cnm baska yere gtseydn ben olsam catlardımm
tesekkür ederim canım nekadar oldu ameliyat olalı. biz 6 ay boyunca ilac kullandık o bile fayda etmedi bide bizim cift taraflı oldu.ameliyattan önce %40larda olan hareketli sayısı ameliyat sonrası bide ilac takviyesiyle bile %18 düştü tabi bizim morallerde düştü..benimde eşim olmak istemiyodu ben cok istediğim için oldu simdi cok vicdan azabı cekiyorum ama geriye dönemiyoruz iştebiz su 1 aydan beri asılama yaptırcaz diye keci boynuzu pekmezi,bal ve portakal sıkıp içti %18 oran %36 ya yükselmiş tavsiye ederim yani)
kızlar doktor gerek yok demesine rağmen eşim ameliyat olmaya karar verdi.
size sorum şu eşiniz ameliyattan sonra kaç günde işe başladı. benim eşim bankacı bankalar izin ve rapor konusunda çok katı maalesef rapor alsan başka şubeye tayinin çıkıyo o yüzden eşim ctesi ameliyat olup ptesi işe giderim diyo ama ben kızıyorum 2 günde işe gidilmez diye sizin eşleriniz ne süre işe gitmedi iyileşme süreci ne kadar sürüyor
Kızlar esim bugün ameliyat oldu.insallah her sey güzel olur
tavsiyen için teşekür ederim benim eşim ameliyat olalı buğün 5. gün daha yeniyiz tek taraflı sol tarafından oldu ameliyat olmadan önce %18 di hareketli sayısı şimdilik antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyor eşim senin eşin nasıl ilaç kullandı vitamin mi ?
Kızlar esim bugün ameliyat oldu.insallah her sey güzel olur
slm arkadaşım şöyle anlatayım eşim ameliyat oldu bir gün sonrası hastaneden çıkışta arabayı kendi kullandı ameliyat yerinin ağrıdığını hiç söylemedi hareketlerindede bir sorun aksama yok ama bizim bir sorunumuz oldu eşim belden aşağı uyuşturma yaptırdı ama uyuşmadığı için 3 kere iğne yapmışlar belden ve onu daha vücüttan atamadı ayağa kalktığnda başı dönüyor başı ağrıyor bazen midesi bulanıyor benim tavsiyem narkozla uyuşturma yaptırsın onu vücüttan atmak daha kolay şimdiden geçmiş olsun.
kızlar kan testi sonucumu öğrendim,1000 ve üzeriymiş.gayet iyi dedi ebe.yaklaşık 6 haftalıkmış,merakımı giderdim sonunda.Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda.
kızlar kan testi sonucumu öğrendim,1000 ve üzeriymiş.gayet iyi dedi ebe.yaklaşık 6 haftalıkmış,merakımı giderdim sonunda.Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda.
Bizim ameliyat olalı 4 ayı geçti neredeyse 5. aya yaklaştık .. eşim test yaptırmaya çekiniyoru. 3. ayda yaptırmamız gerek testi . 6. ayda yaptırırım diye sallıyordu. neyseki bu hafta ikna etttim ve önümüzdeki hafta kısmetse test yaptıracak.. çokkk korkuyorummAlalhım hayırlısı ile iyi sonuç alırız inşalalhh..
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
suveyma……….15 Haziran 2012……….
gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..
nisann83……...11 Eylül 2012 ……
Onlyliz………...12Eylül 2012………
ayseem…..…...29 Eylül 2012……..
ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..
poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva …………..30 Ekim 2012………aralık 2012..........
akmelek………5 Kasım 2012…………
limoncello…….20 Kasım 2012…….
fd_dilek………..5 Ocak 2013………….
cdursun……….14 Ocak 2013………
cemrem29……. 17 Ocak 2013
aysgl_42……..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..
mehel…………30 Ocak 2013
emha.......... 30 ocak 2013
topiğimizin yeni hamişii hayırlı olsunn arkadaşlarr:)...darısı bizlere inşallahhhh
onlylizcim,sağol canım,sizlere de dua ediyorum hergün.canım benim gebelik aralık değil,ocak 2013 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?