saol canım benimm ama benim hiç ümidim yok inan bugün rengli olucakmışım gibi ağrılarım var çünkü bekliyorum zaten yarın bat hayırlısı artıkk birgün bizde sizler gibi bu mücadeleyi güzel sonuçlarndırırz umarım yumurtlamada da yapıyorum cnm ama bari sabah kalktığımda erken saatte yapayım en iyisi tkrar tşkler aydınlattığın için canım iyi gecelerr ))))
canım arkadaşım benım bak aynı belırtıler bendede vardı 2 gundur her defasında hah bu defa geldı dıye gıttım wc ye ama gelmedı gelmedı ve mucıze oldu.sende umıdını kaybetme bılıyorum bunun çok zor olduğu kaç gundur ne yaşadığımı az çok bılıosun sızınle paylaştım ama olmaz dıe bışey yyokmuş allahım bana gösterdı szede gösterıcek inanalım sadece dua edelım olucak ben ovulasyon testı bıle yapmadım bu ay ama 14 .gunden ıtıbaren çok düzenli deneme yaptık 2 gunde bır havuç suyuda yaptım buarada onu yazmayı unutmuşum..onumuzdekı ay yapayım dıyoddum ovulasyonu ama gerek kalmadı senıınde kalmıcak inşallah inan ve dua et sadece:))
canım arkadaşım benım bak aynı belırtıler bendede vardı 2 gundur her defasında hah bu defa geldı dıye gıttım wc ye ama gelmedı gelmedı ve mucıze oldu.sende umıdını kaybetme bılıyorum bunun çok zor olduğu kaç gundur ne yaşadığımı az çok bılıosun sızınle paylaştım ama olmaz dıe bışey yyokmuş allahım bana gösterdı szede gösterıcek inanalım sadece dua edelım olucak ben ovulasyon testı bıle yapmadım bu ay ama 14 .gunden ıtıbaren çok düzenli deneme yaptık 2 gunde bır havuç suyuda yaptım buarada onu yazmayı unutmuşum..onumuzdekı ay yapayım dıyoddum ovulasyonu ama gerek kalmadı senıınde kalmıcak inşallah inan ve dua et sadece:))
dua bol bol ediyorum canımm ama daha erkenmiş gibi geliyor ne bilim hayatım yaa artık bu ay olmazsada önümüzdeki aylarra inşşallah yarın bize bildir kan testini canımm çok öpüyorum ben kçar yatarr hepinize iyi geceler arkadaşlarım...
limoncellomm birde canım ateşini ölctünmü belirtiler varmıydı onuda yazarsan çok sevinirimÇ))
canım sorun ileri hareketlilikse eğer havuç suyunun ve proxseed in çok faydası oluyor birde preseed jel spermlerin hızlanmasını sağlıyor...
akmelekkkkcimm topiğimiz hamişlerle dolduu darısı bize inşallah canımmmmmmmmmmm çok mutluyumm limocuğumaaa:)
eweet canım ya bende bakıyorum nerdesın dıye bak oldu işte hiç beklmıyordum hemde bır suru yerle konuştum doktorla goruştum mumkun değil dedı aşıla yada tup bebek yapalım dediler onumuzdekı ay aşılama yaptırmaya karar vermıştık eşimle ama mucızem geldı galıba hala ınanamıyoruz ruyadayız sankı :)) senınde onlyz de butun arkadaşların güzel haberlerını beklıyorum artık allah yardımcımız olsun sende bak benım yaptıklarımı yap istersen bekleme musa bey in dediklerini biliyosun bıze bekleyın 6 ayın sonunda olmazsa bakıcaz dedı ama ben dınlemyıp ilaçlara ve takvıyelere başlamıştım çok mutluyum allahım sızın mutluluğunuzuda yaşatsın bıze dua edın yarın dr dan gelır gelmez yazıcam size hayırlısı bakalım..
