Belki haklısınız ama esim günde iki paket sigara iciyor. İkinci ayda tahlil yaptırdık. Spermlerin %84 ü hareketsizdi, ben esimdeki problemin sadece varikosele bağlı olmadıgını hayat tarzına da bağlı olduğunu düşünüyorumyarınki tahlil sonucuna gore karar vereceğiz.
Dün yaptırdık testi sonuçları yarın alacağız, yarın aynı zamanda tüp bebek için doktorla görüşeceğiz. eşimin sigara içmesi, kahve ve çay tüketmesi aramızda sorun olmaya başladı. ameliyat oldu ama diğer konularda üzerine düşeni yaptığını düşünmüyorum. onu değiştirmeye çalışmak da istemiyorum. zorla kimseye sigarayı veya kafeini bıraktıramam. bu yüzden spermlerin düzeleceğine dair bir umudum da yok maalesef.
bende sennin gbi düşünüorum bi erkeği değiştirmek cok zor cünküü .ben vazgectim tüp bebek den bilio musun bu sabah itibariyle herseyde vardır bi hayır ayın 13 de gelmesi geren adetim ayın 27 si olup hala gelmiorsa vardr bunda da bir hayır.zaten ev aldık durumlşar sıkışıkdı hayırlısı olsun hakımızda
test yaptın mı peki, belki hamilesindir =)
Sayı 6 milyondan 14 milyona, hız %5 ten %16ya çıktı, morfoloji aynı. Keçiboynuzu pekmezi de kullandık bu arada
3. test sonucumuzu şimdi aldım. sayı 23 milyon olmuş, hız %53 ama hızlı hareketli %0, morfoloji %3
Hız dışında bir problemimiz kalmadı eşimden yana sanırım. onu da sigaraya bağlıyorum. hız için keçi boynuzu kürü mü yapsam acaba?
sayı totalde mi 23 milyon yoksa 1 cc mi 23 milyon?
hız için havuç kürü uygulanıyo die biliyorum.
bir ml veya bir cc için 23 milyon olmuş. ameliyatın işe yaradığını düşünüyorum bu yüzden..
evet çok iyi.hız içinde havuç kürü kullanın isterseniz.
tüp bebekle ilgili fikriniz değişti mi?
evet biraz değişti, o kadar duygulandık ki ağalayacaktık nerdeyse. sanki hamile kaldım =)
yarın yine de tahlilleri yaptırdığımız tüp bebek merkezindeki doktorla ön görüşme yapacağız. ileri hareketlinin sıfır olması ne demek bilmiyorum çünkü =(
ben de ondan sonra histeroskopi, tahlil vs. yaptırmayı düşünüyorum. hatta adaçayı yağı bile kullanabilirim. bütün gün düşünüp burda forum okuyorum
ileri hareket yumurtaya giden sperm demek canım.
rabbim gönlüne göre versin inşallah:)
evet biraz değişti, o kadar duygulandık ki ağalayacaktık nerdeyse. sanki hamile kaldım =)
yarın yine de tahlilleri yaptırdığımız tüp bebek merkezindeki doktorla ön görüşme yapacağız. ileri hareketlinin sıfır olması ne demek bilmiyorum çünkü =(
ben de ondan sonra histeroskopi, tahlil vs. yaptırmayı düşünüyorum. hatta adaçayı yağı bile kullanabilirim. bütün gün düşünüp burda forum okuyorum
E biz de o zaman yumurtaya giden hiç yok ki
Boşuna sevindik yani, biz kesin yine tüpe kaldık.. ooooff of
E biz de o zaman yumurtaya giden hiç yok ki
Boşuna sevindik yani, biz kesin yine tüpe kaldık.. ooooff of
bunu yeni okudum. havuc kürü deneseniz?
ibrahim saracoglunun sitesinde tarifi vardı sanki.
%1 ile hamile kalanlar var yeterki Rabbim ol desin.
acaba hız ile ilgili bi ilac var mı? cunku morfolojinin ilacı yok onun cozumu ameliyat diye biliyorum.
ama hızın olabilir boyle bi arastırsan bide.
umutsuz olma olucak ınsallah
tüp bebek en çok kadını yıpratıyor ama ben böyle herkesi yıpratıyorum. stresimi herkese yansıtıyorum. düşün düşün kafayı yicem en sonunda
Evet arkadaşım sana katılıyorum.Ben de eşimi yıpratıyorum.Yazık ameliyat oldu şubat ayında , her ay benim ağlamalarımı, agresifliğimi çekiyor. annemlerle bile konuşmak istemiyorum.onlara bi şey diyemiyorum.kimseye bi şey diyemiyorum.sebepsiz yere asabilik yapıyorum onlara göre ama sebebi var söyleyemiyorum.
bugün adet oldum eşim daha gelmedi ve beni sürekli arıyor ağlıyo muyum diye.
6 ay oldu ama hala olmadı ekim ayında tüpe karar verdik ama tüp bebek hakkında hiç bir bilgim yok.nasıl yıpratıyor acaba?
yinede yanlış bilgi vermek istemiyorum sende netten araştır istersen.
lütfen bozma moralini. 6 aydan sonra düzelicek hepsi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?