Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar hamileyim. ilk siz öğrenin istedim. Allah hepinize nasip etsin. Umudu, çabalamayı hiç bırakmayın. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

bu mucize.. gercekten mucize,
cok sevındım :)
cok sukur :)

degelerin kactı, ne zaman ameliyat olmustu, tum detaylar :)

Canim tup bebek icin gittiğimiz doktor dogal yolla olma ihtimali %1 dedi. ben bu ay preseed jel kullandim ve yumurtlamami takip ettim. Lütfen kullanın bizim hız problemimiz vardı ama ise yaradığını düşünüyorum.

bu mucize.. gercekten mucize,
cok sevındım :)
cok sukur :)

degelerin kactı, ne zaman ameliyat olmustu, tum detaylar :)

1 Mayıs'ta ameliyat oldu ameliyat oncesi sayı 6 milyon/ml haketsiz sperm yüzde 95ti. ameliyattan sonra arginmax, Evicap ve proseed plus kullandı esim. Ayrıca, apitela ve keciboynuzu pekmesin yedi. son degerlerimiz 23 milyondu ama ileri hareketli sıfırdi, preseed jel kullandım ve yumurta takibi yaptım. Lütfen hepsini yapın, esiniz de bu ilaçları icsin. Bunların bir zararı olmadıgı gibi faydası da cok buyuk.

saol canım inş bizlere de bu güzel haberi almak nasip olur.benim eşimde klomen ve proxeed plus kullanıyor.keçiboynuzu tozu içiyor inş faydası olur.bizim nerdeyse 1 yıl oldu:2:

Kizlar hamileyim. ilk siz öğrenin istedim. Allah hepinize nasip etsin. Umudu, çabalamayı hiç bırakmayın. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

yaa cook sevindim doktor normal yolla olma ihtimali % 1 demişti rabbim ne büyük :)
sağlıkla al bebeğini kucağına:)

merhaba arkadaşlar eşim martta çift taraflı varikosel ameliyatı oldu proxeed trental ve evicap kullanıyoruz fakat bugün eczcım bir ileç öenerdi ona başladık ilaç ile ilgili bilgisi olan var mı acaba nutraxın ilacın adı cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

İnsAllah canim. İnşallah hepimiz bebeğimizi kucağımıza alacağız..

canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen ve senin gibi olumlu sonuç alanlar inan bize çok iyi moral oluyorsunuz tam ümidim bitti tüp bebek falan düşünüyordum bak şimdi biraz daha bekleyebilirim dedim bizimde normal yolla %2 olur dediler ileri hareketlimiz 0 sayı normal. ve eşim şimdi zinco ve AEC selenyum kullanıyor akşam sabah keçi boynuzu suyu içiyor ceviz incir yiyor inşallah kısa zamanda bizde iyi sonuç alırız bebeğimize kavuşuruz.

Son düzenleme:

canım bize de şansınız %1 dediler ve ileri hareketli sıfırdı. preseed jel kullandım etkisi oldu mu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. bir de ilişkiye her gün girdik, yumurtlama günü olunca tam görev gibi oluyor çünkü. ben kasımda tüp bebek yaptıracaktım. hatta tıp fakültesinden bile tüp bebek için randevu almıştım. kafayı yemek üzereydim düşünmekten. Rabbim herkese nasip etsin, sağlıkla inşallah..

Hayirli Olsun.Ben araniza dun katildim uzun zamandi takip ediyordum bu siteyi.Dun uye olmama karar verdiren seyde dun doktordan gelmis olmamiz ben yurtdisinda yasiyorum ve esimde de ayni problem var varikosel 3 kez falan sperm testi yapildi en fazla 6 milyon en dusuk 2 milyon dedi bu sartlarda hamile kalman imkansiz gibi isin dogrusu bu dedi Bize direk asilama onerdi beklemek 10 yilini bile belki daha fazla alabilirmis.Cok insafsizca konustu Haklida adam aslinda dogruyu soyluyo neyse ben artik aglamaktan harap oldum ben agladikca esimde sinirleniyo kiziyo ama benimkide can tutamiyorum kendimi aramiz bozuluyo herseye agliyosun diyo umrunda degil onun.Buyuk ihtimal aralikta ameliyat olcak 1 hafta izin al dedi okadar agrilimi bu ameliyat biliyomusunuz?Ben de de pko sendromu var.Anliyacaginiz bunalimdayim ve surekli agliyorum burda tedavi muayene de cok zor 3 ayda bir gidebiliyosun doktora resmen oyuzden de sinirlerim geriliyo beklemekten.Suan burda sabah ve uyanir uyanmaz ilk isim laptopu acip sizlere yazmak oldu.Dun saatlerce araliksiz agladim. Ne yapsam nasil davransam artik bilemiyorum kendimi cikmaz bir bunalimda hissediyorum

Benim esim tek tarafli oldu, o gece hastanede kaldik sonra evde dinlendi oyle aman aman bi agrisi olmadi, ne abartilacak nede korkulacak bisey yok inanin.

Arginmax ve proseed plus kullanin. Buradakilere kulak verin cidden ayni seyleri yasiyoruz ve ameliyat arti belirttigim ilavlar iyi gelecek, bizim ikinci ayimiz ameliyat olali ilk kez yum gunumuzde deneyevegiz haftaya

Insallah gelecek aya guzel haberlerinizi duyariz.Bol sanslar.Doktor aralikya yapicak ameliyatini esimin biz yurtdisindayiz proseed burda varmi hic bilmiyorum ama bir eczaneye gidip sormak lazim bir de proxeed plus diye birsey duydum en az 6 ay kullanmak gerekiyomus o da cok pahali.Esiniz suan bir ilac kullaniyor mu?

telefondan yazdıgım ıcın yanlıs yazmısım sanırım :)
aynı ılacdan bahsedıyoruz, benım dedıgm de proxeed plus :)
esım bu ilacı ve GNC magazalarında satılan ARGINMAX ilacını kullanıyor.

dr lara bazen gıcık oluyorum dogrusu, ben bu ilackları ınternetten buldum didik didik ettim herseyi.
ben soylemesem ilac filan vermıycek dr. ben dedım arginmax proxeed plus var kullanalım mı dıye,
aa tabi kullanın bitkisel ilaclardır iyi gelir sürecı hızlandırır dedı.
ben soylemesem tık yok yani..

Olsun canim onemli degil tavsiyen nedir ameliyattan sonrami basliyalim o ilaca yoksa oncemi hicbir bilgim yok cunku :S Aynen cok sorumsuz ilgisizler cunku kendi baslarinda boyle bir dert yok anlamiyolar dun esimin doktoru oyle bir konustuki saatler boyunca agladim uzuntuden cok gaddarlar

Siz hic onlari dusunupde enerjinizi tuketmeyin. Bu enerjiyi umudunuzu besleyerek kullanin bak yukarda okumussundur %1 ile hamile kaldi arkadasin biri..

Bizim soyle oldu; bizim varikosel teshisi kondu dr hemen ameliyat demedi bi test daha yapalim defi. Bu arada biz arginmax keciboynuzu kuru ve proxeed plus icyik ve sayimiz 53 milyon ileri hizli %85 morfoloji 16 oldu. Dr ooo dedi siz napiyosaniz devam edin defi. Biz devam ettik ama bi ay sonra test ettigimizde sayilar dusmustu, dr ameliyat dedi. Cuma karar verildi ptesi ameliyat oldu :) simdide devam ediyoruz ılaclara ara vermeden :) 6 ay olmustur belkı de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…