canım hayırlı olsun allah sorunsuz hamile gerçirmeni nasip etsin,darısı bizim başımıza inş bol bol dua et canım bizlere...gelişmeleri bizlerle paylaşırsın canım...
uzun protokol uygulancak kuuzm pco oldugu ıcın cok yumurta var ama doktorum hepsı anı ve asırı buyumesı olabılcegı ıcın yavas yavas kalıtelı olsun dıyor ınsallahda olur
Canim su 3bucuk senenin 3senesine yakininda kac gece aglamadin desen daha isabetli bir soru olur.duygu bu insan icinden sokemiyorki benim gorumcem,eltim arka arkaya bu 3sene icinde 2ser cocuk dogurdu.kuzenlerim hamile suan..duygularini anliyorum.inan her defasinda bebekleri gormek icin en son giden bendim.kiskanclik degil insan gozyaslarina karsi koyamiyor.sirf aglamamak icin zor tuttum kendimi evde tabi dayanamadim..simdi eltim 3.hamile ve istemedigi icin aldirdi..aldirdii dusun fazla gelmis ben o hamileleik icin neler vermezdim..aglamak bu kendimizi bosaltmak icin tek yol!! Robot degilizki tabiki patlamalarimz oluyor yakarislarimiz ama umutsuzluk yapmayin lutfen buraya yaz mesela inan insan birilerine anlatinca ferahliyor.
Aynen herkesin bu sene hamile olacagi tuttu resmen akrabalarim arkadaslarim kuzenlerim hepside evlendi hepside 1 ay 2 ay icinde hamile kaldilar.Iste bak kimisi o bebek icin neler yapiyo olmuyo kimiside de aldiriyo ne kadar yazik ya boyle insanlara aciyorum baska birsey degil baksana resmen kiymet bilmemis Allah ona verdigi halde. Sakin sende kendini eltinle falan kiyaslayipta canini skma..Allah birgun bizede er yada gec verecek insallah bazen gercekten diyorum bizim icin hayirli olmucaksa olmasin diye.Hayat bu nolcagi belli olmaz degil mi?Hayirlisi dicez herkesin sinavi ayri ayri bizimkide bu demekki.Insanin elinde olsa keske. Ben zayifim iste napim.Sende bana yazabilirsin canim herzaman.Senin esinin durumu nasil ameliyat oldumu?Benim esim daha olmadi ben 25 o da 28 yasinda
merhaba arkadaşım,ben de 5,5 yıllık evlıyım..ayrı yerlerdeyız ama aynı duyguları yaşıyoruz hemen hemen..bız eşimin annesı ve eltımle aynı bınada yaşıyoruz,görümceler falan da hep yakın..tek cocugu olmayan bızız ve malesef kı duygularımızı anlayacak kımse yok..
bu arada arkadaşlar zılhıcce ayına gırdık dun ve bayrama kadar olan 10 gun cok önemlıymış,özellıkle de arefe gununden bır gun önce ve arefe gunu..gunlerımızı ve gecelerımızı boş gecırmeyelım..musaıt olan arkadaşlar teheccut namazına kalkıp bol bol ıstıgfar ve dua etsın
Ahh ahh valla oyle derin bir ic cektimki simdi hep ayniyiz bende gecen hafta bebek kuveti alip icine butun bebek malzemelerini alip hediye ettim bebek partisi yapti da.Insanin burnunun diregi hemde oyle bir sizliyorki.Esimin de en son tahlili 2 milyon cikmisti ameliyatin cokta bi faydasi olacagini sanmiyorum acikcasi ona birsey demiyorumm dahada duzelir falan diyorum ama gorunen koy iste.Insallah rabbim emeklerinizin karsiligini verir gelecek ay tabi bizimde duam seninle hatta bakarsin hic gerek kalmaz benim teyzem 7 yil bekledi cocuk icin Turkiyede gitmedigi doktor prof kalmamisti en son tup bebek diye gittiler hamile cikti simdi 2 tane guzel cocugu var.Umarim rabbim bizlere en een kisa zamanda verir.Kimseden de moral bekleme gercekten esinden bile onlar bile anlamiyolar cunku halden ne zaman icin sikilsa burda konusalim,dua et, kendimizden baska bizi anlayan yok.Canim benim esim ocakta amrliyat oldu sayi 2kat artti ama zatrn en son 2milyondu ola ola 4milyon oldu) saka gibi nr umayim ki tup bebeg yoneldik simdi adetimi bekliyrum bakalim transferim yapilacak ama bayrama denk gelecek galiba ..mecburen obur aya kalacak zannedersem..icim cok yaniyor ama bizde boyle yanginlarla anne olacakmisiz kaderr ne diyim. Bebeklere her bayram bayramlik alirdim hediye diye.bu bayram burnumun diregi sizladi..milletin bebegini sevindir anca baskasina alirsin iste dedim iki gun canim cok sikildi ama simdi daha iyiym artik kendimizin psikologu olduk ne yapalim
