şimdi oldu sanırım:)
onlyliz cnmm bende el attım listeye :) ameliyat tarihlerimize göre sıraladım .herkes sırasını bilsin diye:))))şaka tabiki.daha iyi olur diye düşündüm cnm ama kusura bakma nolur:)değerleride yanına yazıverdim hemen kaç ayda hangi değerlerle hamile kalmış görelim diye.cnm sen yine bak ayarla değiştirebilirsinde ben öle cnm sıkıldı el attım işte:)))[/QUOTE
yok canımmm olurmu öyle şeyy estarfullah bende yapıcaktım ama bu aralar çok fazla bakamıyıorum hep hastanedeyiz kayınpederim rahatsızdı sen iyi yapmışsın bakın tabi düzeltinn ben üzerinde oynama yaparım birşey olursa öptüm canım
canlarım bugun beta degerımde yarı yarıya düşüş oldu ve kanamam basladı doktor düşük yapmaya basladıgımı söyledi. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah. önümüzdeki maclara bakıcaz:)
pardon cnm görmedim düzelttiğini kendimide kaynattım araya :)
Kızlar daha önce de yazmıştım dün eşim ürologu ile görüştü doktor ameliyat önermiyor beni çıldırtacak. El ile muayenede tespit edilmeyen varikosele ameliyat önermiyorum dedi ki özel hastane yani hemen olsun isterseniz aşılama düşünebilirsiniz dedi ya da proxeed plus diye ilaç verdi bunu kullanacak normal yoldan denemeye devam edin 6 ay daha hala olmazsa aşılama geçin dedi.
Neden ameliyat önermiyor anlamıyorum yaaaa sinirimi bozdu vallahi
onlyliz cnmm bende el attım listeye :) ameliyat tarihlerimize göre sıraladım .herkes sırasını bilsin diye:))))şaka tabiki.daha iyi olur diye düşündüm cnm ama kusura bakma nolur:)değerleride yanına yazıverdim hemen kaç ayda hangi değerlerle hamile kalmış görelim diye.cnm sen yine bak ayarla değiştirebilirsinde ben öle cnm sıkıldı el attım işte:)))[/QUOTE
yok canımmm olurmu öyle şeyy estarfullah bende yapıcaktım ama bu aralar çok fazla bakamıyıorum hep hastanedeyiz kayınpederim rahatsızdı sen iyi yapmışsın bakın tabi düzeltinn ben üzerinde oynama yaparım birşey olursa öptüm canım
cnm geçmiş olsun...umarım önemli bişey değildir....tabiki cnm ben öyle bişeyler yapmaya çalıştım sen yine bakarsın..bende öptüm..
allah allah naza r bzm de elle tespt edilmemişti ama ameliyat yaptı drumuz cnm siz baska hastaneye gözkn bence
gec kalmıs olmayın sonra
cnm geçmiş olsun...umarım önemli bişey değildir....tabiki cnm ben öyle bişeyler yapmaya çalıştım sen yine bakarsın..bende öptüm..
çok saol cnm allah razı olsunn kalp var babamızda ritim bozukluğu olmuş kaç gün den beri onla uğraştık şimdi iiyi allahtan...ben hamiş olanları bold yaptım canım belli olsun diyee öptüm senii tekrar:)
AY CANIM EVET YAA BEN DE ANLAMADIM BİR DE ÖZEL HASTANE YANİ HANİ AMELİYAT İÇİN PARA DİYE YAPIYOLAR BİLİYOSUNUZ BAZEN DE ONA RAĞMEN DOKTOR GEREK YOK DEDİ. DEĞERLERİMİZ ŞÖYLE:
BAKILAN BULUNAN NORMAL DEĞER
SAYI: 25 MİLYON 15 MİLYON DAN FAZLA
HAREKET: %35 %40DAN FAZLA
İLERİ HIZLI HAREKET : %20 %32 den fazla
doktor normale çok yakın zaten sayıda sorun yok harekette çok kötü değil dedi adam ameliyat önermiyor
canım bizimde sayı 23 milyondu ve ileri hareketli %20 idi. eşim eczanelerle çalıştığı için eczacılarla görüştük ve kadın doğum uzmanıylada görüş demişler ona ve ben götürdüm sonuçları gösterdim. kadın doğumcuda aynı şekilde ameliyat önerdi. sayı iyi ama önemli olan ileri hareketli olan demişti bana. o yüzden birde kadın doğum uzmanıyla görüş derim
çok saol cnm allah razı olsunn kalp var babamızda ritim bozukluğu olmuş kaç gün den beri onla uğraştık şimdi iiyi allahtan...ben hamiş olanları bold yaptım canım belli olsun diyee öptüm senii tekrar:)
canm çok geçmiş olsun allah acil şifa versin..
sağol canım kendi doktoruma göstereceğim henüz göstermedim ayın 30unda zaten randevum var yumurtalam takibine başlamıştım bu ay onun için gidecektim o zaman göstereceğim ama bildiğim kadarı ile kadın doğumcular ameliyat olsun veya olmasın diye karışmıyor sadece bu değerler ile gebe kalınır mı onu söylüyorlar ameliyat işi ürologların uzmanlık alanı. eğer aşılamaya uygun derse benim doktorum önümüzdeki ay aşılama denemyi düşünüyorum. sonuçta ben de hiç 1 sorun yok. aşılamada da spermler yıkandığından hareketsiz az hareketli olanlar ve kalitesiz olanlar eleniyor en iyileri gönderiliyor o yüzden şansımız olabilir diye düşünüyorum bakalım.
sağol canım kendi doktoruma göstereceğim henüz göstermedim ayın 30unda zaten randevum var yumurtalam takibine başlamıştım bu ay onun için gidecektim o zaman göstereceğim ama bildiğim kadarı ile kadın doğumcular ameliyat olsun veya olmasın diye karışmıyor sadece bu değerler ile gebe kalınır mı onu söylüyorlar ameliyat işi ürologların uzmanlık alanı. Eğer aşılamaya uygun derse benim doktorum önümüzdeki ay aşılama denemyi düşünüyorum. Sonuçta ben de hiç 1 sorun yok. Aşılamada da spermler yıkandığından hareketsiz az hareketli olanlar ve kalitesiz olanlar eleniyor en iyileri gönderiliyor o yüzden şansımız olabilir diye düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?