Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım işte o who gore yapılanda %20 hareketli %80 hareketsiz 8.000.000 sayı
krugere gore olan da %10 hareketlı %90 harekersın 9000.000 sayı

mucize dimi ? :)))

mucize canım gerçektenn yüce rabbimm öyle büyükkii o herşeyin en iyisni güzelini bilir :))) bence ameliayattan sorna değerler artmıştır canım böyle kalmamıştır diye düşünüyorum 3 ay sonuçta değerler yükseliyor!

canım cok sevindim darısı bizlerin basına artık bizim için bol bol dua et.yüce rabbim hayırlısıyla sag salım kucagına almayı nasıp etsin...

amın arkadaşıma amın darısı başınıza allahın ıznıyle bebeklerımız için açıcaz bu topiği allahım hepinize benım bugun yaşadıklarımı yaşamayı naip etsın
çook heycanlıyım inşallah herşey yolunda gıder..

Rabbim sen ne kadar buyuksun.cani gonulden tebrik ederim.insallh hersey yooundadir doktora gidince yaz bisde haberdar olalim hicbir sikinti yoktur insallh sen kalbini ferah tut

Rabbim sen ne kadar buyuksun.cani gonulden tebrik ederim.insallh hersey yooundadir doktora gidince yaz bisde haberdar olalim hicbir sikinti yoktur insallh sen kalbini ferah tut

sağol arkadaşım çok teşekkür ederım hayırlısı artık dua edıyorum allahım yardımcımız olsun.

cnmmm çok güzel bir haber bu:)))tebrik ederim...demekki doktorumuzun ameliyatı başarılı geçmiş:)))allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.biliyorsun aynı doktora ameliyat olduk ve 15 gün arayla:))inşallah bizlerde o güzel haberleri veririz burdan.yarın çok daha güzel haberler duymak ümidiylee...

akmelekkkkcimm topiğimiz hamişlerle dolduu darısı bize inşallah canımmmmmmmmmmm çok mutluyumm limocuğumaaa:)

eweet canım ya bende bakıyorum nerdesın dıye bak oldu işte hiç beklmıyordum hemde bır suru yerle konuştum doktorla goruştum mumkun değil dedı aşıla yada tup bebek yapalım dediler onumuzdekı ay aşılama yaptırmaya karar vermıştık eşimle ama mucızem geldı galıba hala ınanamıyoruz ruyadayız sankı :)) senınde onlyz de butun arkadaşların güzel haberlerını beklıyorum artık allah yardımcımız olsun sende bak benım yaptıklarımı yap istersen bekleme musa bey in dediklerini biliyosun bıze bekleyın 6 ayın sonunda olmazsa bakıcaz dedı ama ben dınlemyıp ilaçlara ve takvıyelere başlamıştım çok mutluyum allahım sızın mutluluğunuzuda yaşatsın bıze dua edın yarın dr dan gelır gelmez yazıcam size hayırlısı bakalım..

limoncellomm benim sen benim canımsın arkadaşımm saol eksikolmaa:)))aminn inşallahh bizde teker teker geliriz arkanızdan:)

limoncello arkadaşım tebrik ederim,gözün aydınn,hamişler çoğalıyor yavaş yavaş senin şu anki duygularını çok iyi anlıyorum,heyecan,şaşkınlık,korku,sevinç... hepsi bir arada.kan testinle tecsille yarın inşallah.diğer arkadaşlar da gelsinler arkamıxdan teker teker böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…