Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin Allah razı olsun çok sağol. İnanın bu süreç çok ama çok zor bir süreç... yaşadığınız sağlık sorunları bir tarafa birde insanların hadi bebek yapın bebek nerede söylemleri insanı daha çok yaralıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

amin cnm evet aynen öyle bizlere zarar veren çevremizdekiler zaten yoksa allah sabır veriyo bi şekilde

merhaba emha,
öncelikle geçmiş olsun. cnm benim eşimde 20 ekimde ameliyat oldu. bizde ozelde yaptırmıştık. 1000 tl vermiştik. özel sağlık sigortaları karşılamıyor maalesef. erkekler için bu durum daha hassas, bu yuzden nereye guvendiyse orada ameliyatını olsun bence. ameliyat sonrası benim eşim sinirliydi, belki narkozun etkisi bilmiyorum. biz bu sorunu eksiklik gibi gormesekte onlar erkekliğiyle bağlantılı dusunup daha hassas oluyorlar. sonrasında "vay ben kendi dr.a gidecektim, bu dr. şoyleydi, boyleydi" demesin. tabi bu benim nacizane fikrim, benim eşim ilk kendine geldiğinde hemen ameliyat yerine bakmak istemişti :) arkadasların dediği gibi ameliyathane soğuk olduğu için geldiğinde üşüyebilir. yanına çorap almayı unutma, bir sure ameliyat onluğu ile yatacağından hemen giydirirsin. evde uyurken bacaklarının arasına yastık koyarsa daha rahat edecektir. ilk gunler şişlik olması normal, telaş yapmayın olur mu? zamanla şişlik inecek, normal haline kavusacaktır. kolay bir operasyon olduğu için ertesi gun araba kullanmak, dısarı cıkmak isteyebilir ama birkaç gun evde yatarak dinlenirse iyileşme sureci daha cabuk olacaktır. tekrar geçmiş olsun..

cnm ne güzel olmaz derken bak süpriz yapmış bebiş sizeeee
kız desene bi kere oldu TAM OLDU YANİİİİİ
HAYIRLARLA GELSİN BEBEĞİN İNŞLLHHHH

AYSGL42 cnm ne güzel yazmışsın hislerimize tercüman oldun cnm
rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnn

Son düzenleme:

cok begendim canım cok güzelmiş gözlerim doldu okurken..aynı seyler banada soruluyor yapsanıza artık bi bebek sanki biz istemiyoruz..rabbim büyük dualarımız kabul olacak insallah...

yüce rabbim bebeginizi sag salim kucagınıza almayı nasip eder insallah..rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallah..

Aramıza yeni arkadaşlar katılmışş hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz kızlarrr.....Asena arkadaşım hikayeni anlatıp bize umut olduğun için çok tşk ederizz dediğin gibi çok zor bir süreçç en çokda insanların lafları yaralıyor bizlerii ateş düştüğü yeri yakarmış çeken bilir birbirimzi bir tek biz anlarızz herkese konuşmak çok kolay tabii ..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm bizler içinde dualarınızı esrgemeyin lütfen sevgiyle kal....

Allah razi olsun canim.soyledikleriniz okadar onemliki hepsine dikkat edecegim insallh. Corap ve hirka alirim mutlaka.sislik bilgisi icin coookk tesekkur ederim cunku esim hergun nekadar kesilir sisermi acirmi diye- sanki ben olmusum gibi- bana soruyor.)bunu bilmem iyi oldu telas yapmayiz.tesekkur ederim ..

Canim oyyle huzunlendirdinki beni zaten son 2senedir herseye uzulur aglar oldum. Rabbim bu cektiklerimizin mukafati olarak oyle guzel evlatlar verecekki bbu cektiklermizi unutturacak..
Rabbim her duayi isitir ve tamam der verir.rabbim her duayi isitir bekle der ve daha iyisini verir.rabbim her duayi isitir sabir der ve ennn iyisini verir. Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder.

