sor canım nolcak hepimiz aynı süreçten geçiyoruz.sol taraftan ameliyat oldu bizimki 2 saat sonra taburcu olduk. daha sonra işe bile gitti iki gün sonrası pansuman yaptık evde. biraz sızlama oldu dedi ama ağrı kesici antibiyotik vermişti onları kullandı bugün bitti ilaçları iyi şimdi bi sıkıntı olmadı şükür.sizin nasıl oldu çift tarafmı
cnm benim eşim bildiğin gibi 17 ocak perşembe günü varikosel ameliaytı oldu
şimdi pazartesi günü iğne ve macun kürüne başlayacak
inş bizdede sperm çıkışı olup hamişler kervanına katılırız :26:[/
çok geçmiş olsun canımm aminn inşşallahh hep birlikte dua ederlim birbimize canımm ahmet maranki macunu ve keçiboynuzu kürü yapmanı mutlaka öneririm canımm inş şifa olurr bizim sayımızın bunlarla arttığına inanıyorum sizde faydasını görürsünüz inşallah ...
çok sağol canım benim,ben de inanamıyorum hala şoktayım,kan testini de bi yaptırabilirsem o zaman inanıcam canım.inşallah canım sizler de gelirsiniz peşimizden teker teker,dün gece de sizlere dua ettim adınızı sayarak,inşllah Rabbim kimseyi bekletmez.
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
suveyma……….15 Haziran 2012……….
gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..En kısa zamanda sağlıkla yine gelicek bebişi:))
nisann83……...11 Eylül 2012 ……
Onlyliz………...12Eylül 2012………
ayseem…..…...29 Eylül 2012……..
ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..
poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva …………..30 Ekim 2012………
akmelek………5 Kasım 2012…………
limoncello…….20 Kasım 2012…….
fd_dilek………..5 Ocak 2013………….
cdursun……….14 Ocak 2013………
cemrem29……. 17 Ocak 2013
aysgl_42……..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..
AMELİYAT OLACAKLAR
mehel…………30 Ocak 2013
emha.......... 31 ocak 2013
Hamile kalanlara baktımda genelde 8.9. aylarında hamile kalmışlar :)
nisancım slm nasılsın bizim ameliyatlarımız arka arkaya bakalım biz ne zman hamile kalıcaz inş arka arkaya hamiş oluruz bizde arkadaşımm:)
cnm benim eşimde bekarken olmuş ameliyat evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım isteğimizle.ama şimdi 2.yi düşünüyoruz ve 8 aydır olmuyor eşimde dr.a gitti tekrar nüksetmiş varikosel ama sperm sayısı iyi olunca gerek duymadı ameliyata olmazsa tekrar gel demiş .üstünden 2 ay geçti olmadı yine.bakalım tekrar gidecek dr.a
iyiyim canım çok teşekkürler sen nasılsın... Sayfaları okkudum bayadır giremiyorudm foruma.. ne güzel hamile haberleri gelmiş gözlerim dolduuu ... Dün akşamda kuzenimdeydik 3 aylık hamile , okdar güzel ufacık çoraplar ufacık ayakkabılar almışkiiibizim durumumuzuda aileden kimse bilmiyor kendimi zorr tuttum .
İnşallah canımm amaa sen benden önce hamile kalacakmışsın gibi geliyor.. Bizim sayımız sizden daha düşüktü ... ve ameliyattan sonrada halaaa test yaptırmadıkçok merak ediyorum ne olduu diyee...
Allah ne verirse herşeyin hayırlısını versin.. Dualarımızı kabull etsin..
cnm allah kucağına almayı nasip etsin sağlık sıhhatle
darısı bizlere de olsun inşllhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm sizin durumunuz ne idi anlattırmısın kısaca ben bilmiyorumda(((
yok canım bzmde sadece solda vardı hızımız düşük dü bizim bakalım bend keçi boynuzuna başlatırım heralde haftasonu bz hiç pansuman yaptırmadık dr hiç öle bişi demedi ve bnm eşim hala dinlenio işe gtmedi senn ki nasıl aynı gün gitti
seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşıyorum o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum hep aynı soru e hadi sıra sizde artık acele edinn zaman geçiyor!!!inan bende sıkıldım ...allah bize sabır versinn ...canım hiç öyle deme neyin ne olcağı hiç belli olmuyor bak 3 ay 4qy 8 aya bir hamile kalan arkadaşlarımız var sayıda önemli dğeil bence nisancım bu allahın takdiri diyelimm hangimiz kalırsak kalalım ilk son hiç farketmez bu topikte inşallah herkesin yüzü gülerr .....aminn canım allah herşeyin hayırlısını versinn dualarım hepimiz için(((
canım bizimki aslında çok nazlıdır ama drun gazına geldi galiba dr normal hayatına devam edebilirsin sadece ağır kaldırma üşütme beslenmene dikkat et zorlama kendini işe bile gidebilirsin dedi. iki gün sonra pansumana gel demişti ama gitmedi evde yaptık. bende istiyorum aslında keçiboynuzu falan kullanmayı ama bizimki istemez teklif bile etmedim. zaten dr a bile gitmesi için uzunca bi süre söyletti beni. ameliyat olması bile beni mutlu etti açıkcası
Anladım cnm ama keşke içse cok faydalıymıs
duygularımı çok güzel ifade etmişsin canım.. : kimle görüşmeye kalksam ilk sorulan soru o oluyor artık ne diyeceğimi bilemiyorum
dediğin gibi Allah'ın takdiri.. hepimizin yüzü gülsün inşallah .... zman geçiyor eşim doktora gitmek istemiyor( 6. ayda belli olur demişti doktor. neymiş 6 yı bekliyor üffffffffff -- ama sonuçta 3. ayda da ne olup bititiğini görmek istediii bilmiyorum nolcak.. içime atmaktan okdar yoruldum kiii
nisancım sende emir vaki yap o halde aaaaa öyleyse böyle yani cnm kusura bakmasınlar biz kendimiz kadar onlarıda düşünüyoruz çabalıyoruz neyin inadı bu anlamıyorum ...sonuçta onların durumlarına göre hareket ediyor doktorlar..vallahi ben ne yaptım biliyomusn nisancım en iyi labarutuvardan randavü aldım şu saatte gidiyosun dedim kibarca sperm hormon ve hatta dna hasarını bile yaptırdım eşime ..o oda sağolsun kuzu kuzu yaptırdı..sonuçta zaman kaybetmek istemediğimi oda bilyor.Bide ben kaan aydosla mailleşiyordum o bizee direk ankaraya gelin dedi dna hasarrından bahsetti eğer sayınız normalse bile dna bozuksa hamillelik oluşmaz oluşsa bile düşükle sonuçlanır dedi dedi korktuk açıkcası eşimde onun mailiini gördükten sonra ikna oldu allaha şükür ...sen onun iyiliğini düşünüyosun sonuçta ya ters giden birşey olursa diye düşünmeden edemiyor insan burada düşük yapan çok arkadaşımız var biliyosun ağır şeyler allah kimseye yaşatmasın ama yaşamak istemiyorsanda kafan rahat olmalı bazen bu sorular insanın içini kemiriyor inan bence sizde yaptırmaslısınız hem içine atma hiç birşeyi arkadaşım bu tek onun sorunu değil ikinizin sorunu ...üzme kendini tatlım yine konuşurz ok çok öptümmmm seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?