rica ederim arkadaşım ne demek:))napayım cnm ya bu aralar maalesef hiç iyi değilim.hep karamsar sanırım üzgün ne zaman gelicek bebiş bilmiyorum.artık yorulduğumu hissediyorum.Allahımın gücüne gitmesinde napim bu aralar böyle hissediyorum(az önce arkadaşımın yanına gittim.onda yumurtlama düzensizliği var ve 2-3 aydır bebek istiyorlardı.adet uzun süre gelmeyince test yaptırmış hcg 17 çıkmış.sanırım tekrar yaptırcak yükseldimi diye.yani kıskanmak değilde ne bileyim çok zoruma gitti kız benden küçük ve daha yeni düşünüyorlardı sanırım şimdi oda hamile ((Varsa Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah o anlamda gözüm yok.sadece moralmen çöküyorsun işte.şimdi iyice gözler bana çevrilicek.hadi artık deyip duruyorlar zaten (((çookkkk moralim bozukkkkkkkkkkk.....
canım bizim de grade 3 solda ama bizim muayenede çıkmıyo yani gözle görülmüyo ultrosonda çıktı. valla bilmiyorum 2 ürologa gittik 1 tanesi ameliyat dedi diğeri gerek yok ameliyata dedi kadın doğumcu da gerek yok diyor arap saçına döndü eşim de bunaldı zavallı 1 öyle 1 böyle diyor iyi 1 ürolog bulamadık 1 türlü biz izmirdeyiz canım
herkesin değeri düşüyor demedi de ameliyat garanti bişey değil dedi. yükselebilir de düşebilir de aynı da kalabilir garantisi yok yani dedi. sizin zaten çok çok kötü değil değerler dedi ama 7 aydır da tık yok ben de hiç 1 sorun yok bugün yine baktı ben normal yumrtlyorum vs ben de bişey yok yani. olmuyorsa eşimden kaynaklı.
değerler şöyle
Bakılan Bulunan Normal
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla
sonuç: astenospermi yani hareket azlığı. doktor proxeed plus verdi ama o da aylık 230 tl mal oluyor 6 ay içsen 1400 tl yani zaten maddi durum iyi değil devamlı borca giriyoruz sonunda depresyona giricez bu gidişle
vallahi canımm gerçekten değerlerinz çok iyi maşallah özlelliklle morfoloji hareketinizde bir azlık yok toplam % 50 yi geçiyor bile toplam sayı 25 milyon demişsin mildeki sayı kaç peki?? bak burda akmelek arkdaşımız var oda sana yardımcı olsun sanırım onada doktorlar önce bekleyin demişti dğerleri düşünce onlarda ameliyat oldu oda galiba izmirdeydi akmelekkkkkkkkkkkk nazarboncuğuna yarımdımcı olurmsun canım sen izmirdemiydin ona bir doktor önerebilirmsinnnnn:))))
Esim ameliyattan cikti sukurler olsunki..artik kul olarak yapacak biseyimiz kalmadi.rabbim ne derse o olacak
vallahi canımm gerçekten değerlerinz çok iyi maşallah özlelliklle morfoloji hareketinizde bir azlık yok toplam % 50 yi geçiyor bile toplam sayı 25 milyon demişsin mildeki sayı kaç peki?? bak burda akmelek arkdaşımız var oda sana yardımcı olsun sanırım onada doktorlar önce bekleyin demişti dğerleri düşünce onlarda ameliyat oldu oda galiba izmirdeydi akmelekkkkkkkkkkkk nazarboncuğuna yarımdımcı olurmsun canım sen izmirdemiydin ona bir doktor önerebilirmsinnnnn:))))
çokkk geçmiş olsunn canımm artık dua etme vakti dediğin gibi allah nederse o olucakk tez zamanda allah hepimizin eşlerine şifa versinnnn
kızlar nasıl başlasam bilmiyorum lafa ama sevinçten mutluluktan çıldırıyorum allahım inşallah benım yaşadığım mutluluğu en kısa zamnda sizlerede yaşatsın mucizem geldi sanırım:))) hastalığım gecikti test aldım olmıcak bılıyorum ama denıyeyım dedım ve kendımı kaybettım 4 test yaptım hepsi pozitif çıktı eczacıda eşimin arkadaşı kesın hamılelık var dedı yarın doktora gıdıcem dua edın lütfen inşallah herşey yolundadır. allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..
