Mrhb eşimde 2012/temmuz ayında amaliyat oldu hala bebeğimiz yok
mrb...geçmiş olsun... En son ne zaman sperm tahlili yaptırmıştınız? Ameliattan önce değerler nasıldı zahmet olmazsa yazabilr misinz?
Benim eşimde kasım 2012 de oldu bizdede bebek yok. 4 aydırda sperm tahlili yaptırmıyoruz.
doktor nededi, moralim bozuldu ya
tup bebek dusunuyor musunuz?
allah hayırlısını verir inşlh
doktor stres yapmayın diyo düşük ama hiç belli olmaz diyo ben çatlatma hapı aldım sonra aşılamayla bakarız dedi tüp bebekle %90 olur dedi ama ilk önce normal yolla hamile kalmaya bakacağım inşlh tüp bebek yaptırmaya gelmeden bebişimiz olur.. Sizde moralinize bozmayın özellikle kocanıza üzüldüğünüzü fazla belli etmeyin ilişkinizde yumurtlama günlerinizde kafanızdan atın kocanıza yansıtmayın oda çok etkiliyor..
yeni yaptırdık 3 milyon düşük ama yine bi umut var dedi doktor olmaz deriz allah verir dedi stres yapmayın dedi.
Bende kadın doğuma gittim yumurta çatlatma hapı istedim eşime yardım etmek için belki tutar diye klomen 5 gün içtim kurban bayramından önce kontrole gidicem bakalım. Artık yoruldum herkesin çenesinden bebek yok mu hadi yapın bi tane yapın bıktım kimseye anlatamıyorum da sorun var diye artık kafama takmıyorum yoruldum çünkü allahım hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder hepimiz inşallah...
Size doktor ne diyor ?
elalem neler sormuyo ki sanki onlara neyse...
biz en son tıp fakultesinde test yaptırdık,total sayı 24 mlyon,ml sayı 6 milyon çıktı.
doktor kağıdı önümüze atıp benim yapacağım bişey yok tüp bebek deneyin dedi.(rabbime havale ettim o doktoru bu kadar kesin,acımasız konuştuğu için)çok üzüldük ama umudumuzu kaybetmek istemiyruz.
rabbim bilir ama,2015 e kadar tüp bebek,aşılama istemiyoruz.ben daha 23 yaşındayım bekleyebilirim.hayırlısı olsun ne diyeyim..
msjı okurken çok sinir oldum valla...bu kadar acımasız nasıl oluyorlar bu tarz hastalara daha ılımlı daha nazik davranacaklarına al işte ya önüne kağıt fırlatırlar ya da benim 80 tane hastam var her birine cevap veremem derler dengesizler...bizde ameliyatla ilgili soru sormak istedik 80 tane hastam var anlatamam dedi dengesiz...illa özele gidip paranı dökecen öyle tedavini olacan,sorunu soracan...
evet özeldekiler daha çok ilgileniyolar.biz tavsiye üzerine o doktora gittik.normalde hep özele gideriz.ağlaya ağlaya eve gelmiştim o günü hiç unutmıycm.
ben inandım normal yolla olacağına gerisi rabbime kalmış.
aynen öyle canım allahın takdiri bi ol demesi yeter daha yaşın 23müş inş en yakın zamanda allah isteyen herkese nasip eder...annemin bi komşusu var kadın beni her gördüğünde karnıma bakıyor artık dille sormaya yoruldu heralde gözüyle inceliyor...allahım diyorum sabır ver bana çok zor bi durum çevre olmasa aslında daha rahat olacam gittiği yere kadar normal yolla çocuk sahibi olmayı bekleyecem ama beklemeye bile insan dayanamıyor bazen çevre baskısı yüzünden...
yaa sinir oluyorum öyle insanlara.geçen kayınvalidemin komşusuda bana,bebek al artık yaşın geçiyo dedi.yaşım geçiyomuş yaaa inanabiliyo musun:))
aslında belirli bi zamandan sonra üzülemeye başlıyosun.ben artık oluruna bıraktım.hatta bebek fikrinden soğumaya başladım.umudum kırılıyo ya her ay ondan galiba.sen kaç yaşındasın?
bi kadın nerdeyse hergün soruyor bebek yok mu diye yok düşünmüyorum diyorum anlamıyor kadın:))ben 26 yaşındayım canım eşim 30 genciz daha olur ya belkide ilerde elimizde 2 çocuk olacak ama olacağını bilsek dert etmeyecez ama insanoğlu işte bu konuda acaba olacak mı diye düşünmeden duramıyor...sizin ameliyat olalı 10 ay mı olmuştu?
yaa sinir oluyorum öyle insanlara.geçen kayınvalidemin komşusuda bana,bebek al artık yaşın geçiyo dedi.yaşım geçiyomuş yaaa inanabiliyo musun:))
aslında belirli bi zamandan sonra üzülemeye başlıyosun.ben artık oluruna bıraktım.hatta bebek fikrinden soğumaya başladım.umudum kırılıyo ya her ay ondan galiba.sen kaç yaşındasın?
:)) ohoo millet daha 35 inde evleniyo biz genciz daha dediğin gibi.benim eşimde 29 yaşında.
evet 10 ay oldu 4 aydır test yaptırmıyoruz.cesaretimiz yok maalesef
canım inan hiç abartmıyorum iki gündür vvarikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar topiğini 1 sayfasından başladım tek tek atlamadan okuyorum inan hamile kalanları tek tek not alıyorum istatistlik tutmak için o durumdayım artık ama gönlünü ferah tut tatlım daha yaşımız genç ve 9 ay.10.ay11.ay hamile kalan çok var.inş en yakın zamanda hamile haberlerini alırız...şimdiye kadar yazışan kişi sayısı belki 100 150 arası şuan 60 kişiyi not aldım hamile diye
canım inan hiç abartmıyorum iki gündür vvarikosel ameliyatı sonrası hamile kalanlar topiğini 1 sayfasından başladım tek tek atlamadan okuyorum inan hamile kalanları tek tek not alıyorum istatistlik tutmak için o durumdayım artık ama gönlünü ferah tut tatlım daha yaşımız genç ve 9 ay.10.ay11.ay hamile kalan çok var.inş en yakın zamanda hamile haberlerini alırız...şimdiye kadar yazışan kişi sayısı belki 100 150 arası şuan 60 kişiyi not aldım hamile diye
selam,
aynen katılıyorum.Çevre baskısından daha da stres oluyorum. şimdiden düşünüyorum kurban bayramında o kadar kişiyi görücem, mutlaka yarısı soracak bebek yok mu diye. ya ne diyim ben onlara.bi söyleyebilsem senden çok ben istiyorum hem de deli gibi...
bu hafta değil diğer haftasonu test yaptırıcağız bakalım. amliyatın üstünden 7 ay geçmiş olacak. Çok stresli ya.
aynen bende kurbanı düşünmeye başladım annemin arkadaşları gelecek başlayacaklar sormaya artık çocuk yap deyip duruyorlar allah ne zaman nasip ederse biz düşünmüyoruz şimdilik diyorum...bi tanesi artık kuluçkaya yat demez mi ne ya kuluçka tavukmuyum ben:))
ay harikasın :)yani hamile kalma şansı % 50 ye tekabul ediyo hemen hemen.
artık nasip 2015 eylüle kadar hamile kalmazsam direk tüp bebek o zamana kadar beklicem kararlıyım.
inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın meleğinin müjdesini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?