Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

akmelekcim anlıyorum arkadaşımm bu aralar kırmızılar yaklaştı sanırım hepimizn o yüzden canı sıkkın napalım beklemekten başka çaremiz yok ...benimde moralim çok bozuk kimseyle görüşmek istemiyıorum numara yapmaktan sıkıldımm inan ...evt çevremizde çok hamile kalanlar var bu dahada zor tabiki kıskanmak dğeil niye kıskanalımda.. ama biz kolay hamile kalanlardan değiliz bu bir gerçek bir kadın olarak bu insanı çok yıpratıyor ama sonucunda varsa bebeğimize kavuşmak şu 6 ayı beklemek şart olmuyorsada hepbirlikte aşılamaya gidicez akmelekcim olmuyorsada tüp bebek sonuçta mutlaka birgün meleğimize kavuşucaz kendimizi telkin etmek zorundayız eşlerimizde üzülüyor benimde komşularımın ikiside hamile benimle görüşmeyi kestiler yüzüme bile bakmıyorar bende bütün ilişkimi kestim zaten çokda umurumda diyorum ama üzülmüyor da değilim kendimi eksik gibi hissediyorum bu insanlar sayesindee vallahi bende bıktım ya akmelekcim(((

vallahi canımm gerçekten değerlerinz çok iyi maşallah özlelliklle morfoloji hareketinizde bir azlık yok toplam % 50 yi geçiyor bile toplam sayı 25 milyon demişsin mildeki sayı kaç peki?? bak burda akmelek arkdaşımız var oda sana yardımcı olsun sanırım onada doktorlar önce bekleyin demişti dğerleri düşünce onlarda ameliyat oldu oda galiba izmirdeydi akmelekkkkkkkkkkkk nazarboncuğuna yarımdımcı olurmsun canım sen izmirdemiydin ona bir doktor önerebilirmsinnnnn:))))

Esim ameliyattan cikti sukurler olsunki..artik kul olarak yapacak biseyimiz kalmadi.rabbim ne derse o olacak

onlyliz cnmm ben nazarboncuğuna izmirde iyi bir üroloji arıyorum adında açtığı topikte ayrıntılı anlattım.doktor isminide verdim.umarım yardımcı olabilmişimdir.gerçi biz daha sonuca ulaşmadık :))ama doktorumuzdan memnunuz...

Esim ameliyattan cikti sukurler olsunki..artik kul olarak yapacak biseyimiz kalmadi.rabbim ne derse o olacak

çokkk geçmiş olsunn canımm artık dua etme vakti dediğin gibi allah nederse o olucakk tez zamanda allah hepimizin eşlerine şifa versinnnn

Kızlar biz de 4 seneden beri evliyiz. 1 seneden beri çocuk için çalışıyorduk ancak olmayınca dün bir test yaptırdık. Sonuçların ne anlama geldiğini çok bilmiyoruz. Lütfen yardımcı olun. Bu değerlerle normal doğum zor anladığım kadarıyla. Peki aşılama yapılırsa hamilelik olasılığım nedir? Ya da tüp bebek düşünürsek bu değerlerle hamile kalabilir miyim?

pH = 8

Spermatozon Sayısı (ml) = 82.000.000

Hızlı İleri Hareket = 9

Yavaş İleri Hareket = 16

Yerinde Hareketli = 11

Hareketsiz = 64

Canlılık ve Hareket = 36

Gross Anormal Morfoloji Yüzdesi = 70

canım 25 milyon 1 mldeki sayı işte evet doktorlar da bu değerler ile normal yolla olur diyor ama olmuyor ben de anlamadım sayı da ve morfolojide sorun yok bizim sadece harekette biraz azalma ürolog hemen olsun isterseniz aşılama da yaptırabilirseniz eşinizde sorun olmadığı için aşılama tutma ihtimali yüksek olur dedi bilemiyorum ameliyattan önce 1 kez aşılama mı denesem diye düşünüyorum açıkcası bu ay geçti tabi de önümüzdeki ay

akmelekk sağol canım sen şifadan tavsiye etmiştin evet aklımda o biz ege sağlık hastanesi ve kent hastanesine gittik bugüne kadar ege sağlıktaki doktor ameliyat olsan iyi olur dedi kent hastanesindeki olmana gerek yok dedi ve proxeed plus verdi şimdi eşim onu içiyor ctesi günü de senin dediğin doktora görüneceğiz bakalım ona göre de 1 karar vereceğiz

kızlar nasıl başlasam bilmiyorum lafa ama sevinçten mutluluktan çıldırıyorum allahım inşallah benım yaşadığım mutluluğu en kısa zamnda sizlerede yaşatsın mucizem geldi sanırım:))) hastalığım gecikti test aldım olmıcak bılıyorum ama denıyeyım dedım ve kendımı kaybettım 4 test yaptım hepsi pozitif çıktı eczacıda eşimin arkadaşı kesın hamılelık var dedı yarın doktora gıdıcem dua edın lütfen inşallah herşey yolundadır. allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..

