bugün ikinci günüm. sabah yaptım ondada çıktı bu da öğlen yaptığım. yarın sabah yine yapacağım eğer çıkarsa kan testi için hemen dr gideceğim
amin inşş cnm yarın belli olacak içimde tuhaf bir his var heyecan korku endişe ve tabiki MUTLULUKCanım cok sukur
Hamilesin :))
Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin
bugün ikinci günüm. sabah yaptım ondada çıktı bu da öğlen yaptığım. yarın sabah yine yapacağım eğer çıkarsa kan testi için hemen dr gideceğim
canım benim inş kan testinde de çıkar...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?
sol tarafta vardı bizim sperm sayımız 7200.000 di hareketlilik %12di. Ameliyat sonrası toplam sayı 345 milyon hareketlilik % 65 oldu
çok iyi peki ileri hızınız ve morfolojiniz nasıldı canım bizim de ileri hız çok düşük( hareketsizlik de%80 falan işte
canım ne durumdasınız ben tüp bebek yaptıttçan ekimde nasipse
ayy ne güzel bende demin sana bakınıyordum msj atacaktım sen benden erken davrandın...inş canım her şey yolunda gider bizim de ameliyat olalı 2 ay oldu bakalım işte 3 ay da değerlere baktırmayı düşünüyoruz..doktor 6 ay sonra gelin dedi ama merak ediyoruz son durumu böyle işte...
öncekini bilmiyorum şu an % 60 dı 2 ay önceçok iyi peki ileri hızınız ve morfolojiniz nasıldı canım bizim de ileri hız çok düşük( hareketsizlik de%80 falan işte
aynı anda düşünmüşüz demek birbirimiziinşallaaaah ALLAH yardımcımız olsun maddi ve manevi imkanlarımızı zorluyoruz inşallaaah sonuç güzel olurda değer ALLAH ın izniyle...2 ay oldu ozaman ekimde yaptırın tahlil tabii inşallaah sonuç güzl çıkar...benim eşim varikosel ameliyatı olmadı biliyorsun bu şekilde tüp bebek yaptıttçaz morfolojiside %0
öncekini bilmiyorum şu an % 60 dı 2 ay önce
aslında yaptırsa çok iyi olacak çünkü doktor bize değerleriniz artmasa bile en azından aşılama ya da tüpte şansınız artar demişti...inş tutar canım keşke gerek kalmasa normal yolla hamile kalsan ama ben artık aşılama tüp ne olursa olsun yeterki olsun diyenlerdenim keşke olsa yani...şuan bende kara kara onu düşünüyorum eğer 6 ay sonra değerlerimiz artmazsa tüp için ne kadar masraf olur diye para biriktirmeye başlayacam işte...
biliyorum olmuyo adam sinir etti beni tam tüp bebek için konuşmaya gitçeğimiz gün dedi ameliyat olayım dedi düşün halimi artık sinir krizi geçirdim yok ameliyat falan tüp bebek yaptıttçaz dedim...5.5 tutuyo toplam
biz 3 ay sonra yaptırdık inş sizinde sorununuz kalmamıştırmaşallah ameliyat size yaramış ne güzel inş bize de yarar...doktor 6 ay sonra gebelik olmazsa gelin dedi ama 3.ay da tahlil yaptırmayı düşünüyoruz acaba değerlerde düzelme olmuş mudur çok merak ediyorum..
evet erkekler bu konularda nedense inat oluyorlar bende eşime ilk başlarda tahlil yaptırması için çok ısrar etmiştim 1 yıl üstüne test yaptırdık düşün yani...siz özelde yaptıracaksınız sanırım baya tutuyormuş ya ...biz yaptırırsak devlette yaptırırız bir sürü ödemeler var o kadar parayı denk getirmek çok zor o yüzden inş normal olur diye dua ediyorum...
özelde izmir smyrna tüp bebek merkezinde...devlette ama baştan 3 aşılama yapılıyor ondan sonra tüp
siz beklememek için aşılama yaptırmadınız sanırım, ama bizim en son ki testimize göre aşılama bile olmuyor direkt tüp oluyor canım o yüzden doktor hasta aşılamaya müsait değil durumu diye belirtiyor sanırım tam bilmiyorum ama öyle duydum...
merhabalar
5 yıllık evliyiz.nisan 2013 korunmayı bıraktık.temmuz ayında eşim testislerinin agrı yaptıgını soyledı ve doktora gıttık. 3 derece sol taraflı varıkosel teshısı koyundu.24 eylulde saat 14:00 amelıyat olacak.değerleri
morfolojı % 1
hareketlilik % 56
toplam sayı 9 milyon
inşallah ameliyattan sonra en kısa zamanda guzel haberı alırız ve rabbım ısteyen herkese tez vakıtte beden saglıgı tam , akıllı saglıgı tam, hayırlı, ugurlu , guzel ahlaklı , guzel evlatlar nasıp eder inşallahhhh
Siz hic onlari dusunupde enerjinizi tuketmeyin. Bu enerjiyi umudunuzu besleyerek kullanin bak yukarda okumussundur %1 ile hamile kaldi arkadasin biri..
Bizim soyle oldu; bizim varikosel teshisi kondu dr hemen ameliyat demedi bi test daha yapalim defi. Bu arada biz arginmax keciboynuzu kuru ve proxeed plus icyik ve sayimiz 53 milyon ileri hizli %85 morfoloji 16 oldu. Dr ooo dedi siz napiyosaniz devam edin defi. Biz devam ettik ama bi ay sonra test ettigimizde sayilar dusmustu, dr ameliyat dedi. Cuma karar verildi ptesi ameliyat oldu :) simdide devam ediyoruz ılaclara ara vermeden :) 6 ay olmustur belkı de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?