Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Polen Arı sütü ve Bal karısımının spremlere cok ıyı geldıgını okudum ınternette bıraz arastırdım alakası yok dıyen de var evet cok etkılı dıyende morfolojı ıcın ne kullanmalıyız amelıyattan once baslayalım ıstıyorum bılgı verır mısınız ne yapmalıyım

canım arı sütü ile ilgili pek bilgim yok ama çakşır suyu ve keçiboynuzu kürü spermlere iyi geliyor...bende yarın çakşır otu almayı düşünüyorum...

arkadaşlar bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim spermlerin kaç dk ya da kaç saat yaşadığını yaptırdığımız kruger testinden ya da WHO ya göre öğrenebiliyor muyuz? biri yazmış bizim spermler 25 dk yaşıyor diye acaba bizim ki kaç dk ya da kaç saat yaşıyor ona göre çalışma olur belki de o yüzden tutturamıyoruz...

Son düzenleme:
Bizde Sülük tedavisi duymustuk dun esımle doktordan sonra sülük tedavi merkeze gittik orada ıraklı genel cerrah vardı o bize havlıcan zerdecal ve tarcını kaynat bes gun devam et dedi onların orada bu yontemle cocugu olmayan kalmamıs.iyice arastırıp kullanmak ıstıyoruz cunku malum herkes kırk sey soyluyor onu bunu derken zarar vermeyelım

canım arı sütü ile ilgili pek bilgim yok ama çakşır suyu ve keçiboynuzu kürü spermlere iyi geliyor...bende yarın çakşır otu almayı düşünüyorum...

evet bunları da arastırıyorum bırde bır hocadan cokca tovbe dedın demıstı bır ayette Cenabı Hak tovbe edın kı sıze evlatlar vereyım dıye yazıyormus hatta bende kuranın turkcesınden bakmıstım aynen oyleydı fırsat buldukca tovbe cekıyorum.Sonucta bız kullar esegı saglam kazıga baglayıp tevekkulu Allaha bırakmalıyız

peki 5 gün kaynatıp içtikten sonra ne olacak tedavinin gidişatı nasıl yani canım?

Sprem sayımında cözülme süresi var oradaki dkdır simdi bizim teste baktım orada da 20 dk yazıyor

doğru canım tövbe etmek lazım...siz daha ameliyat olmadınız sanırım...sorun ne canım hız mı sayı mı?kaç yıldır çocuk düşünüyorsunuz?

peki 5 gün kaynatıp içtikten sonra ne olacak tedavinin gidişatı nasıl yani canım?

Doktor kendı diliyle konusuyordu oradaki tercumanda tam bilmiyordu ayda bir kere yapacaksın dedi ama net değil tercumanda reglı basladıgında ıcır bes gun sonra bıraksın dedı o kadar bızde fıkır almak ıcın gıttıgımız ıcın cok detay ıstemedık

Sprem sayımında cözülme süresi var oradaki dkdır simdi bizim teste baktım orada da 20 dk yazıyor

iyi de 20 dk yaşayan spermi nasıl denk getirtecen her gün çalışsan bile denk gelmesi zor yumurtanın çatladığı günü saati bileceksin ki hemen çalışmalara başlayacaksın o zaman...

doğru canım tövbe etmek lazım...siz daha ameliyat olmadınız sanırım...sorun ne canım hız mı sayı mı?kaç yıldır çocuk düşünüyorsunuz?

Biz 2008 evlendık, evliliğimizde ilk yıllarında bende vajinusmus vardı evlılıgımızın ucuncu yılında bendekı sorun cozuldu ılıskıye gırebıldık. 2013 nisan ayında korunmayı bıraktık temmuz ayında esım testıslerın rahatsız ettıgını soyledı ve doktora gıttık testler sayımlar ultr.derken 3 derece varıkosel oldugu orataya cıktı dun ılk once butun testlerı devlet hastahanesıne oradan da ozel hastahaneye gıttık ıkısıde amelıyat dedı amelıyat ıcın ön test rontgen ve ekg ıstedıler.Fakat devlette mıkrocerrahı olmadıgı ıcın ozelde olacagız 24 Eylul salı gunu
Sayısı hızı ve morfolojısı bozuk dedı doktor.
İlk sayımda 26 Temmuz
Sprem 7 milyon
Hız %29
Morfolojı % 0 idi
İkinci sayımda sadece iç çamaşırı değiştirdik eşimin boxer gitmeye başladı ve dar olan pantolonlarının hıcbırını gıymedı soguk dus uyguladık 19 Agustos
Sprem 9 milyon
Hız %56
Morfolojı %1 oldu

