Merhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
canım benim hiç korkma doktorunuz iyi olsun yeter, allahın izni ile inş bir şey olmadan ameliyatı atlatırsınız...geçmiş olsun şimdiden gelişmeleri yazarsın...
sağol canım çok tşk ederim .Dua edin ne olur.
gelişmleri yazarım tabi.
siz test yapabildiniz mi en son?
canım sakın stresini eşine belli etme onlar bize belli etmiyolar ama çok üzülüyolar.son derece basit bi ameliyat hepimiz geçtik o evrelerden.ameliyat olup eşin üzerindeki sorumluluğu sana devredecek.artık top sende olacak yani.:)))kürler,vitaminler düzenli beslenme ve bol destek.sonra rabbim OL diyecek ve olacak:)sağol canım çok tşk ederim .Dua edin ne olur.
gelişmleri yazarım tabi.
siz test yapabildiniz mi en son?
kızlar hayırlara vesıle olsun tedavınız,Rabbım kısmet ederse bız de aşılama düşünüyoruz aralık gıbıemha bizde baslıoruz tüp bebeğe aralıkda bzmde sorun aynı bende senn gbi düşünüyorum inşallah bu tedavimizde hayırlı sağlıklı meleklerimiz olur
canım gecmış olsun,Cuma gunu guzel bır gun amelıyat olmak ıcın,Cuma gunu yapılan amelıyatın daha cabuk ıyıleştıgını duymuştum,inşallah öyle de olurMerhaba Canlarım;
Nasılsınız?
Biz bu hafta sonu Emre bey e gittik 1 haftadır ne yapsak ki diye başınızın etini yediğim durum sonuçlandı.
Hoca ve bizim ortak kararımız varikosel ameliyatı olmasından yana oldu.
çift taraflı ameliyat olcak eşim.ben biraz tedirginim.Genel olarak ameliyatdan korkan biriyimdir.
İnşh hakkımızda hayırlı olsun iyi sonuçlar alırız.
bu ameliyat için dualarınızla bize destek olursanız çok mutlu olurum.
eşimi teselli edeceğime ben ağlamaya başladım.o Çok mutlu beklemekten birşey yapmadan beklemekten çok sıkıldı.
bunu olalalım yolumuza bakalım modunda o bana destek oluyor gene...
ama şimdi daha iyiyim toparladım ama aklım hep cuma da inşh eşimin sağlığı iyi olur bir an önce toparlar.
hepinize kolaylıklar diliyorum öpüyorum.
emha bizde baslıoruz tüp bebeğe aralıkda bzmde sorun aynı bende senn gbi düşünüyorum inşallah bu tedavimizde hayırlı sağlıklı meleklerimiz olur
kızlar hayırlara vesıle olsun tedavınız,Rabbım kısmet ederse bız de aşılama düşünüyoruz aralık gıbı
canım gecmış olsun,Cuma gunu guzel bır gun amelıyat olmak ıcın,Cuma gunu yapılan amelıyatın daha cabuk ıyıleştıgını duymuştum,inşallah öyle de olur
benım de eşim çift taraflı olmuştu,amelıyattan korkma,inşallah şifa olur
Canim durmunuzu iyi degerlemdir..daha yeni evli sayilirsin.bizim3bucuk yil oldu.daha normali bekleyecek sabrikiz ve sagligimiz kalmadi.yani isine karismak istemem ama tuo bebekte oyle kolay bisey degil hani para veriyoruz hemen yaptirip gelmiyorsun.inanilmaz yorucu.maddi manevi..ben kac kere yeter artik istemiyorum cocuk falan dedim.yani ben tup bebegi boyle hayal etmemistim.tabi bi yolda butun acilari goze aldim ama tipte hic kolay degilmis.once bir poset igne ilac karnindan guruyorsun seni balon gibi sisiriyor sonra narkoz ile operasyon geciriyorsun yumurtalar toplaniyor sonrasi bekleme kac tane oldu kac tane dollendi.kac tane yasadi.oda kalirsa sende bukadr islemden saglikli xikarsan transferin yapiliyor bi beklene daha...yani bu arada sorunlar vs cikiyr istemeden oda benim gibi talihsizler transfer erteleniyr derdi bulunuyr tedavi vss.bekle bekle.. diyecegim o ki son sans gorun tup bebegi..ama baska carenizde yoksa beklemeyin cunku artik tupte bile %40-50 sans veriyrlar..dogurganlik surekli azaliyor
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.tabi bizde saglikli olalimki onlara bakabileleim.sana tavsiyem doktorunu ve en onemlisi ekibini iyi sec .rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
yok tatlım ya yaptırmadık ,meraktan ölüyorum artık 4 ayımıza girdik 6.aya bir şey kalmadı galiba değerlerimiz yükselmed, hala bebek yok(
canım sakın stresini eşine belli etme onlar bize belli etmiyolar ama çok üzülüyolar.son derece basit bi ameliyat hepimiz geçtik o evrelerden.ameliyat olup eşin üzerindeki sorumluluğu sana devredecek.artık top sende olacak yani.:)))kürler,vitaminler düzenli beslenme ve bol destek.sonra rabbim OL diyecek ve olacak:)
yani herşey güzel olacak :))
kızlar hayırlara vesıle olsun tedavınız,Rabbım kısmet ederse bız de aşılama düşünüyoruz aralık gıbı
canım gecmış olsun,Cuma gunu guzel bır gun amelıyat olmak ıcın,Cuma gunu yapılan amelıyatın daha cabuk ıyıleştıgını duymuştum,inşallah öyle de olur
benım de eşim çift taraflı olmuştu,amelıyattan korkma,inşallah şifa olur
canımsın ya gözlerimi doldurdun :) duygusalım bak :)
çok tşk ederim ne güzel yüreğin var ya.çok tşk ederim.
