Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün ikinci günüm. sabah yaptım ondada çıktı bu da öğlen yaptığım. yarın sabah yine yapacağım eğer çıkarsa kan testi için hemen dr gideceğim

canım benim inş kan testinde de çıkar...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım?

sol tarafta vardı bizim sperm sayımız 7200.000 di hareketlilik %12di. Ameliyat sonrası toplam sayı 345 milyon hareketlilik % 65 oldu

çok iyi peki ileri hızınız ve morfolojiniz nasıldı canım bizim de ileri hız çok düşük( hareketsizlik de%80 falan işte

canım ne durumdasınız ben tüp bebek yaptıttçan ekimde nasipse

ayy ne güzel bende demin sana bakınıyordum msj atacaktım sen benden erken davrandın...inş canım her şey yolunda gider bizim de ameliyat olalı 2 ay oldu bakalım işte 3 ay da değerlere baktırmayı düşünüyoruz..doktor 6 ay sonra gelin dedi ama merak ediyoruz son durumu böyle işte...

aynı anda düşünmüşüz demek birbirimizi inşallaaaah ALLAH yardımcımız olsun maddi ve manevi imkanlarımızı zorluyoruz inşallaaah sonuç güzel olurda değer ALLAH ın izniyle...2 ay oldu ozaman ekimde yaptırın tahlil tabii inşallaah sonuç güzl çıkar...benim eşim varikosel ameliyatı olmadı biliyorsun bu şekilde tüp bebek yaptıttçaz morfolojiside %0

aslında yaptırsa çok iyi olacak çünkü doktor bize değerleriniz artmasa bile en azından aşılama ya da tüpte şansınız artar demişti...inş tutar canım keşke gerek kalmasa normal yolla hamile kalsan ama ben artık aşılama tüp ne olursa olsun yeterki olsun diyenlerdenim keşke olsa yani...şuan bende kara kara onu düşünüyorum eğer 6 ay sonra değerlerimiz artmazsa tüp için ne kadar masraf olur diye para biriktirmeye başlayacam işte...

öncekini bilmiyorum şu an % 60 dı 2 ay önce

maşallah ameliyat size yaramış ne güzel inş bize de yarar...doktor 6 ay sonra gebelik olmazsa gelin dedi ama 3.ay da tahlil yaptırmayı düşünüyoruz acaba değerlerde düzelme olmuş mudur çok merak ediyorum..

biliyorum olmuyo adam sinir etti beni tam tüp bebek için konuşmaya gitçeğimiz gün dedi ameliyat olayım dedi düşün halimi artık sinir krizi geçirdim yok ameliyat falan tüp bebek yaptıttçaz dedim...5.5 tutuyo toplam

evet erkekler bu konularda nedense inat oluyorlar bende eşime ilk başlarda tahlil yaptırması için çok ısrar etmiştim 1 yıl üstüne test yaptırdık düşün yani...siz özelde yaptıracaksınız sanırım baya tutuyormuş ya ...biz yaptırırsak devlette yaptırırız bir sürü ödemeler var o kadar parayı denk getirmek çok zor o yüzden inş normal olur diye dua ediyorum...

maşallah ameliyat size yaramış ne güzel inş bize de yarar...doktor 6 ay sonra gebelik olmazsa gelin dedi ama 3.ay da tahlil yaptırmayı düşünüyoruz acaba değerlerde düzelme olmuş mudur çok merak ediyorum..
biz 3 ay sonra yaptırdık inş sizinde sorununuz kalmamıştır

özelde izmir smyrna tüp bebek merkezinde...devlette ama baştan 3 aşılama yapılıyor ondan sonra tüp

özelde izmir smyrna tüp bebek merkezinde...devlette ama baştan 3 aşılama yapılıyor ondan sonra tüp

siz beklememek için aşılama yaptırmadınız sanırım, ama bizim en son ki testimize göre aşılama bile olmuyor direkt tüp oluyor canım o yüzden doktor hasta aşılamaya müsait değil durumu diye belirtiyor sanırım tam bilmiyorum ama öyle duydum...

biz aşılamayı özelde yaptırmıştık geçen sene ama olmadı bunuda özelde yaptıttıyoruz devlete gidemiyorum 2. çocuk ya ondan olmuyormuş... anladım canım doğrudur tabii hadi inşallaaah hiiiiç gere kalmaz tüpe falan canım

Merhabalar
5 yıllık evliyiz.Nisan 2013 korunmayı bıraktık.Temmuz ayında eşim testislerinin agrı yaptıgını soyledı ve doktora gıttık. 3 derece sol taraflı varıkosel teshısı koyundu.24 Eylulde Saat 14:00 amelıyat olacak.Değerleri
Morfolojı % 1
Hareketlilik % 56
Toplam Sayı 9 Milyon

İnşallah ameliyattan sonra en kısa zamanda guzel haberı alırız ve Rabbım ısteyen herkese tez vakıtte beden saglıgı tam , akıllı saglıgı tam, hayırlı, ugurlu , guzel ahlaklı , guzel evlatlar nasıp eder inşallahhhh

amııınnn ınsallah allahım duy kullarının sesını

Ya evet o %1 olan arkadasi okuyunca bir umut geldi iste rabbim ol deyince oluyo hersey onun elinde.Acaba ozel birsey yaptilarmiki.Bugun keci boynuzu pekmezi+bal+susam+corek otu+tarcin+badem+ceviz bunlarin hepsinden bir karisim yaptim ilk defa yedircem sabah aksam olmak uzere hadi hayirlisi bakalim.Denemedigimiz yol kalmiyo bugun eczaneye gittim sordum proxeedi oyle birsey duymadim dedi kadin hic ama internette arastirdigima gore baya bilinen bisey Amerikada varmis sanirim internetten siparis etmeyi dusunuyorum bana 300 dolara patlicak aman yeterki bi faydasi olsun bebegimiz olsunda onemli degil.En az 6 ay kullanmak lazimmis zaten.Bol sanslar arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…