Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğru diyosun canım ya az önce marketten geldik, şöyle tencereye girecek bisi almadım, bal pekmez fındık fıstık çikolata ceviz badem, ovulasyon testi almayı düşünüyordum, görünce acaba dedim ama pahalı haklısın, bi düşüneyim bunu :)

evde bal süt fındık fıstıktan başka bir şey yok nerdeyse bu bebek olayı yaşam tarzımızı yemek tarzımızı her şeyimiz değiştirdi...affedersin ama ilişki bile bebeğe göre oluyor bıktım artık korunduğumuz zaman ne güzeldi istediğimiz zaman oluyordu şimdi öyle değil ki hesap kitap işiyle uğraşıyoruz denk gelsin diye..ne zor işmiş bebek yapmak

tatlım bu test sonucunuz ameliyattan sonra ki test sonucunuz....gayet iyi sayınız ve ileri hareketliniz...

canım bu ameliyattan önceki sayımız falan çok iyi onlarda sorun yok demişti doktor bizim sorun morfoloji araştrdımda
sayı fln yükseliyormuş bir şekilde ama morfolojik bozukluk yükselmiyormuş sorun orda

canım bu ameliyattan önceki sayımız falan çok iyi onlarda sorun yok demişti doktor bizim sorun morfoloji araştrdımda
sayı fln yükseliyormuş bir şekilde ama morfolojik bozukluk yükselmiyormuş sorun orda

düzelenler oluyor canım belli olmaz bünyeden bünyeye değişiyor ...Allahtan ümit kesilmez tatlım inş morfolojilerimiz de düzelecek...

düzelenler oluyor canım belli olmaz bünyeden bünyeye değişiyor ...Allahtan ümit kesilmez tatlım inş morfolojilerimiz de düzelecek...

inş canım ya bakalım perşembe günü yeni sperm testi wermeye gidicez bakalım yükselme fln oldumu morfolejide görücez

kızlar aranızda bu preseed jellerden falan kullanan var mı? ileri haraket sorununda spermi ileri itiyor deniliyor ama ne kadar doğru acaba ?

Merhaba canım; Bu jeli bende çok merak ediyorum farklı bölümlerde konular var jel ile ilgili ben olumlu çok şey okudum ama olumsuzda okudum.Kullanıp düşük yaşadığını yazanda var o yüzden bilemedim.Kısmetse önümüzdeki hafta test yaptırıcaz bakalım sonuç ne olacak ona göre bir yol izliyicez biz.Şimdilik sadece bekliyorum.İyice araştır istersen Allahtan hayırlısı belkide sana hayırlı bir vesile olur.

Amin canım cümlemize inşallah, ama eşim karıştırma şimdi jeli tamamen bitkisel olmaya bilir en azından üç ay geçmiş olsun ameliyat üzerinden bi test yapalım dedi, 2 ay oldu ameliyat olalı haklı gibi şimdilik becerebirsem ovulasyon testi yapacam bende

Ovulasyon testini bir ara bende kullandım.Yumurtlamayı sıkı takip için kullanışlı.Ama eczaneler bir hayli fiyatlı satıyor ben internetten almıştım.Testler iyide ben biraz tezcanlıyım herşey hemen olacak ya takvime göre testte pozitifi göremeyince paranoya yapıyordum.Bende de sorun var falan diye bırak testi doktor bile yumurtlama olduğuna ikna edemiyordu :) Düzenli kullanıp sakin davranabilirsen işe yarıyacaktır eminim ameliyatınızda daha çok yeni canım hayırlısı olsun inşallah.Hiç belli olmuyor ilk aylarda hamile kalanda çok var inşallah hamileyim yazanlardan biride sen olursun allahın izni ile..

preseed jeli bende kullandım ama işe yaramadı maalesef.olmayınca olmuyor ne yapsanda....sadece kayganlaştırcı olması iyi

herkese merhabalar. bizde bursada rentip diye bir hastaneye gittik ve 1600 lira dediler siz hangi şehirdesiniz.Teşekkürler.

arkadaşlar günaydın,
10 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım. 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. rahim filmi çektirdim tüpler açık.

eşim sperm testi verdi morfoloji 3 hareket hızı azmış. ve varikosel var.

benim doktorum diğer ay aşılama olsun diyor.

eşimin doktoru ise varikosel ameliyati olmadan aşılamaya gerek yok diyor.

ameliyatta gerçekten değerler artıyor mu?

normalde 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testiydi. eşim 2 gün cinsel perhiz 3. gün test verdi. sonuçların böyle düşük çıkmasında bu da etkili mi ben doktora söylemedim ama bunu?

karar veremedik 3 ay sonra spermler normale dönüyormuş.

eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım diyor. ben de aşılamaya yanaşmak istemiyorum pek olmazsa daha kötu olurum diye

ne yapmaıyım sizce??
diğer topice de yazdım ne kadar çok fikir olursa bi an önce karar vereceğiz

Günaydın Canlar;
Biz ameliyatımızı olduk hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz.inşh tez zamanda
Hayırlı sonuçlar alırsınız bende alırım inşh.
Kızlar birşey sorucam akşam saat 22 gıbı evde olduk 15 gıbı ameliyattan çıktı eşim.
Çok sıkıntısı olmadı şükür ama sabah uyandıgından beri midem bulantısı ayaga kalkıncada baş dönmesi var normal mi siz de durumlar nasıldı?

