Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım düşünürüz tabi de önce 1. bir yapalım da allahın izniyle valla bilmiyorum ürologda androloji uzmanı ve bulunduğumuz yerin en iyi hastenesinde çalışıyo ben 1-2 doktora daha gidelim diyorum ama bakalım eşim pek sıcak bakmıyo ameliyattan korktuğunda değil de doktor gerek yok deyince yayıldı bizimki gevşedi vallahi resmen... bakalım benim doktor ne diyecek ona göre 1 de benim doktora ürolog tavsiyesi soracağım

sizin kaç yıl oldu evlilik ne zamandır bebiş düşünüyosunuz bu varikosel ne zaman ortaya çıktı eşinde

hayırlısı canım ya ...subatda 1 yıl olacak evleneli 8 aydır bebek istiyoruz daha işte bu ay cıktı ortaya eşim pazartesi dr gtti dier pazartesiye ameliyat oldu hızlı gelişti olaylar canım inşallah ikimizde hayırlısıyla kalırız hamile

hayırlı kandiller arkadaşlar,bu mubarek gunde allah hepimizin dualarını kabul etsin..
amin. hepinizin kandili mübarek olsun.
ellerine sağlık canım güzel olmuş.
canım şimdi çocuğunuz olsa bile ikinciyi düşündüğünüzde sıkıntı olabilir. içinize sinmediyse başka bir doktorla daha görüşün.
kızlarr ben sizleri tanımak kaynasmak istiyorum yasınız kaç ne zmandaN beri bebek istiorsunuz mesela ne kadarlık evlisiniz merak ettm acıkcası

merhaba canım. ben kendimden kısaca bahsedeyim. 31 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. 5 senedir ikinci çocuk için uğraşıyoruz. eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu şimdi olacağı zamanı bekliyoruz.

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali İmran Suresi – 38

Rabbim dualarınızı kabul etsin

Arkadaşlarım hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun allah tüm dularımızı kabul eylesin en kısa zamanda bize yavrularımıza kavuştursun inşallah...

Son düzenleme:

Arkadaslar listeye benide eklermisiniz.esim haftaya ameliyat olacak.
Bu arada ameliyat olmus arkadaslar deneyim paylasirsa sevinirim.doktor bize 10 gun dinlenmeli dedi.bunyeye gore degisirmis..onumuzdeki hafta tam gunu yaxarim insallh.rabbim salikla sihhatle bebeklerimize kavusmayi nasip etsin insallah

sayfanızı yeni gördüm benim eşimde
31 pcak 2012 de ameliyat oldu
ama hala cocugumuz yok aşılama olacak bu ay (

merhaba emha şimdiden geçmş olsun canım ameliyat tarihini tam yazarsan daha iyi olur listeye hemen ekleriz senii birşey sormk istersen burdayız hoşçakal...

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013:nazar:
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..En kısa zamanda sağlıkla yine gelicek bebişi:))
nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

AMELİYAT OLACAKLAR

cemrem29……. 17 Ocak 2013

mehel…………30 Ocak 2013

aysegül cok yakınmıs ameliyat tarihlerimiz inşallah arka arkaya hamile kalırız

canım benim RABBİMİN emaneti elimizden bol bol dua etmekten başka birşey gelmez,ama onlyız arkadaşımında söylediği gibi aynı durumla bende karşılaşmıştım ilk gebeliğim arka arkaya gelen kanamalar sonucu bebeğimin beyni gelişmemiş eğer olsaydıda özürlü olurdu dedi evet böyle durumlarda dr.sağlıklı bebek tutunur, ipte atlasan ,topta oynasan birsey olmaz bu durumda gidene üzülme,RABBİM inş.kısa zamanda hayırlısını nasip eder

arkadaşlar !!!!!!!!!!!yarın ALLAH izin verirse dr gidicem dualarınızdan eksik etmeyin,sorunsuz bir şekilde inş.keseyi görürüz

Allah razi olsun kizlar. Vardir Rabbimin bildigi dualarinizdan eksik etmeyin insallah. bi sure buralara giremiycem yuregim kaldirmiyor hepinizi cok sevdim hepinizin gonlundekini en hayirli bicimde Rabbim nasib etsin insallah. Rabbim herseye kadir olandir. Allah bize zulmetmez biz kendi nefsimize zulmederiz Rabbim bizi kendi nefsimizin serrinden, vesvesesinden korusun insallah.. hepiniz Allaha emanet olun.. dualarin kabul oldugu bir persembe gecesi olur insallah..

rabbim sana bol bol sabır versin kardeşim dün gece dua ettim hepinize ama özellikle senin ismini geçirmiştim kalbimden. her şeyin hayırlısı diliyorum senin için

merhaba kızlar,hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum hala şoktayım ama,adetim iki gün geçmişti benim,22 ocak bat tarihimdi,test yapmak istemiyordum gene bişey yoktur diye,ama kardeşim merak etti test alıp geldi ve çıkan sonuca şok oldum hala da inanamıyorum,ikinci çizgi kabak gibi çıktı.Az önce sağlık ocağına gittim kan testi yaptırayım diye ama öğleden sonra yapmıyorlarmış sabah gidicem tekrar.inşallah test bozuk değildir hala inanamıyorum testin resmini de yükleyemedim büyük geldi zannedersem

sizin ansı gecti ameliyat eşim ii oldu mu cift taraflımıdı tek mi ne cok soru sordum

sor canım nolcak hepimiz aynı süreçten geçiyoruz.sol taraftan ameliyat oldu bizimki 2 saat sonra taburcu olduk. daha sonra işe bile gitti iki gün sonrası pansuman yaptık evde. biraz sızlama oldu dedi ama ağrı kesici antibiyotik vermişti onları kullandı bugün bitti ilaçları iyi şimdi bi sıkıntı olmadı şükür.sizin nasıl oldu çift tarafmı

canım benim çoooook sevindim ya :)hadi hayırlısı ALLAHIM inş.yüzünü güldürür evettttttt insan inanamıyor bende şok olmuştum,kandada hayırlısıyla olumlu sonucu alırsın inş.sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini öpt cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…