Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya benim eşim de sağolsun. ben hazırlamasam hiç aklına keçiboynuzu kürü gelmiyo. yemek konusunda çok seçici. vitamin kullan diyorum illa ben söyleyeceğim her gün.yoksa hiç aklına bile gelmez. o da çocuk istiyo ama hep benden hareket bekliyo. ben yoruldum artık şunu yap bunu yap demekten, günleri hesaplamaktan.e ben de çalışıyorum benim de gün içinde yorgunluğum var stresim var. bi ara dedim ki ben işi bırakayım da bari sana bakayım diye.yok olur mu öyle şey diyo. ben yaparım diyo bir iki gün yapıyo sonra herley eskisine dönüyo

evet cnm hayırlısı olsun ne desek boş :)

Insanlar yumurtlama gunlerinde izin aliyorlarmis, bende mi oyle yapsam diye dusunuyorum valla

olur canım neden olmasın o günler önemli sonuçta...benim il dışında işe girme durumum olabilir çocuk olana kadar ertelesem mi diye düşünüyorum ...şuan en önemli sorunumuz bu o yüzden işi düşünecek durumda değilim:S

benim eşimde önemli günlere takılmıyordu şimdi kendi soruyor bugün önemli gün mü diye:)) kür konusunda inat biraz tadından dolayı istemiyor neymiş doktor vermemiş zorlamanın anlamı yok verseydi zorla yerdim diyor bende dha ısrar etmiyorum yoruldum çünkü..

Dogriyu soylemek getekirse benimde ilk onceligim bebek,
Bayramda ve bayramdan sonraki haftayi birlestirfim, dinlenicem ruhrn ve bedenen yorildumm

Dogriyu soylemek getekirse benimde ilk onceligim bebek,
Bayramda ve bayramdan sonraki haftayi birlestirfim, dinlenicem ruhrn ve bedenen yorildumm

dinlen canım sizin değerleriniz çok kötü değil ameliyat sonrası daha daha iyi olur inş. önemli günleri atlamayın inş olur en yakın zamanda...

Kizlar proxeed plus ve arginmax deneyin derim ameliyat olmadan biz sayisal anlamda yukselisi gorduk
Keciboynuzu yapiyoruz bazen ben bazen kocam..
Ne biliyim nezamana kadar yapicaz ki boyle

Kizlar proxeed plus ve arginmax deneyin derim ameliyat olmadan biz sayisal anlamda yukselisi gorduk
Keciboynuzu yapiyoruz bazen ben bazen kocam..
Ne biliyim nezamana kadar yapicaz ki boyle

3 ay proxeed plus 1 ay azr zor yedirmiştim keçi boynuzu kürü içti ve keçi boynuzu yedi eşim ama bi değer bile yükselmedi bize yaramadı bunlar canım ama ameliyat öncesiydi ameliyat sonrasında vermedi ilaç.S

Genelde kacinci aylarinda hanile kalmislar istatiksel olarak?

geneli şöyle canım 6 kişi 1.ay hamile kalmış,2.ay 7 kişi,3. ay 6 kişi ,4 ay 10 kişi,5 ay 4 kişi,6 ay 4 kişi,20 kişi de 7. 8. 9. 10.11. ay arasında kalmış canım

Son düzenleme:
3 ay proxeed plus 1 ay azr zor yedirmiştim keçi boynuzu kürü içti ve keçi boynuzu yedi eşim ama bi değer bile yükselmedi bize yaramadı bunlar canım ama ameliyat öncesiydi ameliyat sonrasında vermedi ilaç.S

Arginmax ve proxeed plus a dr devam dedi bize, duzenli kullanmak onemli cnm inan bi ay kullansan bisi olmuyo, 4-5 aydir iciyor etkisini goruruz insallah, ameliyay olali 45 gun olmus, gecmiyor zaman yaw

arginmax ve procxeed vitamin mi? içerikleri nedir bili yo musunuz. eşim de doktor vermediği için canına minnet içmiyo.
az önce başka bi topikte okudum ,2 ay boyunca çam fıstığı yedirmiş eşine hemen hamile kalmış. valla ben eşime ne yedirsem diye titizlenirken kendimi unutuyorum. siz kendiniz neler yiyorsunuz kızlar. sonuçta bizim de heralde biraz beslenmemize önem vermemiz gerekir?

geneli şöyle canım ben şuan 213.sayfadayım 6 kişi 1.ay hamile kalmış,2.ay 7 kişi,3. ay 6 kişi ,4 ay 10 kişi,5 ay 4 kişi,6 ay 4 kişi,20 kişi de 7. 8. 9. 10.11. ay arasında kalmış canım

Goruyosunuz ya Allahim okadar buyuk ki ilk ayda bile kac kisi tutturmus. Cok sukur :)
Ovulasyon testi yapiyorsunuz di mi kizlar

Goruyosunuz ya Allahim okadar buyuk ki ilk ayda bile kac kisi tutturmus. Cok sukur :)

evet benimde ilk ay dikkatimi çekti olunca oluyor ne ilke ne sona bakıyor allahım ol desin yeter...ben takip ediyorum canım yumurtlama hesaplama takvimine bakarak.test almayı düşünüyorum aslında o daha güzel...

hayır canım ya ben yapmıyorum.ama adet bittikten 11.-18. günler arası hergün ilişki var. artık şansa bırakmıyorum. diğer günlerde de 2 günde bir falan.

Canim evet bunlar bitkisel vitaminler.
Arginmax GNC magazalarinda satiliyor, proxeed plus da eczanede..
Ve ikiside vitamin.

Ben hergun yesilcay icmeye calisiyorum iki fincan bol limonlu, yum gununde akintiyi cogaltiyor ve akinti sayesinde spermler olmeden yuma ulasabiliyor. Folikasit iciyorum bide demir eksikligim vardi onun icin ilac kullaniyorum.
Yememdede et mutlaka bi ogun yiyorum yesillik ve balik.
Kendimi hamilelige hazirliyorum elimden geldigince Rabbim OL deyincr olacak insallah

hayır canım ya ben yapmıyorum.ama adet bittikten 11.-18. günler arası hergün ilişki var. artık şansa bırakmıyorum. diğer günlerde de 2 günde bir falan.

Canim daha dun dr la konustum hergun degil bir gun arayla iliski dedi.
Ovulasyon testini oneririm, gittigidiyordan aliyorum ben 50 tanesi 36 lira, bol bol yapiyorym

öyle hayvan anlayışsız doktorlar var ne yazık ki sen takma onları gitme daha iyi kontrollere başka doktor bulursun cnm.
Zaten bu milletin dedikodusu baskısı stres yaptırıyor üzüyor insanı aldırmıycan işte bende 23 yaşındayım allah bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah...

amin canım çok saol dualarımızı eksik etmeyelim yeter .

maalesef...
yaşıtmışız:) hayırlısıyla göbeklerimiz dolsun tez vakitte:)

olumsuz konuşan doktorları da,olumsuz bakan etrafınızı da takmayın arkadaşlar..Allah dilerse onların olmazları öyle bır oluverir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…