CANIM GÖZÜN AYDIN. bu ne güzel bir haber okuyunca çok mutlu oldum. inşallah kan testinde de çıkar ve mutluluğun artar.

CANIM GÖZÜN AYDIN. bu ne güzel bir haber okuyunca çok mutlu oldum. inşallah kan testinde de çıkar ve mutluluğun artar.

inşallah canım inşallah nasıl sabah olucak bılmıyorum darısı başınıza allahım en kısa zamanda sizlerde nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah..

limonnncelllooo inanmıyorum canımm daha sabah görüştük ağlıyordun bak şimdi sevinç çığlıkları atıyorsunn demekki ruh halin ağlamaların bundanmışş çok ama çok sevindimm arkadaşım ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn ne olur dualarınızda bizide unutmayınn değerleriniz kaçtı canım onlarıda yazarsanız listeye eklicemm çok öpüyorum seni:)))kan testinide bildirirsin bize değilmi?

inşallah canım inşallah nasıl sabah olucak bılmıyorum darısı başınıza allahım en kısa zamanda sizlerde nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah..

amin canım benim. yarın burda güzel haberi kan testiyle tescillenmiş olarak vereceksin bizlere inşallah. eşine nasıl söyledin ve tepkisi ne oldu yazar mısın.

canım benım sen nedıosun benım aklımda zaten hep siz varsınız tabıkı dualarımda sizi unutmam canım arkadaşım allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin valla değerlre bakarsak facia bız hiç beklemıyoduk eşimde bende şoktayız hala ınannamıyoum amelıyat olallıı 3 ay bıle olmadı bılıyosun daha test yaptırmadık ama onuda zamanı dolunca yaptırıcaz mutlaka sonucu görmek için..eşim tepemde hemn kızlara yaz umutolsun dıyor oda ben yarın emın olunca yazıcaktım aslına ama testler inşallah doğrudur tek sabah olsa ağlamalarım ben 3 gundur hiç durmadan ağlıyorum bundan olsa gerek allah gözlerıızmızden akan yaşları mutluluğa çevirsin inşallah..

1 ay arayla 2 testyaptırdık

bu 1. testnormal yapı (kruger-strıct crıterıa) : % 10
anormal yapı(kruger-strıct crıterıa) : % 90
14: normal morfoljı
5-14 G PATTERN-İYİ PROGNOZ
0-4 PATTERN -KÖTÜ PROGNOZ

buda 2.test
normal yapı (who) :%20
anormal yapı(who) :%80

1-2 lokosıt, 3-4 spermiyogenez hücresi , hareketli ve hareketsiz spermatozoidler görüldü.
motılıte grande 2

Hamiş olan arkadaşlarımızdan bir ricam olucak en son yaptırdıkları spermiyogram testlerini ve kaçıncı derece varikosel oldukklarını yazarlarsa çok sevinirim en son pyrazmeltem arkadaşımız yazdı diğer arkadaşlarımız yazmadı malesef hamişler çoğalıyor maşallah değerlerini yazarlarsa herkes geri sayfalara dönmek zorundada kalmayacaklar şimdiden tşk ederim arkadaşlarım hamişlerin çoğalması ümidiyle hepinizi öpüyorum:)))

limoncellomm sende benim canımsın buradaki bütün arkadaşlarım hepiniz iyiki varsınız canyoldaşı olduk birbirmize umarım birgün evlatlarımızıda kucağımıza aldığımzda yine burdan konuşuruz irtibatı kesmeyiz kimbilir benim eşimde yanımda oda çok sevindi canımm sıra bize geliyor galiba yavaş yavaş dyor:))) allahımm bizede en kısa zamanda nasip etsinn canım limoncellomm:)) birde sayı hız kaçtı canım onuda yazarsan sana zahmet süper olur:)

Son düzenleme:

canım bızım sayı 8.000.000 du hız hangisi?benım testte bunlar yazıyr bıtek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…