Listemiz;
suveyma 12 haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
gupse34 24 Eylül 2013 ekler misiniz
canım diğer topikte listemiz orya eklerim ben seni varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye topik var...
Arkadaşlar
Tvde ızledım doktor tup bebek yaptıgım butun hastalarımın ıkıncı bebeklerını dogal yolla sahıp oluyor bu oran tup bebek tedavısı yaptıgım butun hastaların %99 kapsıyor dıye konustu.Gerçekten de oyle topıgın genelını okudum herkest bı yok morfolojısı oyle olmayınca olmuyor tup deneyecegım kelımelerını agızlarına dolamıslar gıdıyor ama unuttugumuz bır nokta var Cenabı Hak ol derse hersey olur morfolojı 0 ıken bıle olur bu kadar takmayın. Siz zaten olacagı varsa da negatıf dusunerek ve tup yapınca olacak mantıgıyla hareket ettıgınız ıcın olmuyor bence benım en yakın arkadasım 4 sene karı koca olmadıkları tedavı olmadı sonunda sız kısırsızın dedıler her ıkısıne de ve morfolojısı %1 ıdı hareketlılık ve sprem yok denecek kadar azdı.4 sene sonunda bır kadın dogum uzmanı esının varıkosel oldugunu ve acıl amelıyat edılmesı gerektıgını soyledıler amelıyat oldu ve hıc abartmıyorum esının amelıyat oldugu ay hamıle kaldı.Rabbım ısterse verır bız ısteyelım yeterkı ne dusunursen oyle olur bence olmuyor oyle denedık olmuyor dusuncesını bırakalım olacak ıyı dusunun ıyıyı cagırın Atalarımız ne demıs ıyı dusun ıyı olsun ve unutmayın bırseyı en basıtı yenı aldıgınız bır pıjama takımı veya kenara bırıkım ıcın ayırdıgınız para neye nıyetlenerek aldıysanız veya kenara koyduysanız enınde sonunda onun ıcın kullanırsınız ondan bence hep en ıyıyı dusunun.Benım esımde yarın Allahın ıznıyle amelıyatı olacak ve amelıyattan sonra hep Allahın ıznıyle hamıle kalacagımı dusunuyorum...
Dün gunu saat 14:40 amelıyat basladı ve 15:07 amelıyat bıttı.Belden asagısını uyusturdular.Amelıyattan sonra ıkı saat yemek ıcmek yok daha sonra yemek getırdıler sabaha kadar 3 litre su ıcmesını soyledıler. Gece boyunca da 1000 ml ,1000 ml , 500 ml , 100 ml , 100 ml serum takıldı.Agrı kesici ve mide koruyucu iğneleri yapıldı.Doktor amelıyatın cok guzel gectıgını buyuk bır damarın oldugunu ve bagladıgını sorunsuz kapattık. Allahın ızınıyle sifa bulacaksın dedi.Sadece antıbıyotık ve agrı kesıcı verdi.Bugun 12:00 taburcu olduk 4 gun sadece zaruri ihtiyaclarının dısında ayaga kalkmak yasak dedi. Cuma gunu banyo yapabılırsın banyodan sonrada bandajı cıkaracaksınız bır hafta kontrollu ıstırahat verdi.Bir hafta sonra kontrole gıdecegız.Şimdilik herşey cok guzel ameliyatımız ve sonra allahın ıznıyle sıkıntısız gectı.Amelıyattan korkanlar ıcın korkulacak boyutta kesınlıkle degıl.
moralim çok bozuk arkadaşlar
bizde ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ve sonuç ameliyat öncesiyle aynı
raporda aynen şu yazıyor
hücre sayısı belirgin derecede düşük
dünden beri aglıyoruz karı koca dagıldık resmen
ALLAHIM hepimizin sesini duy YARABBİM amin
geçmiş olsun canım
ALLAH biran önce şifa versin arkasındanda bebek nasip etsin
bizde ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ve sonuç ameliyat öncesiyle aynı
raporda aynen şu yazıyor
Duyacak insallah, ilac kullanmısmıydınız?
kac ay oldu, umutsuz olma, olacak ınsalla
bizim de sınavımız bu işte, sabır edıcez, goreceksın olacak Allah ın ıznıyle
canım benim değerler aynı ise üzülmeyin allah korusun değerler düşebilirdi o durum da var...sizin ameliyat tarihi 15 nisan mı canım daha tam 6 ay olmamış bile her kişinin bünyesi farklı canım ama kiminin 9 ayı bile buluyor düzelmesi inş ilerleyen zamanda değerler artar beklemek gerekiyor canım...ama değerlerin düşmemesi iyi bence...tam 6 ay dolunca tekrarlayın testi bence...
Bende anlatmak istedim.11ŞUBAT 2013DE ESIMDE CIFT TARAFLI VARIKOSEL AMELIYATI OLDU.ÜZERINDEN NEREDEYSE 9AY GECTI.TAHLILLER AZCIK ARTTI.FAKAT HAYLA BEKLEMEDEYIZ.ÇOK ISTIYORUZ BEBIŞ.AMA SABIR DEYIP RABBIME YALVATIYORUZ.BASKA YAPACAMIZ HICBIRSEY YOK.2 BUCUK SENEDIR DÜŞÜNÜYORUZ.YANI EVLENDIK ILK IKI AYDAN SONRA HIC KORUNMADIK.BAKALIM NE ZAMAN BEBEGIMIZ OLACAK.
canım rabbim sabrının mükafatını versin inşallah en kısa zamanda bebişin olur.. bizlerinde inşallah
arkadaşlar ben hep forumu okur ama üye olmazdım sonra burada herkesin aynı amaç uğrunda birbiriyle paylaşımda bulunması çok hoşuma gitti ve banada birileri yardımcı olur diye yazmak istedim. benim eşimde 3 sene önce varikosel ameliyatı olmuş biz evleneli 2 sene oldu ama 6 aydır çocuk istiyoruz henüz bişey olmadı. size test sonucunu yazmak istiyorum sizce ne yapabilirim.Bu değerlerle hamile kalabilirmiyim.
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 18 Yavaş İleri Hareketli: % 21 Yerinde Hareketli: % 14
Hareketsiz : % 47
İmmotilite :* % 47 ( HAREKET ETMEYEN ) < %50
Likefaksiyon : 25 dk. < 60 dk.
1.cc deki Sperma :*10.465.000
Total Sperma :*45.000.000
WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : % 52
KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :43
Normal Yapı : % 14
canım değerleriniz çok kötü değil total spermin en az 40 milyon olması gerekiyor sizin zaten 45 milyon iyi yani...1cc deki sperm sayısının en az 20 milyon olması gerekiyor hareketlilikte %50 den fazla olması gerekiyor ama olur canım değerleriniz fena değil daha 6 ay olmuş korunmayı bırakalı biraz daha bekleyin kür falan yap eşine...proxeed plus kullanıyorlar maddi durumunuz iyi ise değerleriniz artar belki...
raporda aynen şu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?