o güzel dualarına kocamannnnnnn aminnnnnnn diyorum:))inşallah cnm bizlerde bir gün anne olucaz.çok sevindim bende limoncelloma :))inşallah hepimizin yüzü sırayla gülecek...
onlylizcim ateşini ölçtün mü diye sormuşsun ya limoncelloya,ben yumurtlama dönemim geçtikten sonra,gebelikte de ateş yükseliyormuş diye okuduğumda ölçmeye başlamıştım.benim muhtemel yumurtlama günlerim 8-9 ocaktı,ama biz 5 ocakta beraber olmuştuk.16 ocakta ölçmeye başladım.
16 ocak 36.6
17 '' 36.9
18 '' 36.8
19 '' 36.8
20 '' 36.6
21 '' 36.7
22 '' 36.4
23 '' 36.6
24 '' 36.7
25 '' 36.7
27 '' 37.0
29 '' 36.6
canım benim ateş değerlerim böyle.hamile olmadan önce ölçmediğim için normal vücut ısımı bilmiyorum,bunlar yükselmiş hali galiba. inşallah sen de hamişsindir
canım sorun ileri hareketlilikse eğer havuç suyunun ve proxseed in çok faydası oluyor birde preseed jel spermlerin hızlanmasını sağlıyor...
cnm bizim aaslında hep ortada seviyeler havuç suyu zaten içiyoruz proxseed yerineede arginmax men içiyoruz birde bu ay ilk defa preesed jel kullandım umarım faydasını görürüz biz herşeyi yaptık artık takdir allahın arkadaşımm ilgin için tekrar tşk ederim:)
cnm bizim aaslında hep ortada seviyeler havuç suyu zaten içiyoruz proxseed yerineede arginmax men içiyoruz birde bu ay ilk defa preesed jel kullandım umarım faydasını görürüz biz herşeyi yaptık artık takdir allahın arkadaşımm ilgin için tekrar tşk ederim:)
canım preseed jel ne işe yarıyo bizim de hız sorunu var iyi geliyorsa ben de alayım bari eşim proxeed plus içiyo ben ayrıca keçi boynuzu kürü de uyguluyorum ona yukarıda arkadaşta havuç suyu da iyi demiş 1 de onu deneyim diyorum bakalım bu jel de iyi ise onu da alayım
canım preseed jel ne işe yarıyo bizim de hız sorunu var iyi geliyorsa ben de alayım bari eşim proxeed plus içiyo ben ayrıca keçi boynuzu kürü de uyguluyorum ona yukarıda arkadaşta havuç suyu da iyi demiş 1 de onu deneyim diyorum bakalım bu jel de iyi ise onu da alayım
canım slm preesed jeli bende burdan duydumm birde siteesinde kullanan kişilerin yazdıklarını okudum ilk ayda hamile kalann çok kişi vardı bende alayım dedimm bu jel sperm dostuymuş hıza çok iyiymiş inşallah faydasını görürüz cnm ne diyim havuçta hıza çok iyi onuda içir eşine ama keçiboynuzundan sonra yap ikisi aynı anda olmuyor bilgin olsun cnm:)
canım slm preesed jeli bende burdan duydumm birde siteesinde kullanan kişilerin yazdıklarını okudum ilk ayda hamile kalann çok kişi vardı bende alayım dedimm bu jel sperm dostuymuş hıza çok iyiymiş inşallah faydasını görürüz cnm ne diyim havuçta hıza çok iyi onuda içir eşine ama keçiboynuzundan sonra yap ikisi aynı anda olmuyor bilgin olsun cnm:)
tamam canım çok sağol acaba keçiboynuzunu kesip havuca mı geçsem keçiboynuzu sayı için iyi sanırım değil mi bu jel de bayağı pahalı imiş resmen battık :26: bizim sorun da hız ya sayı normal
tamam canım çok sağol acaba keçiboynuzunu kesip havuca mı geçsem keçiboynuzu sayı için iyi sanırım değil mi bu jel de bayağı pahalı imiş resmen battık :26: bizim sorun da hız ya sayı normal