Bana sorarsaniz beni en cok uzen kelime '' anne olunca anlarsin ''
Bilmeden soyluyorlar belki ama oyle icim aciyorki ben anne olup anlamak icin 2 senedir aglamadigim dua etmedigim rabbime yalvarmadigim gun gecmedi...

Insallah hepimiz anne olurda anlariz..aminn

Bizi bizden baskasi anlamaz anlayamaz.o yuzden birbirimize destek olalim ve moralimizi umudumuzu yuksek tutalim.dualarimizda birbirmizi unutmayalim. Bekledigimiz mucize ve mutluluklara kavusan arkadaslar lutfen neler yaptiklarinizi neler uyguladiklarinizi bize yazin hem burbirimizi yonlendirmis hemde umutlandirmis olalim.

cnm kasık bolgesinden 1.5 -2 cm kadar kesiliyor ,estetik dikiş atıldığı için sorun olmayacaktır. sol varikoseli vardı eşimin, ameliyat sonrası dinlenirken ayağını yuksekte tutarsa daha rahat edecektir. kendini ii hissetse bile bacağının ustune cok basmazsa, dinlenirse daha ii olur. eşim ertesi gun araba kullanmıstı sonra keske kullanmasaydım ağrım oldu demişti. aklıma gelenler simdilik bunlar,merak ettiğin herseyi sorabilirsin cnm. mikrocerrahi yontemle ameliyat olacak değil mi?

iyi geceler kızlar,haberleri merak ediyorsunuz biliyorum,şimdi girebildim anca.kan testi sonucumu almak için saat üçte gittim ama çıkmamıştı,biraz bekle dediler ama bir saat bekledim hala çıkmamıştı,doktor da pazartesi günü öğreneceksinn artık dedi,kısacası öğrenemedim.eve gelirken de bi test daha aldım ve o da pozitif çıktı çok şükür.inşallah da sağlıklı bir gebeliktir kızlar dua edin bana.Allah'ım da en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

herkeze slm Allah hepimizin yardımcısı olsun.benide listenize eklermisin 24-01-2013 ameliyat tarihimiz.
bu arada Neva arkadaşım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın .

benim yarın dr kontrolüm var bu sefer aşılama yapıcaz artık siz yaptırdınızmı..

merhaba arkadaşlarım. iki gündür uğrayamadım çünkü hastaneye gittim. eşim tedavi görüyor ama bende gideyim muayene olayım problem var mı öğrenmek istedim. doktor eşimin raporunu görünce beklemeyin aşılamaya geçelim dedi. benim yumurtalarda da sıkıntı çıktı. kalitesiz, sayısı az ve büyümüyormuş. klomen verdi eşinle görüş daha fazla beklemeyin bir defa da olsa aşılama deneyelim dedi. eşim onay verdi. bu ay yumurtalar büyürse çatlatıp aşılama yapacağız. dua edin arkadaşlarım zor ve stresli bir dönem bizi bekliyor.

arkadaşlar çok üzgünüm dualarınıza ihtiyacım var dün keseyi gördük ama rahimde kan var dedi dr düşük tehlikesi dedi dr.dualarınızı bekl.

cok begendim canım cok güzelmiş gözlerim doldu okurken..aynı seyler banada soruluyor yapsanıza artık bi bebek sanki biz istemiyoruz..rabbim büyük dualarımız kabul olacak insallah...

inşallah canım tüm isteyenlere rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

dün söylemiştin 3 te sonuç alıcam diye sırf senin sonucu merak ettiğimden eşimin telinden girdim saat 1,30 da ama yazamadım daha doğrusu beceremedim. gecenin o saatinde çok mutlu oldum senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle güzel haberler alınca sizlerden çok mutlu oluyorum allah devamını getirsin inşallah bu haberlerin

arkadaşlar çok üzgünüm dualarınıza ihtiyacım var dün keseyi gördük ama rahimde kan var dedi dr düşük tehlikesi dedi dr.dualarınızı bekl.

Allah yardımcın olsun arkadaşım iyi düşün iyi olsun sağlığıyla gelir inşallah senin yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…