Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim senin adina nasil sevindim bilemezsin.darisi basimiza insallh..artik uzun zaman bekleyince test yapmaktan bile korkar umursamaz oluyir.rabbim yardimcilmiz olsun.ayni mucizenin basima gelmesini oyle cok isterdimki..

Merhaba kızlar ben yeni evliyim , eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuştu, doktor çocuk yapmayı istediğin zaman tekrar olman gerekebilir demiş , 2 - 3 sene kadar düşünmüyoruz ama ben yinede kara kara düşünüyorum, acaba bu çok da etkiler mi diye , sizler bu sorunla yaşıyorsunuz bana fikir verebilir misiniz?

cnm en yakınları insanın canını acıtıyor zaten, bizde hassas oluyoruz tabi bu donemde.. cnm eşim gecen gun dio once ah bi çift çizgiyi gorsem cok mutlu olurum diomusum, sonra keseyi goreyim cok mutlu olucam demeye baslamısım, şimdi kalp atışını duyayım demeye başladım, sen ne zaman mutlu olacaksın dedi bana :)) ne meraklıyız gerçekten kendi kendimizi uzmeye yani kimse bişi demesede biz kendimize yetiyoruz :) belirtilere gelince canım, bende kesin hamileyim diye dusundurten belirtim olmadı. zaten her ay bu bi işaret diye umutlandığım cok oldu . bence belirtilere hiç takılma,cunku adet belirtilerine yada soğuk algınlığı gibi halsizlik belirtilerine cok yakındı. bu donem oyalanacak bişiler bul kendine, beklemek cok zor biliyorum her an tetikte bekliyoruz ama olmasına engel olamiyoruz. canım tez zamanda hayırlı haberlerini alacağız inşaallah..

bizede normal yolla olur demişti dr hatta proxeeddiye bi ilac verdiameliyattan sonra 6 ay ilac kullandık ama hiç bi düzelme olmadı hatta ameliyattan sonra ileri hareketlilik %18 okadar düştü.ameliyat öncesinde %40lardaydı durum vahim yani .biz 1 senedir normal yolla deniyoruz olmuyor artık aşılama bu hafta sonu aşılama yapılacak hakkımızda hayırlısı olsun..

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..En kısa zamanda sağlıkla yine gelicek bebişi:))

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013
……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

AMELİYAT OLACAKLAR

cemrem29……. 17 Ocak 2013

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... ocak 2013

Amin canım benim çok tşk ederimmm inşllah diyelimmm öopüyorum sizi kızlarr ben kaçtım allah rahatlık versin iyi gecelerrrr hepinizee

Son düzenleme:

Insallah 31 0cakta olacak .yarin ameliyat icin kan testi ve akciger filmu cektirecegiz .doktor ona gore kesinlestirecekmis gununu

biraz dikkat istiyor aslında bu hastalık yani yedigine içtiğine giydigine hep dikkat edilmeli daha fazla ilerlemesin diye ..ben eşime portakal sıkıyorum hergün aksam mesela c vitamini cok önemliymiş bu hastalıkta..cokmu ileriymiş ki bidaha ameliyat gerektirsin.

spor yapmıycak ayakta fazla kalmıycak sıcak duş almıycak fındık fıstık badem ceviz ve c vitamini alacak. insallah ameliyatınız basarılı olur allah yardımcınız olsun..

Kizlar cehaletmden soruyorum kusura bakmayin..doktor bizden akciger filmu ve kan testi istedi.kan testinde 10 farkli secenek vardi.350-400tl dedi ameliyatada .ilacta yazicam sonra dedi..siz nerede nekadara yaptirdiniz acaba

Kizlar cehaletmden soruyorum kusura bakmayin..doktor bizden akciger filmu ve kan testi istedi.kan testinde 10 farkli secenek vardi.350-400tl dedi ameliyatada .ilacta yazicam sonra dedi..siz nerede nekadara yaptirdiniz acaba

siz özelde mi yaptırıcaksınız ameliyatı biz balıkesir üniversitesinde yaptırdık ve hiç para harcamadan ameliyat oldu dediğiniz tahliller bizede yapıldı ama ücretsizdi

Tesekkur ederim canim.doktor ben size nasil gelmeniz gerektigini anlatacahim dedi insallh boyle seyleri atlamaz..yanimada mutlaka hirka alayim ciktiginda usurse hemen uzerine orterim.sagolasin canim

cnm benim eşimde bekarken olmuş ameliyat evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım isteğimizle.ama şimdi 2.yi düşünüyoruz ve 8 aydır olmuyor eşimde dr.a gitti tekrar nüksetmiş varikosel ama sperm sayısı iyi olunca gerek duymadı ameliyata olmazsa tekrar gel demiş .üstünden 2 ay geçti olmadı yine.bakalım tekrar gidecek dr.a

siz özelde mi yaptırıcaksınız ameliyatı biz balıkesir üniversitesinde yaptırdık ve hiç para harcamadan ameliyat oldu dediğiniz tahliller bizede yapıldı ama ücretsizdi

Canim yakinlarda arastirma hast. Olsa giderdim ama esim cok korkuyor bide onun doktoru ozelde calisiyor baskasina gitmek istemedi. Bide bundan once ilacti muayeneydi okadar para gittiki ..heralde gozune gelmiyor .ama ben yinede teklif edicem.devlete saglikta daha cok guveniyorum ama doktoru degistirmeye yanasirmi bilmem tesekkur ederm

bilmemmi cok para harcadık hele ameliyattan sonra verdiği ilaclara hayırlısı olsun genede drnuz iyiyse para için degiştirmeye degmez. insallah en kısa zamanda bebeklerimize kavusuruzda maddi manevi sıkıntılarımız biter.

çok sağol canım benim,ben de inanamıyorum hala şoktayım,kan testini de bi yaptırabilirsem o zaman inanıcam canım.inşallah canım sizler de gelirsiniz peşimizden teker teker,dün gece de sizlere dua ettim adınızı sayarak,inşllah Rabbim kimseyi bekletmez.

Canim senin adina nasil sevindim bilemezsin.darisi basimiza insallh..artik uzun zaman bekleyince test yapmaktan bile korkar umursamaz oluyir.rabbim yardimcilmiz olsun.ayni mucizenin basima gelmesini oyle cok isterdimki..

inşallah canım, Allah'tan ümidni kesme canım hiç bi zaman,dualarını eksik etme, ameliyatınızdan sonra herşey düzelir yavaş yavaş,sadece biraz sabır gerektiriyor.Benim durumumu bilsen canım ne kadar mucizevi bi durumda olduğumu anlardın,Yani herşeyin sahibi Allah,onun ol demesi yeter,sadce zamanı var demek ki....

cnm allah kucağına almayı nasip etsin sağlık sıhhatle
darısı bizlere de olsun inşllhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm sizin durumunuz ne idi anlattırmısın kısaca ben bilmiyorumda(((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…