rica edeerim cnm ...bence kesme keçiboynuzunu onunda çok faydası var yaptıkların boşa gitmesin önce bunu yap sonrada havuç suyuna geç kürü yarım bırakma jell pahalı ama canım değer diye düşünüyosunn varikosel çıktığından beri her duyduğumuzu yaptık milyarlar gitti cnm zaten ameliyat masrafları macunlar vitaminler deerken çok masraf yapıldı buda 100 tl sonuç güzel olucaksa düşünmüyorsun bile bence sende birdene 1.ayında olmazda 2 .ayında mutlka oluyormuş cnm allah hepimize şifa versinn bol şans diliyorum arkadaşım
onlyliz içimden bi ses bu ay olmasa bile gelecek ay sende hamiş kalcaksın diyo neden bilmiyorum öyle hissediyorum umarım doğru çıkar
onlyliz içimden bi ses bu ay olmasa bile gelecek ay sende hamiş kalcaksın diyo neden bilmiyorum öyle hissediyorum umarım doğru çıkar
ay canımm benimm inşallahh öyle olur ama ben sen farketmezz canımm hepimiz arka arkya birşekilde alalımda bu mutlu haberi başka birşey istemem allah o mutlu günleri hepimize yaşatsınn inşallahh baksana topiğimize hamişle doldu bazen sıra neden bizde olmasın diye iç geçirmiyor değilim canımm allah büyük o ol derse herşey olur aysgl cimm bol bol dua edelim bugün benim batt heyecanlanmıyorum desem yalan olur ne bilimm her ayda ümitleniyoruz sonra yine kırmızıları görüyoruz bazende diyorum ki acaba bu aymı:)))insanoğluyuz ruh halimiz belli olmuyorişte hep bir umut var içimizde:))
ay canımm benimm inşallahh öyle olur ama ben sen farketmezz canımm hepimiz arka arkya birşekilde alalımda bu mutlu haberi başka birşey istemem allah o mutlu günleri hepimize yaşatsınn inşallahh baksana topiğimize hamişle doldu bazen sıra neden bizde olmasın diye iç geçirmiyor değilim canımm allah büyük o ol derse herşey olur aysgl cimm bol bol dua edelim bugün benim batt heyecanlanmıyorum desem yalan olur ne bilimm her ayda ümitleniyoruz sonra yine kırmızıları görüyoruz bazende diyorum ki acaba bu aymı:)))insanoğluyuz ruh halimiz belli olmuyorişte hep bir umut var içimizde:))
inşallah görmessin kırmızı kartı canım rabbim her şeyin zamanını bilir umarım bu dularamız ve sabırlarımız karşılık bulacak inanıyorum. Allah boş bırakmasın insallah kimsenin kucağını
inşallah görmessin kırmızı kartı canım rabbim her şeyin zamanını bilir umarım bu dularamız ve sabırlarımız karşılık bulacak inanıyorum. Allah boş bırakmasın insallah kimsenin kucağını
aminnnnnnnnn canımm aminn inşşş diyorumm hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın dularım hepimiiz için arkadaşlarım...
canım preseed onliz arkadaşımında dediği gibi sperm dostu bir jel rahim içinde uygun ortam oluşturup spermlerin daha hızlı hareket etmesini ve daha uzun süre yaşamalarını sağlıyor yani hamile kalma ihtimalini yükseltiyor bende kullanmadan önce uzun süre araştırdım ve kullanmaya karar verdim ilk ay hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim denemeni ameliyattı ilaçtı takviyeydi derken zaten birsürü para harcıyoruz birde bunu almakla bişey olmaz ...
birde kızlar eşleriniz sigara içiyorsa havuç suyu kullanmak sakıncalı olabiliyor bir araştırın ona göre kullanın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?