Canim uyardigin icin cok eskkurler insallh adet te olsam tesbih cekerek geciririm.allah yardimcin olsun hergun gorerek dayanmak zor ..bende cok yakindik simdi biraz uzaga tasindik yine goruyorsun biliyirsun ama istr insaniz hayat telasina dusup unutuyoru ..unutmada degil aslinda aklimiz dolu oluyor sana tavsiyem ise gir, olmazsa kurs vs biseyler yap kafani doldur
klızlar insanların sözlerini çok dikkate almayın biliyorum çok zor bende yaşadım 2 yıl boyunca bıkmadan sordular 1 ay içerisinde 2-3 kere bile soruyorlardı sanki hafta da bi olacakmış gibi... ve inanın siz cevap verdikçe onlar sormaktan bıkmayacaklar. bugün çocuk varmı derler olur bu sefer tek çocukla kalma derler derler de derler ömür biter laf bitmez konuşsunlar aldırmayın biliyorum çok zor ama sabır rabbim zamanı geldiğinde gönderecek meleklerinizi inşallahhhh... şu mubarek günler hürmetine rabbimden istiyorum inşsllsh anne olmak isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin inşallahhh
öyle,hiç bıtmeyecek bazı ınsanların başkalarının hayatına mudahale etme merakı..ama yerlı yersız heryerde dan dıye önune bu konu serılıyor..yaptıgın bır şeyde başarılı olsan bıle,aman çoluk cocuk mu var tabı yaparsın dıye şaaaak bır okkalı tokat ınıyor yuzune
cocuk goruyorsun,sevsem mı sevmesem mı dıye tereddut edıyorsun.....gırdıgın her yenı ortamda aynı soru...sankı sucluymuşuz gıbı mahcubıyet hıssettırılıyor,ya da benım mı psıkolojım bozuluyor arada bılmıyorum kı???
çok doğru söylüyorsun canım ya ilk soru bu olunca...
insanlar düşüncesiz galiba ben kimseye başıma böyle birşey gelmeden öncede direkt çocuk var mı diye hiç sormadım.
karşı taraf anlatmak isterse anlatır yani dimi.
ama malesef en yakınımdan en uzağıma insanlar eksikliğimzden ya da mutsuzumluğumdan mutlu oluyor.
kimi zaman bunu düşünüp belli etmicem diyorum güçlü durucam...
kimi zamanda hüzünler kaplıyor bazen eşine bile yansıtamıyorsun o zaman vuruyorlar beni işte.
Allahım ne olur gör diyorum o zaman.Ya gözümden akıyor yaşlar ya kalbime....
neyse ya göüzüm doldu gene yazarken bile
iyi bayramlar canım.burdan devamlı yazışalım bizi bizden başka kimse anlamaz.
öpüyorum hepinizi.
inşh bir daha ki bayramımızda bebişlerimizde yanımızda karnımızda olur.
Selam kizlar nasilsiniz benim adetim bayrama denk geldi ve umutlarim kasima kaldi .cok ilgili doktoruma ulasamadim vede kasim adetimi bekliyorum;(( bayramdan sonr aradm boyle boyle tel kapaliydi diye..himm kadima kalsin daha iyi vucut dinlensin dedi..gulrmisin aglarmisin bekliyoruz bakalim kasimda gelir elbet...
merhaba canım,kımse kımsenın kalbıyle hıssedemıyor malesef..aşılama mı deneyeceksın?
Yok canim tup bebek deneyecegim.asilama icin en az 10milyon spern lazim.bide %10-15sans veriyorlar 1000tl tutuyyor.ben tup bebek yaptiricm %50 sans.zaten yumurta falan toplandi bende hayirlisiyla transferde yapilirsa buay ilk denemem olacak.yanliz cok maliyetli esim calismiyot suan 4500mal olfu bize .maddi olarak cok belimizi buktu..rabbim yardimcimz olsun
Kızlar slm herkeze çakşır suyu kullanan oldumu hiç aranızda bizim morfoloji sorunu var şimdide onu kullanmaya başladık
Yok canim tup bebek deneyecegim.asilama icin en az 10milyon spern lazim.bide %10-15sans veriyorlar 1000tl tutuyyor.ben tup bebek yaptiricm %50 sans.zaten yumurta falan toplandi bende hayirlisiyla transferde yapilirsa buay ilk denemem olacak.yanliz cok maliyetli esim calismiyot suan 4500mal olfu bize .maddi olarak cok belimizi buktu..rabbim yardimcimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?