Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yukarıda size bahsetmiştim Varikosel ameliyatı olan arkadaşım ikinciye hamile ilk oglu 3 yasına yeni girdi.Ve yine bugun baska bı arkadasım hamile haberini aldım sevıncten agladım sankı ben hamile olmusum gıbı tabı onlarda bır sıkıntıları yoktu karı koca olarak agladım hem sevıncten hemde kendıme uzuldum duygu durum degısıklıgı gıbı oldu. :2:

geçmiş olsun canım
ALLAH biran önce şifa versin arkasındanda bebek nasip etsin

moralim çok bozuk arkadaşlar
bizde ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ve sonuç ameliyat öncesiyle aynı
raporda aynen şu yazıyor
hücre sayısı belirgin derecede düşük
dünden beri aglıyoruz karı koca dagıldık resmen
ALLAHIM hepimizin sesini duy YARABBİM amin

canım benim değerler aynı ise üzülmeyin allah korusun değerler düşebilirdi o durum da var...sizin ameliyat tarihi 15 nisan mı canım daha tam 6 ay olmamış bile her kişinin bünyesi farklı canım ama kiminin 9 ayı bile buluyor düzelmesi inş ilerleyen zamanda değerler artar beklemek gerekiyor canım...ama değerlerin düşmemesi iyi bence...tam 6 ay dolunca tekrarlayın testi bence...

Son düzenleme:

Duyacak insallah, ilac kullanmısmıydınız?
kac ay oldu, umutsuz olma, olacak ınsalla
bizim de sınavımız bu işte, sabır edıcez, goreceksın olacak Allah ın ıznıyle

Duyacak insallah, ilac kullanmısmıydınız?
kac ay oldu, umutsuz olma, olacak ınsalla
bizim de sınavımız bu işte, sabır edıcez, goreceksın olacak Allah ın ıznıyle

evet kullanmıştık ilaç
3 ay proxed arjin max kullandık
evet bu bi sınav ama insanoglu sabretmeyi bilmiyoruz işte
ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bu gün regl oldum
bunun üzerine büsbütün altüst oldu moralim

evet 15nisan ameliyat günümüz
inşallah dedigin gibi olur

Bende anlatmak istedim.11ŞUBAT 2013DE ESIMDE CIFT TARAFLI VARIKOSEL AMELIYATI OLDU.ÜZERINDEN NEREDEYSE 9AY GECTI.TAHLILLER AZCIK ARTTI.FAKAT HAYLA BEKLEMEDEYIZ.ÇOK ISTIYORUZ BEBIŞ.AMA SABIR DEYIP RABBIME YALVATIYORUZ.BASKA YAPACAMIZ HICBIRSEY YOK.2 BUCUK SENEDIR DÜŞÜNÜYORUZ.YANI EVLENDIK ILK IKI AYDAN SONRA HIC KORUNMADIK.BAKALIM NE ZAMAN BEBEGIMIZ OLACAK.

canım rabbim sabrının mükafatını versin inşallah en kısa zamanda bebişin olur.. bizlerinde inşallah

Bugun kontrol gunumuzdu doktora gıttık.
Bize Evicap 200 mg verdi.
Bende araştırmalarım sonunda Pharmaton (Multıvıtamın,mineraller ve Gınseng G115)
Solgar Zınc Pıcolınate 22 mg
Folbıol Tablet 5 mg
Aldım.;
Ayrıca badem, ceviz, fındık, sıyah kuru üzüm ve kayısı aldım.
İnşallah bunların faydası olur ve Saglıklı ve sıhhatlı hayırlı ugurlu evlatlarımız olur hepimizin.
Birsey merak ediyorum bu vitaminleri kullananlar hepsını bir mi kullandı. Yoksa bırını bıtırım dıgerıne oylemı basladılar.

arkadaşlar ben hep forumu okur ama üye olmazdım sonra burada herkesin aynı amaç uğrunda birbiriyle paylaşımda bulunması çok hoşuma gitti ve banada birileri yardımcı olur diye yazmak istedim. benim eşimde 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuş biz evleneli 2 sene oldu ama 6 aydır çocuk istiyoruz henüz bişey olmadı. size test sonucunu yazmak istiyorum sizce ne yapabilirim.Bu değerlerle hamile kalabilirmiyim.
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 18 Yavaş İleri Hareketli: % 21 Yerinde Hareketli: % 14
Hareketsiz : % 47
İmmotilite :* % 47 ( HAREKET ETMEYEN ) < %50
Likefaksiyon : 25 dk. < 60 dk.
1.cc deki Sperma :*10.465.000
Total Sperma :*45.000.000
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : % 52
KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :43
Normal Yapı : % 14

canım değerleriniz çok kötü değil total spermin en az 40 milyon olması gerekiyor sizin zaten 45 milyon iyi yani...1cc deki sperm sayısının en az 20 milyon olması gerekiyor hareketlilikte %50 den fazla olması gerekiyor ama olur canım değerleriniz fena değil daha 6 ay olmuş korunmayı bırakalı biraz daha bekleyin kür falan yap eşine...proxeed plus kullanıyorlar maddi durumunuz iyi ise değerleriniz artar belki...

Son düzenleme:

teşekkür ederim yorumladığın için bu ayda deneyelim olmazsa proxeed plusa başlarız artık ,keçi boynuzu yaptım ama bizde değişiklik olmadı. yumurtlamam düzenli ama acaba onumu denk getiremiyoruz diye bu ay yumurtlama takip testleri aldım bakalım işe yararsa paylaşırım.

Off yaa gercekten okuyunca kendiminmis gibi hissettim cunku bizimde olabilir boyle bi ihtimal ki doktor dedi yukselmesi zor diye neler hissettigini cok iyi anliyorum

bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…