canım preseed onliz arkadaşımında dediği gibi sperm dostu bir jel rahim içinde uygun ortam oluşturup spermlerin daha hızlı hareket etmesini ve daha uzun süre yaşamalarını sağlıyor yani hamile kalma ihtimalini yükseltiyor bende kullanmadan önce uzun süre araştırdım ve kullanmaya karar verdim ilk ay hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim denemeni ameliyattı ilaçtı takviyeydi derken zaten birsürü para harcıyoruz birde bunu almakla bişey olmaz ...
birde kızlar eşleriniz sigara içiyorsa havuç suyu kullanmak sakıncalı olabiliyor bir araştırın ona göre kullanın....
sağol canım benim bu ay geçti artık yumurtlamam oldu da gelecek ay için kullanayım bari kızlarr rabbim inşallah bize de hamile kalmayı nasip etsin
Şimdi kendimde suçluluk hissettim. ilk 3 ay eşimin üzerine güzel düşmüştüm. keçiboynuzu yapıyorudm ceviz vs. veriyorudum
arı sütü+bal polen..
son 1 aydır pek bişi yapmadımşimdi sizleri okuyunca kendimi suçulu gibi hissettim ( Bu kadar çabuk bırakmamalıyım dedim. herkesin aynı sorunları varr. neysee eve gideiym havuç suyuna başlayacağım
Bu arada limoncello ve nevaa kızlarrrrrr bize dua edinn.. Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı allah nasip etsin.
Hayırlısı ile bize de hayırlı hamileleik nasip etsin Allahımm.. Umut oluyorsunuz çokkk teşekkrüler..
Onliyzz ; canımmmmmmmmmmmm senden güzel haberler bekliyoruzzzz.. öptm
kızlar bu proseed jel hiç 1 eczanede bulamadım depodan gelebiliyomuş ancak herkeste suratıma acayip acayip baktı moralim çok bozuldu netten sipariş edeceğim
canım bende eczanede calıstım niye acayip baksınlar getirtin deseydin depodan keşke
canım nette daha ucuz hem taksit yapılıyo kredi kartına ondan netten alayım dedim artık. ya ne işe yaradığını bildikleri için sanırım tuhaf tuhaf bakıyo herkes insanlar 1-2 denemeyle hamile kaldığı için bizim durum acayip geliyodur tabi onlara hamile kalabilmek için jeller felan kullanmak
bu arada kızlar bu jel ne kadar zaman gidiyo 1 kutusu yani kaç kullanımlık
haklısın canım anlıyorum ama dediğin gibi yaşamadıkları için anlamazlar. inşallah faydasını görürsün.
onlyz. canım hadi inşallah hayırlısı ilee gelmez kırmızılar.. bende heyecanlandımm şimdi :)
maalesef artık işe bile gitmek istemiyorum inan ki canım herkes ya hamile ya 1'er 2'şer çocukları var onlardan sohbet edip duruyolar hele geçen 1 kız "çok doğurgan 1 kadınım ilk denemde hamile kaldım" dedi laf arasında gözlerim doldu bişey diyemedim belki biz de doğurganız ama eşimizde sorun var tabii bunları diyemiyorsun ulu orta hep içimize ata ata şiştik artık iyi ki burası var da kader birliği yapıp birbirimize destek oluyoruz. ben anneme dahi söyleyemiyorum eşimde sorun olduğunu... ahh ahhh
sen kullandın mı bu jeli canımm ne kadar süre gidiyoki kaç kullanım merak ettimm
onlyliz canım sen bu proxeed jel kullanmıştın dimi ne kadar süre gidiyo 1 kutusu kaç kez kullanbiliyosun yanii
canım benim biz proxeed kullanmadık sen karıştırdın sanırım biz arginmax men kullanıyoruz preesed jeli ben iki defa kullandım bu ay ama daha bir 5-6 kere daha kullanmak için var çok küçük bir tüpte zaten her ilişki olmadan 15 dk önce kullanıyorsun sonra birlikte oluyorsun kusura bakma açık oldu biraz ama anlaman açısından yazıyorum nazarbocuğum öptüm seni:)
ay canım ben ilaçları karıştırdım o eşimin ilacıydı demi proxeed bunama başladı artık genç yaştaben jeli diyom sen kullnamıştın demi o zaman 7-8 kullanımlık demek ki her ay 4 kez kullansan 2 ayda bitecek sağol tatlım sen netten mi aldın nette 130 tl 100 olan yerde var ama ona güvenemedim sahte felan olmasın
slm kızlar,
baktım sayfalar ilerlemiş, kesin bi hamile var kim acaba derken, limoncello :)) hayırlı olsun cnm, Allah beta hcg değerinin yükseldiğini gormeyi, sonra bebeğin kesesini gormeyi, kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına aldığın gunleri nasip etsin :))
bu arada bende preseed jel kullandım ve o ay hamile kaldım :)
ayy canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nsip etsin inşallah darısı başımıza benim bu ay gitti artık yumurtlamam oldu diğer aya hemen deneyeceğim sen nerden almıştın jeli ve ne kadar süre gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?