Merhaba arkadasim
Yazdiarini genel olarak aciklamaya calisayim.avrupada bir cift doktora bebek istedigyle gittiginde eslerden once erkek degerlendiriliyormus daha sonra kadin.tabi bizim gibi o olmadi oburunede bakalim diye degil ard arda.. bizdeki sistem ise bebek isteyenler hemen klomen vs yumurta gelistiriciler..yumurta takipleri.. olmasi gereken surec erkegin ve kadinin es zamanli taranmasi gerekli tahlil ve testlerin yapilmasi.rahim filmi cekimi.spermiyogram..varikosel muayenesi..
Siz butun yollari denemissiniz ki keza 5kez klomen tedavisi boyunca balon gibi bir vucut olusmustur eminim.rabbim yardimciniz olsun.esiniz varikosel ameliyati oldugunda en az 3 aylik dinlenme suresinde sizde vucudunuzdan ilaclari atmis olursunuz.

Varikosel tedavisi herkeste pozitif cevap verecek ve sperm sayilari firlayacak diye birsey yok.ama sperm sayisi artiyor veya ayni kaliyor hareket artiyor.gerekli ilac lar ile desteklebdiginde normal yolla hamile kalan arkadaslarin sayisi yadsinmayacak duzeyde fazla ..benim esimde ameliyat oldu ama sayi iki kat artsada normal yolla hamile kalamama yetmedi ve tup bebege basladik.
Ameliyat karari verdiyse doktorunuz mutlaka yaptirin cunku sayiniz ve hareketiniz yeterli olmasa bile bu bir saglik sorunu ve ileride esinizi cok rahatsiz edecek diger doktoruuz cok dogru soylemis.bence once varikoseli deneyin ve enaz 8ay bekleyin baktiniz degerler yeterli degil ondan sonra alternatif arayin.cunku ne asilama nede tup bebek kolay degil ve sonuc pozitif olacak diye bisey yok..rabbim yardimcimiz olsun

Selamlar "avukat 16" anladığım kadarıyla Bursadasınız.Bizde Rentıp'a gittik Güven Bey'e ve eşime varikosel teşhisi koydu.Güven Bey 'i tavsiye eder misiniz.Teşekkür ederim.

Evet tavsiye ederim, ilgili ve iyi bir doktor. Ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım. umarım siz de memnun kalırsınız..

hepinize geçmiş olsun diyerek başlamak istedim mesajıma:) bizde 2 aydır bu işlerin içerisindeyiz ve gerçekten zormuş ama güzel günler göreceğimizi umarak yılmadan araştırıyoruz bakalım sonumuz ne oLAcak:) eşimde varikosel oldugunu geçtiğimiz 15 gün içinde öğrendik. prof. dr. kaan aydos ismini duydum ve randevu almak için aradım 25 mart 2014 tarihine randevu verince beklemek istemedik ve yine ibn_i sina'nın doktoru prof. dr. yaşar bedük'ten randevu aldık. eşimde 2 taraflı varikosel olduğunu, aşılama veya tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğimizi, fakat amelıyat sonrasında normal yolla olabilme ihtimalını düşünerek amelıyat olmasında fayda olacağını söyledi. kendisi 29 mayıs hastanesinde ameliyatlara girdiğini, ücret olarak hastaneyle beraber 3500 lira alacağınıda ekledi:) burada okudugum kadarıyla 3500 lira gerçekten bu amelıyat için abartılı geldi ve bizi ibn_i sina'dan bi arkadaşına yönlendirdi bugün sabah gidip görüştük hafta'ya ameliyat için gün verecekler. hepimiz için hayırlısını diliyorum,umarım yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz ve bu günleri unuturuz:) sevgiyle kalın!...

merhaba arkadaşlar..
eşim 8 mayısta hem kasık fıtığı hemde varikoselden ameliyat oldu. tabi öncesinde bi tedavi süreci geçirmiştik.Varikoseli sonradan öğrendik.
doktor kararsızlığımızdan ve hazır hissetmediğimizden bu süre içerisinde doktora gitmedik. eşimde test vermedi. şimdi yeniden başlayacağız inşallah..dün eşim test verdi. cinsl perhizi uzundu ama..yani 1 hafta falan olmuştu. test sonuçlarından anlarmısınız ameliyat sonrasında 6,5 ay gibi bi süre geçti.yükselme nasıl?

ameliyat öncesi dünkü sonuç
Hareketli % 90 80
Lökosit 2-3 4-5
Eritrosit 1-2 1-2
Normal % 80 70
Anormal % 20 30
1cc de 15 milyon 30 miyon

bu arada keçiboynuzu kürüne başladık. 1 ay kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…