Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Şimdi kendimde suçluluk hissettim. ilk 3 ay eşimin üzerine güzel düşmüştüm. keçiboynuzu yapıyorudm ceviz vs. veriyorudum
arı sütü+bal polen..
son 1 aydır pek bişi yapmadım şimdi sizleri okuyunca kendimi suçulu gibi hissettim ( Bu kadar çabuk bırakmamalıyım dedim. herkesin aynı sorunları varr. neysee eve gideiym havuç suyuna başlayacağım

Bu arada limoncello ve nevaa kızlarrrrrr bize dua edinn.. Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı allah nasip etsin.
Hayırlısı ile bize de hayırlı hamileleik nasip etsin Allahımm.. Umut oluyorsunuz çokkk teşekkrüler..
Onliyzz ; canımmmmmmmmmmmm senden güzel haberler bekliyoruzzzz.. öptm

kızlar bu proseed jel hiç 1 eczanede bulamadım depodan gelebiliyomuş ancak herkeste suratıma acayip acayip baktı moralim çok bozuldu netten sipariş edeceğim

canımm suçluluk duyma hiç belli olmuyor sperm değerleri 1 düşüp 1 çıkıyo ben de yelülden beri l arganin arginmax man eşime bitkisel kapsüller almıştım içiyodu keçiboynuzu pekmezi badem ceviz kuru meyveler adam 5 kilo aldı ama ocakta yapılan testte sonuçları daha düşük çıktı sonra da beni suçladı hem 1 ton hap yutturdun hem şiştim hem de sonuca bak diye bu erkek milletine yaranılmıyo yani canımm rabbim vereceği zamanı bilir o zamanda değerleri yükseltir heralde diyorum ben artık mevlananın güzel bir sözü var diyor ki " EY GÖNÜL, SES ETME BEKLE...YA NASİP DE RABBİNE BIRAK"...

canım bende eczanede calıstım niye acayip baksınlar getirtin deseydin depodan keşke

canım nette daha ucuz hem taksit yapılıyo kredi kartına ondan netten alayım dedim artık. ya ne işe yaradığını bildikleri için sanırım tuhaf tuhaf bakıyo herkes insanlar 1-2 denemeyle hamile kaldığı için bizim durum acayip geliyodur tabi onlara hamile kalabilmek için jeller felan kullanmak

bu arada kızlar bu jel ne kadar zaman gidiyo 1 kutusu yani kaç kullanımlık

haklısın canım anlıyorum ama dediğin gibi yaşamadıkları için anlamazlar. inşallah faydasını görürsün.

haklısın canım anlıyorum ama dediğin gibi yaşamadıkları için anlamazlar. inşallah faydasını görürsün.

maalesef artık işe bile gitmek istemiyorum inan ki canım herkes ya hamile ya 1'er 2'şer çocukları var onlardan sohbet edip duruyolar hele geçen 1 kız "çok doğurgan 1 kadınım ilk denemde hamile kaldım" dedi laf arasında gözlerim doldu bişey diyemedim belki biz de doğurganız ama eşimizde sorun var tabii bunları diyemiyorsun ulu orta hep içimize ata ata şiştik artık iyi ki burası var da kader birliği yapıp birbirimize destek oluyoruz. ben anneme dahi söyleyemiyorum eşimde sorun olduğunu... ahh ahhh

sen kullandın mı bu jeli canımm ne kadar süre gidiyoki kaç kullanım merak ettimm

onlyz. canım hadi inşallah hayırlısı ilee gelmez kırmızılar.. bende heyecanlandımm şimdi :)

amin canım inşallah bugün gelmezse yarın test yapıcağım ümitlenmek istemiyorum bakalım her ay olduğu gibi yine heyecanlıyım şu son gün hepimizin psikolojisini mahvediyor hayırlısı diyorum nisancımm dualarım artık hepimiz içinn öpüyorum bitanem:)

çok iyi anlıyorum canım içinde bulunduğun psikolojik ortamı allah sabır versin hepimize. malesef canm ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar sanırım. bende senden farklı değilim işten ayrıldım şimdide çalışmak istemiyorum hiç içimden gelmiyor sanki kolum kanadım kırık o dereceyim

onlyliz canım sen bu proxeed jel kullanmıştın dimi ne kadar süre gidiyo 1 kutusu kaç kez kullanbiliyosun yanii

onlyliz canım sen bu proxeed jel kullanmıştın dimi ne kadar süre gidiyo 1 kutusu kaç kez kullanbiliyosun yanii

canım benim biz proxeed kullanmadık sen karıştırdın sanırım biz arginmax men kullanıyoruz preesed jeli ben iki defa kullandım bu ay ama daha bir 5-6 kere daha kullanmak için var çok küçük bir tüpte zaten her ilişki olmadan 15 dk önce kullanıyorsun sonra birlikte oluyorsun kusura bakma açık oldu biraz ama anlaman açısından yazıyorum nazarbocuğum öptüm seni:)

ay canım ben ilaçları karıştırdım o eşimin ilacıydı demi proxeed bunama başladı artık genç yaşta ben jeli diyom sen kullnamıştın demi o zaman 7-8 kullanımlık demek ki her ay 4 kez kullansan 2 ayda bitecek sağol tatlım sen netten mi aldın nette 130 tl 100 olan yerde var ama ona güvenemedim sahte felan olmasın

:)))oluyor cnm böyle şeyler çok ilaç ismi duyduğumuz için kafamız karışıyor bende preesedin türkiye kolundan satın aldım ama bizzat yerine gidip aldık peşin 100 tl ye verdiler canım orjinal sitesinden al bencede sahteleri piyasada çok fazla çünkü..aynen öyle 2 aylık diyelim belki çok kullanırsan o kadar bile değil :) umarım hepimizde işe yarar cnm biz tedbirimizi aldık artık takdir yüce rabbiminn arkadaşım...

slm kızlar,

baktım sayfalar ilerlemiş, kesin bi hamile var kim acaba derken, limoncello :)) hayırlı olsun cnm, Allah beta hcg değerinin yükseldiğini gormeyi, sonra bebeğin kesesini gormeyi, kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağına aldığın gunleri nasip etsin :))
bu arada bende preseed jel kullandım ve o ay hamile kaldım :)

ayy canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nsip etsin inşallah darısı başımıza benim bu ay gitti artık yumurtlamam oldu diğer aya hemen deneyeceğim sen nerden almıştın jeli ve ne kadar süre gitti

bu jeli ovulasyon testi yaparak kullanmak daha iyi sonuç verebilir aslında

Son düzenleme:

amin cnm, jeli g.gidiyordan almıştım. 2 kez kullandık sadece ama 2 ay yeter bence.. inşallah 2. aya gerek kalmadan gelir sizinde bebeğiniz :)

beta hcg 1385 çıktı kızzlar doktor hamılelık var dedı:)))çarşamba gunu gıdıcem tekrar hayırlsı bakalım..çok yorgunum geldım uyumuşum ınternetı açmaya halım yoktu sızı merkta bırakmıyayım dıye gırdım kızlar eşim yemek hazırlıyor:)))dua edıyorum hepinize allah en kısa zamanda buguzel duyguyu yaşatsın..çok mutluyum allah hayırlısıylam kucağııza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…