Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kaç haftalık bebek.... sanki bana aralıkta hamile kaldın gibi geldi ok hemen düzeltim canım öptümsseni güzel dileklerin içn tşkler nevacım:)

yok canım son adetimin ilk günü 26 aralıktı,2 ocakta yıkanmıştım.yani gebelik ocakta oldu 2013 olacaktı bi de,seni sürekli düzeltiyoruz canım kusura bakma,amacım yanlış bulmak değil ama görenler de şaşırmasınlar

anladımm cnm tabi sen daha iyisini biilirsin:)))yanlış yazılmasın tabii:))değiştirdim cnmm gözden kaçıyor bazen yaa kusuruma bakmayın artık:))

kızlar hamilelik takvimi yaptım kendime,gelişimini merak ettim bebişin,inşallah sonuna kadar kalır takvimim
sizler de yaparsınız inşallah tez zamanda

selam arkadslar aranızda benı varıkosel amelıyatı olanlar topıgınden tanıyanlar var :) oncelıkle hamıle arkadslar adına cok sevındım uzun zamandır yazmıyorum topıklere bırsey esımın degerlerı ıcın beklıyorduk takvıye ve ılaclar kullanarak mayıs ayında 3 yıllık evlılıgımız dolucak ve esımın calıstıgı banka tarafından tup bebek ve asılama masraflarımız karsılanacak bunun ıcın tup bebek raporu cıkartmayı dusunduk ve bır bashekım tandııgmız vasıtasıyla devlet hastanesıne basvuu yaptım oradakı doktor 1 kere asılama deneyelım olmassa tup bebek heyetıne alırım senı dedı bugun adet gunum henuz olmadım oldgum zaman adetın 2. gunu gıdıcegım ve asılama ıcın strat verıcez 2.denemem olucak ılk denemem esımın amelıyat oncesıydı.. paylasmak ıstedım sızlerle.. hıc bukadar kırmızıların gelmesını ıstememıstım :) sımdı beklıyorum bıran once gıdeyım dıye..allahım ısteyen tum arkdslarıma mıs kokulu melekler nasıp etsın ınsallah opuyorum hepınızı :)

Son düzenleme:
3 yıldır çocuk sahibi olamamıştık, varikosel ameliyatı önerildi devlet hastanesinde ameliyat için Dr Tuncay Taş'a başvurduk, öncelikle ilaç tedavisi önerdi şuan ikinci bebeğime hamileyim, ameliyatta olmadı kocam...

saol canım ben buğün başlıyorum keçi boynuzu kürüne sabah ceviz, yumurtasız kahvaltı yptırmıyorum gün arasında meyve portakal suyu keçi boynuzu pekmezi birde bi karışımdan yediriyorum (akapunturcudan) almıştık bitkisel karışım bakalım hayrlısı ben folik asit kllanıyordum ondan da içmesi iyiymiş vitamin sonuçta nşallah işe yarar.

arkadaşım değerleri normalse hemen karar vermeyin ameliyta benim eşimin değerleride normaldı sınırdaydı benim dok. ameliyata gerek yok daha düşük değerlerde bile hamile kalanlar var dedi , ürolog dok da gerek yok ama bi iyi sperm var bide kaliteli sperm var olursan sperm kalitesi daha iyi olur dedi eşim aşılama yaptırmak istemediği için ameliyat oldu.

kızlar kan testi sonucumu öğrendim,1000 ve üzeriymiş.gayet iyi dedi ebe.yaklaşık 6 haftalıkmış,merakımı giderdim sonunda.Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda.

Amin inşallah pek tez zamanda olmayacak ama hayırlısı allah sağlıklı sıhatli kavuştursun bebişine

arkadaşım benide ekler misiniz 24 ocak 2013 ameliyat tarihimiz

insallah canım insallah yarıycak eşime okadar cok ve iyi bakmaya calısıyorumki...allah bu cabalarımızı bosa cıkarmıycak insallah...

