Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar biz varikosal ameliyatında 3,5 ay sonra testimizi yaptık ve kadın doğuma gittik hiç iyi konuşmadı ve ben 3 gündür ağlıyorum 2 yıl bekledik olmadı doktorlar şimdi diyor spermlerde sorun var. morfoloji % 2 miş. biz bir yılımız bitmeden ilk testi yaptırdık sayı biraz düşük ama olur dediler. şimdi ilk teste ve bu yeni testlere bakıyorum neredeyse değişen hiç birşey yok şimdi aynı test için bu durumda çok zor gebe kalırsın 3 ay dene sonra tüp bebek deneyin tüp bebekle şansınız var dedi eşim ve ben çok kötüyüz büyük hayal kırıklığı yaşadıkk.. ürolog eşime zinco ve selenyum diye 2 ilaç verdi 3 ay kullanacak yanında da keçiboynuzu kürü yapıyorum inşallah tez zamanda bizde kavuşuruz bizde bebeğimize.. bi de kızlar 3 yıl geçmeden devlette tüp bebek yaptıramıyormuyuz bilen varmı daha erken olmuyor mu.

canım benim acele etme daha 6 ay bile olmamış daha...ben 4 gün boyunca hiç bir sayfayı atlamadan varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanları okudum değerleri 3.ay da düzelen var ama daha çok 6 7 8 9.ay falan düzelen daha çok kişi okudum inş sizin de düzelir canım morfolojisi 0 olup hamile kalanlar bile olmuş sizin morfolojiniz en azından %2 buna da şükür...bizimde ameliyat olalı 2 ay oldu bende dün adet oldum benimde moralim bozuk ama beklemek lazım canım...aynı zamanda tüp bebek ile ilgili bende bazı bilgileri çok merak ediyorum...devlette yaptırmak istersek 3yıllık mı evli olmamız gerekiyor yaş kaç olması gerekiyor bi de ücreti ne kadar ona göre şimdiden para biriktirmeye başlayacam(bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim...

mrh cnm.
sakın üzülme henüz çok erken.6. aydan sonra düzelmeye başlıyo spermler.1 yıla kadar da süresi var.hiç sıkma canını hele hele eşine hiç belli etme.onlar bizden daha çok üzülüyolar.
bizim 3. ayda 9 milyondan 13 milyona çıkmıştı sayı morfolojide,%0 da klmıştı, yıkılmıştık.5. ayda,35 milyona çıktı morfoloji %2 ye çıkmıştı.6.aydada ameliyat olmadan önceki sayıya düştü yani 9 milyona nasıl üzüldüğümüzü sen düşün.ama şmdi biraz daha iyi çok şükür.bizimde 10 ay oldu ameliyat olalı.hala umudumuz var.
tüp bebek için devlet hastanesinde 3 yıl evli olmak lazım ve 23 yaşı doldurmak gerekiyo(bayan için)ücret hakkında herhangi bi bilgim yok kızlar.

canım beklemek çok zor ama elden gelen bişey yok allahım yardım etsin sabır versin bizlere en yakın zamanda kavuşuruz inşallah bizde bebeklermize.. allahım gücümüzün yetmeyeceği sınavlarla sınamasın bizleri.
evet canım eşim çok kötü oldu dün gece hiç uyumadı neden sonuç iyi değil diye hatta bizim sayıda ve harekette düşüş te olmuştu ameliyattan önce sayımız mil:42 milyon. sonra mil:22 ye düşmüş anlamadık morfoloji aynı ama doktor sayı ve hareket bu şekilde de yeter dedi morfolojinin daha yüksek olması gerekiyormuş dölleme için. tüp bebekten önce 3 aşılama olunması gerekiyormuş. ben 1 aşılama oldum ama tutmadı ve morfoloji düşükken aşılama da şans çok düşük acaba yine de tüp bebeğe geçilsin diye aşılama yapılırmıki tutmayacağı biline biline..

meraba cnm bende bu topikdeydim bi zamanlar hala da uğruyorum ccanım bizim gibi değeri çok çok düşük olanlara dr lar fazla ümit vermiolar onlar da haklı bnm de eşimin morfolojisi:1 yani %99 nun şekli bozuk ben de bir sağlıkçı olarak diğer tedavilerle vakit kaybedilmemesi ve boşuna hormon takviyesi yapılmaması düşüncesindeyim bende tüp bebek için en doğru zamanı bekliorum kendini harap etme bunun kimseye faydası yok eşinden üzülmesin tamam mı? bak ben henüz 21 yasındayım eşim ameliayat olalı 8 ay oldu değerlerde hiçbir değişiklik yok değeri biraz yüksek olanlar ameliyatdan sonra hamile kalabilio evet ama bizim şansımız onlara göre düşük... bunlar acı gerçekler emin ol insan zamanla alışıo alışamam die hüngür hüngürr alıyordum rabbim ölüm acısını unutturuo bu ne ki sabır ve dua dan başka çaremiz yok sormak istediğin bişi olursa ben buradayım...:18:

cnm senn yasın kaç ki

cnm özelde tamamen özel raporsuz yaptırırsan 4000-8000 arası merkeze göre değişio raporlu olursa fakülteden cıkarılan ilaçları devlet ödüo yarı yarıya düşüo fiyat

cnm özelde tamamen özel raporsuz yaptırırsan 4000-8000 arası merkeze göre değişio raporlu olursa fakülteden cıkarılan ilaçları devlet ödüo yarı yarıya düşüo fiyat

sağol canım benim, yaşım 26, 4 yıllık evliyiz galiba devletten rapor çıkarttırabilirim...bakalım bizde 6 ay bekleyelim ondan sonra duruma göre aşılama ya da tüp yaptıracağız önceden hazırlıklı olmak için bilgi topluyorum...tabii inş gerek kalmaz allah hepimizin yardımcısı olsun sabır lazım

sağolasın canım allah razı olsun.. bende hemen tüp bebek yapısın istiyorum ama 3 yıl dolmadan yapılmıyormuş yaşım 24 çok değil ama 2 yıl beklemek sanki bana 20 yıl gibi geldi daha fazla beklemek istememden sabırsızlanıyorum kendimi yıpratıyor um allahım sabır versin bizlere çok zor ancak aynı derdi paylaşanlar anlıyor bu durumu. bide ameliyattan 6 ay geçmesini bekleyeceğiz hala düzelmediyse ilaçlara rağmen mecbur bekleyeceğiz nisan ayında 3 yılım doluyor belkiş o zamana kadar bi mucize olur allahım verir olmaz sa da inşallah tüp bebekle olur. allahım kucaklarımızı boş bırakmasın canım benim...

Bende katılıyoruö hemen o gruba

tamam canım sana bakındım ama yoktun bugün tarihini bilmediğim için ekleyemedim.ekledim şimdi seni...ameliyat tarihlerini kendinizde ekleyebirsiniz yeni gelen arkadaşlar için...

Son düzenleme:
Kizlar hamileyim. ilk siz öğrenin istedim. Allah hepinize nasip etsin. Umudu, çabalamayı hiç bırakmayın. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

arkadaşlar merhaba eşim 15 ocak 2013 te varikosel amaliyatı olmuştu...vee şimdi 5 haftalık hamileyim...darısı hepinizin başına inşallah...rabbim hepinizi sevindirsin inşallah..iki kere tüp bebek denemiştim olmamıştı nasip bugüneymiş.

Kizlar hamileyim. ilk siz öğrenin istedim. Allah hepinize nasip etsin. Umudu, çabalamayı hiç bırakmayın. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

ayyyyyyyyyy çok güzel seni takip ediyordum canım çok çok sevindim darısı bizim başımıza inşşşş...bol bol dua et bizlere canım...

hayırlı olsun canım...ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz var mı canım?

ameliyat öncesi sayımız sadece 4 taneydi ameliyattan üç ay sonraki testte sayı yine aynı fakat spermler baya bii hareketlenmişti.şimdi ne kadar oldular bilmiyoruz

ne güzel örnek bi hamilesin 1 tane sperm olsun yeter diye boşuna demiyor doktorlar...ne güzel 4 tane sperm ile hamile kalmışsın bu ameliyat,olan spermleri sağlıklı hale getiriyor anladığım kadarıyla allah büyüktür işte allahın takdiri ol demesi yeter...

Son düzenleme:
Alıntı avukat16 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

E biz de o zaman yumurtaya giden hiç yok ki

Boşuna sevindik yani, biz kesin yine tüpe kaldık.. ooooff of

yok canım bence siz 6 ay kadar bekleyin...bizim ileri hareketimiz 2 testimizde ameliyat öncesi son yaptırdığımız testte %3,4 olmuştu yani ameliyat öncesinde bile sıfır olan değer az da olsa artıyorsa ameliyattan sonra daha çok artar diye düşünüyorum...sizin değerleriniz de baya artmış hızınız da artar inş yakın zamanda...tüp için acele etmeyin bence...

bak canım eskilere şöyle bi dönüp okudum tüpe yönelmişsin, bende sana bunları yazmışım:)) ama allah o kadar büyük ki hamilesin şuan hemde doğal yollarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…