Kıyafetın cok etkısı var bırde sanırım esımın uzun zamandır bu sıkıntısı vardı 31 yasında ve 23 yasından berı testıslerının rahatsızlık oldugunu yanı asagı sarktıgını dusununce farkettı

iyi de 20 dk yaşayan spermi nasıl denk getirtecen her gün çalışsan bile denk gelmesi zor yumurtanın çatladığı günü saati bileceksin ki hemen çalışmalara başlayacaksın o zaman...

ama dısarıda bu lab. ortamında sonunca ıcerıde ne kadar yasadıgını tam olarak bılınecegını dusunmuyorum

canım siz nerde yaşıyorsunuz devlet hastaneleri mikrocerrahi yapıyor ama küçük yerde yaşıyorsanız cihaz olmadığı için yapmamışlardır yoksa devlet hastaneleri mikrocerrahi yapar.biz devlette yaptırdık ve çok memnun kaldık..inş ameliyatla düzelir değerleriniz..biz de 4 test yaptırdık dört testimizde değerler inişli çıkışlı idi sonra varikosel tespit edildi ve 2 ay önce ameliyat oldu eşim bekliyoruz işte..

ama dısarıda bu lab. ortamında sonunca ıcerıde ne kadar yasadıgını tam olarak bılınecegını dusunmuyorum

evet bende onu merak ediyorum acaba içeri de ne kadar sürede yaşadığı tespit ediliyor mu keşke edilse ona göre hareket edersin...düşünsene diyelim içerde 30 dk yaşıyor ve hemen ölüyor yumurtanın çatladığı zamana denk gelmesi çok zor olur,ama bilsek ne iyi olur keşke bilsek:))

Büyüksehir birde yeni yapıldı eğitim araştırma hastahanesi sorduk özellikle açık kesi ameliyatı dedi ondan birde özele gittik sizin sıkıntı hangısınde degerlerınız nelerdı bır ay kaldı o zaman teste ınsallah amelıyat ıse yaramıs ve saglıgına kavusmustur enıste

canım bizde rize araştırma hastanesinde yaptırdık mikrocerrahi yaparlar ya bizim hastane de yeni bide alala garip geldi...
bizim sorunumuz spermde şekil bozukluğu var canım...en son yaptırdığımız testte sayı 11 milyon,total sperm 35 milyon,ileri hız %3,4,hareketlilk%20 canım hızımız çok az ya en büyük sorun onda gözüküyor...morfoloji WHO ya göre %16 krugere hiç baktırmadık...sizin testiniz WHO ya göre mi bakıldı krugere göre mi?

Kruger gore testımız o zaman sizin en kısa zamanda guzel haberı alırsınız oyle hıssettım nedense benım bıraz hıslerım kuvvetlıdır bızım de amelıyattan sonra hamıle kalacakmısım gıbı gelıyor

keşke canım benim inş hissettiğin gibi olur...doktor bize 6 ay sonra gelin dedi bayramdan sonra 3. ayımız olduğu için krugere göre sperm testi yaptırmak istiyoruz hiç krugere göre bakılmadı hep WHO ya göre bakıldı...krugere baktırmak istediğimizi özellikle bizim mi belirtmemiz gerekiyor yoksa hastanenin cihazi ile alakalı bi durum mu?bizim hastane sadece WHO ya mı bakıyorlar acaba..

biz birsey demedik onlar ne cıhazı v arsa ona gore yapıyorlar herhalde ıle ve ılac verdımı doktor sıze

biz birsey demedik onlar ne cıhazı v arsa ona gore yapıyorlar herhalde ıle ve ılac verdımı doktor sıze

yok canım vermedi resmen bu konuda doktorun gözünün içine baktım ilaç yazsa diye ama yazmadı 6 ay sonra gebelik olmazsa görüşelim dedi,daha sonra doktora ben sordum ilaç vermiyor musunuz diye doktor bana ilaca gerek yok sorununuz varikoseldi ve ameliyat yaptık sorun çözüldü ilaca gerek yok dedi eğer 6 ay sonra değerler de artma olmaz ise o zaman veririm dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…