Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

limoncellomm birde canım ateşini ölctünmü belirtiler varmıydı onuda yazarsan çok sevinirimÇ))

onlylizcim ateşini ölçtün mü diye sormuşsun ya limoncelloya,ben yumurtlama dönemim geçtikten sonra,gebelikte de ateş yükseliyormuş diye okuduğumda ölçmeye başlamıştım.benim muhtemel yumurtlama günlerim 8-9 ocaktı,ama biz 5 ocakta beraber olmuştuk.16 ocakta ölçmeye başladım.

16 ocak 36.6
17 '' 36.9
18 '' 36.8
19 '' 36.8
20 '' 36.6
21 '' 36.7
22 '' 36.4
23 '' 36.6
24 '' 36.7
25 '' 36.7
27 '' 37.0
29 '' 36.6

canım benim ateş değerlerim böyle.hamile olmadan önce ölçmediğim için normal vücut ısımı bilmiyorum,bunlar yükselmiş hali galiba. inşallah sen de hamişsindir

akmelekkkkcimm topiğimiz hamişlerle dolduu darısı bize inşallah canımmmmmmmmmmm çok mutluyumm limocuğumaaa:)

o güzel dualarına kocamannnnnnn aminnnnnnn diyorum:))inşallah cnm bizlerde bir gün anne olucaz.çok sevindim bende limoncelloma :))inşallah hepimizin yüzü sırayla gülecek...

evet cnm mucizen geldi çok şükür....Can veren Allahım ol dedi oldu ...bizde o günleri görelim inşallah.hastaneden gelir gelmez herşeyi en ince ayrıntısına kadar istiyoruz.kaç yıldır istiyordunuz sayı hız morfoloji varikosel derecesi....:)ahh cnm eşime söz dinletemiyorum.doktor ne dediyse onu yapcakmış.şu an sadece keçi boynuzu özü içiyor.bakalım bizde böyle bekliycez.artık allahım hakkımızda hayırlısını versin.o günleri görmek bir rüya şimdilik.rüyalarımızın gerçekleşmesi dileğiylee...

o güzel dualarına kocamannnnnnn aminnnnnnn diyorum:))inşallah cnm bizlerde bir gün anne olucaz.çok sevindim bende limoncelloma :))inşallah hepimizin yüzü sırayla gülecek...

sabır edicez akmelekcimm birgünn bizdee buraya yazıcaz hamiş olduğumuzu buna inanalım baksana tek tek dökülüyo kızlarrr bizde arkalarındayızdır inşallahh canım benimmm öpüyorumm kocaman:)

saol canım benim bende ölçüyorum ama her sbah aynı saatte değil açıkcası sabahları 36,0 öğleye doğru 37 kadar çıkıyorr inşallah canımm benim ya umarım öyledirr aynı zamandada bebeklerimizi kucağımıza alırız belki kimbilirrr tekrar tşk ederim nevamm :))öpüyorum arkadaşım kendine ve bebişe dikkat et:)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Allahım sağlığıyla bebeğini kucağına versin arkadaşım çok sevindim çok ağlıyorum yazmıştın buraya rabbim bundan sonra ağlatmasın inşallah bebişinle birlikte gülün

onlyz. canım hadi inşallah hayırlısı ilee gelmez kırmızılar.. bende heyecanlandımm şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…