inşh sağsalim geçicez bu yoldan.biraz belli ettim eşime korkumu ama topladım sonra inşh bakalım günümüzü bekliyoruz.
en yakın zamanda güzel habelerinizi alıp çıldırmak istiyorum sevinçten
senin içten yazından kaynaklanan bişey tatlım:)
hep diyorum varikosel sabır isteyen bi rahatsızlık azcık dişimizi sıkıp görücez mutlu günleri:)
eşimi ameliyata aldıklarında tek başınaydım.kimseye haber vermemiştik.ağlayarak bekledim onun çıkmasını zannediyorum ki saatler sürecek.aşağı su almaya gittim biraz sonra.geldiğimde bi baktım eşimi getirmişler odamıza:)yarım saat filan sürmüştü.o an baktım ona ve dedim ki kendi kendime;''tamam o üzerine düşeni yaptı artık sıra bende,bebek gibi bakıcam ona'':))) 1 yıl geçti aradan.1 yıldır el üstünde tutuyorum beslenmesine dikkat ediyorum.şimdi de o diyo ki sen bi hamile kal,bu iyiliklerin yol su olarak geri dönecek sana:))))
bir de hep şu ayetle avutuyorum kendimi; muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır/inşirah suresi..
hadi bakalım iyi haberlerle geri dön bize:) dualarım seninle..
hakloson tabi çokn zorlu bi süreç evet başka çaremiz yoktu ve eşimin yaşıda 31 e girdi zaman hızlı geciyooo Allah hepimizin yardımcısı olsun
canımsın inşh güzel geçer herşey güzel olur ...
biraz endişeliyim ama bu önümüzde bir engelledi olalım bitsin artık.kafamızdan çıksın.
inşh sizin geçtiğiniz bu yoldan geçelim dilerim tez zamanda güzel haberlerinizi duyarız burda canım benim.
Mrb kızlar, beni de alın aranıza, kısaca kendimden bahsedeyim, eşimde hareket sorunu vardı, benim için sorun yok deselerde hala kuşkularım var yumurtam az oluyor sanki, bu yüzden bal tarçın çörek otu karışımını düşünüyorum, doktorun yanlış yönlendirmesi sonucu iki aşılama oldum, tabiki olumsuz, ocak ayından beri hastaneye git gel yaptık, eşim hep ameliyat olmak istedi ama o süreyi beklemek istemediğimden aşılama dedim tüp bebeği de yaptıracaktık ki 3 senelik evli olmadığımızdan kaldı, bu durumda da eşim eylül ayının ortalarında ameliyat oldu, iş yerimde bu ameliyattan iki ay sonra çocuğu olan kişilerle konuşunca bu ay baya umutlanmıştım ancak sabah itibariyle hasta oldum ve çok üzüldüm, ama yapacak bisi yok, keşke eşim olayım dediği zaman ameliyata he deseydim bir yıla yaklaşacaktı şimdi ve belkide hamile yada doğurmuştum, ama nasip tabi, Allah bilir kaderde bu şekilde beklemek varmış, Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah, hala bekleme sürecindeyiz yani bu ayda hasret yolları var anlaşılan bize, hayırlısı...
hoşgeldin aramıza.. henüz çok yeni ameliyatınız doktorlar 1 yıla kadr beklemeyi tavsiye ediyolar.
herşey nasip vardır bunda da bir hayır hiç sıkma canını.burd dertleş bizlerle.insan en yakınına anlatamadığını burda paylaşıyo.bizi en iyi bizler,aynı dertten muzdarip olanlar anlar.
ben ovulsyon testi kyllanıyorum 2 aydır faka yumurtam çatlamıyo galiba çift çizgiyi yakalayamadım hiç.sağol canım çok haklısın yeri geliyor eşim bile anlamıyor, beraber tedavi görmeyi düşündüğümüz ancak kendiliğinden hamile kalan arkadaş bugün yarın doğum yapacak, bende hala tık yok, hayırlısı Rabbimden tabi. eşime bal polen karışımından yediyordum, bitirdi, e vitamini ve keçi boynuzuna başlayacam yine, kendimde bisi yapayım istiyorum yumurtlama günlerinizi nasıl takip ediyorsunuz, bal çörek otu yiyeyim diyorum, ovulasyon testi falan kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?