evet canım daha önceki sayfalarda okumuştum bu jeli kullanıp hamile kalanları...hatta doktorlar bile kullanıyorlarmış aşılama yaparlarken spermin daha hızlı ilerlemesi açısından...ileri hızlı sorunu olanlar için ideal bi jel ama pahalı daha doğrusu artık her duyduğumuzu almaktan bu jeli kullanmaya sıra gelmedi.. imkanın varsa dene bence canım fayda gören çok...
doğru diyosun canım ya az önce marketten geldik, şöyle tencereye girecek bisi almadım, bal pekmez fındık fıstık çikolata ceviz badem, ovulasyon testi almayı düşünüyordum, görünce acaba dedim ama pahalı haklısın, bi düşüneyim bunu :)
tatlım bu test sonucunuz ameliyattan sonra ki test sonucunuz....gayet iyi sayınız ve ileri hareketliniz...
canım bu ameliyattan önceki sayımız falan çok iyi onlarda sorun yok demişti doktor bizim sorun morfoloji araştrdımda
sayı fln yükseliyormuş bir şekilde ama morfolojik bozukluk yükselmiyormuş sorun orda
düzelenler oluyor canım belli olmaz bünyeden bünyeye değişiyor ...Allahtan ümit kesilmez tatlım inş morfolojilerimiz de düzelecek...
inş canım ya bakalım perşembe günü yeni sperm testi wermeye gidicez bakalım yükselme fln oldumu morfolejide görücez
kızlar aranızda bu preseed jellerden falan kullanan var mı? ileri haraket sorununda spermi ileri itiyor deniliyor ama ne kadar doğru acaba ?
Merhaba canım; Bu jeli bende çok merak ediyorum farklı bölümlerde konular var jel ile ilgili ben olumlu çok şey okudum ama olumsuzda okudum.Kullanıp düşük yaşadığını yazanda var o yüzden bilemedim.Kısmetse önümüzdeki hafta test yaptırıcaz bakalım sonuç ne olacak ona göre bir yol izliyicez biz.Şimdilik sadece bekliyorum.İyice araştır istersen Allahtan hayırlısı belkide sana hayırlı bir vesile olur.
Amin canım cümlemize inşallah, ama eşim karıştırma şimdi jeli tamamen bitkisel olmaya bilir en azından üç ay geçmiş olsun ameliyat üzerinden bi test yapalım dedi, 2 ay oldu ameliyat olalı haklı gibi şimdilik becerebirsem ovulasyon testi yapacam bende
Güven sevim doktorumuz, esim onu tercih etti. Fazla doktor gezip muayene olmak istemedi.
merhaba hanımlar....
bizde 2.bebek için uğraşıyoruz. 17 aydır olmuyor maalesef.bugün ürolojiye gittik eşimin ameliyat olması gerekiyor sayı problemi yok ama anormal sperm çok olduğundan dr.gebe bile kalınsa büyük ihtimal düşük olur demiş.aslında bir yıl öncede varikosel olduğunu söylemişlerdi ama Dr.lar illa ameliyat dememişti eşimde bekleme iyileşme süreci için olmamaıştı.
günü belli değil daha ama en geç aralığın ilk haftası olur heralde.
eşimin korkusu kesi yapılması ve geç iyileşme
bu gittiğimiz dr mikrocerrahi ile yapacak aynı gün çıkarsın demiş ama 1600 t
devlette yaptıranlar nasıl oluyor acaba kaç gün kalıyor hastanede ne kadar sürede işe gidebiliyor mikrocerrahi ilemi yoksa kesi ilemi yapılıyor
arkadaşlar günaydın,
10 aydır korunmamama rağmen hamile kalamadım. 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. rahim filmi çektirdim tüpler açık.
eşim sperm testi verdi morfoloji 3 hareket hızı azmış. ve varikosel var.
benim doktorum diğer ay aşılama olsun diyor.
eşimin doktoru ise varikosel ameliyati olmadan aşılamaya gerek yok diyor.
ameliyatta gerçekten değerler artıyor mu?
normalde 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testiydi. eşim 2 gün cinsel perhiz 3. gün test verdi. sonuçların böyle düşük çıkmasında bu da etkili mi ben doktora söylemedim ama bunu?
karar veremedik 3 ay sonra spermler normale dönüyormuş.
eşim aşılama olsun sonra ameliyat olayım diyor. ben de aşılamaya yanaşmak istemiyorum pek olmazsa daha kötu olurum diye
ne yapmaıyım sizce??
diğer topice de yazdım ne kadar çok fikir olursa bi an önce karar vereceğiz
herkese merhabalar. bizde bursada rentip diye bir hastaneye gittik ve 1600 lira dediler siz hangi şehirdesiniz.Teşekkürler.
Selamlar "avukat 16" anladığım kadarıyla Bursadasınız.Bizde Rentıp'a gittik Güven Bey'e ve eşime varikosel teşhisi koydu.Güven Bey 'i tavsiye eder misiniz.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?