canım kaç haftalık bebek.... sanki bana aralıkta hamile kaldın gibi geldi ok hemen düzeltim canım öptümsseni güzel dileklerin içn tşkler nevacım:)
yok canım son adetimin ilk günü 26 aralıktı,2 ocakta yıkanmıştım.yani gebelik ocakta oldu2013 olacaktı bi de,seni sürekli düzeltiyoruz canım kusura bakma,amacım yanlış bulmak değil ama görenler de şaşırmasınlar
cok gecmiş olsun canım.benim eşimde ameliyat sonrası 1 hafta antibiyotik ve agrı kesici kullandı. (3 ay baska bir ilac kullanmadı) 3 ay sonra siperm testi yaptırdık ve sok olduk yükselicegi yerde düşmüş bizde baska bi dr gittik oda bize 3 aylık bir ilac verdi proxeed adında onu kullanınca yükseldi ama bu ayki kadar degildi yinede.ama dogal vitaminler almak en güzeliymiş.
çok sağol canım bakalım burda iyi 1 doktor arıyoruz ameliyat için ben yarın kendi doktoruma soraceğım ürolog tavsiyesi çünki şimdilik 2 doktora gittik 1 tanesi ameliyat dedi diğeri gerek yok dedi şu an proxeed plus içiyor ama onu içtiği sürece hareket artıyomuş bıraktığı anda eski haline dönüyomuş toplam hareket %32 bizim en az %40 görünüyor normal değerler yani ama normal yoldan gebelik için en az %55 deniyor...
ameliyattan da verim alamayanlar var ben de anlamadım bu işi arap saçı gibi bişey yani iki ucu bokluy değnek resmen ameliyat olsan 1 türlü olmasan 1 türlü hakkımızda hayırlısı bakalım....
kızlar kan testi sonucumu öğrendim,1000 ve üzeriymiş.gayet iyi dedi ebe.yaklaşık 6 haftalıkmış,merakımı giderdim sonunda.Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda.
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
shsnm .26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ..8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
suveyma .15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..
nisann83 ...11 Eylül 2012
Onlyliz ...12Eylül 2012
ayseem .. ...29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 ....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ..30 Ekim 2012 aralık 2012..........
akmelek 5 Kasım 2012
limoncello .20 Kasım 2012 .
fd_dilek ..5 Ocak 2013 .
cdursun .14 Ocak 2013
cemrem29 . 17 Ocak 2013
aysgl_42 ..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet ..21 Ocak 2013 ..
mehel 30 Ocak 2013
emha.......... 30 ocak 2013
topiğimizin yeni hamişii hayırlı olsunn arkadaşlarr:)...darısı bizlere inşallahhhh
saol canım ben buğün başlıyorum keçi boynuzu kürüne sabah ceviz, yumurtasız kahvaltı yptırmıyorum gün arasında meyve portakal suyu keçi boynuzu pekmezi birde bi karışımdan yediriyorum (akapunturcudan) almıştık bitkisel karışım bakalım hayrlısı ben folik asit kllanıyordum ondan da içmesi iyiymiş vitamin sonuçta nşallah işe yarar.
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
suveyma……….15 Haziran 2012……….
gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..annesinin kuzusu yeniden gelicek:)
nisann83……...11 Eylül 2012 ……
Onlyliz………...12Eylül 2012………
ayseem…..…...29 Eylül 2012……..
ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..
poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........
akmelek……….…5 Kasım 2012…………
limoncello…..….20 Kasım 2012…….
fd_dilek……….....5 Ocak 2013………….
cdursun……………..14 Ocak 2013………
cemrem29…...…. 17 Ocak 2013……
aysgl_42…….....18 Ocak 2013……
ozlem_ahmet……....21 Ocak 2013…..
kayipsuu……...…..24 Ocak 2013……..
mehel…………..…30 Ocak 2013……..
emha.............. 30 ocak 2013……
topiğimizin hamişleri hayırlı olsunn arkadaşlarr:)...darısı bizlere inşallahhhh
kızlar hepinize çok teşekkür ederim,darısı sizlere inşallah.Sağ salim kucağımıza da alalım inşallah.Hepinize dua ediyorum kızlar,en kısa zamanda siz de kavuşursunuz inşallah meleklerinize
akmelekcim slm canım nasılsın listeyi güncelledğin için tşkler arkadaşım sende olmasan kimse bana yardım etmiyor:))))şaka bir yana eline sağlık öpüyorum cnm:)
canım benim nasılsın valla kusura bakma hergun kaç defa sayfayı açtığımın hesabı yok ama bende iş yok malesef 2 gundur ağlamaktan başka bişey yapmaz oldum neden bukadar ağlrum bilmiyorum hergun eşim ağladınmı sen diyo ama elimden fazlası gelmıyor ben çok ttutum kendımı bugune kadar çok sıkmışım hiç eşime belli etmemiştim şimdiye kadar ama 2 gundur anlıyor malesef gözlerm mosmor oldu çünki..benım aybaşım 20.gun yada 21. gun gelıyor bugun 22.gun stresten o bıle gelmedı oluyorum ağrıdan buz kesıyorum sıcak su torbasıyla gezıyorum butun gun(sizden kaan aydos u duymuştum ona mesaj gonderdım değerler çok düşün dedi rendevu alıp gelın dna hasar testi yapalım faln dedı ama şimdi ankaraya gitmem mümkün değil burda halledıcem bunları sanırım..eşimle dün akşam oturup bır karar aldık şubat sonu aşılama yaptırmaya karar verdık..olmazsa mayıs ayında tup bebek denemeye karar verdık sabrımız tukendı maleseff..amelıyat çok yenı bılıyorum ama bız evleneli 5 yıl oldu artık sabredemıyorum dayanamıyorum..çok yakın bır doktor arkadaşımın var ist da yaşıyor aynı şeyı bızde yaşadık bekle diyor bana bır sene sonunda kendılığınden oldu dıyor ama benım 1 sene beklmeye yetıcek gücem yok galıbaa ((
kızlar yaaaa kendi doktorumdan geliyorum doktorum ameliyat önermedi eşime ben o ameliyattan sonuç alan hiç görmedim dedi. üstelik sizin değerler çok kötü değil dedi sırf değerler yükselsin diye ameliyat olunmaz dedi sağlığını olumsuz etkileyen 1 durum varsa ağrı sızı şikayet varsa olsun tabi ama ameliyattan sonra 3-4 ayı da çöpe atacaksınız değerler daha düşebilir bile dedi. ürologlar para almak için ameliyat öneriyo tabiki dedi. valla kafam çorba gibi oldu. ne yapsak bilemedim. ben yumurtlama takibindeyim ilaçsız bugün 20 mm yumurtam varmış bugün yarın önümüzdeli 4-5 günü iyi değerlendirin dedi.
iyi 1 ürologta bulamadık yani ne yapacağımızı bilemiyoruz
akmelekcim slm canım nasılsın listeyi güncelledğin için tşkler arkadaşım sende olmasan kimse bana yardım etmiyor:))))şaka bir yana eline sağlık öpüyorum cnm:)
nazarboncuğu senin o doktorunn birkere seni yanıltmaktan başka bir işe yaramıyorr..nedemek ameliyattan sonra herkesin değerleri düşüyor bizim 4 ayda % 110 artık gösterdi hemde 3 grade derecedeydi varikoselimiz...hayret bieşy ya insanların böyle kafasını karışıtıyorlar bu doktrlar uyuz oluyorum kesinlikle dinleme derim ameliyat olunn asıl beklemek zaman kaybı değerleriniz nasıldı nerede oturyorsunuz siz doktor çok önemli bu işte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?