CANIM GÖZÜN AYDIN. bu ne güzel bir haber okuyunca çok mutlu oldum. inşallah kan testinde de çıkar ve mutluluğun artar.
kızlar nasıl başlasam bilmiyorum lafa ama sevinçten mutluluktan çıldırıyorum allahım inşallah benım yaşadığım mutluluğu en kısa zamnda sizlerede yaşatsın mucizem geldi sanırım:))) hastalığım gecikti test aldım olmıcak bılıyorum ama denıyeyım dedım ve kendımı kaybettım 4 test yaptım hepsi pozitif çıktı eczacıda eşimin arkadaşı kesın hamılelık var dedı yarın doktora gıdıcem dua edın lütfen inşallah herşey yolundadır. allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..
inşallah canım inşallah nasıl sabah olucak bılmıyorum darısı başınıza allahım en kısa zamanda sizlerde nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah..
limonnncelllooo inanmıyorum canımm daha sabah görüştük ağlıyordun bak şimdi sevinç çığlıkları atıyorsunn demekki ruh halin ağlamaların bundanmışş çok ama çok sevindimm arkadaşım ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn ne olur dualarınızda bizide unutmayınn değerleriniz kaçtı canım onlarıda yazarsanız listeye eklicemm çok öpüyorum seni:)))kan testinide bildirirsin bize değilmi?
amin canım benim. yarın burda güzel haberi kan testiyle tescillenmiş olarak vereceksin bizlere inşallah. eşine nasıl söyledin ve tepkisi ne oldu yazar mısın.[/QUOTE
valla sorma dışardan geldık hemen banyoya gıttım testi yaptım sonra ben ağlamaya başadım doktora mı gıtsem ılk soylemesemmı dıye herşey bellı olsun falan derken bıandan çığlık atıp ağlamaya başladım kendımı kaybettm galba:)))ama eşim inanamadı gıdp bır torba test almış yarım saate bır 4 test yaptık hepsi pozitif çıktı bişey olur dıe çok korkuyor o yuzden fazla sevınmyelım dıyor ama yerınde duramıyr :)))yarın gıdıcez doktora habeer verırım gelınce allahn ıznıyle hayırlısı olur ınşallah..
canım benım sen nedıosun benım aklımda zaten hep siz varsınız tabıkı dualarımda sizi unutmam canım arkadaşım allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin valla değerlre bakarsak facia bız hiç beklemıyoduk eşimde bende şoktayız hala ınannamıyoum amelıyat olallıı 3 ay bıle olmadı bılıyosun daha test yaptırmadık ama onuda zamanı dolunca yaptırıcaz mutlaka sonucu görmek için..eşim tepemde hemn kızlara yaz umutolsun dıyor oda ben yarın emın olunca yazıcaktım aslına ama testler inşallah doğrudur tek sabah olsa ağlamalarım ben 3 gundur hiç durmadan ağlıyorum bundan olsa gerek allah gözlerıızmızden akan yaşları mutluluğa çevirsin inşallah..
1 ay arayla 2 testyaptırdık
bu 1. testnormal yapı (kruger-strıct crıterıa) : % 10
anormal yapı(kruger-strıct crıterıa) : % 90
14: normal morfoljı
5-14 G PATTERN-İYİ PROGNOZ
0-4 PATTERN -KÖTÜ PROGNOZ
buda 2.test
normal yapı (who) :%20
anormal yapı(who) :%80
1-2 lokosıt, 3-4 spermiyogenez hücresi , hareketli ve hareketsiz spermatozoidler görüldü.
motılıte grande 2
limoncellomm sende benim canımsın buradaki bütün arkadaşlarım hepiniz iyiki varsınız canyoldaşı olduk birbirmize umarım birgün evlatlarımızıda kucağımıza aldığımzda yine burdan konuşuruz irtibatı kesmeyiz kimbilir benim eşimde yanımda oda çok sevindi canımm sıra bize geliyor galiba yavaş yavaş dyor:))) allahımm bizede en kısa zamanda nasip etsinn canım limoncellomm:)) birde sayı hız kaçtı canım onuda yazarsan sana zahmet süper olur:)
amin canım benim. yarın burda güzel haberi kan testiyle tescillenmiş olarak vereceksin bizlere inşallah. eşine nasıl söyledin ve tepkisi ne oldu yazar mısın.[/QUOTE
valla sorma dışardan geldık hemen banyoya gıttım testi yaptım sonra ben ağlamaya başadım doktora mı gıtsem ılk soylemesemmı dıye herşey bellı olsun falan derken bıandan çığlık atıp ağlamaya başladım kendımı kaybettm galba:)))ama eşim inanamadı gıdp bır torba test almış yarım saate bır 4 test yaptık hepsi pozitif çıktı bişey olur dıe çok korkuyor o yuzden fazla sevınmyelım dıyor ama yerınde duramıyr :)))yarın gıdıcez doktora habeer verırım gelınce allahn ıznıyle hayırlısı olur ınşallah..
Allah mutluluğunuzu daim eylesin. bizlere de dua et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?