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..annesinin kuzusu yeniden gelicek:)

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek……….…5 Kasım 2012…………

limoncello…..….20 Kasım 2012…….

fd_dilek……….....5 Ocak 2013………….

cdursun……………..14 Ocak 2013………

cemrem29…...…. 17 Ocak 2013……

aysgl_42…….....18 Ocak 2013……

ozlem_ahmet……....21 Ocak 2013…..

kayipsuu……...…..24 Ocak 2013……..

mehel…………..…30 Ocak 2013……..

emha.............. 30 ocak 2013……

topiğimizin hamişleri hayırlı olsunn arkadaşlarr:)...darısı bizlere inşallahhhh

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek……….…5 Kasım 2012…………

limoncello…..….20 Kasım 2012…….

fd_dilek……….....5 Ocak 2013………….

cdursun……………..14 Ocak 2013………

cemrem29…...…. 17 Ocak 2013……

aysgl_42…….....18 Ocak 2013……

ozlem_ahmet……....21 Ocak 2013…..

kayipsuu……...…..24 Ocak 2013……..

mehel…………..…30 Ocak 2013……..

emha.............. 30 ocak 2013……

topiğimizin hamişleri hayırlı olsunn arkadaşlarr:)...darısı bizlere inşallahhhh

akmelekcim slm canım nasılsın listeyi güncelledğin için tşkler arkadaşım sende olmasan kimse bana yardım etmiyor:))))şaka bir yana eline sağlık öpüyorum cnm:)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim,darısı sizlere inşallah.Sağ salim kucağımıza da alalım inşallah.Hepinize dua ediyorum kızlar,en kısa zamanda siz de kavuşursunuz inşallah meleklerinize

arkadaşım hayrlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah senin adına çok sevındım..dikkatet bebişinede kendinede:)))

akmelekcim slm canım nasılsın listeyi güncelledğin için tşkler arkadaşım sende olmasan kimse bana yardım etmiyor:))))şaka bir yana eline sağlık öpüyorum cnm:)

canım benim nasılsın valla kusura bakma hergun kaç defa sayfayı açtığımın hesabı yok ama bende iş yok malesef 2 gundur ağlamaktan başka bişey yapmaz oldum neden bukadar ağlrum bilmiyorum hergun eşim ağladınmı sen diyo ama elimden fazlası gelmıyor ben çok ttutum kendımı bugune kadar çok sıkmışım hiç eşime belli etmemiştim şimdiye kadar ama 2 gundur anlıyor malesef gözlerm mosmor oldu çünki..benım aybaşım 20.gun yada 21. gun gelıyor bugun 22.gun stresten o bıle gelmedı oluyorum ağrıdan buz kesıyorum sıcak su torbasıyla gezıyorum butun gun(sizden kaan aydos u duymuştum ona mesaj gonderdım değerler çok düşün dedi rendevu alıp gelın dna hasar testi yapalım faln dedı ama şimdi ankaraya gitmem mümkün değil burda halledıcem bunları sanırım..eşimle dün akşam oturup bır karar aldık şubat sonu aşılama yaptırmaya karar verdık..olmazsa mayıs ayında tup bebek denemeye karar verdık sabrımız tukendı maleseff..amelıyat çok yenı bılıyorum ama bız evleneli 5 yıl oldu artık sabredemıyorum dayanamıyorum..çok yakın bır doktor arkadaşımın var ist da yaşıyor aynı şeyı bızde yaşadık bekle diyor bana bır sene sonunda kendılığınden oldu dıyor ama benım 1 sene beklmeye yetıcek gücem yok galıbaa((

kızlar yaaaa kendi doktorumdan geliyorum doktorum ameliyat önermedi eşime ben o ameliyattan sonuç alan hiç görmedim dedi. üstelik sizin değerler çok kötü değil dedi sırf değerler yükselsin diye ameliyat olunmaz dedi sağlığını olumsuz etkileyen 1 durum varsa ağrı sızı şikayet varsa olsun tabi ama ameliyattan sonra 3-4 ayı da çöpe atacaksınız değerler daha düşebilir bile dedi. ürologlar para almak için ameliyat öneriyo tabiki dedi. valla kafam çorba gibi oldu. ne yapsak bilemedim. ben yumurtlama takibindeyim ilaçsız bugün 20 mm yumurtam varmış bugün yarın önümüzdeli 4-5 günü iyi değerlendirin dedi.

