji 1 ve % 84 hareketsiz. Bu arada proseed plus, arginmax evicap, bal polen vs karışım, bal çörekotu tarçın karışım kullanıyor eşim.

6 ay kadar bekleyin diyor doktorlar...bazı değerleri artması yavaş yavaş değerlerin düzeldiğini gösteriyor o zaman...inş yarın güzel sonuç alırsınız...inan bize de umut oluyor...değerlerinizi bizimle de paylaşırsan seviniriz canım...

Ben de merak ediyorum. sonuçları yazarım, inşallah hepimizin sonuçları iyi olur..

Sayı 6 milyondan 14 milyona, hız %5 ten %16ya çıktı, morfoloji aynı. Keçiboynuzu pekmezi de kullandık bu arada

çok iyi canım2 .ayınız da bu şekilde artış olması hız çok önemli ve baya artış olmuş canım...bence tüpe daha geçmeyin canım...doktor bize de 6 ay kadar bekleyin gebelik olmazsa tüp ya da aşılama dedi ama ben 1 sene kadar beklemeyi uygun görüyorum...daha önce varikoselden dolayı olmuyordu şimdi ameliyat olduk ameliyat sonrası yeni korunmayı bırakmış gibi 1 yıl bekleyin diyor bazı doktorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…