Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım,inan sanki rüya alemindeyim,hiç beklemiyordum bu ay,çünkü çalışma yapmamıştık,hala da inanamıyorum,kasıklarımda ağrı var şu an,belim fena derecede ağrıyor,adetim ha geldi ha gelecek diye beklerken böyle çıkınca şok oldum.inşallah kan testinde de çıkar bi aksilik olmaz.

merhaba emha şimdiden geçmş olsun canım ameliyat tarihini tam yazarsan daha iyi olur listeye hemen ekleriz senii birşey sormk istersen burdayız hoşçakal...

Merhaba canim
Tel.den girdigimden copy paste yapamadim.kusura bakmayin..31 ocakta bir aksilik cikmazsa ameliyat olacak esim.dualarinizi bekliyorum.ayrica tecrubeli arkadaslar dikkat etmem gereken bir konu varmi?? Simdiden uyarirsaniz sevibirim.dinlenmesi lazim siki kiyafetler giyinmyecek baska??

bir güzel haber daha:)))çokkkkk sevindim cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım eşler olarak bizim yapabileceğimiz fazla bişey yok,gereknleri doktorunuz söyler zaten.ameliyattan sonra giyilen bi iç çamşırı var suspansuvar gibi bişeydi adı,doktorunuz yazar size,desteklemek için giyiliyor ameliyat sonrası.üç haftaya kadar rapor verilebiliyormuş,benim eşim üç haftalık rapor aldı dinlendi bu sürede. iyileşmesi çok uzun sürmüyor ama eşim değerlendirdi bu süreyi sadce.bi de canım ameliyattan çıkınca eşin çok fazla üşüyebilir çünkü ameliyathane soğuk biyermiş.eşin ameliyattan geldiğinde titrerse sakın korkma bi müddet sonra geçiyor.Allah sağlık versin geçmiş olsun şimdiden.

canım insan böyle zamanlarda ne diyeceğini bilemiyor. Allah sabrını arttırsın, yüzünü güldürsün.

gözün aydın. inşallah kan testide pozitif çıkar ve yarın bize güzel haberler verirsin.

canım benim çok sevindim inan size hep dua ediyorum ,isimlerinizi tek tek söyleyerek, canım aynı belirtiler bendede vardı hatırlarsan hatta bende leke gelmişti,inş.sende güzel haberi alırsın evet insan inanamıyor ,ya yanıltırsa test diye düşünüyor insan iyi düşünelim iyi olsun

benim bu ayda omadı malesef...kırmızılar zamanından önce geldi hatta.offfffffffffff offffffffffffffff

cnm diğer topiğe yazdım ama burdan da tebrik edeyim istedim:) Allah sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah :))

nevacımmmmmmmmm canımm benimmm inanmıyorumm yaaa öyle sevindim kii anlatamamm hatta neva hamileymişş diye bağırdımm eşimin ödünü patlattım inan çok sevindim yaa buradan hamile haberi aldıkça dahada umutlanıyorum darısı bize inşallah ne olur kızlar bizedeee dua edinn alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn çok öpüyorum arkadaşımm :))))

benim yarın dr kontrolüm var bu sefer aşılama yapıcaz artık siz yaptırdınızmı..

canım biz ameliyat olalı 5 ay olucak 1 aydaha bekleyelim diyoruz doktorumuz bekleyin dedi doğal yolla gelir bebeğiniz dedi bizde sabırla bekliyoruz ama 6 aya kadar olmazsa bende düşünüyorum artık aşılama canımm ama korkuyorum inşş geerek kalmadan gelsin bebeklerimiz hepimiz için tek dileğim bu inan siizn değerler nasıldı peki?

Son düzenleme:
merhaba onlyliz nasılsın?

merhaba pmeltemcim sen nasılsın? iyi diyelim iyi olsun be canım aynı işteee...bu aralar çok keyfim yok çok sinirliyimm bütün bünyem alt üst oldu bunaldım çocuk sorularından herşeyden herkesden((((böyle işte cnm senin hamilelik nsıl gidiyor umarım herşey yolundadır

Son düzenleme:

cnm benim maalesef birde bu sorularla mücadele ediyoruz, haklısın. inşallah en yakın zamanda sende bebek haberi vereceksin bizlere ama yine kesesiydi, kalp atısıydı, ilk 3 ayı bitsinde... endişeleri devam edecek :)) rahat yok yani bize:)) bende iiyim cnm haftaya cumartesi kontrolum var, zaman geçmiyo ama..

benim yarın dr kontrolüm var bu sefer aşılama yapıcaz artık siz yaptırdınızmı..

merhaba cnm, benim eşimde 20 ekimde ameliyat oldu, su anda 5.5 haftalık hamileyim. bende 3. aydan sonra aşılamayı dusunuodum. bence hareketlilikle ilgili sıkıntınız varsa basarısı daha yuksek. cok zahmetli bir işlemde değil arastırdığım kadarıyla, şimdiden hayırlısı olsun, umarım sebep olurda bebeğine kavusursun

canım benimm doğru söylüyorsun haklsın tabii hayıılısıyla gecer canım ne ki 3 ay sen içini ferah tut sağlıkla büyüsün yeterki bebişin:)) canımm vallahi yok bize rahat yaa insnalar çok acımasız vicdansız bu hafta arkadaşlarım geldi onların yaptığını bana insan düşmanına yapmaz öyle sinirlerimi bozdular anlatamam çok ama çok sinirliyimmm herkesle herşeyle kavga ediyorum kendimi bile çekemez oldum ..sana bişey sorucam hayatım hamilelik belirtileri nası oluyor beim batım 31 ocak bakalım hayırlısı her ay umutlanmıyayım diyorum ama yinede heyecanla bekliyorum işte..neler değişiyor adet dönemindeki ruh halin ağrılarınla aynımı yoksa değişiklik oluyormu canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…