iyi 1 ürologta bulamadık yani ne yapacağımızı bilemiyoruz

ah limoncellomm çok iyi anlıyorum seni arkadaşımm banada oluyor zaman zaman ağlama krizlerimm sinirlilik halii sanırım bunlar bir patlama sonuçta doluyuz insanlara hayata herşeye..hep aynı soru niyee ben..allahın gücüne gidicek diye korkuyorum bu soruyu kendi kendime sorarken sonra toparlanıorum gecende biryerde okudum limoncellom allah bu dünyada neyi çok istersen seni onunla sırarmış bizide bununlar sınıyor demekki napalımm allahtan gelen herşeye elimiz kolumuz bağlıı sabretmek zorundayız bu bizim sınavımız evet çok zorr bir süreç ama güçlü durmamız lazımm allahım hepimize selamet versin arkadaşım ne diyim(( benimde bugün son günüm yarın adet olucam eşim bile benden daha stresli oda çok üzülüor ben kendimi unutup bu sefer o içlenmesin diye üzülmüyormuş numarası yapıyorum ama yemiyor tabiki içim içimi yiyor benimde ((allahhhh hepimize en kısa zmaanda yavrulamıza kavuştursun arkadaşım bende 2 aya kadar olmazsa aşılamaya gidicemm artık allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn çok öpüyorum senii limoncellommm yine konşuruz öpüyorum(((birbirimize dua edelimm bol bol)

Son düzenleme:

nazarboncuğu senin o doktorunn birkere seni yanıltmaktan başka bir işe yaramıyorr..nedemek ameliyattan sonra herkesin değerleri düşüyor bizim 4 ayda % 110 artış gösterdi hemde 3 grade derecedeydi varikoselimiz...hayret bişey ya insanların böyle kafasını karışıtıyorlar bu doktrlar uyuz oluyorum kesinlikle dinleme derim ameliyat olunn asıl beklemek zaman kaybı değerleriniz nasıldı nerede oturyorsunuz siz doktor çok önemli bu işte?

Son düzenleme:

rica ederim arkadaşım ne demek:))napayım cnm ya bu aralar maalesef hiç iyi değilim.hep karamsar sanırım üzgün ne zaman gelicek bebiş bilmiyorum.artık yorulduğumu hissediyorum.Allahımın gücüne gitmesinde napim bu aralar böyle hissediyorum(az önce arkadaşımın yanına gittim.onda yumurtlama düzensizliği var ve 2-3 aydır bebek istiyorlardı.adet uzun süre gelmeyince test yaptırmış hcg 17 çıkmış.sanırım tekrar yaptırcak yükseldimi diye.yani kıskanmak değilde ne bileyim çok zoruma gitti kız benden küçük ve daha yeni düşünüyorlardı sanırım şimdi oda hamile((Varsa Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah o anlamda gözüm yok.sadece moralmen çöküyorsun işte.şimdi iyice gözler bana çevrilicek.hadi artık deyip duruyorlar zaten(((çookkkk moralim bozukkkkkkkkkkk.....

canım bizim de grade 3 solda ama bizim muayenede çıkmıyo yani gözle görülmüyo ultrosonda çıktı. valla bilmiyorum 2 ürologa gittik 1 tanesi ameliyat dedi diğeri gerek yok ameliyata dedi kadın doğumcu da gerek yok diyor arap saçına döndü eşim de bunaldı zavallı 1 öyle 1 böyle diyor iyi 1 ürolog bulamadık 1 türlü biz izmirdeyiz canım

herkesin değeri düşüyor demedi de ameliyat garanti bişey değil dedi. yükselebilir de düşebilir de aynı da kalabilir garantisi yok yani dedi. sizin zaten çok çok kötü değil değerler dedi ama 7 aydır da tık yok ben de hiç 1 sorun yok bugün yine baktı ben normal yumrtlyorum vs ben de bişey yok yani. olmuyorsa eşimden kaynaklı.

değerler şöyle
Bakılan Bulunan Normal
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla

sonuç: astenospermi yani hareket azlığı. doktor proxeed plus verdi ama o da aylık 230 tl mal oluyor 6 ay içsen 1400 tl yani zaten maddi durum iyi değil devamlı borca giriyoruz sonunda depresyona giricez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…