yok canım vermedi resmen bu konuda doktorun gözünün içine baktım ilaç yazsa diye ama yazmadı 6 ay sonra gebelik olmazsa görüşelim dedi,daha sonra doktora ben sordum ilaç vermiyor musunuz diye doktor bana ilaca gerek yok sorununuz varikoseldi ve ameliyat yaptık sorun çözüldü ilaca gerek yok dedi eğer 6 ay sonra değerler de artma olmaz ise o zaman veririm dedi..
pekı sız bırsey kullanmıyor musunuz alternatıf tıptan bırazda stres ve moral ıle ılgılı moralı bozmamak lazım
merhaba arkdaşlar,
dün eşim ameliyattan sonra 2.testi yaptırdı sonuçlar şöyle;
Toplam sayı:30.800.000
ileri hareket :%20
morfoloji:%2
hiç ilaç kullanmıyoruz.Keçiboynuzu kürü veya pekmezi içiyor eşim. Hareketi arttırmamız gerekli galiba.Bu değerlerle normal yolla olma şansı düşük mü yine?
Ekimde tüp yaptıralım mı diye çok kararsızız. Eşim şubat 2013 de ameliyat olmuştu.
bu değerlere yakın değerlerle hamile kalan çok var canım biraz daha bekleyin bence doktorlar 6 ay bekleyin diyor sizin 7 ay olmuş inş. Allah'ın izni ile tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın...ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım değerlerde artış varsa ameliyatın faydasını görmüşsünüz demek ki artış oluyor...
canım bize de şansınız %1 dediler ve ileri hareketli sıfırdı. preseed jel kullandım etkisi oldu mu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. bir de ilişkiye her gün girdik, yumurtlama günü olunca tam görev gibi oluyor çünkü. ben kasımda tüp bebek yaptıracaktım. hatta tıp fakültesinden bile tüp bebek için randevu almıştım. kafayı yemek üzereydim düşünmekten. Rabbim herkese nasip etsin, sağlıkla inşallah..
amin canım darısı bizlere inşallah ben de tğp bebek düşünüyordum ekim kasım ama bekleme kararı aldım en azından eşim şu ilaçları kullansın bakayım bi etkisi olmaz sa ocak ayında tüp bebek için yol alacağım hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
sağol canım.inşallah hepimiz en kısa zamanda muradımıza ereriz. Ameliyat öncesi sayı 15 milyondu, ileri hareket %18, morfoloji %1 di. tabi ki faydası oldu ve değerler yükseldi ama bu süreç biraz uzadı bizim.çocuk istemeye başladıktan bir sene sonra eşim ameliyat oldu. teşhisde geç kaldık.şimdi ise beklemek çok zor benim için.1 ay daha beklemek çok uzun geliyor artık.
bakalım bu ay 25 adet tarihim ,merakla bekliyoruz.
senin eşin yeni ameliyat olmuştu sanırım di mi? sizde durum nasıl?
hayırlısı olsun güzelimKizlar hamileyim.ilk siz öğrenin istedim. Allah hepinize nasip etsin. Umudu, çabalamayı hiç bırakmayın. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
hayırlısı olsun güzelim
ALLAH sagsaglim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Canim cok sevindim, icini ferah tut diyemiyorum çünkü ben her şeyi denedim, tam paniktim. Ne desem bos ama Allah hayirlisini versin. Ben adacayi yağını bile kullandım. Burda bir topik var onunla ilgili. Yazdığım ilaçları kullanın, bizim ilaçlar ile arttı. Hatta doktor ameliyat olmadan bu kadar şeyi kullanırsan zaten bu artış olurdu dedi. Esimle sok olduk. Ama kısmet boyleymis. Bize doktor sadece proseed plus ve evicap verdi. Arginmax, apitera, keciboynuzu pekmezini, cevizi vs.yi burda okuduklarımızdan kullandık. Esim 4 kutu arginmax bitirdi. Bir o kadar da proseed plus ama tup bebek bunların hepsinden pahalı tabi ki..
kızlar sizce bebeğim benimle mi? eşim ameliyat olalı 4.5 ay oldu Eki Görüntüle 808828 Eki Görüntüle 808829
arkadaşlar merhaba eşim 15 ocak 2013 te varikosel amaliyatı olmuştu...vee şimdi 5 haftalık hamileyim...darısı hepinizin başına inşallah...rabbim hepinizi sevindirsin inşallah..iki kere tüp bebek denemiştim olmamıştı nasip bugüneymiş.
Dün gunu saat 14:40 amelıyat basladı ve 15:07 amelıyat bıttı.Belden asagısını uyusturdular.Amelıyattan sonra ıkı saat yemek ıcmek yok daha sonra yemek getırdıler sabaha kadar 3 litre su ıcmesını soyledıler. Gece boyunca da 1000 ml ,1000 ml , 500 ml , 100 ml , 100 ml serum takıldı.Agrı kesici ve mide koruyucu iğneleri yapıldı.Doktor amelıyatın cok guzel gectıgını buyuk bır damarın oldugunu ve bagladıgını sorunsuz kapattık. Allahın ızınıyle sifa bulacaksın dedi.Sadece antıbıyotık ve agrı kesıcı verdi.Bugun 12:00 taburcu olduk 4 gun sadece zaruri ihtiyaclarının dısında ayaga kalkmak yasak dedi. Cuma gunu banyo yapabılırsın banyodan sonrada bandajı cıkaracaksınız bır hafta kontrollu ıstırahat verdi.Bir hafta sonra kontrole gıdecegız.Şimdilik herşey cok guzel ameliyatımız ve sonra allahın ıznıyle sıkıntısız gectı.Amelıyattan korkanlar ıcın korkulacak boyutta kesınlıkle degıl.
Dün gunu saat 14:40 amelıyat basladı ve 15:07 amelıyat bıttı.Belden asagısını uyusturdular.Amelıyattan sonra ıkı saat yemek ıcmek yok daha sonra yemek getırdıler sabaha kadar 3 litre su ıcmesını soyledıler. Gece boyunca da 1000 ml ,1000 ml , 500 ml , 100 ml , 100 ml serum takıldı.Agrı kesici ve mide koruyucu iğneleri yapıldı.Doktor amelıyatın cok guzel gectıgını buyuk bır damarın oldugunu ve bagladıgını sorunsuz kapattık. Allahın ızınıyle sifa bulacaksın dedi.Sadece antıbıyotık ve agrı kesıcı verdi.Bugun 12:00 taburcu olduk 4 gun sadece zaruri ihtiyaclarının dısında ayaga kalkmak yasak dedi. Cuma gunu banyo yapabılırsın banyodan sonrada bandajı cıkaracaksınız bır hafta kontrollu ıstırahat verdi.Bir hafta sonra kontrole gıdecegız.Şimdilik herşey cok guzel ameliyatımız ve sonra allahın ıznıyle sıkıntısız gectı.Amelıyattan korkanlar ıcın korkulacak boyutta kesınlıkle degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?