E biz de o zaman yumurtaya giden hiç yok ki
Boşuna sevindik yani, biz kesin yine tüpe kaldık.. ooooff of
yok canım bence siz 6 ay kadar bekleyin...bizim ileri hareketimiz 2 testimizde ameliyat öncesinde son yaptırdığımız testte %3,4 olmuştu yani ameliyat öncesinde bile sıfır olan değer az da olsa artıyorsa ameliyattan sonra daha çok artar diye düşünüyorum...sizin değerleriniz de baya artmış hızınız da artar inş yakın zamanda...tüp için acele etmeyin bence...
Sızım ameliYat olalı ne kadar oldu, sizin probleminiz nedir? Ameliyattan sonra tahlil yaptırdınız mı?
bizim ameliyat olalı 1.5 ay oldu canım...valla doktor sadece değerleriniz de sürekli düşme var dedi mesela 40 milyon olan sperm sayımız 13 milyona kadar düştü. hareketlilik baya bi düştü sonra ameliyat olduk daha test yaptırmadık doktor 6 aya kadar gebelik olursa gelme olmazsa gel dedi...%80 değerlerde düzelme,gebelik şansınız %40 %50 arası dedi...bekleyecez yani 4.5 ay kadar..inş değerlerimiz düzelir.sizin çok iyi artış olmuş canım hız çok önemli ve gerçekten baya iyi değer...en yakın zamanda hamile kalırsın inş...
Morfoloji için de evicap kullanıyoruz. Dr. verdi. vermese de ne duysak alıyoruz. kurbağa bacağı deseler yerim o hale geldim.
meraba cnm sana yazdım ama görmemişsin sanırım bence elinde ki son aldığın ilçaları bilmem neleri bitir bi dad a bişey alma adamın müdesini bozcan bende senn gbydm buradakler bilir herşeyi kullanıordummm değişen bişi olmadı madem aklında tüp bebek varrr önce bir kaç ay rahatlat kendinin maddi manevi toparlanın sonra başla derim nacizene tecrübem:44:
Siz tup mu denediniz
Oldu mu?
merhaba arkadaşlar,
ben artık beklemekten çok sıkıldım,eşim amelit olalı 6 ayımızı doldurduk ama malesef bu ay da olmadı. 6 ay ile 1 yıl arası doğal yoldan hamile kalma şansı çok yüksek diye okudum. ya bi düşünüyorum tüp yaptıralım diye bi de diyorum ki o kadar bekledik biraz daha bekleyelim. off çok bunaldım,ne yapayım sizce?
ben beklerim deartık etrafın sormalarından usandım, artık pek çıkmıyorum valla insanların içine. işe gidiyorum eve geliyorum sadece
eşim 26,08,2013 te ameliyat oldu geçti iyi sayılır bakalım cumartesi dikilleri alınacak ilaçlara devam lokosit için antibiyortik sperm kalite arttırıcı ilaç ve e vitamini kullanıyor 1 ay sonrası doktor tekrar sperm testi yapacak hayırlısı
eşim 26,08,2013 te ameliyat oldu geçti iyi sayılır bakalım cumartesi dikilleri alınacak ilaçlara devam lokosit için antibiyortik sperm kalite arttırıcı ilaç ve e vitamini kullanıyor 1 ay sonrası doktor tekrar sperm testi yapacak hayırlısı
geçmiş olsun canım.eşin açık ameliyat mı oldu?benim eşim mikrocerrahi ile oldu dikişleri 15 gün sonra kendiliğinden düştü...kimi doktor ilaç veriyor kimi vermiyor nasıl bişey bize ne ilaç verdi ne de 3 ay sonra gelin dedi 6 ay sonra gelin dedi...her doktor farklı gerçi ama ilaç meselesi kafamı çok karıştırıyor...bize de ilaç vermesini istedim ama gerek yok dedi:s
valla bize sadece ağrı kesici verdi bizim kullandığımız ilaçlar ameliyat öncesi değerleri sebebiyle başlanmış tedavinin ilaçları varişkoselden şüphelenen bendim zorla muayeneye gönderdim 2 gün sonra ameliyat etti doktor 3 damarı çok tıkanmış bir tanesi hatta çok genişlemişti dedi çok şükütr temizlendi şimdi bekleyin siz de 1 ay sonra tekrar sperm testi yapın
3. test sonucumuzu şimdi aldım. sayı 23 milyon olmuş, hız %53 ama hızlı hareketli %0, morfoloji %3
Hız dışında bir problemimiz kalmadı eşimden yana sanırım. onu da sigaraya bağlıyorum. hız için keçi boynuzu kürü mü yapsam acaba?
degerleriniz çok güzel yükselmiş güzelim darısı bizim başımıza
biz daha test yaptırmadık
siz bizden sonra ameliyat olmuştunuz sanırım
inşallah tez zamanda alırsınız bebek müjdenizi
Adi ne cnm ilaclarin
Tup bebek hem masrafli gem de kadin icin yipratici bir surec.
Seni de anliyorum artik sabrin kalmamis belli.
Esin ilac kullaniyor mu? Proxeed plus ve arginmax kullansin mutlaka kullanmiyorsa.
Bitkisel bu ilaclar ve biz iki dr dan kullanabilirsiniz onayini aldik.
Birde kendi kadin dogum dr una inofolic ilacini sormani tavsiye ederim. Bu yumun kalitesini inanilmaz arttiriyor.
Eger kullan derse sana da, kullan. Goreceksin sobucu..
Birde iliskiden sonra ayaklarini yarim saat yukardatutuyorsun degil mi?
İlaç hiç vermedi doktor, herhalde ameliyatın başarısını ölçmek istiyor. Ama bunu bizim üstümüzde denemesin di mi?
söylediğin ilaçları alıcam ,kullandırıcam artık.keçiboynuzu kürünü kullanıoyruz, bi de folik asit eşime de bazen içiriyorum.ya ben antidepresan ilaç kullanıyorum acaba onun olumsuz bi etkisi var mıdır?
preseed jel kullanıyorum,ayaklarım havada yarım saat duruyorum.şekilden şekile giriyorum. ne yapayım artık. takdir Allahın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?