sağol canım,inan sanki rüya alemindeyim,hiç beklemiyordum bu ay,çünkü çalışma yapmamıştık,hala da inanamıyorum,kasıklarımda ağrı var şu an,belim fena derecede ağrıyor,adetim ha geldi ha gelecek diye beklerken böyle çıkınca şok oldum.inşallah kan testinde de çıkar bi aksilik olmaz.
canım benimm doğru söylüyorsun haklsın tabii hayıılısıyla gecer canım ne ki 3 ay sen içini ferah tut sağlıkla büyüsün yeterki bebişin:)) canımm vallahi yok bize rahat yaa insnalar çok acımasız vicdansız bu hafta arkadaşlarım geldi onların yaptığını bana insan düşmanına yapmaz öyle sinirlerimi bozdular anlatamam çok ama çok sinirliyimmm herkesle herşeyle kavga ediyorum kendimi bile çekemez oldum ..sana bişey sorucam hayatım hamilelik belirtileri nası oluyor beim batım 31 ocak bakalım hayırlısı her ay umutlanmıyayım diyorum ama yinede heyecanla bekliyorum işte..neler değişiyor adet dönemindeki ruh halin ağrılarınla aynımı yoksa değişiklik oluyormu canım???
canım biz ameliyat olalı 5 ay olucak 1 aydaha bekleyelim diyoruz doktorumuz bekleyin dedi doğal yolla gelir bebeğiniz dedi bizde sabırla bekliyoruz ama 6 aya kadar olmazsa bende düşünüyorum artık aşılama canımm ama korkuyorum inşş geerek kalmadan gelsin bebeklerimiz hepimiz için tek dileğim bu inan siizn değerler nasıldı peki?
cnm en yakınları insanın canını acıtıyor zaten, bizde hassas oluyoruz tabi bu donemde.. cnm eşim gecen gun dio once ah bi çift çizgiyi gorsem cok mutlu olurum diomusum, sonra keseyi goreyim cok mutlu olucam demeye baslamısım, şimdi kalp atışını duyayım demeye başladım, sen ne zaman mutlu olacaksın dedi bana :)) ne meraklıyız gerçekten kendi kendimizi uzmeye yani kimse bişi demesede biz kendimize yetiyoruz :) belirtilere gelince canım, bende kesin hamileyim diye dusundurten belirtim olmadı. zaten her ay bu bi işaret diye umutlandığım cok oldu . bence belirtilere hiç takılma,cunku adet belirtilerine yada soğuk algınlığı gibi halsizlik belirtilerine cok yakındı. bu donem oyalanacak bişiler bul kendine, beklemek cok zor biliyorum her an tetikte bekliyoruz ama olmasına engel olamiyoruz. canım tez zamanda hayırlı haberlerini alacağız inşaallah..
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
shsnm .26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ..8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
suveyma .15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..En kısa zamanda sağlıkla yine gelicek bebişi:))
nisann83 ...11 Eylül 2012
Onlyliz ...12Eylül 2012
ayseem .. ...29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 ....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ..30 Ekim 2012
akmelek 5 Kasım 2012
limoncello .20 Kasım 2012 .
fd_dilek ..5 Ocak 2013 .
cdursun .14 Ocak 2013
aysgl_42 ..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet ..21 Ocak 2013 ..
AMELİYAT OLACAKLAR
cemrem29 . 17 Ocak 2013
mehel 30 Ocak 2013
emha.......... ocak 2013
Merhaba kızlar ben yeni evliyim , eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuştu, doktor çocuk yapmayı istediğin zaman tekrar olman gerekebilir demiş , 2 - 3 sene kadar düşünmüyoruz ama ben yinede kara kara düşünüyorum, acaba bu çok da etkiler mi diye , sizler bu sorunla yaşıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz?
Merhaba canim
Tel.den girdigimden copy paste yapamadim.kusura bakmayin..31 ocakta bir aksilik cikmazsa ameliyat olacak esim.dualarinizi bekliyorum.ayrica tecrubeli arkadaslar dikkat etmem gereken bir konu varmi?? Simdiden uyarirsaniz sevibirim.dinlenmesi lazim siki kiyafetler giyinmyecek baska??
spor yapmıycak ayakta fazla kalmıycak sıcak duş almıycak fındık fıstık badem ceviz ve c vitamini alacak. insallah ameliyatınız basarılı olur allah yardımcınız olsun..
Kizlar cehaletmden soruyorum kusura bakmayin..doktor bizden akciger filmu ve kan testi istedi.kan testinde 10 farkli secenek vardi.350-400tl dedi ameliyatada .ilacta yazicam sonra dedi..siz nerede nekadara yaptirdiniz acaba
canım eşler olarak bizim yapabileceğimiz fazla bişey yok,gereknleri doktorunuz söyler zaten.ameliyattan sonra giyilen bi iç çamşırı var suspansuvar gibi bişeydi adı,doktorunuz yazar size,desteklemek için giyiliyor ameliyat sonrası.üç haftaya kadar rapor verilebiliyormuş,benim eşim üç haftalık rapor aldı dinlendi bu sürede. iyileşmesi çok uzun sürmüyor ama eşim değerlendirdi bu süreyi sadce.bi de canım ameliyattan çıkınca eşin çok fazla üşüyebilir çünkü ameliyathane soğuk biyermiş.eşin ameliyattan geldiğinde titrerse sakın korkma bi müddet sonra geçiyor.Allah sağlık versin geçmiş olsun şimdiden.
Merhaba kızlar ben yeni evliyim , eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuştu, doktor çocuk yapmayı istediğin zaman tekrar olman gerekebilir demiş , 2 - 3 sene kadar düşünmüyoruz ama ben yinede kara kara düşünüyorum, acaba bu çok da etkiler mi diye , sizler bu sorunla yaşıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz?
siz özelde mi yaptırıcaksınız ameliyatı biz balıkesir üniversitesinde yaptırdık ve hiç para harcamadan ameliyat oldu dediğiniz tahliller bizede yapıldı ama ücretsizdi
Canim yakinlarda arastirma hast. Olsa giderdim ama esim cok korkuyor bide onun doktoru ozelde calisiyor baskasina gitmek istemedi. Bide bundan once ilacti muayeneydi okadar para gittiki ..heralde gozune gelmiyor .ama ben yinede teklif edicem.devlete saglikta daha cok guveniyorum ama doktoru degistirmeye yanasirmi bilmemtesekkur ederm
cnm diğer topiğe yazdım ama burdan da tebrik edeyim istedim:) Allah sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah :))
nevacımmmmmmmmm canımm benimmm inanmıyorumm yaaa öyle sevindim kii anlatamamm hatta neva hamileymişş diye bağırdımm eşimin ödünü patlattım inan çok sevindim yaa buradan hamile haberi aldıkça dahada umutlanıyorum darısı bize inşallah ne olur kızlar bizedeee dua edinn alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn çok öpüyorum arkadaşımm :))))
Canim senin adina nasil sevindim bilemezsin.darisi basimiza insallh..artik uzun zaman bekleyince test yapmaktan bile korkar umursamaz oluyir.rabbim yardimcilmiz olsun.ayni mucizenin basima gelmesini oyle cok isterdimki..
çok sağol canım benim,ben de inanamıyorum hala şoktayım,kan testini de bi yaptırabilirsem o zaman inanıcam canım.inşallah canım sizler de gelirsiniz peşimizden teker teker,dün gece de sizlere dua ettim adınızı sayarak,inşllah Rabbim kimseyi bekletmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?