evet şuan ki durum %50 olarak şans...inş canım bende 1 seneye kadar beklemeyi düşünüyorum şöyle düşün varikosel ameliyatından önce sorundan dolayı olmuyormuş ameliyat olduk bir yıla kadar olmaması normal o zaman beklemek lazım bide her ay belki kaliteli yumurtlamıyoruz ya da iyi yumurtladığımız zaman daha spermler yenilenmemiş oluyor beklemek lazım öyle çocuk olması kolay değil canım...
Insanlar yumurtlama gunlerinde izin aliyorlarmis, bende mi oyle yapsam diye dusunuyorum valla
ya benim eşim de sağolsun. ben hazırlamasam hiç aklına keçiboynuzu kürü gelmiyo. yemek konusunda çok seçici. vitamin kullan diyorum illa ben söyleyeceğim her gün.yoksa hiç aklına bile gelmez. o da çocuk istiyo ama hep benden hareket bekliyo. ben yoruldum artık şunu yap bunu yap demekten, günleri hesaplamaktan.e ben de çalışıyorum benim de gün içinde yorgunluğum var stresim var. bi ara dedim ki ben işi bırakayım da bari sana bakayım diye.yok olur mu öyle şey diyo. ben yaparım diyo bir iki gün yapıyo sonra herley eskisine dönüyo
olur canım neden olmasın o günler önemli sonuçta...benim il dışında işe girme durumum olabilir çocuk olana kadar ertelesem mi diye düşünüyorum ...şuan en önemli sorunumuz bu o yüzden işi düşünecek durumda değilim:S
Dogriyu soylemek getekirse benimde ilk onceligim bebek,
Bayramda ve bayramdan sonraki haftayi birlestirfim, dinlenicem ruhrn ve bedenen yorildumm
benim eşimde önemli günlere takılmıyordu şimdi kendi soruyor bugün önemli gün mü diye:)) kür konusunda inat biraz tadından dolayı istemiyor neymiş doktor vermemiş zorlamanın anlamı yok verseydi zorla yerdim diyor bende dha ısrar etmiyorum yoruldum çünkü..
Kizlar proxeed plus ve arginmax deneyin derim ameliyat olmadan biz sayisal anlamda yukselisi gorduk
Keciboynuzu yapiyoruz bazen ben bazen kocam..
Ne biliyim nezamana kadar yapicaz ki boyle
Genelde kacinci aylarinda hanile kalmislar istatiksel olarak?
3 ay proxeed plus 1 ay azr zor yedirmiştim keçi boynuzu kürü içti ve keçi boynuzu yedi eşim ama bi değer bile yükselmedi bize yaramadı bunlar canım ama ameliyat öncesiydi ameliyat sonrasında vermedi ilaç.S
geneli şöyle canım ben şuan 213.sayfadayım 6 kişi 1.ay hamile kalmış,2.ay 7 kişi,3. ay 6 kişi ,4 ay 10 kişi,5 ay 4 kişi,6 ay 4 kişi,20 kişi de 7. 8. 9. 10.11. ay arasında kalmış canım
Goruyosunuz ya Allahim okadar buyuk ki ilk ayda bile kac kisi tutturmus. Cok sukur :)
Ovulasyon testi yapiyorsunuz di mi kizlar
Goruyosunuz ya Allahim okadar buyuk ki ilk ayda bile kac kisi tutturmus. Cok sukur :)
Ovulasyon testi yapiyorsunuz di mi kizlar
arginmax ve procxeed vitamin mi? içerikleri nedir bili yo musunuz. eşim de doktor vermediği için canına minnet içmiyo.
az önce başka bi topikte okudum ,2 ay boyunca çam fıstığı yedirmiş eşine hemen hamile kalmış. valla ben eşime ne yedirsem diye titizlenirken kendimi unutuyorum. siz kendiniz neler yiyorsunuz kızlar. sonuçta bizim de heralde biraz beslenmemize önem vermemiz gerekir?
hayır canım ya ben yapmıyorum.ama adet bittikten 11.-18. günler arası hergün ilişki var. artık şansa bırakmıyorum. diğer günlerde de 2 günde bir falan.
elalem neler sormuyo ki sanki onlara neyse...
Biz en son tıp fakultesinde test yaptırdık,total sayı 24 mlyon,ml sayı 6 milyon çıktı.
Doktor kağıdı önümüze atıp benim yapacağım bişey yok tüp bebek deneyin dedi.(rabbime havale ettim o doktoru bu kadar kesin,acımasız konuştuğu için)çok üzüldük ama umudumuzu kaybetmek istemiyruz.
Rabbim bilir ama,2015 e kadar tüp bebek,aşılama istemiyoruz.ben daha 23 yaşındayım bekleyebilirim.hayırlısı olsun ne diyeyim..
amin canım sende uzulme, ama senı cok ii anlıyorum.
Bizimde 1 sene oldu daha yenı anladık varıkosel oldugunu cok zaman kaybettik, ameliyat olalı 1 bucuk ay oldu. Bekliyoruz..
Allah okadar buyuk ki ol deyince olacak ınsallah. Kardesım ilk bebegını tup bebekle yaptı ve ikinci bebegımız tamamen mucize eseri kendiliğinden geldi.
Oyuzden hıc umudunu kaybetme, uzulmede.. Bana da soruyorlar gıcık oluyorum...
öyle hayvan anlayışsız doktorlar var ne yazık ki sen takma onları gitme daha iyi kontrollere başka doktor bulursun cnm.
Zaten bu milletin dedikodusu baskısı stres yaptırıyor üzüyor insanı aldırmıycan işte bende 23 yaşındayım allah bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?